Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

evet kızlar kadın da olabilir bunları yazan ama ben yakıştıramadım nedense.

ne biliyim ya bir kadın diğerini böyle suçlamaz diye düşündüm.

siyahbeyaz okursa üzülecek ama....

valla ben yedi göbekten bir doğu anadolulu olarak söylüyorum benim memleketimde boşanma sayısı her sene katlanarak artıyor öyle ki neredeyse evlenme sayısı kadar boşanma var acayip bir hızla. yok öyle eskiden tarlada çalıştırılıp karnından sıpa sırtından sopa eksik edilmemeli diye düşünülen kadınlar kalmadı şükür.

bence kadın olabilir ama erkek tarafından biri de olabilir diye düşünüyorum
yoksa bi kadın nası bu kadar hiçe sayar ki kadınların çektiklerini

ama sabah okuduğum konuda da şok olmuştum
şu dayım yengemi aldatıyo diye bi konuydu
kadın resmen tüm suçu kadınlarda görüyodu erkekler bi melekti adeta

o yüzden bu düşünce tarzına sahip kadınlar çok diye düşünüyorum
çile çekmeye meraklılar grubu diyebiliriz

Arkadaslar bilemiyorum ama ben yazim tarzini erkege benzettim, siyahbeyazi tanir mi tanimaz mi bilmiyorum ama icgudu iste erkek gibi geldi. Herkimse siyahbeyaz esini cok seviyordu ve cok aci cekti... Artik her kosulda mutlu olmali.

yaw de git allah askina
bencil herif kadin olma ihtimalin bile yok
kadinin namusuyla gozyasiyla yedigi dayaakla maruz kalacagi iftiralarin kolayligiyla
erkek gecinmeye alismissiniz

ben hiç düşünememiştim ya senin IQ çok yüksek buralara fazla takılma bence.çünkü biz senden seviyece düşüğüz ya seni anlamada sorun yaşarız :)

Benim zekamin senden katbekat ustun oldugu ortada. Cunku sen buraya yazdiklarini komik bulacak kadar ozurlusun.

Kizlar sacmalamaktan zevk alanlar arasinda simdi konu acmak konulara yorum yapmak moda.

Kadinlarin kabul etmeyecegi derecede sacmalayip buna guluyorlar. Yok kadinin gorevi dogurmak, yok kadinlar artik fatih yetistiremiyor vs vs.

Şaka gibi.Babası annesi ile kendisini sokağa atmış.
Neredeyse annesini suçlayacak sokağa atıldığı için.
Seni sokağa atan babanın neyine hasret kaldın anlamadım.
Ah canım bana da tüm çocukluğumu ve gençliğimi zehir
eden bir baba hiç lazım değildi.Ama annem çocuklarım var
diye katlandı.Keşke ah keşke birazcık cesur olup ayrılabilseydi ondan.
Annenle yaşadığın hayattan sonra nasıl erkekleri bu derece savunup,
kadına bunları yakıştırabildin hayret ettim.

fatihten kastin sultan mehmetse anadolu kadini yetistirmedi annesi fransiz asilliydi
:)

konu sahibinden özür diliyorum konuyla alakasız olacak ama böyle bir yorum görünce yazma gereği duydum..

Fransız asıllı olduğu kaynaksız bir bilgidir.

size Yavuz Bahadıroğlu' nun kitabından alıntı yapayım

Öylesine müstesna meziyetlerin insanı ki onu tarih bile paylaşamamış, Sırplarla Fransızlar başta olmak üzere bazı milletler, Fatih'in annesini kendi milletlerine mâletmek suretiyle, muazzam fetihten şeref payı çalmaya çalışmışlardır.
(Fatih'in annesi hakkındaki tartışmalar için bak: İzahlı Osmanlı Tarihi Kronolojisi, c. 1, s. 200.) diye de dipnot var.

Konunuz hakkında ki yorumları okuyamadım ama,
Allah yardımcınız olsun. Kızınız için her zaman güçlü olmak zorundasınız. Rabbimden sizin ve kızınız hakkında hayırlısını diliyorum.Elbet pişman olacak ama iş işten geçmiş olacak.

Kadınlar hakkını aramaya başlayınca boşanmalar arttı tabii birilerinin işine gelmiyor böyle. Boşanmayı din bile yasaklamıyorken kendini herşeyden üstün tutan zihniyet yok kadının suçuymuş yok azıcık çile çeksek nolurmuş. Allah akıl fikir versin. Ayrıca da hayırlı evlatlar versin ki babalarının suçunu zaten mağdur durumda olan annelerine yıkmasın kimse.

Ben size esımı cok gerı ıztıyorum cok özledım gerı gelsın ne önerıyorsunuz demedım kı herkes baska baska gazlar
vermıs ama dedıgım gıbı PSIKOLOGUM BENI A'DAN z'YE DINLEDI VE O NE DERSE ONU YAPCAM ..BEN OTURUP KOCAMI
beklemıyorum kı kaybettıgım zaman olsun bu ..Ben zaten flört bulsam onu da yaparım onu aldattıgımı da dusunmem evlı olmamız kagıt ustunde neden ona özgurlugunu vereyım kı bu evlılık zaten yok sonucta..Asla da bosanmayacagım
sürec nasıl ıslerse ısler umrumda da degıl.Oturup ben ne yapcam da demıyorum ,ona da hazırlık yapmıyorum ..
Siz neden burda bu kadar tepkıler verdınız anlamadım ..biri bırsey dıyor sonra da karısık cevaplar verılmıs..
Herkesın ayrılıgı farklı burda..
Elmayra sen aldatıldın ve vazgecmek dısında secenegın yoktu,eşin pısman ama
artık cok gec..Hem cocugun da yok ılerde onunla görusmenı gerektırecek ,yenıdendogdum
sen de aldatıldın ve kocan cocugunu da senı de takmadan gıttı ..Çocugunu da görmedı
aramadı ..Ben burda saglıklı bır bosanma olması ıcın bazı seylerı yutuyorum ama esıme ben bana dön hersey
harıka olcak dıyecek kadar sevgı özlem beslemıyorum bır yabancı gıbı o benım ıcın ..Neden konusup kendı
fıkrım olmayan bırseyı söyleyeyım kı ..Ya da neden dava acayım kı zaten o bosanalım dedıgı anda anlasmalı olarak bosancaz 1 haftada..Hıcbırsey ıcın acelem yok ..hayatımı surduruyorum zaten..Hem esım cocugu görup ılgılenen bır baba,hem de nafaka verıyor ..Burda cocuklu terk edılenlerın cogundan da farklı bır ılıskıdeyız göruldugu gıbı ..Neden
zaten bosanmıs sekılde yasarken dava yapcam kı asla yapmam..

Son düzenleme:
Onu çok özleseydım ,çok sevseydim,hatalıyım deseydim emin olun yalvarır ağlardım birşeyler yapardım ya da hiç sevmeseydim,en ufak hissim kalmasaydı da anında boşanırdım ..Ama çocuklu bosanma öyle kolay
olmuyor maalesef ..Tabi ki çocugum için bu adama katlanacagım değil söylediğim..Ben mesela ayrıldıgım
hiçbir sevgilimle asla arkadas kalmadım ,asla kalmam ..Görmem duymam aramam sormam biter..Ama bu herif
her türlü kızımın herşeyımın babası (( İlerde kızım kreşte şiir okudugu zaman mesela gelın dedıgınde orda
yanayana oturacagız mecburen görusecegız ..En basıt örnek bu yanı..Evlense bılecegım ..Herşeyını ögrenecegım
ne kadar acı anlatamam bu kısım ..Ama dediğim gibi boşandıgında bır daha asla görusmeyecek olma sansım
olsaydı coktan bosardım ama ömrumuz oldugu sürece ırtıbatta olacagız ve kızım ıcın görusecegım mecburen..
İşte tek saglamaya calıstıgım sey kızıma guzel bır örnek ayrılmıs cıft ornegı ..Kimse öburunu kötuleyıp doldurmadan
medenıce olsun..Kızımın ılk dogumgunu tabı kı bır sekılde görunmesı lazım bu yöntemı bulduk mecburen ..En
azından evde resmını görmeyınce ılerde uzulmeyecek ..Bunun dısında dıyecegım bırsey de yok ..Dıyorum ya cok
da umrumda degıl,sadece psıkolog ne derse o ..

Son düzenleme:

Evet baştan beri anlatmaya çalıştığımın bir kısmı söylediğin gibi..Siz boşansanızda birleşsenizde eşin çocuğunun babası olarak kalacak..Ve kızının sağlıklı büyümesi için herzaman onunla stressiz kavgasız iletişim halinde olmanız şart...

Senin umrunda olmasada ben yazayım yinede

Yorumlarınız ıcın cok teşekkur ederım ..Yanlıs anlasılma olmasın dedıklerınız umrumda degıl demedım ben herkesın hayatı farklı dedım ..Burda herkesı dınlesem gunde 10 ayrı sey yapardım zaten:)Bir de su nanesekerı kım hıc bılmıyorum umarım tanıdık bırı degıldır
rezıl olurum ama cevremde bana böyle dıyen kımse yok sanmıyorum tanıdgım olacagını veya eşim olması
da zor yazı karakterı hıc benzemıyor..ögrenmemız de ımkansız herhalde sanalda:)

Son düzenleme:

O kadar imkansız değil bildiğim kadarıyla..Mesela çift üyelik yada ip den kimlik yada kullandığı mailden kimlik v.s bizim için olmasada yöneticiler için oldukça kolay bir işlem olsa gerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…