- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
canım benım evlılıgım bıttı zaten
,
konumu okuyp yorum yapabılırsın
Ne ah i ya? Ben kendimi bir insana baglayacak kadar simartilmadim, kocan hadi ordan demis, ailen de olmasa aglanacak hale duseceksin. Hala yok 5 TLlik biberon almislar da falan filan.
:) Bence konu sahibinin kocasi hemsireyle evlensin, biz de kocam beni istemiyor ama ben onu caktirmadan kendime baglamanin taktigini ariyorum konusundan kurtulalim.
hhh afedersin,dilerim bundan sonra hayatın masal gibi olur herşey gönlünce olsun bebeğinede Allah uzun ömür versin
valla ilk tepkiyi benden alacaksiniz.evliliginin iyi ya da kotu taraflarini anlatacak kadar niye yakinlasabilir bir insan karsi cinsine???Balpetegimin söyledklerini daha önceki konusunda ben de söylemiştim siyahbeyaza.
O zaman da ondan ve diğer arkadaşlardan tepki almıştım.
Ve konusuna bu da son mesajım demiştim.
Ama görüyorum ki siyahbeyaz artık bir şeylerin farkında.
Bir nebze de olsun hatalarını kabullenmiş durumda...
Ancak hala aşırı derecede fevri.
Dün de yazdım, eşi siyahbeyazı çok iyi tanıyor, yılbaşı gecesi yine tartışma yaşanacagını bildiği için,
kabul etmedi...
Çünkü siyahbeyaz kendinden ödün vermiyor...
Bundan sonra ona düşen sakinliği ele alıp,
bir an önce eşiyle konuşup nihai kararı vermesidir...
Sürüncemede kaldıgı sürece bu iş uzar durur...
Bir de bunu yazmadım, yazmamamak için kendimi çok tuttum ama yazacagım.
Diğer konudan bu yana aklımda bu var çünkü.
Ben bu aldatma işini bir türlü anlamıyorum.
Siyahbeyazın söylediğine göre eski sevgilisine mesaj atmış.
Mesajda ne yazıyordu?
Çünkü ben şöyle düşünüyorum.
İlk mesajı kadın attı, öyle havadan sudan konuşurlarken konu eşlere geldi.
Kadın dert yandı, eşi dert yandı, muhabbet devam etti vs...
Adam belki de bir nevi içini döktü kendine yakın gördüğü birine...
Bu normal bir kadın arkadaşı da olabilirdi.
Eski sevgili olunca aldatma gibi görünüyor olabilir...
Tam olarak boyutu bilemiyorum ama ben böyle düşünüyorum.
Yani siyahbeyazın eşinin aldattıgını düşünmüyorum...
Evet belki eski sevgiliyle mesajlaşmasa iyi olurdu ama dediğim gibi bu normal bir bayan arkadaşı da olabilirdi..
Belki tepki alacagım ama benim aklımdan geçenler bunlar.
Çünkü mesela yeri gelir okulda eşlerden laf açılır, erkek arkadaşlar eşlerinden dert yanarlar.
Ben bu olaya böyle bakıyorum açıkçası...
Kısacası sorumluluk sahibi bir eşin /babanın aldatacagına ihtimal vermiyorum ben...
Mesela ben ona şımarıklık demem diyemem ama çalışmadığı halde pazar kahvaltılarına kadar eşinin hazırlaması gibi bir örnek siyahbeyaza gereksiz bir rahatlık sağlamış...Eşinin sevgisine gereğinden fazla güvenmesine neden olmuş..Yaşadığı büyük hayal kırıklığıda bunun sonucunda aslında...Ha böyle bakınca evet eşi siyahbeyazı resmen şımartcak tavırlar sergilemiş durmuş...
Eşi siyahbeyazı hiç eleştirmemiş her konuda çalışmayan bir bayana çalışan bir kocanın yardım edebileceğinden çok daha fazla destek çıkmış...Sonrada bir anda bıktım tavırlarıyla gitmiş..
Siyahbeyazın her anlamda hızla normale dönebilmesi yaşadıklarının etkisinden kurtulabilmesi için eskisi gibi yaşama beklentisindende kurtulması ve çok sevilen eşten olgun bir kadın ve güçlü bir anneye dönüşme sürecini hızla tamamlaması lazım...
Zaten bunu başarırsa gerisi kolay...Artık o istemesede eşi ona koşarak dönecektir..Yada dönemesede siyahbeyazın umurunda olmayacaktır....
Balpetegimin söyledklerini daha önceki konusunda ben de söylemiştim siyahbeyaza.
Dün de yazdım, eşi siyahbeyazı çok iyi tanıyor, yılbaşı gecesi yine tartışma yaşanacagını bildiği için,
kabul etmedi...
Mesajda ne yazıyordu?
Evet belki eski sevgiliyle mesajlaşmasa iyi olurdu ama dediğim gibi bu normal bir bayan arkadaşı da olabilirdi..
Çünkü mesela yeri gelir okulda eşlerden laf açılır, erkek arkadaşlar eşlerinden dert yanarlar.
Kısacası sorumluluk sahibi bir eşin /babanın aldatacagına ihtimal vermiyorum ben...
Aynen ablanın dedikleri dogru ,ben ona bunu yap demeden o kendı isteyerek yapardı,evcimendi ..
Baskalarının kocaları böyle yapmıyor dıye de bu benım hatam degıl harhalde ..
CUDANA ben mesajları görmedım sadece kızın ''canım mesajın yarım gelmiş''yazan mesajını gördum esım
hemen sildi ..Yani panıklemesı de bana bunun altında sadece dertleşme olmadıgını gösterdi..
valla ilk tepkiyi benden alacaksiniz.evliliginin iyi ya da kotu taraflarini anlatacak kadar niye yakinlasabilir bir insan karsi cinsine???
Balpetegimin söyledklerini daha önceki konusunda ben de söylemiştim siyahbeyaza.
kabul etmedi...
Mesajda ne yazıyordu?
valla ilk tepkiyi benden alacaksiniz.evliliginin iyi ya da kotu taraflarini anlatacak kadar niye yakinlasabilir bir insan karsi cinsine???
Ne kadar saçma sapan muhabbetler dönüyor ortada kimi ilgilendirir ki siyah beyazin ne yaşadığı bunu siyah beyazi desteklediğim için değil saygisizlik yapiyorsunuz burda herkes halinden memnundu niye ortalığı karistirma gereği duyuluyor kimse kimsenin duygularını sorgulayamaz herkes güçlü olmak zorunda değil. Muhabbet sıktıysa sizi ilgilenmeyin başka şeylerle ugrasin ne kadar ayıp ya
Samimi buldugunuz bir insana neden anlatmayasınız ki?
Belki tarafsız bir bakış açısı bekliyor da olabiliriz...
Bakın burada bile hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz.
Ama dertleşiyoruz...
Ben açıkçası cinsiyet ayrımı yapmam.
Ama bu her önüme gelene de anlatırım demek degil...
Ben buna tuhaf bakmıyorum.
Hatta eşim bir bayan arkadaşıyla evliliğimizdeki sorunları,kavgalarımızı konuşsun
çok isterim. Çünkü bir hemcinsim benim gibi hissedebilir. Belki yol gösterici olur.
Eşimin hatasını görmesine yardımcı olur. İlişkimize olumlu bir etkisi olabilir diye düşünürüm.
Ve ben bir erkekle sorunlarımızı,kavgalarımızı paylaşıp bir erkek olarak yorumlarını
rica etmiştim. Hatam varsa göstersin diye.. Ve faydasını da görmüştüm..
Bir kadını en iyi kadın anlıyor bir erkeği de en iyi erkek anlıyor sonuçta..
Bu açıdan faydalı olabilir. Ama malesef eşim en yakın erkek arkadaşı ile
bile paylaşmaz bayanla nerdeee
Cudana'm yorumlarını, fikirlerini her zaman beğeniyorum, bu arkadaşlık konusunda da belki de haklısın... Nasıl anlatsam bilmiyorum ki... Şöyle diyeyim bana ters değil bayan erkek arkadaşlığı ama (ki bu kocaman bir ama) eski sevgiliden arkadaş, dost, dert ortağı olacağına inanmıyorum. Eski sevgiliden arkadaş, dost, dert ortağı olma ihtimali var ise insanın eşinin arkadaşı, dostu, dert ortağı olması çok daha kolaydır diye düşünüyorum. Sorun zaten eşlerin konuşamaması, paylaşamaması, empati kuramaması. Bir insan neden eşi ile konuşmaya çalışmak yerine başka bir karşı cinsle özel sorunlarını paylaşır. Eski sevgilisi ile dertleşmeyi düşünen eş neden kendi eşi ile aile terapistine gitmeyi düşünmez. Üzgünüm ama bu bence art niyetli bir davranış... Yapan gerek bayan olsun gerek erkek olsun bence doğru bir davranış değil. Herkesin karşı cinsden arkadaşları olabilir buna asla karşı değilim ama saygı sınırları aşılmadan, dert ortağı olacak kişinin aynı cinsden olması daha mantıklı geliyor bana, karşı cinsi dert ortağı olarak görüyor ise bir kişi bence niyeti bozduğunun işaretidir bu...
Eşiniz eski sevgilisini facebooktan bulsa,
Sonra siz hamıleyken eklese,
Sonra telefonunu istese
ve sizinle telefonda konusmazken onunla evdekı saatler dısında dertleşse
bunu kım kabul eder Allah askına ya tabı kı aldatma bu..
Aldatma degılse ben neden bılmedım?
Neden o kadar panıkledı?
Sonra nıye delı gıbı agladı af dıledı ??
Olayın nasıl gelişmiş olabilecegine dair uzun uzadıya yazacaktım ama vazgeçtim...
Aldatma konusunda en katı kişilerden biriyim belki de...
Böyle düşünmeme sebep siyahbeyazın bunu bile eşini karalamak için kullanmaya çalışması,
kendini hep bir aklama çabası içinde olması...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?