Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

siyahim beyazim :) sen bizi duymuyor musun?bagladin yine karamsarliga.bak soru soruyorsun akil danisiyorsun,aklimizdakini soyluyoruz sen yine cark edip eskiye donuyorsun.1 ay once soyle boyle yapti diyorsun.araba bile her zaman geri geri gider mi???sen hep gerilerdesin canim yaa.hayatina dikiz aynasindan bakmayi birak artik,onune bak guzeller guzeli.sen savasmadan yildin bile...kendine bir gel,silkelen,toparlan...adam 2 kere aramis olmemis sen de 2 kere arasan olecek misin?

Siyahbeyaz canımm
Sen bizi duymuyor musun
Senin yaptığın bir adım değil ufacık bişey
Ufacık bi girişim sadece.
Açık açık konuşmaktan nEden kaçıyosan anlamadım gitti.:44:
Sen ne istediğini biliyosun öyle değil mi.
Neden o vakit o yolda ilerlemiyosun ?
Eşini seviyosun o zaman onu geri al.
Ve sana bi tavsiye daha eşine mesaj çekme direk ara ve konuş.

sen eşini hatalı görmek istiyorsun kendi hatalarını gerçekten farkedemiyorsun. bizden vazgeçti benden vazgeçti .benden ondan vazgeçtim diye suçu ona atma çabasındasın hala. yapma araya başka ten girmeden halletmek varken onu seviyorken. bu gurur değil canım ve sana mutluluk getirmeyecek.ara açık açık konuş.yüz yüze gelemiyorsan mesaj çare değil.AÇIKÇA NE İSTEDİĞİNİ NE BEKLEDİĞİNİ SÖYLE VE DİNLE.

Bu kadar basit..Büyük harfle yazılmış ama bende kırmızıya boyadım....

sular daha durulmadı...

bence de bekle..

sakin sakin...

ben erkeklerin böyle durumlarda naz yaptığına inanmıyorum.
onlar daha düz mantık...
planı da yoktur..
yok demişse yoktur..

elinden geleni yaptın...
kızın için sizin için yılbaşı için teklifini yaptın..

şimdi biraz topu taca at..

eğer yılbaşında birlikte olmanızı, senden farklı olarak,
sırf kendi bakış açısıyla dırdır dinlememek için yaparsa anlamı yok..

yıl başında bir arada olmanız senin ve onun için aynı anlamı ifade ediyorsa güzel...

geri çekilmiştin bir adım.

şimdi bir adım daha çekil geri...

senin anlattığın kadarıyla çok bunalmış bir adam var karşında...
bunalmış kişilerle normal bir konuşma dahi yapsan üzerlerine geliniyor sanırlar...
bardak dolmuş çünkü...iyi niyetle de olsa o niyetini anlamaz ki.
bardağı boşaltacak kişi eşin...

sen buarada sana düşenlerle ilgilen..

bak nasıl ilerleme katettin.
benle iletişim kuruyorsun

eşi açık konuşmaya şu an inanılmaz direnç gösteriyor...

ben barışmaları varsa eğer kaderlerinde geç olsun, ama güç olmasın diyorum.

eğer tertemiz yuvasının kıymetini bilmeden dönerse, ilk fırsatta yine ayrılık olacaktır..

çünkü sözde bekarlığın ne kadar berbat bir şey olduğunu henüz görmemiş olacak. ve kıymete binecek...

ayrıca emek sarfetmeden hazır konduğu yuva pek kıymetli de olmayacak...

kim ne derse desin, insanoğlu zor elde ettiği şeyi kolay kaybetmek istemiyor...

sanki biraz daha zaman var gibi..

her iki tarafında çıkaracağı dersler..

zaten bu fırtına onların evlilik gemisini şu an sarsıyor, ama henüz yıkılmadı.

şimdi yıkılmazsa bir daha kendileri bile yıkamaz...

Cvptan da anlaşılacagı gıbı bu adam benden gitmiş :
''ok ,boşver.Kızımın doğumgününde yogun bakımda bıle olsam gelırım.İyi aksamlar''

Allah belanı versın dıyesım geldı (

''ok ,boşver.Kızımın doğumgününde yogun bakımda bıle olsam gelırım.İyi aksamlar''

anam sizde...al birinizi vur otekinize!!!gurur abideleri.sen "yanliş anlama masum istek dersen" o da oyle yazar.ya siz neden acik ve net cumleler kurmuyorsunuz birbirinize anlamadim gitti.ikinizde burnunuzdan kil aldirmiyorsunuz.

Bence kesinlikle bir teklifte bulunmamalısın.O adam ev bile bulacak kadar uzaklaştı ve adımlarına hiç karşılık vermedi.Daha adım atman için neden yok ki.Bırak isterse kendisi adım atsın.Sen elinden geleni yaptın zaten.

anam sizde...al birinizi vur otekinize!!!gurur abideleri.sen "yanliş anlama masum istek dersen" o da oyle yazar.ya siz neden acik ve net cumleler kurmuyorsunuz birbirinize anlamadim gitti.ikinizde burnunuzdan kil aldirmiyorsunuz.

ne yanlis var bunda ve nasil bir kotu niyet olabilecegini dusunebilir ki?hey yarabbim.kuzum siz sevgili misiniz?sen oraya kacamak yapmaya mi gidiyorsun?kendi evine,yuvana gidiyorsun.cocugunun babasina gidiyorsun,kocana gidiyorsun.sayayim mi daha???

Bence esin yalnizliga alısmış keşke bu kadar beklemeseydin. Biraz daha zaman geçtikçe tamamen adapte olacak bekarlığa ve evlilikten tamamen uzaklasacak. Seni görmediği süre içinde belki tamamen unutacak seni. Bence naz yapmadı esin. Allah yardımcınız olsun

Kızlar anlatamıyorum galiba,benim eşimin geri gelmesi için ''onu silip yeni hayatıma başladığımı''
anlaması lazım.Yoksa burda bekleyen varken neden koşarak gelsin ki hiçbirşey yaşamadan ?
Bunu ona nasıl gösterebilirim,ancak görüşmeyerek ve sıradan biri gibi davranarak değil mi?

Eşini bir daha arayıp sormadigin sürece o bunun farkına varacak bu arada sadece sen değil ne dayın nede bir başkası seninle ilgili tek kelime etmesinler bence. Sen sana düşeni yaptın bundan fazlasini asla yapma hata tek taraflı değildir sen suçlu isen oda senin kadar suçlu. Sürekli kendini hatalı görme akisina bırak bundan sonra yapman gereken sinavlarina çalışmak psikoloğunla düzenli görüşmek ve hayatına kaldığın yerden devam etmek.

neden niye bana kızıyorsunuz kızlar anlatıyorum ya esım gıderken ''ben 4 ay önceden kararımı vermıstım,sadece
denıyordum''demedı mı o bana gıtmesıne 20gun kala sarılıp öpmelerını sevmelerını böyle acıklamıstı ..Eee..Adam
dogum sonrası 8ay ,tatılde dahıl benle yatmadı dogru durust dıyorum..Acıkca sevmedıgının göstergelerı degıl mı
bunlar..Neden sımdı kendımı kandırıyorum kı?

Sen ona halen ne yapmasi gerektigini soyluyorsun yanlis anlama masum istekti diye niye aciklama yapiyorsunki ?Sen kendi gururunu kendin bitiriyorsun, sen daha konusmadan flort mu yasiyacaksin.Normal Bir sekilde yilbasini birlikte gecirelim diyorum desen telefonlarini acmiyorsun sonrada masum istekti Onun evine gitmek istedigini soyleyerek merakini gidermeye calistigini dusunebilir mi?Kocan vazgecmis resmen bence karsina alip adam akilli konus kavga etmeden,sana kavga etme dedigimizde ona cici yapmana gerek yok sadece laf sokma diyoruz.Kocan o senin ya acip duz konusmalar yapabilirsin.Allah yardimcin olsun, birileri yada sen kocani cok guzel hakli cikarmis suan cok guzel gaza gelmis.Sen ona don demeyeceksin karsina ali yada telefonda ne istiyorsun yada ne istiyordun diyeceksin bu kadar yila, birbirimize verdigimiz sozlere, ayni soyadini tasimaya,karin olarak,cocugunun annesi olarak bunlari bilmek istiyorum.Soru sor sadece ay bilmiyorum bence burdan yardim alma sen terapitle ilerle.

Evlilikte aşk cinselliktir. Madem esin uzak kaldı sen hiç uğrasmadin mi? Sanki evliligin anlamı kalmamis esin için evliligi ayakta tutan karı koca arasında ki cinselliktir siz arkadaş değilsiniz neden bu kadar uzak durdunuz birbirinizden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…