- 27 Kasım 2015
- 294
- 185
- 103
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Ben enişte olsam direk küfür ederdimenişte sen misin
kesinenişte sen misin
ÖyledirBen enişte olsam direk küfür ederdim
Ben kayınvalidemi ve eşimi çok seviyorum sizde sevmeyi deneyin
480, member: 737304"]Burda ydegeriniyaz da hayret içinde kalıyorum bekara kadını bosamak kolay kayın valdenizin ayağını öpün kocalarinizin değerini bilin hadini zi aşmayın yoksa hepiniz sokaklara dusersiniz Feminist ligin lüzum ü yok allah kocalarinizin ı başımızdan ayırmasın
Burda yazılanları okuyorum da hayret içinde kalıyorum bekara kadını bosamak kolay kayın valdenizin ayağını öpün kocalarinizin değerini bilin hadini zi aşmayın yoksa hepiniz sokaklara dusersiniz Feminist ligin lüzum ü yok allah kocalarinizin ı başımızdan ayırmasın
Koca kadar basina tas dussun senin ne kocaymis beBurda yazılanları okuyorum da hayret içinde kalıyorum bekara kadını bosamak kolay kayın valdenizin ayağını öpün kocalarinizin değerini bilin hadini zi aşmayın yoksa hepiniz sokaklara dusersiniz Feminist ligin lüzum ü yok allah kocalarinizin ı başımızdan ayırmasın
Kocam olsun da taş olsun
Kocaman ayaklarını yıkamadan yatamam allah ondan razı olsun
İgrenclesmenin bir anlamı yokO ayak suyunu da iç madem
Cilde iyi geldiğini söylüyorlar
Allah benim kocami niye senin basindan ayirmasin o kismi anlamadimBurda yazılanları okuyorum da hayret içinde kalıyorum bekara kadını bosamak kolay kayın valdenizin ayağını öpün kocalarinizin değerini bilin hadini zi aşmayın yoksa hepiniz sokaklara dusersiniz Feminist ligin lüzum ü yok allah kocalarinizin ı başımızdan ayırmasın
İçiyodur benceO ayak suyunu da iç madem
Cilde iyi geldiğini söylüyorlar
İgrenclesmenin bir anlamı yok
Bu konu hala devam ediyor mu yahu
Eşi üyelik aldı geldi konu içeriğini tartışıyorlar sandım
Bu konu hala devam ediyor mu yahu
Eşi üyelik aldı geldi konu içeriğini tartışıyorlar sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?