- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 349
- 198
- 41
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Cvptan da anlaşılacagı gıbı bu adam benden gitmiş :
''ok ,boşver.Kızımın doğumgününde yogun bakımda bıle olsam gelırım.İyi aksamlar''
Allah belanı versın dıyesım geldı(
Öncekı konumdan okuyabılırsın bastan herseyı yazamam kızlar..
Bir de ben regl dönemının hassaslıgıyla aglamaklı dolasıyorum bu hafta evet,ama normalde herkesle geyik yapıp normal hayatımı yasamaya devam edıyorum kızlar.Ona üzülerek bebegımı üzmüyorum,bebegımı kahkahalarla oyunlarla yasatıyorum ..
Ben kocamın bu kararının coook sacma oldugunu ve ılerde de pişman olup dönmek ısteyecegıne ınanıyorum,ama istedıgım sey bunun ılerde degıl,şimdi olması sadece bu yönden fikir istedim..Giden ve kacan olan adamı kacan olarak nasıl gerı alabılırım yol yakınken kızım ıcın dıye fıkır ıstıyorum,ama dırek konusmaktan anlayacak bır durumda degıl dıyorum..Yanı benım ona kaybedecegı hissini vermem lazım ve onu sildiğimi göstermem gerekıyor ..Bu konuda fıkre ıhtıyacım var..Boşan demek kolay ,önemlı olan bosanmak ıstemıyorsan ....... yap demek arkadaslar.Ben ayrıldıgımdan berı hergunumu burda tek tek paylasıyorum zaten sıze..Artık benı de onu da az cok tanıyorsunuzdur..O yuzden neler yapabılırım bana fıkır verır mısınız onunla dırek konusmam dısında..
Öncekı konumdan okuyabılırsın bastan herseyı yazamam kızlar..
Bir de ben regl dönemının hassaslıgıyla aglamaklı dolasıyorum bu hafta evet,ama normalde herkesle geyik yapıp normal hayatımı yasamaya devam edıyorum kızlar.Ona üzülerek bebegımı üzmüyorum,bebegımı kahkahalarla oyunlarla yasatıyorum ..
Ben kocamın bu kararının coook sacma oldugunu ve ılerde de pişman olup dönmek ısteyecegıne ınanıyorum,ama istedıgım sey bunun ılerde degıl,şimdi olması sadece bu yönden fikir istedim..Giden ve kacan olan adamı kacan olarak nasıl gerı alabılırım yol yakınken kızım ıcın dıye fıkır ıstıyorum,ama dırek konusmaktan anlayacak bır durumda degıl dıyorum..Yanı benım ona kaybedecegı hissini vermem lazım ve onu sildiğimi göstermem gerekıyor ..Bu konuda fıkre ıhtıyacım var..Boşan demek kolay ,önemlı olan bosanmak ıstemıyorsan ....... yap demek arkadaslar.Ben ayrıldıgımdan berı hergunumu burda tek tek paylasıyorum zaten sıze..Artık benı de onu da az cok tanıyorsunuzdur..O yuzden neler yapabılırım bana fıkır verır mısınız onunla dırek konusmam dısında..
Ona kaybedecegi hissini vermen bir işe yaramaz.
Çünkü o seni bu halinle gözden çoktan çıkarmış.
O senin degişmeni istiyor siyahbeyaz.
Üslubunun düzelmesini, aniden sinirlenmemeni,
sinir anında hakaret küfür etmemeni,
onu yönetmemeni, emir vermemeni istiyor.
Cok dogru o bunu istiyor
Ama bu istedigide biranda olmaz
Siyahbeyaz 30 kusur yasinda
30 gunde nasil degissin oturmus bir yapisi var
Tabiki degisir ama hemen olmaz yavas yavas olur
Adamda mucizemi bekliyor
Ben boyle erkeklere kiziyorum
Al karsina karini acik acik soyle ne istedigini
Hott de biraz ya madem bukadar dertlisin
Ne o oyle issiz adam tripleri filan
Yazik bu kizada kucuk bir bebekle neler yasiyor
Boyle adamlik olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?