• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmak istiyor

guzelim oncelikle ALLAH yardimcin olsun, hic kolay degil. biraz uzucu gelecek ama sana bunu demekten baska bise goremiyorum
Ayril ondan artik yapacak bisey yok, seni sevmeyen istemeyen birinle nekadar uzun durabilirsin. Kendini ikna et senin gibi guzel marifetli iste nebilim fedakar bir insanin degerini bilmemisse onun sucudur.
Yolunu ciz. Allah buyuktur. yol gosterecektir
Olacakla olecege care yoktur. Ben bosanmayalim diye her gece 25sayfa kuran okuyup dua ederdim ama sonuc yine ayrilik oldu demekki Allahin hayirli gordugu buymus dedim kabullendim.
Boşanmak bir tarafa başka birine tercih edilmek yaralıyor beni..aynı okuldalar ve hep beraber zaman geçiriyorlar bunlar aklımdan çıkmıyor..

Sevgili yağmurlu.sakin şu an içinde bulunduğun duygusalliktan dolayi acele hareket ezme.şu an soğukkanlı bir şekilde delillerini topla.ve bence fevri davranıp bir şeyde söyleme.çok yanlız kalmaa ama herşeyi herkeşle paylama.özellikle okulda.
Şu an hiseetiklerin çok normal caninin yanması. Ama bana ınan eğer kolay bir şekilde bitiritsrn daha çok yanacak .neden bu kadar kolaylastirdim diye.
2 sene önce gorumcemin kocasida dikildi karşısına.ayrilmak istiyorum diye. O da ogretmendi,ve dışarıda müzikn yapıyordu.harta kaynanama kızlar bana hayran o yüzden ayrılmak istiyooeum demisligi vardi denyonun.adam hemen bosanirsak tayin isteyeceğim diye gorumcemi kandırıp bir çöp bile almadan boşandılar.ki gorumcem o zaman inanası..bosaanma kesinlestigi gün adam sevgilisi ve annesi'nin cirosunu koydu face.nispet yapar gibi.o guen kadarda inkar etmusti yok diye.
Gecenler de duydukki o da uyistucu kullanıyormuş.gorumceme dedim Allah kurtarmış seni.
O dönemde o fotiyi koyunca gorcem çok kötü oldu,neden bu kadar kolay bosandim,hakkımı almadım die.

Uyuyamıyorum...bugün de gelmedi..belkide cesareti olmadığı için...çok acı çekiyorum,yüreğim yanıyor...gözlerim çukura inmiş..gözlerim şiş, yüzüme bakıyorum bu benmiyim diye...zaman ilaçtır belki,ama geçmiyorki zaman...öldüğümü hissediyorum yavaş yavaş..Allah'a yalvarıyorum kurtarsın diye beni ...
Ablacigim cok cok gecmis olsun oncelikle, bu adamla ayni evde barindigin yuzugunu gordugun her gun boyle mutsuz olacaksin. Gozden irak olan gonulden de irak olur. Emin ol o kadinla bundan sonraki hayatinda beraber olsa bile cok huzursuz olucak, ah alanin ahi yanina kalmaz. Okudugum kadariyla hicbir sey almak istemiyorsun ama almazsan belki beraber dosediginiz evin belki cok begenerek aldigin biseyi o kadinla paylasacak. Bu gurursuzluk degil hakkin olani al lutfen. Ayrica madde bagimlisi birini mebe sikayet ederek ogretmenlik onunun kapanmasina da lutfen yardimci ol, bu kin nefret degil. Analar babalar disaridaki boyle insanlardan kacirip okula yolluyorlar cocuklarini. Egitim veren bi kurumda boyle biri barinmamali. Allah yardimcin olsun..

Sabah eve geldi üstünü değiştirmek için bana hiçbirşey olmamış gibi nasılsın ne yaptın dedi gördüğün gibiyim dedim bi karar verdin mi dedi hayır vermedim dedim akşam gelsem konuşurmuyuz dedi senin anlatacakların varsa dinlerim dedim..kuzenin nasıl iyimi dedim o onun ne suçu var dedi sen sevgilerimi ilet dedim...teli benim aldığımı düşünmüyor yada pin kodu olduğu için rahat ...

Biliyormusunuz yaptığı onca şeye rağmen madde kullandığını söylemek gelmiyor içimden..o bana hiç düşünmeden kıydı ama ben yapamıyorum..
sebep neden kıyamıyorsunuz,bir kızınız olsa onuda kendiniz gibi yetiştireceksiniz ilerde başına bir şey geldiğinde o da sizin gibi kıyamayıp kendini dilim dilim hüsrana sokacak ..yapmayın şunu hanımlar ..
konu sahibi beni yanlış anlama
Allah inancın var mı?

varsa şayet Rabbim insanı dünyaya,dünyalık kul köle olsun diye göndermedi,birine aşık olun ona süpürge olun o sizin içinize etsin ama siz ona kıyamayın diye göndermedi..
dünyaya gönderiliş amacına ihanettir her şeyden önce kendinize ettiğiniz bu eziyet..
o beden size emanet siz ne hakla o bedenin ağzını burnunu ağlamaktan depresyondan şişirirsiniz..
sizi rabbin yarattığı insandan üstün kılan ne...
çıkın dışarı bakın bir gökyüzüne derin bir nefes alın sonra aynanın karşısına bir geçin.. geçin lütfen
başka bir kadına ya da onun bi tarafına tav olan madde kullanan sizi sevmeyen zor zamanlarını sizinle geçirip turistik bölgeye geçince sizi itin deliğine sokup zevklerine bakan bir şeref yoksunu için kendinizi fazla paralamadınız mı?

geçin aynaya bakarak cevap verin sorularıma..

kalkın bir kuaföre gidin kesim boya fön kaş bıyık komple ağda girin bugünü kuaföre ayırın
yarın gidin alış veriş yapın..
çıkın o evden maaşınızda var
tayin alana kadar bir aparda yerleşin..
sonra boşayın şeref yoksunu iti önünüze bakın..
hayatınıza yeni bir erkek sokun
erkek gibi erkek olsun size kıymet verecek...
gezin yiyin için tabiri caizse bir elimde cımbız bir elimde ayna umurumda mı dünya deyin..

bakın aynaya deyin deyin

şimdi bir gülümseme belirdimi yüzünüzde yoksa bu yazdıklarım için ağlamaya mı başladınız hüngür

ne yaparsanız yapın ama haydi çıkın dışarı

ha çalışıyor muydunuz okul bitince bugün eve gitmek yoooooook.vitrinleri dolaşıp alışveriş yaparsınız kuaförüde yarına bırakın...

insan bile olmayan bir it için çok bile ağladınız .

Uyuyamıyorum...bugün de gelmedi..belkide cesareti olmadığı için...çok acı çekiyorum,yüreğim yanıyor...gözlerim çukura inmiş..gözlerim şiş, yüzüme bakıyorum bu benmiyim diye...zaman ilaçtır belki,ama geçmiyorki zaman...öldüğümü hissediyorum yavaş yavaş..Allah'a yalvarıyorum kurtarsın diye beni ...

Öyle düşünme canım..İnan sen şimdi acını tüm derinlikleriyle her zerresine kadar yaşıyorsun ya bu acılar sana sevap mutluluk olarak geri dönecek..Biliyorum elbet söylemesi kolay ama senin sınavında buymuş şükür ne güzel bir mesleğin var arlı namuslu güzel bir bayansın.. davanı aç o şehirden git sonra Allaha bırak rabbimin tecellisi hepimizden büyük ve sonsuz olacaktır.
Sen şükret kurtulduğun için bu adamdan..
Ve şunu hiç unutma elbette pişman olup kapanacak ayaklarına sen sadece dimdik ol sen dilediğini yap o adam seni terk edicek ama bunda kazançlı sen çıkacaksın o sürüm sürüm sürünecek ..tarih tekerrürden ibarettir bugüne kadar yuvasını bozanın yuvası olmamıştır...
Bu hüzünlü hikayede vicdanı gönlü en rahat olacak olan sensin bırak onlar kendi günahlarında boğulsunlar şimdi düşünme vakti onların senin değil ...!

sebep neden kıyamıyorsunuz,bir kızınız olsa onuda kendiniz gibi yetiştireceksiniz ilerde başına bir şey geldiğinde o da sizin gibi kıyamayıp kendini dilim dilim hüsrana sokacak ..yapmayın şunu hanımlar ..
konu sahibi beni yanlış anlama
Allah inancın var mı?

varsa şayet Rabbim insanı dünyaya,dünyalık kul köle olsun diye göndermedi,birine aşık olun ona süpürge olun o sizin içinize etsin ama siz ona kıyamayın diye göndermedi..
dünyaya gönderiliş amacına ihanettir her şeyden önce kendinize ettiğiniz bu eziyet..
o beden size emanet siz ne hakla o bedenin ağzını burnunu ağlamaktan depresyondan şişirirsiniz..
sizi rabbin yarattığı insandan üstün kılan ne...
çıkın dışarı bakın bir gökyüzüne derin bir nefes alın sonra aynanın karşısına bir geçin.. geçin lütfen
başka bir kadına ya da onun bi tarafına tav olan madde kullanan sizi sevmeyen zor zamanlarını sizinle geçirip turistik bölgeye geçince sizi itin deliğine sokup zevklerine bakan bir şeref yoksunu için kendinizi fazla paralamadınız mı?

geçin aynaya bakarak cevap verin sorularıma..

kalkın bir kuaföre gidin kesim boya fön kaş bıyık komple ağda girin bugünü kuaföre ayırın
yarın gidin alış veriş yapın..
çıkın o evden maaşınızda var
tayin alana kadar bir aparda yerleşin..
sonra boşayın şeref yoksunu iti önünüze bakın..
hayatınıza yeni bir erkek sokun
erkek gibi erkek olsun size kıymet verecek...
gezin yiyin için tabiri caizse bir elimde cımbız bir elimde ayna umurumda mı dünya deyin..

bakın aynaya deyin deyin

şimdi bir gülümseme belirdimi yüzünüzde yoksa bu yazdıklarım için ağlamaya mı başladınız hüngür

ne yaparsanız yapın ama haydi çıkın dışarı

ha çalışıyor muydunuz okul bitince bugün eve gitmek yoooooook.vitrinleri dolaşıp alışveriş yaparsınız kuaförüde yarına bırakın...

insan bile olmayan bir it için çok bile ağladınız .
Haklısınız her söyleminizde...elimde değil ...yine hüngür hüngür ağladım yazdıklarınızı okuduktan sonra..şimdi hazırlandım bir avukat bulmak için çıkıyorum..

Haklısınız her söyleminizde...elimde değil ...yine hüngür hüngür ağladım yazdıklarınızı okuduktan sonra..şimdi hazırlandım bir avukat bulmak için çıkıyorum..
çıkın ya şöyle inanın yapabilir misiniz bilmiyorum ama kocanız olacak adam ayaklarınıza kapanacak öbürü ile ilişkisi bitince alışkanlık var işin ucunda sevgiden değil birini bulana kadar tekrar sizinle olmak isteyecek,sakın buna yem olmayın hayatınızdan tamamen çıkarın.

haydi Allah yardımcın olsun canım dua ederk git Hakkında hayrılısı olur rabbim inşşalah

Şimdi bir an kocasına yüz yüze konuşmak için face den mesaj atayım diye geçti aklımdan sonra sizin mesajınızı okudum doğru olmazmı..
Boşanma esnasında neyin neye zararı olur bizler kestiremiyoruz. Bu yüzden artık ne adım atmayı düşünüyorsanız avukata bit danışın. Adam zaten eninde sonunda öğrenecek. Şimdi bilip kendilerine kılıf yaratmasınlar

Haklısınız her söyleminizde...elimde değil ...yine hüngür hüngür ağladım yazdıklarınızı okuduktan sonra..şimdi hazırlandım bir avukat bulmak için çıkıyorum..[/Q
baştan sona okudum rabbım yardımcın olsun Allah kolaylıklar versın iyi haberlierini bekliyorum :(

Eşim beni artık sevmediğini ve ayrılmak istediğini söylüyor ben çok kötüyüm lütfen bana dua edin ne yapabilirim...yemeden içmeden kesildim

eşin çok dürüst bi insanmış tebrik etmek lazım bunu söylemeyi beceremeyip türlü türlü işlere kalkışanları görünce.. neden peki ne olmuş da seni sevmekten vazgeçmiş bunu söyledi mi ?

Cuma da hayr vardır. Kurtluşun için ve çok daha güzel bir yaşama atacağın ilk adım olsun inşallah

Hayırlısı olsun canım. Sevinmelisin gerçekten sevinmelisin hem bu Dünya'nı hem öteki Dünya'nı kurtarmış olacaksın. Bu konuyu dön ve oku 1 yıl sonra.

Bugünü milat et kendine.Acima o erkek musveddesine kanit topla o kadinla birlikte olduğuna dair donuna kadar al ikisininde.
Ayrıca mutlaka madde bagimlisi olduğunu belirt bunu da kendin için değil bizler için yap bir anne olarak ben oğlumu madde bagimlisi bir öğretmene teslim edemem. Kendine zarar veren cocuklarimiza ne yapmaz. Lütfen bu durumu belirt.

Avukatla 2 saat kadar konuştuk bir avukattan çok bir psikolog gibi yaklaştı bana bayandı..bugün onu bir dinleyin gelirse dedi sonra sizde isteklerinizi sıralayın eşyalar sizde kalsın arabanın devrini isteyin..tazminatı da bir Avukatla konuşucam deyin dedi..50binde tazminat isteyin dedi..ben kadınada tazminat açmak istiyorum dedim ama çok sıcak bakmadı ben bişey elde edemesekte yinede açmak istiyorum dedim ..avukattan dönüyordumki bizim karşı komşu beni gördü ne olmuş sana böyle dedi...eve gelmiyor eşin ,farkındayım dedi 2ay önce benim eşim senin eşini bir Kafe'de bir bayanla görmüş dedi..abla bana bunu şimdi mi söylüyorsun dedim iş işten geçtikten sonra bunları söylemenin hiçbir anlamı yok dedim keşke o zaman söyleseydin üzülmeyesin diye söylemedim dedi şimdi çok mu mutlu oldum dedim...belki ozaman bişeylere engel olabilirdim...şimdi onda bir aşk bir tutku haline geldi..bir anlamı yok beni birkez daha acıtmasından başka...

Avukatla 2 saat kadar konuştuk bir avukattan çok bir psikolog gibi yaklaştı bana bayandı..bugün onu bir dinleyin gelirse dedi sonra sizde isteklerinizi sıralayın eşyalar sizde kalsın arabanın devrini isteyin..tazminatı da bir Avukatla konuşucam deyin dedi..50binde tazminat isteyin dedi..ben kadınada tazminat açmak istiyorum dedim ama çok sıcak bakmadı ben bişey elde edemesekte yinede açmak istiyorum dedim ..avukattan dönüyordumki bizim karşı komşu beni gördü ne olmuş sana böyle dedi...eve gelmiyor eşin ,farkındayım dedi 2ay önce benim eşim senin eşini bir Kafe'de bir bayanla görmüş dedi..abla bana bunu şimdi mi söylüyorsun dedim iş işten geçtikten sonra bunları söylemenin hiçbir anlamı yok dedim keşke o zaman söyleseydin üzülmeyesin diye söylemedim dedi şimdi çok mu mutlu oldum dedim...belki ozaman bişeylere engel olabilirdim...şimdi onda bir aşk bir tutku haline geldi..bir anlamı yok beni birkez daha acıtmasından başka...
Bu kadar karatersizliğinin ortaya dökülmesine rağmen, siz hala keşkelerle bu adama tutunmaya çalışıyorsunuz. Sanki o kadın olmasa başka biri olmayacaktı...Bıraktım sana döndüm dese, yine kucak açıkcaksınız gibi...

Bu kadar karatersizliğinin ortaya dökülmesine rağmen, siz hala keşkelerle bu adama tutunmaya çalışıyorsunuz. Sanki o kadın olmasa başka biri olmayacaktı...Bıraktım sana döndüm dese, yine kucak açıkcaksınız gibi...
Anlatmak istediğim o değildi aslında sorun o kadın veya başka biri değil bazı şeylerin başlamasına izin vermeden bilseydim demek istedim bu konuma gelmezdi belkide ..artık okadar kolay değil kucak açmak...benim gururumu ayaklar altına aldı..onurumu...şuan üzüldüğüm bana bunları nasıl yapabildiği onca zaman gözümün içine baka baka nasıl yalan söylediği...bazı şeylerin tamiri öyle kolay değil benim için..bu sözlerimi de yanlış anlamayın bir beklenti içinde olduğum için söylemiyorum onun ayakları şimdi yerden kesik düşündüğünüz gibi döndüm diye bişey asla söylemez..

Anlatmak istediğim o değildi aslında sorun o kadın veya başka biri değil bazı şeylerin başlamasına izin vermeden bilseydim demek istedim bu konuma gelmezdi belkide ..artık okadar kolay değil kucak açmak...benim gururumu ayaklar altına aldı..onurumu...şuan üzüldüğüm bana bunları nasıl yapabildiği onca zaman gözümün içine baka baka nasıl yalan söylediği...bazı şeylerin tamiri öyle kolay değil benim için..bu sözlerimi de yanlış anlamayın bir beklenti içinde olduğum için söylemiyorum onun ayakları şimdi yerden kesik düşündüğünüz gibi döndüm diye bişey asla söylemez..
Canım bak emin ol bu kadınla meselesi eyleme geçmeden aylar önce adamın kafasında başlamıştır zaten. 2 ay evvel buluştuklarında yakalasaydın da kıssa yoldan döndüremezdin sen bunu. Hiç birşey dışarıdan gözüktüğü gibi değil bu hayatta.. sanmam senle boşanıp, o kadınle evleneceğini... yasak olan, yeni olan çekici geliyordur ama bak görürsün, onu da yarı yolda bırakacak, ikisi ancak rezil olduğuyla kalacak. Sen kendi canını sıkma, evet çok yeni, ama zamanla acın azalacak. Geçmişe, keşkelere takılıp, 2 kat fazla yıpranırsın sadece. Önüne bak.

Back
X