Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

kizlar sizce nanelisekerim kocasi olabilirmi??

cunku konu esi ve esinin ailesi bolumunun alt kisimlarinda nasil tesaduf ki tam da siyahbeyazi bulmus

hem de o kadar bosanmayi dusunen insan var fln

kizi agziyla duygusal girmis gibi geldi bana???

Tamamen siyahbeyazın aleyhine olan bakış açınızın faydalı olacağını da nereden çıkardınız? Kız zaten çocuğuyla evliyken kimsesiz durumuna düştü, zaten nelerle uğraşıyor bir de kendini mi suçlayacak? Valla ben sevmediğim insanlara bile böyle öğütler vermem, çekmesin efendim niye çekiyormuş. Anne neden ayrılmıştı? Onu düşünmüyorsun ama düz mantık "keşke ayrılmasaydı". 2. evlilikler ilk evlilikten bile daha iyi olabiliyor, daha mantıklı olunacağı için... Ve evet bir baba lazım. Şuan boşanmış değiller, eee baba nerede? Buraa kendini yakan siyah beyaz değil. Birileri bişeyler yakıyorsa kocasından başka biri değildir. Ahirette biri hesap vereceksede evliyken bekar hayatı yaşayan adamdır, siyahbeyaz değil. Kaç aydır siyahbeyazın yaşadıkları azıcık kahır mı yani? Kaynana yazsa ancak bu kadar olurdu, tarafsız yazınız...

sanal klavye kahramanları iş başında.yine :) kocası değilim.kocası olsam buradaki sayfaları çıktı alırım forumda yazacağına bunları yüz yüze konuşalım derim.anlat dinliyorum seni derim.burada iki taraftada suç var burada anlatılanlar ne kadar tarafsız iki tarafı dinlemeden ben karar vermem.Şu var bura gelip aile sorunlarımı yazıp herkesin konuya yorum yazması benim karakterime uygun gelmez.Sizin ayakkabınız başka birine uyma ihtimalide uymama ihtimalide vardır.Bu yüzden herkes görüşünü kendine saklasın.Bilgisayar başında kahraman olanlar söylediklerinin ve yazdıklarının kaçını uygulayabiliyor.yadıklarım kendi görüşüm dedim isteyen dikkate alır isteyen dikkat almaz bloglar o kadar söylediğim gibi yazma sebebim aradaki çoçuğa üzülmemdir.yoksa ayrılmış yada ayrılmamış umrumda olmaz.

kaynanalardan alıp vermediğin ne var merak ettim.sende ileride kaynana olursan düşündüğün kaynana profili gibi olman umarım

çok güldürdün hanım efendi :)Allah ne deyim.kocası olsaydım emin ol basardım burayı D

çoçukları için bunları yaşayan bir çok kadın var.şimdi insanlarda en ufak bir sorunda ayrılma kararı alıyorlar.Anadoluda aile yapılarına bir bak kardeşim o zaman bazı şeyleri iyi anlarsın anadoluda herşeyi çeken kadınlardır.kahrı çileyi ama siz avrupa üsülü yaşamayı ideal bir hayat olarak gördüğünüzden en ufak bir şeyde ay kocam böle böle diyorsunuz.Çanakkalede mermi taşıyan annelerimize bakıyorum gerçekten bu dönemde insanlar ne öyle kız çoçuğu yetiştiriyor nede fatih gibi erkek çoçukları yetiştiriyor çekinmeden gerçek bir özeleştiri yapın çoçuklarımızı ne kadar edepli yetiştiriyoruz.Biz insanlara ahlak eğitimini versek zaten toplumdaki ayrılmalar ve böyle aile sorunları ortaya çıkmayacak tabikide.Bir kadın kocasnı evde tutmayı bilmeli.bunu derim her şey kadında bitiyor.Bu olaylar böyle devam eder siz erkeke atar tutarsınız oda size atar tutar haklı kim olur haklı çıkan olma ztabiki.

Naneliseker bence sen siyahbeyazin yakin cevresinden birisin
zira bunu yakin cevrenle atlatacaksin demissin.

Klavye basindakilere , sanaldakilere inanma demissin de sen de onlardan birisin :) Farkinda degilsin sanirim :)

Ayrica unutma ki su an sanalda olsak da yazanlar gercek kisiler
Sanki robotlar yaziyor yorumlari :)

kaynanalardan alıp vermediğin ne var merak ettim.sende ileride kaynana olursan düşündüğün kaynana profili gibi olman umarım

Hımm keşke şu sondaki kaynanayla ilglili kısım değil de konu sahibinin neden kendini suçlu hissetmemesi gerektiği kısımları düşünseydiniz. Algıda seçici miyiz ne

Hayir bir de oyle bir yazmissin ki
sanki giden esi degil de siyahbeyazmis gibi :)

Bence sen konuyu tam okumamissin
( tabi sanaldan bir uye oldugunu varsayarak)

Bir kadın kocasnı evde tutmayı bilmeli.bunu derim her şey kadında bitiyor.Bu olaylar böyle devam eder siz erkeke atar tutarsınız oda size atar tutar haklı kim olur haklı çıkan olma ztabiki.

ne demek kadın tutmayı bilmeli ya
adam evde durmak istemiyosa kadın napsın
ömür boyu onunla mı uğraşacak

bide psikologlar para tuzağı yazmışsınız
uzman kişiler mi daha iyi yönlendirme yapar yoksa çevresindeki kişiler mi
komik olmuş bu yorumunuz

bence siz konu sahibinin çevresinden birisiniz

Evlendiğine kocanı kendine kalın bir yularla bağlamayı unutma neme lazım terkedilirsin felan

kadının en büyük düşmanı kadın diye boşuna demiyolar
sabahta biri aldatma olaylarında
aldatan erkeğin hiç suçu yok
tamamiyle 2. kadınlar suçlu diyodu
onlar yüz veriyomuş erkeklerin hiç suçu yokmuş
nanelişekerin bi başka versiyonu işte

vallaha arkadaşım sen hiç ağlayıp kafana takmıcan hiç bişey olmamış gibi davrancan sen ona devamlı şekilde gel eve dön deme öyle yüz alır sen kendini ezdirme sen onu takmadında o delirecek zaten kendi senin üstünde kalacak bekle hiç bişey olmamış gibi davran umursamıyomuşun gibi onu yap bak nasıl gelecek sana yalvararak tamam takma kafana ya canım

bence eşi ya da bir akrabası..

kadın olduğuna inanasım gelmiyor zaten yazdıklarını okudukça.

nerdeyse siyahbeyaza git kocadan özür dile diyecek..kadın olup da elinde tutsaydın cümlesini bir kadın kolay kolay kurmaz.

şu yazılanlardan sonra klavye kahramanlığı yapan kim acaba?

valla benim bildiğim çanakkalede hiç bi kadın mermi taşımadı :)
kantarlarla yük taşıma olayı kurtuluş savaşında , hemde hemşehrim olan kastamonu kadınların çoğunlukta olduğu bir gruptur :)

kadın haklı şekerim
erkek dediğim melaike

bencede kadın değil.
tabi ki evliliklerin bir kısmı hem cinslerimizlerimiz yüzünden bitiyor. %100 erkekler yüzünden değil. evlendiğinde nikahı garanti görüp
evlilikin gerektirdiklerini yapmayan çok kadın gördüm ama konu sahibi bunlardan biri değil bence.

ayrıca ne olursa olsun boşanma mantığı bizlerde değil katoliklerde vardır :) yani örnek aldığımızı düşündüğü avrupalılarda :)

sanki kahır çekmeye geliyo kadınlar dünyaya ya

Kadın olabilir ne yazıkki.Benim ablam dahi böyle cümleler söyledi bana

bence de kadındır böyle düşünen çok kadın var maalesef. ama yazdıkları içler acısı. bir de aşağı yukarı her konusa bir avrupa avrupai düşünmek lafıdır gidiyor. bu boşanma işi avrupalılara özgü bir durum galiba dünyada sadece. neden mesela amerika değil de avrupa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…