- Konu Sahibi pinksandoz
-
Tatlım benim bütün eşlerin isteği odur. Ataerkil aile düzeni. Kendileri istediğini yapacak, kadın evde yemek, çocuk vs yapacak. Sanırım çalışmıyosun, ekonomik özgürlüğün olmadığı için daha da eziliyosun. Eşini sevmene saygı duyuyorum , eşinde belki seni seviyor ama saygı duymuyor. Bu lafları boşver, boşanalım falan gibi, eşler birçok kavgada söyleyebilir bunu ben bile en az 3 kere boşanmaya karar verdim. Sana destek olacak ailen varsa arkanda topla bi valiz onların yanına git, anlat onlara da. Bakalım adam arkandan gelirse veya gitmeden durdurursa blöftür, canını acıtmak için söylüyordur. Ama vazgeçme gitmekten, sen böyle yaptıkça adam seni sindirmek için habire boşanalım der. Eğer arkandan gelmiyorsa, aramıyorsa bilki bitmiştir. Ama böyle zaten mutlu olamazsın, bağrına taş basıp boşanırsın. Kadınlar çok güçlüdür, asla kendini ezik hissetme tatlım, takip edeceğim gelişmeleri, kolay gelsin sana
Evet canım cok haklısın,her tartışmada boşanmakla tehdit ediyor ve ben her tartışma ve sorun da kalbim yanarak korku içinde acaba ne olacak diye bekliyorum...bence hiç üzüldüğünü belli etmeden boşanma teklifini kabul et
zamanında çok yüz vermişsin o yüzden seni çantada keklik sanıyor
belkide şimdi boşanır başkasıyla evlenirim olmazsa pinksandoza geri dönerim nasıl olsa beni seviyor diye düşünüyordur
ama bunun öyle olmadığını ona göster
tamam madem boşanmak istiyorsun boşanalım,beni istemeyeni ben hiç istemem de.
senin sevginden o kadar eminki,kendine fazlaca güveniyor
bence hiç diretmeden anlaşmalı olarak boşan
seni sevmeyen,istemeyn biriyle nereye kadar devam ettirebilirsinki?
öyle hayat mı geçer?
kendine yazık etme boşanma teklifini kabul et,kafan dinç olsun
sürekli ay hata yaptımmı ayy yanlış bişey mi yaptım ya yine boşanmak isterselerle hayat geçmez
cesaretini topla,eşinden öncede senin bir hayatın vardı,hayata eşinle başlamadınki onunla bitiresin
pinksandoz canım ne karar verdin bizimle paylaşırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?