- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Sanırım daha zaman var bizim karsılıklı konusmamız ıcın..O hala kararlı ve bekarlıgın tadında..
Kızımın dogumgunune kadar adım atmasam ,ama aradıgında acsam sadece normal konussam
yeterlı olmaz mı kızlar?
sen eşini hatalı görmek istiyorsun kendi hatalarını gerçekten farkedemiyorsun. bizden vazgeçti benden vazgeçti .benden ondan vazgeçtim diye suçu ona atma çabasındasın hala. yapma araya başka ten girmeden halletmek varken onu seviyorken. bu gurur değil canım ve sana mutluluk getirmeyecek.ara açık açık konuş.yüz yüze gelemiyorsan mesaj çare değil.AÇIKÇA NE İSTEDİĞİNİ NE BEKLEDİĞİNİ SÖYLE VE DİNLE.
Kızlar yıne de bır mesaj attım ''ben senı buraya cagırmamıstım,annemlere söylemeden senın
evınde bebegımızle yılbasını kutlarız dıye dusunmustum..Sadece masum bır ıstektı,yanlıs anlama olur mu''dedim:) Artık cevabı aksam atarım kızlar..tabı yazarsa..
bunu sızın ıcın attım kızlar..Ben acık bır adım degıl de caktırmadan atacagım adımlarla
dönecegıne ınanıyorum esımı tanıdıgım kadarıyla ,ben adım atarsam o kacar ..
Siyahbeyaz canımm
Sen bizi duymuyor musun
Senin yaptığın bir adım değil ufacık bişey
Ufacık bi girişim sadece.
Açık açık konuşmaktan nEden kaçıyosan anlamadım gitti.:44:
Sen ne istediğini biliyosun öyle değil mi.
Neden o vakit o yolda ilerlemiyosun ?
Eşini seviyosun o zaman onu geri al.
Ve sana bi tavsiye daha eşine mesaj çekme direk ara ve konuş.
Cvptan da anlaşılacagı gıbı bu adam benden gitmiş :
''ok ,boşver.Kızımın doğumgününde yogun bakımda bıle olsam gelırım.İyi aksamlar''
Allah belanı versın dıyesım geldı(
anam sizde...al birinizi vur otekinize!!!gurur abideleri.sen "yanliş anlama masum istek dersen" o da oyle yazar.ya siz neden acik ve net cumleler kurmuyorsunuz birbirinize anlamadim gitti.ikinizde burnunuzdan kil aldirmiyorsunuz.
Artık ben bırsey yapamam ,ona bunu nasıl kabul ettırıp kaybetmekten korkmasını saglamalıyım?
Cvptan da anlaşılacagı gıbı bu adam benden gitmiş :
''ok ,boşver.Kızımın doğumgününde yogun bakımda bıle olsam gelırım.İyi aksamlar''
Allah belanı versın dıyesım geldı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?