- Konu Sahibi pinksandoz
-
Evet haklısın,bu şekilde zaten hergün ölüyorsun..
Gideceği limanı bilmeyen gemiye hiçbir rüzgar yardım etmezmiş..
Suan kendimi aynen böyle hissediyorum..Sadece savruluyorum..
Sadece bekliyorum..
Seni çok iyi anlıyorum canım ama güçlü olmak zorundasın. Beklemek yerine neden ilk adımı sen atmıyorsun. Madem bitmiş bu evlilik ilk adımı sen at ve davayı sen aç ve eşin en azından senin sandığının aksine bu kadar güçsüz olmadığını görsün. Ailenle görüş neden hayatının en güzel günlerini seni ve sevgini haketmeyen birisi için ziyan ediyorsun.
Sevgi karşılıklı olduğu zaman anlamlıdır. Hiç kimse senden daha değerli değil inan buna. Allah sana güç versin inşallah.
Çok tesekkür ediyorum desteğin için..
Ama eşim zaten anlaşmalı boşanmayı kabul etsem hazır bekliyor..
Birkackere bu konuda tamam olsun deyip yola cıktığımda gördüm ki cok kararlı ve asla dönüşü olmayan bir yola girdiğimi farkettim..
Suan ki cesaretsizliğim onu bir ömür kaybedeceğim için ve onsuz yaşama düsüncesi gözümde dağ gibi büyüyor..
Ama bu halim biliyorum ki onu benden cok daha hızlı uzaklastırıyor..
Keske güçlü olabilseydim..
madem o kadar çok istiyor boşanmayı donuna kadar herşeyini al ilerki hayatını garantile ve gönder..
Canım.....kendini daha fazla üzüp yıpratma..
Eşin işaret vermiş zaten diyeceğim ama işaretten öteye geçmiş.
Seni çok iyi anlıyorum.Sevgini ve umudunu da anlıyorum ve inan çok saygı duyuyorum.
Değerli bir insansınız.Eşinizi seviyor ve yuvayı devam ettirmek istiyorsunuz ama sizin kutsal gördüğünüz herşeyi eşiniz gözden çıkarmış.O nun davranışlarını hak etmiyorsunuz.Evliliğin ve sevginin kıymetini bilecek sizi çok ama çok sevecek bir eşi hak ediyorsunuz.
Umarım bundan sonra sevgiyi bulur çok mutlu olursunuz.Eşiniz sizi hiç hak etmiyor.Onu sizden mahrum bırakın layık olduğu yaşamı sürsün.Sizde mutluluğu bulun inşallah.
Umarım size destek olacak ve acınızı hafifletecek bir aileye sahipsinizdir.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?