Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

Aradım kızlar öğlen arasında..
Dedim naber görüşmeyeli nasılsın ?
O da iyiyim dedi..
Yılbaşına bir plan yaptın mı?dedim
O da hayır yok planım dedi
Sonra kızımızın ilk yılbaşını birlikte geçirelim diye düşündüm dedim
(Sanırım eve çağırdıgımı düşündü)
Boşver ya aynı yerde kalmamamız daha iyi olur,
alışmışız bu duruma diye koydu noktayı..
İyi sen bilirsin görüşürüz dedim kapattım..
Aradı..
Nasılsın diye sormuştum cevap vermedin dedi
İyiyim ders çalışıyorum dedim
Sınavların ne zaman dedi,söyledim..
Kızımı sordu falan ..
31inden önce maaşımı alırsam para getiririm alır almaz
Bir ihtiyacınız var mı dedi
Yok saol dedim ..Kapattık ..(((

YORUMLAR MISINIZ? Dayım artık konusmasa daha ıyı,degıl mı ?

Tekrar aramış...Nasıl olduğunu umursamış...Bilmiyorum ki nasıl yorumlamak gerek...

takip ediyorum seni canım. bence seninle ve kızınla hala ilgileniyor. ama bıkmış kavga etmenizden, o nedenle bir araya gelmek istemiyor. o da arada kalmış. biraz daha sabır güzelim, en azından kavga etmemişiniz telefonda. baya mesafe katetmişsiniz. biraz daha böyle devam edin bakalım.

Naz yapmış sana, sen direk bitirmişsin olayı :) Benim yapma dediğim sey de buydu işte; cok sert cizgilerin var. Madem eşini geri istiyorsun lütfen birazcık yumuşa.

Onu ara ve şunu sor; neden yılbaşını beraber geçirmek istemedin? Eve davet ettiğimi mi düşündün yoksa gerçekten istemiyor musun? Oysa ben gerçekten yeni yıla seninle girmek isterim.

Dayıyı falan karıştırma şimdi.

Ama canım sen çok çabuk kestirip atıyorsun olayı ben alışamadım alışsam birlikte olmayı istemezdim deseydin ya bak tekrar aramış seni belkide birkaç adım daha bekledi neden yapıyorsun bunuuu sana daha öncede yazdım eşin seni seviyor ama emin olmak istiyor hani demiş ya sana limitini kullan diye hemen kestirip atmıcaktın

Eşimin bana olan sevgi limitinin bittiğini anladığım için ,yanlış bir laf etmemek için kapattım.
söyleyecek sözüm yoktu ..( Sadece kızımı düşünüp merak edıyor,benimle de bu yüzden
irtibat kurmak zorunda olduğu için iyi konuşuyor sanırım..Araması beni etkiledi ,ama işte
neden bunu yapıyor kızlar..Bir gidiyor bir ümit veriyor ..Bir istemiyor,bir yumusak davranıyor..
Ya da ben öyle sanıp salak gibi sevinip sevinip yıkılıyoruım..
Tekrar arayamam artık ,çok netti kararı..Belki planı vardır da söylememiştir..Bu kadar
olaydan sonra aynı evde kalmamız dogru olmaz dedi..Artık bızımle hıc kalmayacak (

Planı olsa söylerdi neden söyleyemesin ki. İşim var derdi kestirir atardı.

Geri döndüğünde senden şu cümleleri duymak istemediği için adım atmıyor; sen istedin, sen döndün, dönmeseydin....

eğer sizinle hiç ilgilenmeseydi aramazdı. telefonu kapatırdı ve orada kalırdı konuşma.

Hemen pat diye aynı eve giremezsiniz belki ama yavas yavas kıvılcım oluşturabilirsiniz. Sen bence onu dışarda bir kahve icmeye davet et.

adam senden güzel birşeyler duymak için azıcık naz yapmış sen de '' iyi peki madem '' deyip telefonu kapamışsın çat

tekrar neden aramayasın ki o seni tekrar aramış ararsın tekrar biraz yumuşak konuşursun söylersin.

''aynı evde duramayız bunca şeyden sonra'' demesi de senin ağzını aramak içindir karşılığında senin '' yok bu sefer eskileri deşmeyelim güzel bir akşam geçirelim '' demeni beklemiş sen de '' tamam peki o zaman '' deyince iletişim kopmuş işte.

eşini seviyorsun aranızda olan iletişimsizlik ciddi tamam da hatanı anlamışsın bebğin var gururu bir kenara bırak çak bir kenara hatamı anladım senden kendimiz ve bebeğimiz için bir şans daha istiyorum.sana şu güne kadar düşünmen için zaman istiyorsan tamam de. hep erkeklerden bekliyoruz da evliliğin bitsin istemiyorsun. en azından denemiş olursun.keşkelerin olmaz.hayır derse bu işi sürüncemede bırakma madem gittin devamını getir ,neyi bekliyorsun aç davayı dersin. beklemek daha yıpratıcı değil mi? ve söylenenleri yorumlama direk sor .Bunu mu demek istedin diye.

Siyahbeyaz neden savaşmaktan kaçıyorsun.?
Neden çabalamıyorsun ?
Belliki geri çekiyor kendini.
İlk adımı sen at.Senden bekliyor da olabilir.
En azından vicdanın rahat olur.
Ben olsaydım o alıştık diyince ben alışmadım alışamadım sensizliğe derdim.
İnceldiği yerden kopsun nolacaksa olsun artık.
Kaç aydır ikinze de yazık.
Kızınızada yazık günah.Yavrucak arada.Baba özlemiyle babadan uzakta.
Anne hem anne hem de baba...
Lütfen siyahbeyaz eğer seviyorsan ki seviyorsun şu pes etme huyundan vazgeç .
Şimdiye kadar böyleydin değişen bişey oldu mu ? Hayır...
O zaman vakit didinme vakti.
Kızınız için didinmelisin o da sen de...
İlk adımı sen at lütfen.
Eşin senin istediğin beklediğin yanıtı vermeyince hemen tamam deme.
Kenş isteğini söyle.Bi kerede itiraf et duygularını.İçine gömme.
Kaç ay oldu yorulmadınız mı.Ben burda yoruldum inan ki
Artık uzatmaları oynuyorsunuz ama nereye kadar bu inatlaşma.
Siz koca koca insanlarsınız herşeyden evvel ana babasınız yahu!.
Yapmışsınız hata yada hatalar sünger çekmişsiniz.
Bu ayrılıkla cezanızı da çektiniz...
Bu kadar yeter bence.
Senin "kızlar barıştık :)" diye konu açman gerekir artık.
Siyahbeyaz demem o ki lütfen eşini ara ve net bi biçimde konuş yılbaşını beraber geçirmek istediğini onsuzluğa
alışamadığını söyle ve daha ne düşünüyosan onları da....

Ama kızlar kocam bır ay öncesıne kadar ben gel bıle demedıgım zamanlarda bıle bana peşinden
kosan muamelesı yaptı remen düş yakamdan der gibi davrandı ..Onca şeyden sonra duruma
alışmısız demek ne demek =''zaten araya gıren zamanla herşeyı bıtırdık zorlama'' demek degıl mı?
Ben acıkca bunu anladım ve net cevabı alıp sustum ..Öyle deseydım ''yine başlama,bu konuları
acma ''dıyecegını cok iyi bılıyorum ..Hiç o konuları (ayrılıgımızı) açamadım kı sayesınde..Şimdi
ne desem boş..Bu da bır adım degıl mı sonucta kızlar..Burda kalsın benım adımım,atacaksa
artık o atsın ..Ben bır teklıfte bulunmusum sonucta bu da adımdır ..İsteseydı atlardı zaten..
Sanmıyorum kı hemen dönsun..İlla kadınlar bulup gönul eglendırıp kazıklar yıyecek de dönecek
ozaman da gec kalacak (

Sanırım daha zaman var bizim karsılıklı konusmamız ıcın..O hala kararlı ve bekarlıgın tadında..
Kızımın dogumgunune kadar adım atmasam ,ama aradıgında acsam sadece normal konussam
yeterlı olmaz mı kızlar?

:) bekarlık tadı falan yok eminim. O senden adım bekliyor. Senin bu öğlen yaptığın sey adım değil, kücück birşey yaptın. Kızının doğumgününde de gelecektir ama akşam beş dk görüp gider.

Lütfen eşini istiyorsan savaş, kırılmayacaksın, üzülmeyeceksin. Üzülsen ne olur zaten şuandakinden daha kötü olabilir misin? Yapma. Bizi birkez dinle. Bu kadar insan ortak paydada buluşuyorsa vardır bir bildiğimiz değil mi?

Kızlar yıne de bır mesaj attım ''ben senı buraya cagırmamıstım,annemlere söylemeden senın
evınde bebegımızle yılbasını kutlarız dıye dusunmustum..Sadece masum bır ıstektı,yanlıs anlama olur mu''dedim:) Artık cevabı aksam atarım kızlar..tabı yazarsa..

bunu sızın ıcın attım kızlar..Ben acık bır adım degıl de caktırmadan atacagım adımlarla
dönecegıne ınanıyorum esımı tanıdıgım kadarıyla ,ben adım atarsam o kacar ..

Son düzenleme:

Sen "kızımızın ilk yılbaşını birlikte geçirelim diye düşündüm dedim" dedikten sonra nasıl bir cevap bekliyordun orada başlıyalım..Mesela " o yaşasın tamam hemen geliyorum" yada "oley be gelmezmiyim ayıp ettin" demesini beklediysen zaten yanlış beklentiler ve umutlarla aramışsın...

Bence sana gayet olumlu ve hep bize sorduğun değişimi görebileceği bir tarz da yanıt vermiş..."Boşver ya aynı yerde kalmamamız daha iyi olur,
alışmışız bu duruma" bu lafa verilebilecek 10 larca cevabın vardı..Ama iyi sen bilirsin verilmeyecek cevaplar arasındaydı..Hemen kapatmanda hata...İkna edebilmek için3-5 kelime etmen yeterde aratardı bile bence...Bu arada bu yorumları hep eşinle devam etmek üzere adım attığını varsayarak yapıyorum....Aslında orada senden duymak istediği çok netti.."Hayır ben öyle düşünmüyorum ben değiştim sende biraz sabır gösterirsen bir arada kızımızın keyfini çıkararak kalabiliriz" desen olay bitmişti..Adamcağız zaten sana yılbaşı için planım yok diyerek kapı aralamış ama sen yine suratına çarptın o kapıyı farkındamısın?

Sürekli fikir istiyorsun özelden ve genelden fikirler veriliyor ama pek de dinlemiyor gibisin..Kavga etmeden kapatman başarman gelişme ...

He bu arada sürekli eşinin karıyla kızla para yemesi v.s beklentisi içindesin..Yapmayacak sen istediğin kadar hep kötüyü düşün ve bekle hatta olumlu adımları bile püskürt bu adam kötü şey yapmayacak...Adımı kimin attığının ne önemi var..Sen bir araya gelmeyi gerçekten mutlu ve keyifli bir yuva için istiyorsan bırak adım atmayı koşarsın bile..Ama zihniyetini değiştirmen gerekiyor..Hemde baya bir değiştirmen gerekiyor...

Yapacağın herşeyi sadece kendin için yap...Ve birmilyonuncu kez söylüyorum mesaj la değil konuşarak iletişim kur....

Valla bende yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…