• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmak istiyor

Sevmeme durduk yere olan bir şey değil, buna sebep olacak bir sürü sorun yaşamışsınızdır. Çözümü olan birşeyde değil, hani sana derki şu huyundan dolayı seni istemiyorum düzelirsin, ama adam sevmediğini söylüyor, buna ne yapılır ki.

Bana hayatımda başka biri yok diyor bilmiyorum..bende öyle düşünüyorum çoğu zaman ...bu daha çok koyuyor .. Nasıl bir acı bu Allahım ,okuldan eve geldiğimde artık onu göremiyorum bir gün geliyorsa 3 gün gelmiyor çok üzülüyorum sürekli ağlıyorum gülmeyi özledim ben nasıl düzelicem böyle

Ben evli degilim basıma gelmesinden cok korktugum şeylerden biri de budur Allah yardımcın olsun ablacım ,bence ne olursa olsun ayrılın sizi sevmiyorsa uzatmanın bi alemi yok gibi beldi bana cocukta yokken hem :(

Seni sevmedigini ve istemedigini soyluyorsa ..
Sende istemiyorum de , sakin esinin onunde ezilme ..

Madem sevmiyormus artik , Yapacak birseyde yok zaten acikca soylemis zaten..

Bastan ailelerin onaylamadigi evlilikler gercekten kisa omurlu oluyor. Cok uzulurek yaziyorum daha tayin zamani seni istemiyorum demis 2 ay ayri kalmissiniz kendini hazirlayip kabullenmen lazimken durumu surekli donmesini beklemissin malesef bitmis artik yapacak tek sey kendini toparlaman ayaklarinin uzerine basarak bu evliligi bitirmen

az dik dir canm uzulcek bisey yok bunda durust davranmis aldatip etmemis.sende calisip ayaklarinin uzerinde durcaksin

Üzüldüm canım, allah yardımcınız olsun.

Durup dururken mi söyledi bunları ?

Erkekler genellikle bir dala tutunmadan diğerini bırakmıyorlar ayrılmaları için ya çok büyük bir sorun olması ya da başka birinden etkilenmeleri gerekiyor aşamadığınız büyük bir sorununuz yoksa diğer şık ihtimal kazanıyor. Sizi üzecek bu söylediklerim ama benim açımdan durum bu. Bu süreçte asla ezik durmayın hiç olmazsa beni istemeyeni ben de istemem havası yaratın. Herşeyin hayırlısı... İnşallah çok mutlu bir hayatınız olur

Cok zor bir durum ama iyice arastirmani oneririm. Burada bir konu vardi kocasi artik sevgisinin bittigini falan soyluyordu megersem baskası varmis hayatinda belki sizinkide o tarz birsey olabilir. Ailenizden destek alsaniz belki bir faydasi olur. Yada o size ayak uyduramadiysa siz ona ayak uydursaniz falan. Bilemiyorum seni sevmiyorum artik deyip bosanmak istemis durduk yere olacak is degil.

Adam su an ne dusunuyor biliyo musun?
Amaaann sanki dunyadaki tek kadin o!
Sizinde boyle dusunme zamaniniz gelmis de geciyor.
Ne guzel mesleginiz var. Kendi kendinizi gecindirebilecek durumdasiniz. Bu ulkede siddet, aldatma, her turlu kotuluge maruz kaldigi halde, ekonomik ozgurlugu olmadigi icin bosanamayan bir suru kadin var. Bi anligina da kendinizi olsa onlarin yerine koyun.
Simdi siz neden bu adamin sizi uzmesine izin veriyorsunuz? Yapmayin lutfen!

Rabbim yardimcin olsun cnm seni benden iyi anliyan olamaz insallah barisirsiniz diyorum ama barismazsanizda dik dur inan bende snein gibi yemelerden kesilmistim hergun agliyordum gerci simdide arada agliyorum ama sukurler olsun halime yinede olum yok sonucta ucunda yapcak bisey yok hakkinda hayirlisi olsun

Ikı kısı kendı ısteklerıyle evlenıyorlarsa ve pat dıye boyle bır sey oluyorsa ılk akla gelen ucuncu bır kısıdır. Yoksa cok cıddı seyler olması lazım.bu da degılse kısılıgı oturmamıs bır erkek modelı.hayattan ne ıstedıgını bıle tam bıomıyordur.tek evlılıkte degıl ıs ve sosyal hayatında da basarısızdır.

Beni istemeyeni bende istemezdim , insanın gururu var ,yolun açık gidebilirsin derdim zorlamanın manası yok evlilik bir kumar , adam dürüstmüş buna sevin bence

Erkekler zayıf gördüklerinde ezmeyi çok güzel becerirler. Bence toparlanın kuaföre gidip saçınızı başınızı yaptırın sonra yeni kıyafet alın sonra da Boşanma davanızı açın. Alkol alıp evini ihmal adamdan hayır mı gelir çocuk olmadan kurtulduğun için dua et. Hatta arama bile eşini aç davanı eline dilekçesi geçsin
Sana değer vermeyen bir insan için neden acı çekesin?
Hadi toparlan kendine gel kendine yeni ve içinde onun olmadığı bir hayat yarat gidecekse o gitsin başka şehire

Sizi aptal yerine koymadığı için, arkanızdan türlü türlü iş çevirmediği için, fikrini direkt söylediği için şanslı hissedin.
Hiçbir şey dünyanın sonu değildir.
O yoluna bakmak istiyorsa siz de dimdik durun ve yolunuza bakın.

Back
X