• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmak istiyor..

malesef bizler evlenince eşlerimizi hayatımızın merkezine koyuyoruz yanlışımız burda sonrada ayrılmak zor oluyor.ama insan eşsizde yaşayabilir.sonuçta doğarken beraber doğmuyoruz:sm_confused: insanın en destekçisi ailesi herkes bizi atar ama ailemiz her zaman bizimle:1hug: yani bunu yapabilirsin:teselli:

canım;önceki konularından da sorunlu bir evliliğn olduğunu biliyorum.sorunlar 2 kişi de isterse düzelebilir zamanla. ama geçtim sorundan sıkıntıdan bu ''eveleneceksek zaman kaybetmeyelim''sözünden sonra düzeltilebilecek bir şeyin olmadığı üzülerek söylüyorum ki bence kalmamış.ben bile okuyunca şok oldum ki;bir kadın eşinden bu lafı duyunca nasıl yıkılır?sanırım eşin kafasında bu evliliği bitirmiş,hatta yeni bir evlilik için de neredeyse plan yapıyor.yuvalar kolay kurulmuyor ve çok önemli şeyler olmadığı takdirde ayrılığa karşııyım fakat senin bu durumun pek de düzeleceğe benzemiyor be canım:çok üzgünüm:sen de artık bu adamın karşısında daha fazla ezik duruma düşme,bırak o seni kaybetmemek için uğraşsın.çünkü sen böyle alttan almaya devam edersen aynı şeyleri yaşayacaksın ve kazanacağın hiçbir şey olamyacak.ayrılık fikrine ok de;blöf yapıyosa blöfünü görmüş olursun,o senin için uğraşır.baktın aynı devam ediyor e o zaman bırak gitsin zaten.kendini de üzme;onunla doğmadın sen,en önemlisi ne olursa olsun bir ailen var ve yanında olacaklardır eminim.doğru kararı vermen dileğiyle:teselli:

aileniz destekse yada maddi anlamda kendi ayaklariniz üzerinde durabiliyorsaniz
sayet duramiyorsaniz da hemen iş bulup kendi ayaklariniz üzerinde durmaya başlayin
ve ondan önce tekmeyi kiçina vurun
çok şimartip taviz vermişsiniz zamaninda bunu çikariyorum yazdiklarinizdan
ee haliyle kici kalkmiş adamin, tipik türk erkeği:olmaz:

Üzgünüm ama eşiniz kafasında bu olayı çoktan bitirmiş. Sanırım sizi kırmadan ayrılmak istiyor. Bence olayı fazla kurcalamayın. Tahminimce eşiniz konuştukça altından hoş şeyler çıkmayacak.
Çocukda yokmuş zaten. Kafanızdan eşinizi silin.

canım bence de eşin kafasında bitirmiş bu evliliği, sana de sinyallerini vermeye başlamış.bence savaş vermeye çalışma bu evlilik için. daha çok kırılırsın, imkanın varsa bitir derim.

canım merhaba konunu okurken gercekten senın ıcın cok uzuldum, bence evet acı cekeceksın ama hıckımsenın acısı sonsuza kadar surmuyor.
bence bır psıkoloktan yardım al hersey cok daha guzel olacak
neden senı ıstemeyen bır adam ıcın kendıne işkence edıyorsunkı, ömür boyu bu acıyı çekmek seni mutlumu edecek.
Allah yardımcın olsun, mutlulugu kısa surede yakalaman dileklerımle

sizden ayrılmasının nedeni başka biri olabilir..
çocukta yoksa ailende arkanda ise fazla uzatmanın bir anlamı yok...

Güzelim bence neden senden bosanmak istemesinin hic bir önemi yok!

Neticede bunu sana söyledimi? Agzindan ayrilik kelimleri cikardimi? Bu evlilikte gözü yokmu?

Bence, bitmistir...Neden? Nicin? diye sorgulamak yerine..kendini mahkeme etmek yerine...bagrina tas bas ve gururlu bir sekilde Allah yolunu acik etsin güle güle de!!

Tabikide zordur tabikide kolay degildir...binbir umutlarla hayallerle evleniyorsun, fedakarliklar yapiyorsun fakat zorla güzellik olmaz....demekki o sende istedigi mutlulugu bulamamis...

Hakkinda hayirlisi olsun, güclü ol ve unutma herseyde bir hayir vardir elbet:1hug:

aynen arkadaşım zaten çok güzel ifade etmiş ekliyecek bişey bulamıyorum yalnızca eşinizin görüştüğü başka bir kadın olma olasılığı çok yüksek erkekler malesef yedeklemeden boşanma lafı sayıklamıyorlar bu arada bu tabiri pek sevmem ama duruma tam oturuyo kanaatindeyim...

Herkesin yazdığını tek tek okudum ayrı ayrı cok tesekkür ediyorum..
Yazdıklarınız bana güç veriyor ve doğruları görmeme sebep oluyor...
Böyle bir ömür boyu acıyla yaşamaktansa gerceklerle yüzleşmek en doğrusu..

Bence eşin çoktan başka denizlere yelken açmış bile. Sevgine saygım sonsuz acı çekeceksin ama en azından çocuğun yok. Eğer ortada çocuk olsaydı sana bir daha düşün derdim. Madem ortada bir çocuk yok. Seni istemeyeni sende isteme daha seninle evliyken, "evleneceksek" kelimesini kullanan kişi sende çoktan bitmiş olmalı.

Benim eşim yıllardır en ufak tartışmamızda boşanalım der, yemin ederim bir kez bile hayır boşanmam demedim. İstemiyorsan gidebilirsin dedim. Bu defa bir kadının söyleyeceği sözü o bana söyler ya çocuklar. İnan bu yıllardır böyle boşanmıyoruz ama eşimin bana söylediği her boşanalım kelimesi benden ve evliliğimden çok şey götürdü.

evet katılıyorum çocuk olmaması çok büyük bi avantaj acı çekeceksin ama kadınlar güçlüdür en azından tek başına çekeceksin bu acıyı çocuğun olsaydı üzüntün ikiye katlanırdı inan yeni bir hayat kurmalısın her işte bir hayır vardır belki de bu daha hayırlı senin için...

önce eşinizin öylesine ,sinirden söyledigini düşündüm..ama baskalarıyla da paylaşmış boşanma istegini o zaman şakası yok bunun..
süründür boşanma diyenlere katılmıyorum asaletini göster ayrıl tek celsede..Allah süründürsün onu sen degil..önce bi iş bul kendine canım ayakta durman ve oyalanman için..çocuk da yok ne güzel..cok sevdigini sanma öyle bi eşi seviyor olman zor..tahminimce korku bu..belki daha iyi bir eş kaderde seni bekliyordur.her serde hayır var..
her an herkesin basına gelebilir dünya hali..güçlü olman dileğiyle..

Benim eşim yıllardır en ufak tartışmamızda boşanalım der, yemin ederim bir kez bile hayır boşanmam demedim. İstemiyorsan gidebilirsin dedim. Bu defa bir kadının söyleyeceği sözü o bana söyler ya çocuklar. İnan bu yıllardır böyle boşanmıyoruz ama eşimin bana söylediği her boşanalım kelimesi benden ve evliliğimden çok şey götürdü.

Canım aynen benim eşimde en ufacık sorunda boşanıcam diyor...Seni anlıyorum..Allah yardımcın olsun..Belki siiznde cocuğunuz olmasa birlikte yaşama konusunda ısrarcı olmazdınız...
Ama ben cocuğum olmasada istiyorum malesef..İşte o da sevgi olduğu için..

önce eşinizin öylesine ,sinirden söyledigini düşündüm..ama baskalarıyla da paylaşmış boşanma istegini o zaman şakası yok bunun..
süründür boşanma diyenlere katılmıyorum asaletini göster ayrıl tek celsede..Allah süründürsün onu sen degil..önce bi iş bul kendine canım ayakta durman ve oyalanman için..çocuk da yok ne güzel..cok sevdigini sanma öyle bi eşi seviyor olman zor..tahminimce korku bu..belki daha iyi bir eş kaderde seni bekliyordur.her serde hayır var..

Desteğin için çok tesekkür ediyorum...
dediğin gibi korkumu sevginin arkasına saklamış da olabilirim :(

bunu diyen tek ben olduma göre cvb hakkım doğdu yerimseniben
cnm erkekler asaletten filan anlamaz onun işine gelir ekmeğine yağ sürmüş olur ve haklarını sonuna kadar arasın diye böyle bir tavsiyede bulundum nacizane CADIARZU

bak güzelim bir kere sarsıldıysa o yuva bidaha düzelmez...haa sen düzeldi sanırsın 4-5 ay geçer..ve siz çocuk istersiniz ve yaparsınızda..sonra nolur geriye dönersiniz...ya sen hamilesindir yada çocuk kucağındadır ve yine aynı kelime BOŞANALIM......
bak düşün bunları...o duruma geldiyseniz kolay kolay düzelmez...diğer arkadaşlarında dediği gibi bende kocanın hayatında başka bi kadın var şüphesindeyim...kimse böyle boşanalım bidaha evlenmemize zaman kalsın demez diyemez..demekki kocan herşeyi bitirmiş...sen uğraştıkça o dahada çok isteyecek boşanmayı....mantıklı düşün...kalbine yenilip kendini daha fazla yıpratma....

Yıne ÜzÜlerek okuduĞum bır msj bu evlılık hastalanmıŞ ve tedavısı mallefekı ayrılmak zorla gÜzellık olmaz tam buraya gÖre ıŞte asıl azmaz bal bozulmaz dıye bır laf vardır hıÇ Çızgını bozmadan gayet sakın bır Şekılde kabul et ayrılmayı aksı taktırde Çok canın yanacak gıbı gÖrÜnÜyor sanırım genÇ bırırısın dÜnyaynın sonu deĞıl canım sen daha ıyılerıne layıksın umarım en az yara alacak Şeklıde son noktayı koyarsın sevgıyle kal

canim cok üzüldüm sana sabir diliyorum.benimde evliligimde zaman zaman bu sorunlar oldu esiminde dedigi kelime ayrilalim babnin evine git tabi bunu kavga anind aösyler ve 1saet sonra özür dileyip kendimi kontrol edemedigim icin söylüyorum sen bana bakma der ama tabi bu kelime beni cok yaraladi.oda hattasini biliyor hatta pskologa bile gitti.sana bunu anllatim cünkü benim bosanmama sebebim esimin hatasini bilmesi ve beni sevmesiydi.ama senin esinin ana olan sevgisi bitmis resmen cnainin yanmasi icin elinden geleni yapiyor sanirim.baksana yneinden evlenmekten bahsediyor.allah yolun acik etsin güzelim.insallah hayirlisi olur senin icin.

Back
X