Herşeye rağmen seviyorum onu çok..severek evlenmiştik ben öyle sanıyorum en azından ailemi karşıma aldım herkesi arkamda bıraktım onun için..sonra daha ilk zamanlar bile en ufak bir tartışmada ayrılıcam senden diyordu sonra başka birgün ben sensiz yaşamamam diyordu seviyorum seni diyordu ben hep bu kısmına inandım..aldatma kısmına gelince bir gün bilgisayarda farklı msn ler gördüm inkar etti ben bir şekilde telefon ayrıntısına ulaştım bir kaç numara vardı bunlarla konuşmuş telinde kadını erkek ismi olarak kaydettiğini gördüm sonra o bana emeklisi yaklaşmış bizimle ilgili konuşuyordum bana akıl veriyordu dedi inanmadım gitmek istedim gidemedim sen benim nefesimsin dedi ben sensiz nefes alamam dedi...daha önce yazmıştım okudunuz mu bilmiyorum tayinin çıktığı gün bir tartışma oldu ben iptal ettiricem dedi ben tek başıma yola çıktım 2 ay sonra bir araya geldik herşeyi geride bırakıp...onun gelgitleri başladı yine burası alkolün ve turistlerin bol olduğu bir yer her akşam içmeye başladı onunla sabaha kadar içen birini ve çılgın birini istediğini ve benim böyle olamadığımı söyledi...sonrasında bu duruma geldik