Eşim burdaki konularımı okumuş

Bence eşinize karşı hiç mahçup olmayın ve alttan almayın. Bir şey dediğinde de yazana değil yazdırana bak deyin. Senin yüzüne söyleseydim bu duygularımı anlayacak mıydın? anladın mı bugüne kadar ama bak orada okuyunca hemen anlayıvermişsin. Aslında bir nevi iyi olmuş bu sana içimde kopan fırtınaları bir çırtıda anlatmanın kolay yolu oldu dersiniz.

Ya o değil de evli kadınların hepsi kocalarından izin mi alıyor, altı üstü bir forum sitesine üye olmak için?
Ne dediniz sahi konu sahibi? "Kocacığım ben kadınlar kulubüne üye olmak istiyorum, izin ver." Çok absürd değil mi ya?
Haberinin olması bile gereksiz. Siz dışarı çıkmak için falan da izin alıyorsunuzdur o zaman, bu kadarcık şeyde bile sorun çıkıyorsa.
Bu kadar hakimiyet fazlayken siz hala düzeltilebilecek bir şeyler arıyorsunuz da... Kökeni hatalı ilişkinizin, bu böyleyken hiçbir şey düzgün gitmez ki zaten.

Bende diyordum böyle bir olay ne zaman patlak vericek :) üste çıkmanızı sağlayacak çok durumunuz var sakin ve kendinizden emin olun önemsemiyormuş gibi davranın bu mevzuyu

Demek eşin sorunlarını okuyup idrak etmek yerine kv sevmiyorum demene odaklanmış. Odak yönü hep böyleyse geçinememeniz normal. Eşine bu şekilde yaklaş, benim üzüntülerime sıkıntılarıma ve bana değer vermiyorsun de.

Benimki de konu açmıştı buraya

Herkes tepki gösterince sanırım hatasını anladı ve aramızda hic sorun teşkil etmedi.
Hatta daha iyi oldu içimdekileri döktüm.

Kendinizi niye suclu hissediyorsunuz.?
Bence siz bunu atlatın. Suçluluk duyacak ne yaptınız.
Hakaret mi ettiniz küfür mu ettiniz namus davanız mi var?
Öyleyse her insan sıkıntısını anlatmakta özgür.

Eşine bu şekilde anlat.

Benimki de meraktan ölüyor,
Canım BİZİM NİCKİMİZ neydi... ŞİFREMİZİ UNUTTUM tatlım gibi sözlerle sözde şirinlik yapıyor.
Sonra da itiraf ediyor benimle ilgili ne yazıyorsun merak ediyorum diye..
Seni öve öve bitiremiyorum hayatım ben seni hiç kötü anlatirmiyim aşk olsun mu dediniz

Esiniz anlayisli olmak zorunda biz evli insanlariz ya kayinvalideye ya esimize yeri kendi ailemizi elestiririz elbet moralimiz bozuldugunda sinirlendigimizde seninle dertlesmeyi konusmayi cok istiyorum ama uzmekte istemiyorum sen yanlista anliyorsun tarafsiz bakamiyorsun o yuzden hayatinda gercek adlarini bile bilmedigim kadinlarla dertlesiyorum bazen yanlislarimizi goruyoruz akil veriyorlar onemlisi rahatliyorum kaynanayla ilgilide o konuyka ilgili cok uzgunken ve sinirliyken yazdim de tabiki esimin annesi seviyorum de botle konusursan anlayacaktir.

Allah aşkına konu açıp da ne yazdı
Bir kere flörtümsü bir şeyim olmuştu benim de, buraya üye olduğumu bir şekilde öğrenmiş, dedektiflik edip, popüler konuların hepsini üşenmeden okuyup, hali tavrı bana benzeyen kişileri bulup, aralarından beni de bulmayı başarıp, buraya konu açmıştı Çok azimliydi, çok :)

Yonlendirmeniz çok yanlış. .cookkk yanlış. .ateşe Körükler gitmeyin. .!!Yapıcı olunan yıkıcı degilllll....

Annesini sevmediğimi biliyo aslında. Ama ben annesini sevmedikçe oda beni sevmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…