- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
- #1.341
çoçukları için bunları yaşayan bir çok kadın var.şimdi insanlarda en ufak bir sorunda ayrılma kararı alıyorlar.Anadoluda aile yapılarına bir bak kardeşim o zaman bazı şeyleri iyi anlarsın anadoluda herşeyi çeken kadınlardır.kahrı çileyi ama siz avrupa üsülü yaşamayı ideal bir hayat olarak gördüğünüzden en ufak bir şeyde ay kocam böle böle diyorsunuz.Çanakkalede mermi taşıyan annelerimize bakıyorum gerçekten bu dönemde insanlar ne öyle kız çoçuğu yetiştiriyor nede fatih gibi erkek çoçukları yetiştiriyor çekinmeden gerçek bir özeleştiri yapın çoçuklarımızı ne kadar edepli yetiştiriyoruz.Biz insanlara ahlak eğitimini versek zaten toplumdaki ayrılmalar ve böyle aile sorunları ortaya çıkmayacak tabikide.Bir kadın kocasnı evde tutmayı bilmeli.bunu derim her şey kadında bitiyor.Bu olaylar böyle devam eder siz erkeke atar tutarsınız oda size atar tutar haklı kim olur haklı çıkan olma ztabiki.
bence eşi ya da bir akrabası..
kadın olduğuna inanasım gelmiyor zaten yazdıklarını okudukça.
nerdeyse siyahbeyaza git kocadan özür dile diyecek..kadın olup da elinde tutsaydın cümlesini bir kadın kolay kolay kurmaz.
şu yazılanlardan sonra klavye kahramanlığı yapan kim acaba?
çoçukları için bunları yaşayan bir çok kadın var.şimdi insanlarda en ufak bir sorunda ayrılma kararı alıyorlar.Anadoluda aile yapılarına bir bak kardeşim o zaman bazı şeyleri iyi anlarsın anadoluda herşeyi çeken kadınlardır.kahrı çileyi ama siz avrupa üsülü yaşamayı ideal bir hayat olarak gördüğünüzden en ufak bir şeyde ay kocam böle böle diyorsunuz.Çanakkalede mermi taşıyan annelerimize bakıyorum gerçekten bu dönemde insanlar ne öyle kız çoçuğu yetiştiriyor nede fatih gibi erkek çoçukları yetiştiriyor çekinmeden gerçek bir özeleştiri yapın çoçuklarımızı ne kadar edepli yetiştiriyoruz.Biz insanlara ahlak eğitimini versek zaten toplumdaki ayrılmalar ve böyle aile sorunları ortaya çıkmayacak tabikide.Bir kadın kocasnı evde tutmayı bilmeli.bunu derim her şey kadında bitiyor.Bu olaylar böyle devam eder siz erkeke atar tutarsınız oda size atar tutar haklı kim olur haklı çıkan olma ztabiki.
ben hiç düşünememiştim ya senin IQ çok yüksek buralara fazla takılma bence.çünkü biz senden seviyece düşüğüz ya seni anlamada sorun yaşarız :)
fatihten kastin sultan mehmetse anadolu kadini yetistirmedi annesi fransiz asilliydi
:)
valla ben yedi göbekten bir doğu anadolulu olarak söylüyorum benim memleketimde boşanma sayısı her sene katlanarak artıyor öyle ki neredeyse evlenme sayısı kadar boşanma var acayip bir hızla. yok öyle eskiden tarlada çalıştırılıp karnından sıpa sırtından sopa eksik edilmemeli diye düşünülen kadınlar kalmadı şükür.
Onu çok özleseydım ,çok sevseydim,hatalıyım deseydim emin olun yalvarır ağlardım birşeyler yapardım ya da hiç sevmeseydim,en ufak hissim kalmasaydı da anında boşanırdım ..Ama çocuklu bosanma öyle kolay
olmuyor maalesef ..Tabi ki çocugum için bu adama katlanacagım değil söylediğim..Ben mesela ayrıldıgım
hiçbir sevgilimle asla arkadas kalmadım ,asla kalmam ..Görmem duymam aramam sormam biter..Ama bu herif
her türlü kızımın herşeyımın babası(( İlerde kızım kreşte şiir okudugu zaman mesela gelın dedıgınde orda
yanayana oturacagız mecburen görusecegız ..En basıt örnek bu yanı..Evlense bılecegım ..Herşeyını ögrenecegım
ne kadar acı anlatamam bu kısım ..Ama dediğim gibi boşandıgında bır daha asla görusmeyecek olma sansım
olsaydı coktan bosardım ama ömrumuz oldugu sürece ırtıbatta olacagız ve kızım ıcın görusecegım mecburen..
İşte tek saglamaya calıstıgım sey kızıma guzel bır örnek ayrılmıs cıft ornegı ..Kimse öburunu kötuleyıp doldurmadan
medenıce olsun..Kızımın ılk dogumgunu tabı kı bır sekılde görunmesı lazım bu yöntemı bulduk mecburen ..En
azından evde resmını görmeyınce ılerde uzulmeyecek ..Bunun dısında dıyecegım bırsey de yok ..Dıyorum ya cok
da umrumda degıl,sadece psıkolog ne derse o ..
Yorumlarınız ıcın cok teşekkur ederım ..Yanlıs anlasılma olmasın dedıklerınız umrumda degıl demedım ben herkesın hayatı farklı dedım ..Burda herkesı dınlesem gunde 10 ayrı sey yapardım zaten:)Bir de su nanesekerı kım hıc bılmıyorum umarım tanıdık bırı degıldır
rezıl olurum ama cevremde bana böyle dıyen kımse yok sanmıyorum tanıdgım olacagını veya eşim olması
da zor yazı karakterı hıc benzemıyor..ögrenmemız de ımkansız herhalde sanalda:)
ee ne yapmamız lazım bu durumda kı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?