- 7 Kasım 2014
- 1.028
- 1.818
- 163
- Konu Sahibi yagmurlu333
Durduk yere kafamdan böyle bir hikaye uydurdum sonra insanların tepkisini ölçmek için geyik yaptım duygu sömürüsünde bulundum öylemi ...ne biçim bir insansınız yazık...avukat dikekçe verip öğleden sonra boşanan bile var diyor..siz neyin derdindesiniz ...boşanma sahnesi diyorsunuz bir de....ben sadece o an hissettiklerimi yazdım içimden geldiği gibi...boşanmalar aylar sürüncemi doğru oluyor ..neye inanmak istiyorsanız ona inanın size kendimi ispatlamayacağım...
boşverin bizlerin ne yazdığını.. bizler milletçe gerçek olmayan diziler hakkında saatlerce yorum yaparız, güleriz ağlarız ama burada gerçeklik payı olan bir konuda fakesin diye ahkam keseriz.. benim de oluyor fake olduğunu düşündüklerim yazmıyorum bu kadar basit, hiç kimsenin konulara yorum yazmak mecburiyeti yok, inanmıyorsak yazmayalım !!
neyse dediğim gibi siz boşverin hepimizi.. acınızı yaşayın bir süre.. sizin sevginizi ayakta tutan şey onun dönme umuduydu.. şimdiden sonra sevginiz nefrete dönüşecek ve inanın dönse bile sevginiz asla bir daha yeşermeyecek..
önce acınızı yaşayın ve sonra önünüze bakıp hayatınızı yaşayın.. karşınıza sizin değerinizi bilecek, sizin gibi sevmeyi bilen bir insan çıktığında "iyi ki.. " diyeceksiniz "iyi ki ayrılmışım, beni gerçekten seven bana değer veren birinin varlığı meğer ne büyük bir mutlulukmuş, çok şükür.. " diyeceksiniz..
yolunuz aydınlık olsun.. sevgiler