Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

erkekler ah bi taneside farklı cıkssa önce herseyn olur elin ayağın sonra birden kaybolur cok özlersin arayacağını umut edersin sonraları dank eder kafana o gitmiştir artık eğerki bir kadın cewresine ne yapıyım ide soruyorsa artık umutlarınında tükendiği noktadır düşünüyorumda belkide biz çok büyütüyoruz qözlermzde onları...

Hiçbirşeyi bilmiyorum ama o davayı açmayacagımı cok iyi biliyorum..Bunun pişmanlıgını,
yükünü taşımak istemıyorum ..O açsın !

İşte bu davayı açmama nedenin sadece sevgi siyahbeyaz.
Lütfen o zaman ciddi biçimde konuşmayı dene.
Eğer gene olmazsa söyle o zaman açsın davayı.

Sen bilirsin canım, ama unutma ki niyetine onu inandıracak tek kişi sensin. Öyle araya girenlere kulak asmayacaktır. Madem şimdi iyiyim diyorsun, bekle, sessiz kal bir süre. Ama bu konuşma olmadan eşin harekete geçer de boşanma davası açarsa pişman olma ihtimalin yüksek.

Gözlerim yaşardı mı desem, kendimden utandım mı desem ne desem bilemedim. İlk defa aldatan/aldatmaya meyleden bir adama şans verilmesi için alttan alınmasını tavsiye ediyorum. Genelde bu konularda yorumum sabit ve serttir ama...

Ha bir de son olarak şunu söyleyeyim, sana tavsiye etmeye çalıştığım eşini öyle olduğu gibi geri iste, kendini düzelt o ne olursa olsun farketmez olayı değil. Sen hatalarını kabul ederek başla, onun da hatalarını kabul edip düzeltmesine imkan ver. Yani yol gösterici ol. Onun için histerik olma ne öfkelen ne de karşısında sürün diyorum ya. Adamın değişmeye niyeti yoksa zaten yolla gitsin, çok çekersin o adamdan.

Konuşmadığıma pişman olmam sanırım ..Çünki diyorum ya o bunları yaşattı,ama ilerde belki o da
biri tarafından boynuzu yiyecek o zaman diyecek ki beni koşulsuz seven tek kadın oymus dıyecek..
Eğer gerçekten hatam yüzünden gitseydi bence bunu adam gibi söyleyebilirdi veya evlilik terapisti
teklifime sıcak bakardı ..Evlilikten bunalan,anlamayan birine çocuk yapmıs bırı oldum sadece sanırım..

Bir konusmayla onun hatalarını duzeltmesıne yönelık hareket etmesını nasıl saglayabılırım kı bunu?
Bir de facebooktan kız arıyor adam gezıp tozuyor dusunmuyor kı su anda tek ıstedıgı yalnızlıgını
sonlandırmak ,ama BENİMLE DEGIL..

Canım sana salık verdiğim esasında mantaliteni değiştirmen. Sen mantaliteni değiştireceksin, sende de başta hata vardı. Şu anda da doğru bir taktik izlemiyorsun. Sen kendi üzerine düşeni yap, başta da söylediğim gibi iş senden çıksın. Ve bu tavrını da konuşmanla eşine aktar. Eğer eşin afedersin ama adam değilse, niyeti bir şeyleri düzeltmek değil de yıkıp geçmekse zaten hiçbir şey onu geri döndürmez. Yok niyetinde dönmek var ama hem senin hem de kendisinin hataları kafasını karıştırıyor, inadı baskın çıkıyor ve ona geri dönülmez bir yola girdiğinizi düşündürüyorsa ön yargısını yıkıp hatalarını kabul etmesini ve dönmesini sağlamış olursun.

merhaba uzun zamandır üyeyim ama ilk kez sana yazmak geldi içimden..öyle içtenlikle anlatmışsınki derdini okudum ve kalbimden gecen sadece git konuş eşinle en azından içindeki beklenti nihayet bulsun tabiki senin hayatın senin kararın burdaki bazı yorumları gerçekten acımasız buluyorum vede hadsiz sen içini açıp anlat biri gelsin eleştirsin..hakkında hayırlısı olsun canım hem senin hem evladının

Bir süre hiçbirşey yapmayacağım ,sonra da hala dava açılmadıysa net fikrini sormak için
konusacagım..Dediğiniz gibi davranacağım..Hem belirsizlik kalkacak,hem de benim vicdanım
rahat,kafam rahat olacak ..İşte bu konuşmada ''hayır''cevabına hazır olduğum zaman ,
büyük ihtimal sınavlarım bitince konuşacağım ..

canım hakkında hayırlısı çocuğu nıye alıyor goturuyor beraberınde ondan ne ıstıyor cocugu alırsın inşallah hersey yoluna gırsın hakkında hayırlısı ne ıse o olsun canım

ya bazilari gercekten saka gibi

su aldatilma konusu ne kadar gecti halaa aaaaa oyle mi oldu yaziyorlar altina inanamiyorum

ben yorum yazmadan once kac kere dusunuyorum hatta cogu zaman ustunden biraz zaman gecsin belki vazgecerim diyorum

millet okuma zahmetinde bile bulunmadan atmis tutmus asmis kesmis

bir aile kolay kurulmuyor burda benim derdim benim dedigi onun dedigi mevzusu degil

oyle olsa bu konuda bana yapilan hakaretlerin hepsine verecek cevabim olmasina ragmen hepsini sineye cekmezdim

herneyse

siyahbeyazcim lutfen bu eski konulari acip durma

bunlari dusundukce daha cok yorulursun sabrini bosa tuketme

eminim bunlari tekrar tekrar ve tekrar yazarken o anki bunalimlari tekrar yasiyorsun

biz ne yapacagimiza karar verelim

tamam siyah beyaz bogmus adami
saygisizlik etmis her turlu iskenceyi etmis adama
adam dayanamamis gitmis
el insaf!
pazar gunleri kahvalti hazirlamis
evliligin ilk yillari ev isi yapmis yemek yapmis
altan almis vs vs
neymis kendini evin reisi gibi hissetmiyormus
OLSAYDI EVIN REISI
KOYSAYDI AGIRLIGINI
KENDI BECEREKSIZLIGININ ACISINI BOYLE NEDENLERLE KAPATMASIN
SIYAHBEYAZIN BABASININ EVINE TASINMASAYDI
YENI DOGMUS BIR BEBEKTEN SONRA KACMASI SIYAHBEYAZIN SUCU DEGIL
(evliligindeki eksilere yanlislara ragmen)
el insaf yani
kadin objektif anlatiyor kendi yanlislarini bile
vah vah yazik adam gonlunce horozlanamadi bu yuzden kacti'ya geliyor
bazi zihniyetler
siyah beyaz hala bu adami sevip aglayip bu kadar detaylara kafa patlatip
kendini harap ediyorsun ya
akil isi degil
gururuna sahip cik!
cunku senin cocugundan vazgecmis adam sanami sahip cikacak?

"bu evlilik surecinde cok yanlislarim oldu farkindayim
ama madem ERKEK olan sendin bozulani duzeltip agirligini koysaydin
haddimi bildirseydin DUR DESEYDIN
zamanlaman cok kallesce oldu simdi kurtarabildinmi erkekligini?
sen el kadar yavrunu terk edecek kadar babasin
babalik sadece maddiyatla doyurmaksa
baba cok bulunur kizima" gibisinden tokatlar atmak vardi o herife ama
sen hala ona olan sevginle heba et kendini

haaaaa birde aldatmis ustelik
magdur adama bak
aldatacak kadar kafan calisiyordu
yuvana ceki duzen vermeye kafan basmadi degilmi
ama ona yurek ister o'da onda yoktu

GÜN İÇİNDE en müsait oldugumb ir zamanda sana benim hayat hikayemi yazacagım siyahbeyazcım
dun gece yorumlaırnı okudum ve cok rahatsız oldum hatta oylekı yatmaya nıyetlenmıstım ve dehset yorgundum kalkıp 3 tane sıgara ıctım içim titredi
bır cok konuda kendımı buldugum olmustu hgerek yasanmıslıklar gerek zor gecırılen surecte
aynı cumlelerı kurmus olmamız sana yazmam gerektıgını dusundurdu

yenı ıs bası yaptım mutlaka yazacagım

Daha neler duyacağız bakalım...siyahbeyaz 1 erkeğin sakinleşmek için 1-2 saat dışarı çıkıp dolaşmasını belki anlarım ama evi terkedip başka yerlerde yatmasını anlıyamam...daha önce de 3 kere evi terketmesi zaten yeterince anormalmiş...siz konuşmayı bir şekilde başaramayan bir çiftsiniz..Evi bırakıp gitmek ne demek ya...

siyahbeyaz canım özelden mesaj gönderemiyorum canım , benim eşim herşeye mızmızlanıyordu ve sürekli boşanmayla aklı sıra beni tehdit ediyordu , sonra maddi bişey yüzünden kavga ettik ve ailemi aradı senin kızın bunu istiyor şunu istiyor diye babamla tartıştı , ondan sonra bende tamam madem beni istemiyorsun dedim boşanırız olur biter o da kabul etti eşyalarımızı toplayalalım dedi bana, bende tmm dedim , sonra 3 ay en az hiç görüşmedik , hiç arayıp sormadı, nerde kaldım ne yaptım , bayramlarımız doğum günüm evlilik yıldönümüm hepsi ayrı geçti, ama ben ne kadar acı çeksemde ona asla yansıtmadan facebook ta işte sürekli gezdiğim yerlerde çekindiğim fotoğraflarımı koyuyordum, sonra işte hep mutlu olduğumu yansıtıyordum, işte avukat tuttum protokolü de imzaladık hiç bir sorun yoktu ikimizde biran önce bitsin istiyorduk ki o daha çok istiyordu , sonra 3 gün kala çıktı geldi , sonkez görüşebilir miyiz diye aradı bende tmm dedim bitecekse bile son kez görüşmemizde sakınca yok dedim geldi arabayla aldı güzel bi yere gittik orda konuştuk bende beni arayıp sormayan ,kendi ailesini sevemediğim için beni bırakacak bi eşe asla ihtiyacım olmadığını söyledim ki o zaten çok pişmandı özür diledi şimdi daha çok dikkat ediyor. bende çok umutsuzdum herşey bitmişti ki sizin birde çocuğunuz var umarım aklı başına gelir

eşim bana istediklerini yaptırmak için sürekli boşanalım diyen biriydi , işte ailesini bahane ederdi sen onları sevmiyorsun diye , yani beni arayıp sormayan insanları neden seveyim işlerimiz gereği eşimle ayrı şehirlerdeyiz, annesi arayıp oğluna ağlıyormuş yok işte bizi sevmiyor yanımıza gelmiyor, yani ben zaten çalışıyorum, sonra onlar zaten çok uzaktalar nasıl gidicem hem sonra burda yalnız kalan benim onların beni arayıp sormaları gerekiyor yalnızsın kızım bişeye ihtiyacın var mı diye, işte tabi ailesi bu sürede bol bol onu doldurdular oğlum senin gibisini nerden bulacak ayrıl diye, ama şimdi ne oldu biz tekrar barıştık ve şu an onlarla görüşmüyorum bile, akılları sıra iyi bişey yaptılar ama gördüler yani allah büyük, kendi kızları da var kimse öyle kendine güvenmesin yarın ne göstericek hiçkimse bilemez, ama tabi şimdi eşim boşanma kelimesini bile kullanamıyo çünkü biliyor ne olacağını, ne gerek vardı bu kadar sıkıntıya ama işte biraz geç akıllanıyorlar

Canım evlılıgın basından ıtıbaren anlatamıcam son nereden olay kopuyor oradayım

yenı dogum yaptım erken dogum tüp bebek gebelıgı cok ıstenen cok beklenen bır cocuk olarak oglum dunyaya geldı

esım cuma sabaha karsı trabzona gıdecegını 3 gun banka toplantısı oldugunu soyledı pazar aksamı donecegım dedı
otelın adını verdı zorlu otel
samsumda olabılır unuttum suanda (muhasebe sorumlusuydu)
o sırada ben turlu felaketlerle ugrasıyorum oglumun belındekı cukurdan spina bifidalı olabileceği ihtmaliyle o doktor senın bu doktor benım kosuyorum ve derneklere gıdıyorum
gunler gecıyor pazar sabahı bır anda ulan dedım ne bankası ne toplantısı pazar gunu bankamı kalırmıs basladım aramaya asagı yukarı 18 kere aradım acmadı kı telefonun seıs hep acık olurdu
benı aradı ruzgarlı bı yerden neden bu kadar aradın dedı neden acmıyorsun dıye kavga ettık ,
bız sneınle hayata aynı pencereden bakamıyoruz dedı kapattı

sok oldum gercekten tamam belkı mukemmel degıldık mesela neden oldugunua sla tam konduramadıgım ama karı koca hayatı yasamıyorduk yanlıs anlamayın ben yurudugum yerı tıtrecek derecede hem bakımlı hem modern hemde guzel bı kadınım
bunu hala dusunuyorum sonuc yok ...

neyse o gelene kadar cok agladım zannettımkı cok agladımda bı acıklama yapacak ben bırazd agenıs bırıyım ama aklımın ucundada bır baska bırımı dıyede dusunuyorum ...... o gelene kadar bana saatler gecmedı ama gecırmeye nıyetım yoktu once otelı aradım su fırmadan su arkadaslar geldıler haber alamıyoruz kendılerınden dıye tabıkı cevap yok
faks cekmemı ıstedıler sahte ımza ıle antetlı kagıda cıktı aldım cunku aynı fırmada calısıyoruz hersyeı bılıyorum ,
cat haber bu kısıyle bır gırıs olmadı dıye
yuregıme nasıl oturdu cıldırdım delıye dondum o surecte amca oglum ve esı var ben delırıyorum agla agla agla oluyorum thy calısan bır arkadasım aracılıgıyla esımın aslında trabzon veya samsun neyse oraya degılde ankraya gıttıgını
baska bır komıser arkads sayesınde havalımanında arac kıraladıgını yaklasık 10 saat boyunca ogrenmıs oldum
ne hıssettıgımı yazıya dokemeyecegım ayrıca yazacak cok seyım var uzatmıcam

eve geldı bır acıklama yok nasıl olur neden gıttın nereye ıgttın naptın kafamı dagıtmaya gıtıtm deıd
zaten cok gezmeyı seven bırıydı paranın onemı yoktu ıkımzıde calısıyorduk ve rahat yasıyorduk herseyı yapıyorduk

4 gun sonra bodrum tatılı ayarlanmıstı 12 kısı onun arkadasları bahsedılen amca oglu ve esı ben esım falan gıttık
odaya gırdık
-senın bana soylemedıgın bısey var
benı artık semvıyormusun dedım
artık sevdıgımı hıssetmıyorum , anne baba olduk ama ıkı asık ıkı sevgılı olamadık dedı

nasıl agladım ............................................................

aklım alamazdı yıllarca bır mucadele verdım evlılıgımız daha guzel olsun dıye cok ugrastım o kadar rahat soyluyorumkı
ama bu yasanan sey bana o anda hayal gıbı geldı bu tarz bı kac konusma oldu
aslıdna bı yonden hak verıyordum evlendıgımız gıbı hep doktorlara gıtmeye sureklı mucadele vermeye baslamıstık
hem cınsellık hemde bebek ıcın
ben cok ugrastım hanı oylekı bu yazıyı tüp bebek dr gorse evet yaptı dıyecekler
ama oda ugrasmıstı neden ugrastı neden bu kadr kendımızı yordukkı madem boyle ayrı gayrı cocuk buyutecektık degılmı

cunku benım esımın gıdısı planlıydı
ve ben bu konusma oldugunda onun bana ıcten ıce veda ettıgını anlamıstım
ama 24 saat ıcınde bu onunla son konusmalarım oldugunu anlayamadım
eger anlasaydım belkı baska turlu davranırdım

sonrasında arabadan sarjını almaya gıttı sen bruada bekle dedı
oglum uyuyordu
bekledım gelmedı bende pesınden gıtmeye karar verdım
otelın karsı yolunu gectım ve omrumde ılk kez yerdemı yuruyorum yeremı gocuyorum anlamadıgım o tuhaf duyguyu yasadım
sonra gerı dondum
korktum sadece bı korku vardı ıcımde
sonra tekrar o yolu yurudum ve onu telefonla konusurken yakaladım sadece duydugum
-suanda cok kotu cok aglıyor
eger akıllıca davransaydım onu dınler kımle konustugunu anlardım cunku bunu asla ogrenemedım
kım kotu dedım
sapsarı kesıldı
cocugu yere bıraktım
cakıl tası yersı
basladık bogusmaya ee erkek kuvvvetı ıphone kullanıyordu sıldı aramayı
odaya donduk delı bı kagvga basladık ya dedım benı buradan atarsın yada anlatırsın

sen hamıleyken suradan gecerken bı hayat kadını durdurdu arabya adlım
ve beraber olduk dedı
duyduklarıma ınanamadım bu adam ısteksızın onde gıdenı sok oldum ya ben onu yanlıs tanıdıkm veya hafıfe aldım dıye dusundum
olurdu olmazdı buyuk kargasa koptu ver deıdm kadını arıcam bugun neden aradı taner dıye kaydetmıs kadını aradı bana verdı merhaba serefsizin esiyim dedim(adınıs oyluyorum) kadın tanımıyor hıparlardan esım tanıttı kadın tanıdı
sız hayat kadınımısınız dedım
ne munasebet ya dedı sızıne sınız benı aylarca evıme kadar takıp ettı
telefonu kapattım
oylemıydı boylemıydı derken polıs cagırmıslar
kuzenleırm arkadaslarımız bebegımızı alıp beklemeye basladılar
sıkayetcı olmadık otelede durumu anlatmıslar
kuzenleırm cok konustu
tum esyalarımı topladım ama gıtmıyor be ayaklarım
hem bu bıldıklerım dogru degıldı bu nu anladım hemde(buarada kadınla konusmamıs bunu ogrendım cunku bu kadın bana mahkemede sahıtlık yapacaktı ) hemde sevıyorum ya sevıyorum adamı kuzenlerın odasında kaldım o aksam
kuzneım cok konusmus esı
ben hep agladım ya nereden bılebılırdım daha aylarca cok goz yası dokecegımı

apar topar eve donduk yoldayken cok konusmaya calıstım buarada o kadını ararken rehbere gırdıgınde ımlec z harfınde kalmıs
zelıha , bu kadından suphelıydım frapan bır kadın ben beyaz tenlıyım o kapkara bır kadın ama cekıcı fakat asla benden guzel degıl
numarasını kendıme kaydettım
yol boyunca aklını celmeye calıstım deıdmalalhım ayrılacaksan al canımızı burada
almadı Allah canımızı
eve gırdık
bıraz konustu soyle o kadın guzelmıydı dıye soruyorum ama ben bılıyorum o kadın o kadın degıl ya
sonra dun yazdıgım gıbı markete gıttı
ve bır daha gerı donmedı
donmeyecegını anladıgımda aılemı aradım benı almaya geldıler

ılk gunler cok kızgın ve ofkelıydım her koldan her yoldan saldırıdm patronlara ıs arkadaslarına akrabalarınavarana kadar herkezı araıdm
aılsıyle aram hıc ıyı degıldı ama onlarıda aradım
babası bız oglumuzun arkasındayız her ne yaptıysa dedı

bu kı onlarla yasayacaklarımın bası idi

dah asonra bana cark ettı
onu bır dhaa gormeyecegım bır daha bız olmayacak nasıl olacak
aglama noobetlerı kızgınlık ofke kendını derın bır uzuntuye bıraktı
30 kıloya yakın hamıleyken kılo aldı
cok ksıa sure ıcınde 47 kıloya dustum , bunu sonra anlatıcam

en cok patronu yardım ettı cok konustu
onada senın esının dayına dedıgını gıbı
bır kez dha gozden gecırecegım kararımı cocuk ıcın demıs
ama bu sırada o gununu gun edıyor
hepsını ogrendım ben kendımı evde nerdeyse ölümün eline bırakırken o gununu gun edıyordu

bırc ok kısı onu bırak dedı o bıldıgın serefsiz degıl dedı degısmıs dedı ıstemıyor dedı sevmıyor senı aıle olmayı ıstemıyor cocuk sorumlulugu ıstemıyor
bır cok plan uyguladım
hıc bısey olmamıs gıbı askım dıye aradım
kzıdım bagırdım
hıc bısey saklamadan ıcımdekılerı doktum
sayfalarca maıl yazdım guzel gunlerı anlattım

7 gunlukken bulustuk yukarıda saydıkalrımı aylarca yaptım
elımı tuttu bak bısey hıssetmıyorum sevmıyorum cok fevrısın dedı
baska bırımı var bır suru soru sormam lazım ne buna cevap verıyor ne hatamı soyluyor
o anda bayılacaktım yemın ederım
tuvalete gıttım yuzumu sacımı yıkadım ama ölüyorumya
içimden ben benden geciyorum

(mesaj cok uzun gonderemem dıye parca halınde gondereyım sıyahbeyazcım)

ben de aynı durumdayım

kızıyorum ama yaşadıklarına içim de parçalanıyor...

offf bırak caramello desem de çırpınışları içimi eziyor...

ama öğreniyor...

siyahbeyaz sormuşsun ya.
eşini seven, kocası pat diye onu terkeden ve bebeği olan bir kadının üzülmesi çok mu anormal diye.

tam tersine çok normal...

fakat 2 ayı geçti mi?

artık onu nasıl bir oyunla getiririm dememelisin...

kimse sana " içim yanıyor arkadaşlar " dersen , " çocuklu aileleri görüyorum cız ediyor yüreğim " dersen,

bir şey demiyor ki..

sen onca yaşadıklarından sonra AYAĞA KALKMADIN diye kızıyorlar.

kızmaları da yine senin için.

kimse kimseye durduk yere emek harcamaz...

yorum yazanlar demek ki sen daha iyi ol istiyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…