- 25 Aralık 2012
- 286
- 33
- 68
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Bir konusmayla onun hatalarını duzeltmesıne yönelık hareket etmesını nasıl saglayabılırım kı bunu?
Bir de facebooktan kız arıyor adam gezıp tozuyor dusunmuyor kı su anda tek ıstedıgı yalnızlıgını
sonlandırmak ,ama BENİMLE DEGIL..
Kızlar eşimi bildiğim kadarıyla şu an pişman falan değildir..Çünki hiç kendisiyle başbasa
kalamadı ,heryerden müdahaleler oldukca o zaten benım onu istedıgımı ve bu kısılerı de
benım gönderdıgımı de dusundu ..Bu yuzden de zaman gecmeden ben onunla konusamam,
ama bıraz zaman sonra gıdısata göre belkı konusurum ..Adam acıkca ''alısmısız bu duruma
bosver'' dedı ..alışmıs bekarlıga,dön desem hıc döner mı şu anda?
Yazdıkca da tekrar kendıme döndüm sayenızde sagolun ..Benim en büyük hatam da şu..:
Eşim ondan önce de 3 kere polısevınde kalmıstı kavga cıkartıp cekıp gıtmıstı ..O zaman
o benı terk edıyormus ,ama sans verıp gerı gelıyormus..Tabı benle hıc konusmadıgı ıcın
ben hıcbırını terk olarak anlamamıstım ..Neyse bu gıdısınde net olduguna ınanınca daha
ılk gunden ablasına sıkayet edısım ,denıze dusen yılana sarılır gıbı bır durumdu..Ve ben
bır anda aılem harıc etrafa bunu anlatmaya baslayınca onun gıdısını resmılestıren de
ben oldum..Belkı aılesıne söylemekte zorlanacaktı ,çok farklı durumlar olacaktı ..ama salak
ben herşeyı anında kolaylastırdım ..(İşte en buyuk hatam bu..Belkı blöftü,yıne gelecektı
birkac gun gıdıp..ama ben hemen yetıstırdım aldattıgı dahıl herseyı anlatmıstım ..Hatta
bana kufur edıp ''bır de bosanacagız mı dedın ,Allah belanı versın senın ..vs.vs''küfürler
yazmıstı o gün..Geçen gun mesajları okurken fark ettım ..Yanı ben yaptım bu gıdısı
herkesın bılmesı daha da rahatlattı ve ablası da aılesıne anlatınca ona hıc yük kalmadı(
Balpetegimin söyledklerini daha önceki konusunda ben de söylemiştim siyahbeyaza.
O zaman da ondan ve diğer arkadaşlardan tepki almıştım.
Ve konusuna bu da son mesajım demiştim.
Ama görüyorum ki siyahbeyaz artık bir şeylerin farkında.
Bir nebze de olsun hatalarını kabullenmiş durumda...
Ancak hala aşırı derecede fevri.
Dün de yazdım, eşi siyahbeyazı çok iyi tanıyor, yılbaşı gecesi yine tartışma yaşanacagını bildiği için,
kabul etmedi...
Çünkü siyahbeyaz kendinden ödün vermiyor...
Bundan sonra ona düşen sakinliği ele alıp,
bir an önce eşiyle konuşup nihai kararı vermesidir...
Sürüncemede kaldıgı sürece bu iş uzar durur...
Bir de bunu yazmadım, yazmamamak için kendimi çok tuttum ama yazacagım.
Diğer konudan bu yana aklımda bu var çünkü.
Ben bu aldatma işini bir türlü anlamıyorum.
Siyahbeyazın söylediğine göre eski sevgilisine mesaj atmış.
Mesajda ne yazıyordu?
Çünkü ben şöyle düşünüyorum.
İlk mesajı kadın attı, öyle havadan sudan konuşurlarken konu eşlere geldi.
Kadın dert yandı, eşi dert yandı, muhabbet devam etti vs...
Adam belki de bir nevi içini döktü kendine yakın gördüğü birine...
Bu normal bir kadın arkadaşı da olabilirdi.
Eski sevgili olunca aldatma gibi görünüyor olabilir...
Tam olarak boyutu bilemiyorum ama ben böyle düşünüyorum.
Yani siyahbeyazın eşinin aldattıgını düşünmüyorum...
Evet belki eski sevgiliyle mesajlaşmasa iyi olurdu ama dediğim gibi bu normal bir bayan arkadaşı da olabilirdi..
Belki tepki alacagım ama benim aklımdan geçenler bunlar.
Çünkü mesela yeri gelir okulda eşlerden laf açılır, erkek arkadaşlar eşlerinden dert yanarlar.
Ben bu olaya böyle bakıyorum açıkçası...
Kısacası sorumluluk sahibi bir eşin /babanın aldatacagına ihtimal vermiyorum ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?