- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
- #1.321
kizlar sizce nanelisekerim kocasi olabilirmi??
cunku konu esi ve esinin ailesi bolumunun alt kisimlarinda nasil tesaduf ki tam da siyahbeyazi bulmus
hem de o kadar bosanmayi dusunen insan var fln
kizi agziyla duygusal girmis gibi geldi bana???
Mesajlarını tarafsız olarak okudum kardeşim sende suçsuz değilsin ben seni tarafsız olarak
değerlendireceğim
Okursan senin faydana olur.
Durumuna üzüldüğüm için üye olup mesaj yazmak istedim.Benim ailem çoçukken ayrıldı
yani yaşadıklarının kat kat fazlasını yaşadık seninki büyük bir şey değil demek anlamında değil ve küçümsemiyorum.
ben 6 yaşında iken annem ile sokağa atılmıştık resmen parasız pulsuz kalmıştık ne günlerde annem ile neler çektik.
Haline şükret...
Evliliğin hakkında karar alırken forumlara konu açman pek mantıklı değil bu konular aile içinde
ve yakında dostların ile konuşarak atlatacaksın.Yazdığın bir çok mesajlara yanıt.Ayrıl,daha iyisini bulursun
sağlık ol hep sana kişisel gelişim kitaplarından çıkmış cümleler kuruyorlar söyleyenlerin kendi bile söylediklerini yapması zor kardeşim.Annem ayrılınca yıkılmıştı kadın bunlar kolay atlatılabilecek olaylar değil.Psikolojmik bunalıma giriyor insan.
Senin çektiğin acıyı kimse bilemez ayrıl demesi kolay, yık demeside önemli olan bir olayı çözümleyerek yuvayı kurtarmak.
Ayrılırsan kendine yazık edersin.Çoçuğunda var ben babam ile bayramı yapmamış biriyim.Tam 20 sene oldu
annem hala yuvamız neden yıkıldı der sen şunları kendine sorar mısın
Ayrılınca daha mı iyi olacaksın seni ve çoçuğunu sevecek birini bulacakmısın ? geç bunları derim.İlk evliliğe 2.evlilikler tutmaz.
Çoçuğu büyütmek bir bayan için hiç kolay değil emin olllll.Baba lazım kızım.ben babasız büyüdüm grel anneme sor istersen.
Ayrılsan bile geçmişini unutamayacaksın emin ol dostum.
Çoçuğun için katlan derim bir yolunu bul yuvanı düzelt.Kocanı elinde tut.
Forumdaki konulara yada mesajlara bakıp hayatını mahvetme.Buradaki yazılanlar sanal szöler burda herkes ahkam kahkam keser.Gerçek hayatta uygulasınlar da görelim.Gerçek hayat klavye başından bir şeyler yazmaktan ibaret değildir.
GErçe dünya çok farklı kardeşim.
Annem dul olduğunda yada boşandığını görenler daha farklı gözle bakıyorlar demişti anlatabildim mi...
Sen daha yolunbaşındasın ayrılmış birinden dinle bakalım hyat hikayesini.Sonra ayrılma kararı al.
Psikolog vs bunlar para tuzagı sen kendini bilmezsen kimse bilmez unarın ablatabildim.Seni seven dosltarın ile atlatırsın her şeyi kendini motive edecek hobbyle edin.;Kurs vs. imkanın vaktin varsa yazıl.
Kendini kocanı çoçuğunu yakma.Alttan al aileni kurtar derim.Burada aileni kurtarman yada yıkman kimsenin umrunda olmaz.Yaşadıklarımı senin çoçuğun yaşamasın diye yazdım.Tesadüf olarak konunu okudum.Kendini bir sorgula eşimden ve ben nerede hata yaptık
karşı tarafa hat bulman sadece senin tatmin eder yada karşı tarafa fatura kesmen gerçekleri değiştirmez emin ol.
Ne kadar haklıyım masumum desende senin ve eşin ahirette
o çoçuğun hakkını verebilecek mi.Ondan kardeşim yuvanı dağıtma imaknın varsa.Forumda yazılanlardan
hayatına yön verme.Ciddi konuları gelip buralara yazma kimi geyiğini vurur kimi bu ne diye.Şimdi bayan arkadaşlar ver yansın ederler erkeğin suçunu mu örtüyor bu cile çekilir mi diye.
annen hiç babanın kahrını çekmedi.Eğer anında boşanma kararı alınsaydı emin ol sen olmazdın belki.Bu dönemde gördüğüm çok kolay ayrılma kararı alınıyor.Evlilik oyuncak mı kardeşim azıcık kahır çekmezsen evlilik sürer mi :)
Bu görüşler tamamen bana ait.Ne bir tarafı tutmak ne bir tarafı savunka için yazdım.Verdiğin karar iyi olsa bana faydası yok kötü olsa zararı yok herkes gibi konun okunulup üzüldükten sonra biraz unutulup gidecektir.Hayatta bazı kararlar alırken erken davranma.+ ve -lerini kıyasla.
Hayatında başarılar dilerim ayrılsanda ayrılmasanda karar senin.Hoş Çakal.
Tamamen siyahbeyazın aleyhine olan bakış açınızın faydalı olacağını da nereden çıkardınız? Kız zaten çocuğuyla evliyken kimsesiz durumuna düştü, zaten nelerle uğraşıyor bir de kendini mi suçlayacak? Valla ben sevmediğim insanlara bile böyle öğütler vermem, çekmesin efendim niye çekiyormuş. Anne neden ayrılmıştı? Onu düşünmüyorsun ama düz mantık "keşke ayrılmasaydı". 2. evlilikler ilk evlilikten bile daha iyi olabiliyor, daha mantıklı olunacağı için... Ve evet bir baba lazım. Şuan boşanmış değiller, eee baba nerede? Buraa kendini yakan siyah beyaz değil. Birileri bişeyler yakıyorsa kocasından başka biri değildir. Ahirette biri hesap vereceksede evliyken bekar hayatı yaşayan adamdır, siyahbeyaz değil. Kaç aydır siyahbeyazın yaşadıkları azıcık kahır mı yani? Kaynana yazsa ancak bu kadar olurdu, tarafsız yazınız...
kizlar sizce nanelisekerim kocasi olabilirmi??
cunku konu esi ve esinin ailesi bolumunun alt kisimlarinda nasil tesaduf ki tam da siyahbeyazi bulmus
hem de o kadar bosanmayi dusunen insan var fln
kizi agziyla duygusal girmis gibi geldi bana???
çoçukları için bunları yaşayan bir çok kadın var.şimdi insanlarda en ufak bir sorunda ayrılma kararı alıyorlar.Anadoluda aile yapılarına bir bak kardeşim o zaman bazı şeyleri iyi anlarsın anadoluda herşeyi çeken kadınlardır.kahrı çileyi ama siz avrupa üsülü yaşamayı ideal bir hayat olarak gördüğünüzden en ufak bir şeyde ay kocam böle böle diyorsunuz.Çanakkalede mermi taşıyan annelerimize bakıyorum gerçekten bu dönemde insanlar ne öyle kız çoçuğu yetiştiriyor nede fatih gibi erkek çoçukları yetiştiriyor çekinmeden gerçek bir özeleştiri yapın çoçuklarımızı ne kadar edepli yetiştiriyoruz.Biz insanlara ahlak eğitimini versek zaten toplumdaki ayrılmalar ve böyle aile sorunları ortaya çıkmayacak tabikide.Bir kadın kocasnı evde tutmayı bilmeli.bunu derim her şey kadında bitiyor.Bu olaylar böyle devam eder siz erkeke atar tutarsınız oda size atar tutar haklı kim olur haklı çıkan olma ztabiki.Senin baban anneni sokaga atmis. Annen ne ypsaydi da bunlari yasamasaydin? Seni sokaga koyan bir baba var hala diyorsun ki keske annemle babam ayrilmasaydi da bunlari yasamasaydim, annen senin icin cekseydi yani babani, senin hayatin guzel gecsin diye. Bu nasil bir bencillik ya? Anneni sovseydi dovseydi ama annen sirf senin icin katlansaydi di mi
ben hiç düşünememiştim ya senin IQ çok yüksek buralara fazla takılma bence.çünkü biz senden seviyece düşüğüz ya seni anlamada sorun yaşarız :)Sen annene hesap soracagina babana hesap sormayi akil et bence. Annen seni dunyaya tek basina getirmedi herhalde
kaynanalardan alıp vermediğin ne var merak ettim.sende ileride kaynana olursan düşündüğün kaynana profili gibi olman umarım
Hayir bir de oyle bir yazmissin ki
sanki giden esi degil de siyahbeyazmis gibi :)
Bence sen konuyu tam okumamissin
( tabi sanaldan bir uye oldugunu varsayarak)
Bir kadın kocasnı evde tutmayı bilmeli.bunu derim her şey kadında bitiyor.Bu olaylar böyle devam eder siz erkeke atar tutarsınız oda size atar tutar haklı kim olur haklı çıkan olma ztabiki.
sanal klavye kahramanları iş başında.yine :) kocası değilim.kocası olsam buradaki sayfaları çıktı alırım forumda yazacağına bunları yüz yüze konuşalım derim.anlat dinliyorum seni derim.burada iki taraftada suç var burada anlatılanlar ne kadar tarafsız iki tarafı dinlemeden ben karar vermem.Şu var bura gelip aile sorunlarımı yazıp herkesin konuya yorum yazması benim karakterime uygun gelmez.Sizin ayakkabınız başka birine uyma ihtimalide uymama ihtimalide vardır.Bu yüzden herkes görüşünü kendine saklasın.Bilgisayar başında kahraman olanlar söylediklerinin ve yazdıklarının kaçını uygulayabiliyor.yadıklarım kendi görüşüm dedim isteyen dikkate alır isteyen dikkat almaz bloglar o kadar söylediğim gibi yazma sebebim aradaki çoçuğa üzülmemdir.yoksa ayrılmış yada ayrılmamış umrumda olmaz.
Selam kızlar,
Konum kapatıldığı için aynı başlıkla tekrar açıp konuyu bilmeyenlere özetlemeye
karar verdim.
Eşim 2 ay önce 8aylık olan bebeğimle evi terk etmişti ..
Bir mesaj atarak gidip,benim fevri hareketlerimi de bahane etmişti ..
Oysa ben bunun altında başka sebepler olduğuna emindim (hala kanıtlayamadım)
Eşimin geri gelmesini,bebeğimin babasız kalmamasını düşünerek ilk ayı ağlayarak
ve mesajlarla onunla tartışarak geçirdik ,sonra çok kez geri gelmesini de söylemiştim..
O ise bana birsürü hakaretler edip şaşırtarak devam etmişti çirkinliklerine..
İkinci ay zamanla kendime gelip;''o beni ve bebeğimi terk etti gitti ..
Kaybetme korkusu olmayan,bu hatayı yapan kendisi,ilerde kızıma açıklama yapacak olan da o,
ben neden üzüleyim ki'' diyerek kabullenmeye ve yapmam gerekenleri yapmaya başladım..
Onunla görüşmemeyi rica ettim ve artık telefonda tartışma olmadan,görmeden
kendimi çok çok iyi hissettiğimi gördüm..
İşsizim,iş bakıyorum ve hayatıma devam etmeye çalışıyorum..
Eşime de bebeğimiz 1 yaşına gelene kadar dava açmamasını,iş bulup kendi emeğimle
bebeğime bakacak duruma gelmeden anlaşmalaı boşamayacağımı söylemiştim,kabul etti.
En son geçen hafta dayım eşimle konuştuğunda ve eşim annemlerle görüştüğünde
çocuğum için tekrar kararını gözden geçireceğine söz vermişti..
Sonra Cmti günü onun ailesi geldiğinde ben de onlara asla dönmeyeceğimi,gururumu
kırdığını ve kapıları kapattığı için tek çarem olan ayrılığı kabul ettiğimi anlatmıştım..
Onlar eşimle konuştu,babamla eşim tartıştı vs derken çekip gitti kararının net olduğunu
ve vazgeçmeyeceğini söyledi.Şimdi yine görüşmeyeceğiz ve asla davayı ben açmayı
düşünmüyorum.Kızıma ilerde alnım ak olacağım için de çok mutluyum ..
Elimden gelen herşeyi yaptım ve artık yapacak birşeyim kalmadı ...
Başkası için veya bekarlık için gittiğine eminim,ama bunları da henüz çözemedim..
Davaya kadar çözer miyim bilemiyorum ..Sadece bildiğim tek şey artık onu sevemeyeceğim(
Yarın da avukatla görüşeceğim,anlaşmalı için protokol hazırlayabilirse imzalatmayı düşünüyorum..
Bir yanım da ''Şubata kadar bekle, herşeyi öğrenirsin belki ,fevri karar verip üzülme'' diyor...
Unuttuğum kısım varsa bilen arkadaşlar hatırlatabilirse sevinirim..
ne demek kadın tutmayı bilmeli ya
adam evde durmak istemiyosa kadın napsın
ömür boyu onunla mı uğraşacak
bide psikologlar para tuzağı yazmışsınız
uzman kişiler mi daha iyi yönlendirme yapar yoksa çevresindeki kişiler mi
komik olmuş bu yorumunuz
bence siz konu sahibinin çevresinden birisiniz
valla benim bildiğim çanakkalede hiç bi kadın mermi taşımadı :)çoçukları için bunları yaşayan bir çok kadın var.şimdi insanlarda en ufak bir sorunda ayrılma kararı alıyorlar.Anadoluda aile yapılarına bir bak kardeşim o zaman bazı şeyleri iyi anlarsın anadoluda herşeyi çeken kadınlardır.kahrı çileyi ama siz avrupa üsülü yaşamayı ideal bir hayat olarak gördüğünüzden en ufak bir şeyde ay kocam böle böle diyorsunuz.Çanakkalede mermi taşıyan annelerimize bakıyorum gerçekten bu dönemde insanlar ne öyle kız çoçuğu yetiştiriyor nede fatih gibi erkek çoçukları yetiştiriyor çekinmeden gerçek bir özeleştiri yapın çoçuklarımızı ne kadar edepli yetiştiriyoruz.Biz insanlara ahlak eğitimini versek zaten toplumdaki ayrılmalar ve böyle aile sorunları ortaya çıkmayacak tabikide.Bir kadın kocasnı evde tutmayı bilmeli.bunu derim her şey kadında bitiyor.Bu olaylar böyle devam eder siz erkeke atar tutarsınız oda size atar tutar haklı kim olur haklı çıkan olma ztabiki.
kadın haklı şekerimkadının en büyük düşmanı kadın diye boşuna demiyolar
sabahta biri aldatma olaylarında
aldatan erkeğin hiç suçu yok
tamamiyle 2. kadınlar suçlu diyodu
onlar yüz veriyomuş erkeklerin hiç suçu yokmuş
nanelişekerin bi başka versiyonu işte
bence eşi ya da bir akrabası..
kadın olduğuna inanasım gelmiyor zaten yazdıklarını okudukça.
nerdeyse siyahbeyaza git kocadan özür dile diyecek..kadın olup da elinde tutsaydın cümlesini bir kadın kolay kolay kurmaz.
şu yazılanlardan sonra klavye kahramanlığı yapan kim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?