Biliyormusunuz yaptığı onca şeye rağmen madde kullandığını söylemek gelmiyor içimden..o bana hiç düşünmeden kıydı ama ben yapamıyorum..
sebep neden kıyamıyorsunuz,bir kızınız olsa onuda kendiniz gibi yetiştireceksiniz ilerde başına bir şey geldiğinde o da sizin gibi kıyamayıp kendini dilim dilim hüsrana sokacak ..yapmayın şunu hanımlar ..
konu sahibi beni yanlış anlama
Allah inancın var mı?
varsa şayet Rabbim insanı dünyaya,dünyalık kul köle olsun diye göndermedi,birine aşık olun ona süpürge olun o sizin içinize etsin ama siz ona kıyamayın diye göndermedi..
dünyaya gönderiliş amacına ihanettir her şeyden önce kendinize ettiğiniz bu eziyet..
o beden size emanet siz ne hakla o bedenin ağzını burnunu ağlamaktan depresyondan şişirirsiniz..
sizi rabbin yarattığı insandan üstün kılan ne...
çıkın dışarı bakın bir gökyüzüne derin bir nefes alın sonra aynanın karşısına bir geçin.. geçin lütfen
başka bir kadına ya da onun bi tarafına tav olan madde kullanan sizi sevmeyen zor zamanlarını sizinle geçirip turistik bölgeye geçince sizi itin deliğine sokup zevklerine bakan bir şeref yoksunu için kendinizi fazla paralamadınız mı?
geçin aynaya bakarak cevap verin sorularıma..
kalkın bir kuaföre gidin kesim boya fön kaş bıyık komple ağda girin bugünü kuaföre ayırın
yarın gidin alış veriş yapın..
çıkın o evden maaşınızda var
tayin alana kadar bir aparda yerleşin..
sonra boşayın şeref yoksunu iti önünüze bakın..
hayatınıza yeni bir erkek sokun
erkek gibi erkek olsun size kıymet verecek...
gezin yiyin için tabiri caizse bir elimde cımbız bir elimde ayna umurumda mı dünya deyin..
bakın aynaya deyin deyin
şimdi bir gülümseme belirdimi yüzünüzde yoksa bu yazdıklarım için ağlamaya mı başladınız hüngür
ne yaparsanız yapın ama haydi çıkın dışarı
ha çalışıyor muydunuz okul bitince bugün eve gitmek yoooooook.vitrinleri dolaşıp alışveriş yaparsınız kuaförüde yarına bırakın...
insan bile olmayan bir it için çok bile ağladınız .