• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmak istiyor

Öğretmenmiş hanfendi. Ayrıca toplumuzda bir çok kendini mükemmel ifade eden, yazılar yazan, şiir yazan insan var. İlla burada üyelerin acı çektiği için ne yazdığı belli olmayan, cümlenin başına farklı başlayıp sonunu farklı bitiren ve anlayana kadar göbeğimizi çatlatan şekilde mi kendilerini ifade etmeleri lazım? Tamam %90 öyle yapıyor sizi de buna alıştırmışlar ama arada böyle ifadesi ve kalemi güçlü insanlarda çıkıyor.

Bakın güzel yazdığınızı söylüyorlar bari kitap yazın da yaşadıklarınız topluma fayda sağlasın. Hem canınızda sıkılmaz. O korunmanın önemini bize hatırlatan eski kocanda rezil olsun, pişman olsun..

evet bayıldım anlatışına.öyle güzel anlatmış ki ağlayacaktım neredeyse.işte bu kadar hisli bir insanın gidip bir odunu bulmasına üzülüyorum.

Yok yaaa....
doğru düzgün bi sebep sunsun
Sevmiyormus bosanmak istiyormuş jetonu evlendikten sonra mi dustuu...Kesinlikle boşanmayı kabul etmeyin insan hayatı bu kadar ucuz değil...illa da bosanacam diyorsa aç nafaka davasını hadii güle güle

Yağmurlu, topun yere sert bir şekilde çarpması lazım ki çok yükseklere fırlasın. Çarpmanın acısı geçiyor artık senden yavaş yavaş. Neye sıra geldi biliyor musun? Yükselmeye başlamanın heyecanı ve o hafifliğin verdiği özgürlük hissi. Güzel günler yakın. Topla kendini.

Özür dileyerek söylüyorum ki birini unutmanın en iyi yollarından biri 'başka biri' dir. Turlara katılın, çevre oluşturacağınız hobiler edinin. İnternette sohbet edin. Yoksa kendinizi sürekli düşüncelere boğarsanız bir kademe yol katedemezsiniz.

Hazır yaz tatilide gelmişken ilk iş yurtdışı turuna çıkmalısın ben olsam bunu yapardım. 8-10 günlük nereye ilgin varsa. Çok ciddiyim. İyi gelecek sana kesinlikle.

Bir gün gelecek bu adam için bu kadar çok üzüldüğüne , kendini yıprattığına bin pişman olacaksın. İnşallah sağlığına bir zarar gelmez.

Back
X