Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

Cudana'm peki "canım mesajın yarım gelmiş" sms i ne anlama geliyor sence... Belki bana fesatsın diyeceksin, belki de gerçekten fesatım bilmiyorum. SAdece senin bu konudaki düşünceni merak ediyorum

Evet o zaman ne oluyoruz derim :)
Fesat degilsin aynen ben de öyle düşünürdüm...

Konunu hep okudum siyahbeyaz.
İşte bak bunları yazmamıştın.
Şimdi olay açıga kavuştu.

Evet aldatma konusunda haklısın. Aldatmış

Son düzenleme:

senin eşin de az değilmiş yaa,nasıl izin verebildin bunlara?

Siyahbeyazın kocasında da hata var yok değil.
Bu inkar edilemez...
Evli bir erkeğin başka bir kadınla evliliğini özelini paylaşması akla mantığa sığan cinstten değil.
Neyse siyahbeyaz kabul etmiş sineye çekmiş affetmiş.
Siyahbeyaz hemen pes eden savaşmaya çabuk yılan bir yapısı var.
Böyle giderse eşinin geri döneceğine ümit vermem ben.
Adam karşısında bambaşka bir siyahbeyaz görmek istiyor.
Değişmiş bir kadın hayal ediyor.
Siyahbeyaz arada anlamsız çıkşlar sergileyen bir kadın ondan kaybediyor ya.
Eşini geri kazanmak adına kendine göre epey yol alıyor ama aslında pekte savaşmıyor.
Yılbaşında onu istediğini açık açık söyleyemiyor.
Hep bir adım ileri bir adım geri şeklinde ilerliyor.
Bununda hiç faydası olmuyor...

Bunların hepsi bir aradaysa ben de aldatma derdim buna

Evet bu bana göre aldatma...:26:

Bgun yazmıstım neden aldatılınca gıtmedıgımı artık tekrarlamak ıstmeıyorum
yenıden yasamıs gıbı üzülüyorum ..Benım kaldıramadıgım tek sey asla aldatılmayı
kabul edecek bırı degılken bunu bıle kabul edıp cocugum ıcın mucadele etmısken,
esımın 2 yıllık soguk kötu tavrını cekmısken son gıdenın o olması o kadar...

Ha bır de eskı ve EVLİ sevgılı

Karın hamılelıgının 3.ayındayken ...
Evlilik yıldönumunuz dahıl onunla görusuyorsun ..

Ve ben 6.ayda ögrendım,yakalamasaydım dogumumu da anlatacaktı ..
Off zaten bunu kaldıramıyorum ya ..Ben cocugum ıcın bunu bıle
sineye çektim..Sadece mesajlastık ,baska sehırde dedi inandım.
Araştırmadım kurcalamadım bile ..

Son düzenleme:
ne gibi saygizlik yapiliyor ? ben göremedimde

konu sahibinin iyiligi icin herkes yorum yapiyor seviyeli bir sekilde,bumu saygisizlik ?

Apacik ortada saygisizlik konu sahibinin hissettigi duygular simariklik olarak algılanıyor her soyledigini saçma sapan yonlere çekip konuyu oraya buraya çekistiriyor siyah beyaz kimseye nasıl hissetmeliyim duygularımi yonlendirin demiyor sıkıntısını sözcüklere döküp akıl istiyor kadın kocamın istiyorum diyor bu bile sorun kime ne ya verecek aklınız varsa yazın çizin şayet yoksa konuyu saptırmayin herkes haddini bilmeli. Saygisizlik yapmak demek sadece küfür edip hakaret etmek değil kimse kimsenin duygularını sorgulayamaz

yaa var yaa.sıkıldım su saygisizlik etmeyin,haddinizi bilin bilmem ne yorumlarindan.cok sukur en azindan burada yorum yapan her kadin saygiyi da,haddini de biliyor.kastiniz "hicbisi" denen arkadas ise ya da her kim ise direkt sahsin kendisine yazin.surda konuya donuyoruz araya girip birileri birilerine haddini,hududunu bildirmeye calisiyor.bu ne yaaa???konudan sogutacaksiniz insani...

evet arkadaslar lutfen tartısma olmasın,ben kendımı araya gırıyor gıbı hıssetmeye basladım
benle konusun bana yazın ısteyen hakaret etsın,isteyen kufretsın bosverın ..

evet bence de............... herkes ne yazacağını bilecek kapasitede.. ayrıca rahatsız oluyorsa siyah beyazda bunu söyleyebilir....

Siyahbeyaz, eşine açık açık konuşmak istediğini söyleyecek misin? Yoksa böyle her şey muallakta mı kalacak eşin boşanma davası açıncaya dek? Ya da sen konuşmak istedin de o mu yanaşmadı, önceki konundan buna geçtiğin ara bazı yerleri okumadım kaçırmış olabilirim.

Son düzenleme:
Kaç ay oldu ben burda gıdırım oldum valla.
Ben karakterim gereği birşeyi sonuca bağlamadan duramam.
Ya sonuca bağlancak ya bağlancak arkadaş.
Her Allahın günü düşünerek kafayı mı yiyeyim yani nedir.
İki tarafa da yazık günah arada kalan bir çocuk...
Siyahbeyaz Allah rızası için sen sıkılmadın mı arkadaşım bu sonuçsuzluktan belirsizlikten...
Neden konuşmuyorsun eşinle ısrarla.
Nicedir ayrıyız düşünmeye yeterince vaktimiz oldu.Ben yeniden denemek istiyorum.Seni geri istiyorum desene.
O zaman da yok mok derse açın vakit davayı arkadaş.Yürüyüp yürmeyeceğine konuşunca karar verilsn.
Sen yeterki konuş şu adamla.
Biz okuyup yorumlayanlara acı artık.

Bir kaç saattir ortada bir sürü boş laflar dönüp durdu onlara takılmayıp benim yazdıklarıma takılman çok enteresan farkındaysan bende konunun dağılmasından şikayetçiyim. Neyse algı meselesi ben ortaya attım dediğim gibi isteyen üzerine alınabilir

1hafta öncesıne kadar normaldim,ama regl dönemımle birlikte tekrar özlemeye başladığımı fark ettim,
ama yeniyılı birlikte geçirme teklifimi reddettiği için artık konuşacak birşey olmadığını anladım ..Soracağım
birşey yok..Eşim gittiği ilk zamanlar çok tartıştık,zaten konuyu hiç açtırmıyordu ve hep hakaretler
havada uçuştu ..Sonra ben çekilme kararı aldığım zaman da birçok kişi bazısı haberim olmadan eşimle
konustu ..O da genelde kararlıydı,bir ara ılımlı gibi oldugunu söylediler umutlandım..Sonra da ailesiyle olanlar girdi araya ..
Bence konuşmam yersiz olur ..Zaten arabayı sattığı zaman ''kararını verdiysen,alıştıysan aç davayı bitirelim''derim ..Yapacak birşey yok..

Yani şımarmaması gerektıgı kadar sımardı ..

Son düzenleme:
Eşini, evliliğini geri isteyebilirsin, bu ayıp değil. Ama madem bu niyettesin o zaman elinden geleni yap da iş senden çıksın. Sayfalara baktım şöyle bir, yanlışsam düzelt ama sen de tam bir adım atmış değilsin. Adamı al karşına son bir kez, açık ve net ol. Niyetini belli et, durumu açıkla, beklentilerini anlat. Ondan da dürüst olmasını iste. Yüzleşin. Kafandaki soru işaretleri dağılınca sen de rahatlayacaksın eminim. Böyle kendini yıpratıyorsun sadece, belli belirsiz bir hamle yapıyorsun, adam da sana belli belirsiz bir yanıt veriyor. Sonra kendini yiyip duruyorsun. Yılbaşı bahanesine ne gerek var ki? Açık ol. Zaten adam istemiyorsa istemiyordur, zorla geri döndüremezsin. Ha diyorsan ki ille de pişman olmalı, o zaman bu süreç senden bağımsız demektir. Adam yaşayacak, görecek, kafasına dank edecek de öyle dönecek. Sen de tabi bu süreci beklemeyi göze alırsan daha da üzüleceksin. Şöyle de bir durum var ki sen cidden hatalıysan ve eşin de senin bu hatalarına takılı durumdaysa açıkça konuşmadan durumu düzeltemeyeceğinden yine bir dönüş söz konusu olamayacak. Belki de şu an seni aldatmayı ve terketmeyi kendisinde hak olarak görüyor bu adam, senin yaptıklarına karşılık olarak. Sen hatalarını açıkça itiraf eder, onu gerçekten sevdiğini ve geri istediğini anlatırsan o da hatalarını kabul edip geri dönmek isteyebilir.

Bunların hepsinin sonunda şunu itiraf etmeliyim ki ne evli ne çocukluyum, o yüzden senin konunu ilk okuduğumda "uzatmaya ne gerek var" demiştim. Halen de biraz öyle düşünüyorum ama görüyorum ki insan kafasında soru işaretleriyle bir sona varamıyor. Lütfen net adımlar at, sonuçlarını gör ve ona göre hareket et. Olumsuz yanıtlardan korkuyor olabilirsin ama bu şekilde de hayat geçmez. Normal bir şekilde hayatına devam ettiğini düşünebilirsin ancak biz de görüyoruz ki bu dert seni içten içe yiyip bitiriyor.

Aynen dediğin gibi hepsınde haklısın eger benım yüzümden gittiyse bana da hatalarımı yanımdayken
söyleyıp cabalaması gerekmez mıydi?Bu kadar şeyden sonra dürüst olacagına hıc ınanmıyorum ve
aynı yerde oturdugu arkadasının da onu guzel doldurdugunu dusunuyorum ..Şu an pişman olması
cok zor..Ben yılbası konusunda adım attım reddedıldım ya onda bıle kötu oldum ..O yüzden de bu
konuyu sorup da kötu cevap alırsam şu dönemde çok üzülürüm gibi geliyor..Zaten iletişim kopuklugu
var aramızda had safhada okuyunca anlamıssınızdır ..İyice kavgaya dönusmesınden veya yanında
aglayıp zayıf dusmekten korkuyorum acıkcası ..Ama bir süre buna kendımı hazırlayıp sınavlarım
bittiği zaman yapabilirim sanırım ..Ona da düşünmesı ıcın tek kalması ıcın zaman lazım ..hiçkimse
bırakmadı kı ..

Siyahbeyaz bütün bunlara sebep iletişim kopuklugu, aranızda saygı kalmaması..

Bence uzatma. Gerekirse sakinleştirici ilaç al öyle konuş eşinle.
Çünkü konuşursan yine kavga çıkacak, eşin de bunun çok iyi farkında...

En kötü karar bile kararsızlıktan daha iyidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…