- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Aynen dediğin gibi hepsınde haklısın eger benım yüzümden gittiyse bana da hatalarımı yanımdayken
söyleyıp cabalaması gerekmez mıydi?Bu kadar şeyden sonra dürüst olacagına hıc ınanmıyorum ve
aynı yerde oturdugu arkadasının da onu guzel doldurdugunu dusunuyorum ..Şu an pişman olması
cok zor..Ben yılbası konusunda adım attım reddedıldım ya onda bıle kötu oldum ..O yüzden de bu
konuyu sorup da kötu cevap alırsam şu dönemde çok üzülürüm gibi geliyor..Zaten iletişim kopuklugu
var aramızda had safhada okuyunca anlamıssınızdır ..İyice kavgaya dönusmesınden veya yanında
aglayıp zayıf dusmekten korkuyorum acıkcası ..Ama bir süre buna kendımı hazırlayıp sınavlarım
bittiği zaman yapabilirim sanırım ..Ona da düşünmesı ıcın tek kalması ıcın zaman lazım ..hiçkimse
bırakmadı kı ..
Aynen dediğin gibi hepsınde haklısın eger benım yüzümden gittiyse bana da hatalarımı yanımdayken
söyleyıp cabalaması gerekmez mıydi?Bu kadar şeyden sonra dürüst olacagına hıc ınanmıyorum ve
aynı yerde oturdugu arkadasının da onu guzel doldurdugunu dusunuyorum ..Şu an pişman olması
cok zor..Ben yılbası konusunda adım attım reddedıldım ya onda bıle kötu oldum ..O yüzden de bu
konuyu sorup da kötu cevap alırsam şu dönemde çok üzülürüm gibi geliyor..Zaten iletişim kopuklugu
var aramızda had safhada okuyunca anlamıssınızdır ..İyice kavgaya dönusmesınden veya yanında
aglayıp zayıf dusmekten korkuyorum acıkcası ..Ama bir süre buna kendımı hazırlayıp sınavlarım
bittiği zaman yapabilirim sanırım ..Ona da düşünmesı ıcın tek kalması ıcın zaman lazım ..hiçkimse
bırakmadı kı ..
Eşimin gittiği günden beri agresiflikleri bana da ''suçlu psikolojisi''gibi geliyor ..
Hani sigara mı içiyorsun derler de ''ne sigarası yaa sacmalama ''dıye verılen cevap aslında
o kısının sıgara ıctıgını gösterır ya ,işte öyle ..Eşim neden konuyu kapat dıyerek hiçbirşey
sormadan sessızce ayrılıgını kabul etmemı ıstedı ..Bu kadar kolay mı bitiyormus evlilik ?
Eşimin gittiği günden beri agresiflikleri bana da ''suçlu psikolojisi''gibi geliyor ..
Hani sigara mı içiyorsun derler de ''ne sigarası yaa sacmalama ''dıye verılen cevap aslında
o kısının sıgara ıctıgını gösterır ya ,işte öyle ..Eşim neden konuyu kapat dıyerek hiçbirşey
sormadan sessızce ayrılıgını kabul etmemı ıstedı ..Bu kadar kolay mı bitiyormus evlilik ?
Sana hala anlatamıyorum galiba ,bak ilk 2 yıl benim yaptıgım hataları son 2 yıl benim çektiğim
hataları anlatıyorum ..Yani şu denklemde gitmesi gereken tek kişi bendim..Çünki aldatılmak
dahil olmak uzere herşeye set çektim ve bebeğim için hep alttan aldım ,anlatamıyor muyum??
O yüzden de 2 yıl öncesını sebep gösterebılıyor..bıkmıssa o zaman gitseymıs..Bundan daha
sacma bır ayrılık sebebı olabılır mı ? Son 2 yıldır bana dokunmamaya özen gösteren,benle
ilgilenmeyen ,en ufak lafımda delıler gıbı kavga cıkartıp bebegın yanında esyaları kırıp
döken kım sence?Neden bu evlılıgın bitme sebebı ben oluyorum ki..Bütün bunları sordugum
zaman ''hamılelık öncesınde yaptıklarına bak sen''demıstı ..Bu nasıl cocukca bır ıhtamdır..
Bu nasıl sacmalıktır ?
Ve hiçbirşey konusmadan çabalamadan gitmiş olması da bana istediğin sebebi bulma hakkı verdi ve
hergün başka başka sebepler bularak kafamı allak bullak ettim..
Eşim benimle bu konuyu konuşmak istemedi hiç,yine istemeyecek ..Bu yüzden gereksiz buluyorum ..
Eşimin diğer insanlara verdiği cevapları yazayım ,zaten kaybetmeyi göze almamıs bır insan bunları yapmaya
cesaret edemezdi diye düşünüyorum ..Psikoloğa gidince direk konuya girmek istediğimi söyleyeceğim..
İlaç kullanamıyorum,emziriyorum bebeğimi..
Eşimin cevapları :
-İkimiz de özunde ıyı ınsanlarız ama çok sinirliyiz iki taraf da alttan almadıgı ıcın bitirdim
-Ben kendımı evin reisi gibi hissetmiyordum
-Şimdi bitmese sonra bitecekti
-Kafam çok karısık net karar vermedım bosluktayım
-Siyahbeyazın da kafası karısık onun da üstüne gitmeyın
vs vs..Yorumlar mısınız ?
Ladykaka aynen dedıgın gıbı aldatmayı da terk etmeyı de haksız oldugunu dusunmuyor ..
Sana hala anlatamıyorum galiba ,bak ilk 2 yıl benim yaptıgım hataları son 2 yıl benim çektiğim
hataları anlatıyorum ..Yani şu denklemde gitmesi gereken tek kişi bendim..Çünki aldatılmak
dahil olmak uzere herşeye set çektim ve bebeğim için hep alttan aldım ,anlatamıyor muyum??
O yüzden de 2 yıl öncesını sebep gösterebılıyor..bıkmıssa o zaman gitseymıs..Bundan daha
sacma bır ayrılık sebebı olabılır mı ? Son 2 yıldır bana dokunmamaya özen gösteren,benle
ilgilenmeyen ,en ufak lafımda delıler gıbı kavga cıkartıp bebegın yanında esyaları kırıp
döken kım sence?Neden bu evlılıgın bitme sebebı ben oluyorum ki..Bütün bunları sordugum zaman ''hamılelık öncesınde yaptıklarına bak sen''demıstı ..Bu nasıl cocukca bır ıhtamdır..
Bu nasıl sacmalıktır ?
Konussa konusurum ama neden konusmaktan kacıyor,neden kımseyı dınlemıyor ..
neden hatalarını görmemeye calısıyor ..Ya bırı var ya da sorumluluk agır geldı kactı
kılıf aradı benım fevrılıgımı buldu ..Hepsı bu kadar bence..Zaten hamıleyken esını
aldatan adam ıkısını de gözden cıkartmamıs mıdır?Şimdi ben bu adama gel desem
ne olur ki..En son evlılık danısmanına gıdelım herseyı denemeden bıtmesın dıyen
de bendım ..Tamam dedıkten 2 gun sonra kactı ..
Reglm bitti kafam duzeldı kızlar gercekten gereksızmıs yorumlar sayesınde
kendıme geldım valla..
Anlıyorum ama bir şeylerde eksiklik var.
Daha dün dedin , gitmeden 20 gün öncesine kadar sarılıp öpen adam niye gitti dedin,
şimdi de 2 yıldır bana dokunmadı diyorsun...
Siyahbeyaz yapma bunu.
Aralarda söylediğin mesajlardan durum gayet açık ve net ortada.
Selam kızlar,
Konum kapatıldığı için aynı başlıkla tekrar açıp konuyu bilmeyenlere özetlemeye
karar verdim.
Eşim 2 ay önce 8aylık olan bebeğimle evi terk etmişti ..
Bir mesaj atarak gidip,benim fevri hareketlerimi de bahane etmişti ..
Oysa ben bunun altında başka sebepler olduğuna emindim (hala kanıtlayamadım)
Eşimin geri gelmesini,bebeğimin babasız kalmamasını düşünerek ilk ayı ağlayarak
ve mesajlarla onunla tartışarak geçirdik ,sonra çok kez geri gelmesini de söylemiştim..
O ise bana birsürü hakaretler edip şaşırtarak devam etmişti çirkinliklerine..
İkinci ay zamanla kendime gelip;''o beni ve bebeğimi terk etti gitti ..
Kaybetme korkusu olmayan,bu hatayı yapan kendisi,ilerde kızıma açıklama yapacak olan da o,
ben neden üzüleyim ki'' diyerek kabullenmeye ve yapmam gerekenleri yapmaya başladım..
Onunla görüşmemeyi rica ettim ve artık telefonda tartışma olmadan,görmeden
kendimi çok çok iyi hissettiğimi gördüm..
İşsizim,iş bakıyorum ve hayatıma devam etmeye çalışıyorum..
Eşime de bebeğimiz 1 yaşına gelene kadar dava açmamasını,iş bulup kendi emeğimle
bebeğime bakacak duruma gelmeden anlaşmalaı boşamayacağımı söylemiştim,kabul etti.
En son geçen hafta dayım eşimle konuştuğunda ve eşim annemlerle görüştüğünde
çocuğum için tekrar kararını gözden geçireceğine söz vermişti..
Sonra Cmti günü onun ailesi geldiğinde ben de onlara asla dönmeyeceğimi,gururumu
kırdığını ve kapıları kapattığı için tek çarem olan ayrılığı kabul ettiğimi anlatmıştım..
Onlar eşimle konuştu,babamla eşim tartıştı vs derken çekip gitti kararının net olduğunu
ve vazgeçmeyeceğini söyledi.Şimdi yine görüşmeyeceğiz ve asla davayı ben açmayı
düşünmüyorum.Kızıma ilerde alnım ak olacağım için de çok mutluyum ..
Elimden gelen herşeyi yaptım ve artık yapacak birşeyim kalmadı ...
Başkası için veya bekarlık için gittiğine eminim,ama bunları da henüz çözemedim..
Davaya kadar çözer miyim bilemiyorum ..Sadece bildiğim tek şey artık onu sevemeyeceğim(
Yarın da avukatla görüşeceğim,anlaşmalı için protokol hazırlayabilirse imzalatmayı düşünüyorum..
Bir yanım da ''Şubata kadar bekle, herşeyi öğrenirsin belki ,fevri karar verip üzülme'' diyor...
Unuttuğum kısım varsa bilen arkadaşlar hatırlatabilirse sevinirim..
Kızlar eşimi bildiğim kadarıyla şu an pişman falan değildir..Çünki hiç kendisiyle başbasa
kalamadı ,heryerden müdahaleler oldukca o zaten benım onu istedıgımı ve bu kısılerı de
benım gönderdıgımı de dusundu ..Bu yuzden de zaman gecmeden ben onunla konusamam,
ama bıraz zaman sonra gıdısata göre belkı konusurum ..Adam acıkca ''alısmısız bu duruma
bosver'' dedı ..alışmıs bekarlıga,dön desem hıc döner mı şu anda?
Yazdıkca da tekrar kendıme döndüm sayenızde sagolun ..Benim en büyük hatam da şu..:
Eşim ondan önce de 3 kere polısevınde kalmıstı kavga cıkartıp cekıp gıtmıstı ..O zaman
o benı terk edıyormus ,ama sans verıp gerı gelıyormus..Tabı benle hıc konusmadıgı ıcın
ben hıcbırını terk olarak anlamamıstım ..Neyse bu gıdısınde net olduguna ınanınca daha
ılk gunden ablasına sıkayet edısım ,denıze dusen yılana sarılır gıbı bır durumdu..Ve ben
bır anda aılem harıc etrafa bunu anlatmaya baslayınca onun gıdısını resmılestıren de
ben oldum..Belkı aılesıne söylemekte zorlanacaktı ,çok farklı durumlar olacaktı ..ama salak
ben herşeyı anında kolaylastırdım ..(İşte en buyuk hatam bu..Belkı blöftü,yıne gelecektı
birkac gun gıdıp..ama ben hemen yetıstırdım aldattıgı dahıl herseyı anlatmıstım ..Hatta
bana kufur edıp ''bır de bosanacagız mı dedın ,Allah belanı versın senın ..vs.vs''küfürler
yazmıstı o gün..Geçen gun mesajları okurken fark ettım ..Yanı ben yaptım bu gıdısı
herkesın bılmesı daha da rahatlattı ve ablası da aılesıne anlatınca ona hıc yük kalmadı(
Kızlar eşimi bildiğim kadarıyla şu an pişman falan değildir..Çünki hiç kendisiyle başbasa
kalamadı ,heryerden müdahaleler oldukca o zaten benım onu istedıgımı ve bu kısılerı de
benım gönderdıgımı de dusundu ..Bu yuzden de zaman gecmeden ben onunla konusamam,
ama bıraz zaman sonra gıdısata göre belkı konusurum ..Adam acıkca ''alısmısız bu duruma
bosver'' dedı ..alışmıs bekarlıga,dön desem hıc döner mı şu anda?
Yazdıkca da tekrar kendıme döndüm sayenızde sagolun ..Benim en büyük hatam da şu..:
Eşim ondan önce de 3 kere polısevınde kalmıstı kavga cıkartıp cekıp gıtmıstı ..O zaman
o benı terk edıyormus ,ama sans verıp gerı gelıyormus..Tabı benle hıc konusmadıgı ıcın
ben hıcbırını terk olarak anlamamıstım ..Neyse bu gıdısınde net olduguna ınanınca daha
ılk gunden ablasına sıkayet edısım ,denıze dusen yılana sarılır gıbı bır durumdu..Ve ben
bır anda aılem harıc etrafa bunu anlatmaya baslayınca onun gıdısını resmılestıren de
ben oldum..Belkı aılesıne söylemekte zorlanacaktı ,çok farklı durumlar olacaktı ..ama salak
ben herşeyı anında kolaylastırdım ..(İşte en buyuk hatam bu..Belkı blöftü,yıne gelecektı
birkac gun gıdıp..ama ben hemen yetıstırdım aldattıgı dahıl herseyı anlatmıstım ..Hatta
bana kufur edıp ''bır de bosanacagız mı dedın ,Allah belanı versın senın ..vs.vs''küfürler
yazmıstı o gün..Geçen gun mesajları okurken fark ettım ..Yanı ben yaptım bu gıdısı
herkesın bılmesı daha da rahatlattı ve ablası da aılesıne anlatınca ona hıc yük kalmadı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?