- 16 Eylül 2017
- 7.738
- 14.008
- 248
- 29
Eee tabi bosan diyecegiz. Adam karisina siddet gösteriyor, aldatıyor,hakaret ediyor,ev isi yapmıypr,cocukla ilgilenmiyor,ailesine ezdiriyor. Bdv ye acilan konularin %99 u böyle. Ne diyelim erkektir yapar mı diyelimEspiri yaptim zaten ayrica kasettigim biride sizsiniz herkese bosaN diyen tayfa:) begenmedim butonunu kullanan tayfa bakim digerleri de gelip banlatacak mi bosan demedm diye bunlar:)
Espiri yaptim zaten ayrica kasettigim biride sizsiniz herkese bosaN diyen tayfa:) begenmedim butonunu kullanan tayfa bakim digerleri de gelip banlatacak mi bosan demedm diye bunlar:)
sen öyle edersin.Bide anlamadgm burdaki kime sorsam kadin erkek esit der :)ne var bir kerede kadin calissin erkek yesin,,:)))))))
Iyi de 13 sene olmuş adamın derdi yok hastalığı yok keyfi çalışmıyor.Kesin hukum vermek yyerine sunu mu yasadnz neden calismyr bir sorunu mu car knstnzmu vs demeden burda ayni. Grubun hep bosan yazmadi cok sacma geliyor birazdan ayni grup begenmedm butonuna saldirir bende bosanma cek demyrm ama. Dk bir bosan hayat senin hayatn birak cekne at bunu hc anlamyrm.
Tamam yesin de o zaman da dört dörtlük ev erkeği olsun.Bide anlamadgm burdaki kime sorsam kadin erkek esit der :)ne var bir kerede kadin calissin erkek yesin,,:)))))))
Eee soyleyin bosansin annenizIyi de 13 sene olmuş adamın derdi yok hastalığı yok keyfi çalışmıyor.
Yani azcik zeka sahibi insan adamın asalak olduğunu anlar değil mi ?
Bir de boşanmak çocukları kötü etkiliyor demissiniz de kötü evlilikler sorumsuz babalar mutsuz anneler bunlar daha kötü etkiliyor çocukları emin olun.
Benim annem babam 35 yıllık evli keşke zamanında annem boşansaymış dediğim çok oldu .
Biz 3 kardeş ölmezdik büyürdük bi şekilde ama annemin hayatı bi ömrü gitti .
Niye sırf 3 çocuğum var aman boşanmayayım diye yazık oldu kadına bi de yaşlılığıni da çekecek yaşlanınca da huzur bulamayacak yani.
Ikimizde hemsireyiz Suan Ben calismiyrm dogum vs coronanin erkeklerin daha cok etkilendgni ve sigaraninda etkili oldgnu bildigim icin esime kac kere soyledm istifa et gerekirse Ben Calisirim Kabul etmedi :) calisirim yesin ne olaacak ki yeterki canimz sagolsunsen öyle edersin.
Sen çalışırsın kocan da yer.
Bide adamin kocasina asalak demissn be diyim Aman. Banane ya tum kk Yi bosatin:)Iyi de 13 sene olmuş adamın derdi yok hastalığı yok keyfi çalışmıyor.
Yani azcik zeka sahibi insan adamın asalak olduğunu anlar değil mi ?
Bir de boşanmak çocukları kötü etkiliyor demissiniz de kötü evlilikler sorumsuz babalar mutsuz anneler bunlar daha kötü etkiliyor çocukları emin olun.
Benim annem babam 35 yıllık evli keşke zamanında annem boşansaymış dediğim çok oldu .
Biz 3 kardeş ölmezdik büyürdük bi şekilde ama annemin hayatı bi ömrü gitti .
Niye sırf 3 çocuğum var aman boşanmayayım diye yazık oldu kadına bi de yaşlılığıni da çekecek yaşlanınca da huzur bulamayacak yani.
O oyle soylenir bak esin kabul etmemis sen de gelmissin gulerek yaziyorsun buraya.Ikimizde hemsireyiz Suan Ben calismiyrm dogum vs coronanin erkeklerin daha cok etkilendgni ve sigaraninda etkili oldgnu bildigim icin esime kac kere soyledm istifa et gerekirse Ben Calisirim Kabul etmedi :) calisirim yesin ne olaacak ki yeterki canimz sagolsun
Hakikaten aynayı bir kendinize tuttunuzmu ? Post sahibi ayrıntılı bir şekilde anlatmış , sadece çalışmak değil mesele gerçekten cok samimi soruyorum böyle bir hayatı olan bir adamla 13 sene geçirdinizve bir 20 sene daha geçirirmisinizBide adamin kocasina asalak demissn be diyim Aman. Banane ya tum kk Yi bosatin:)
İnşallah. Kocanın yıllarca çalışmaması hususunda insallah ama.Ikimizde hemsireyiz Suan Ben calismiyrm dogum vs coronanin erkeklerin daha cok etkilendgni ve sigaraninda etkili oldgnu bildigim icin esime kac kere soyledm istifa et gerekirse Ben Calisirim Kabul etmedi :) calisirim yesin ne olaacak ki yeterki canimz sagolsun
Ya icinizz okdr kotu okdr Kara ki saldiracak her ariyorsunuz. Ne dedim Ben bayana cek derdimi bosanma mi dedimmm bakiniz Allah bosanmayi Haram kilmamistir ama soyle see bir yuva bozuldugu zamanİnşallah. Kocanın yıllarca çalışmaması hususunda insallah ama.
O zaman görürüm ben seni
Iciniz okadar kotu okadar Kara ki. Ben ne dedim soylermisiniz soz benimle ugrasacagnza konu sahibi Ile konusun Ben bosanma cek derdimi mi dedim bakiniz bosanmak helal dir fakat peygamber efendimiz der ki en sevimsiz helal ..... Biri bosanirken ars I ala titrermis Yani rabbim yuva. Yikilinca uzulur ama tabiki de oluru yoksa helal insanlar orta yolu bulur. Araci olur ne bilim benim gibi yada derdi. Rabbim insaalah duzeltsin olmazsada hayirlisi...... Bu kdr lutfen kotu niyetinizle su Mubarek gunde ugrasamamİnşallah. Kocanın yıllarca çalışmaması hususunda insallah ama.
O zaman görürüm ben seni
Ne bu beddua eder gibi hiç hoş olmamış..İnşallah. Kocanın yıllarca çalışmaması hususunda insallah ama.
O zaman görürüm ben seni
Kadın çalışsın erkek yesin problem değil.Ama çalışmayan kadın yani ev kadını sanıyormusunuzki hiç iş yapmıyor?Evinin temizliği,çocukların bakımı,yemeği vs bir dünya yük oluyor üstünde.O durumda zaten çalışmasına gerek yok,çalışmış kadar hak ediyor kocasının kazandığı parayı.Birde bu kadınlar kocasının akşam yemeğini önüne koyup,çayını eline verip,güler yüz sergilemek zorunda bırakılıyorlar, aaa adam akşama kadar çalıştı geldi bir güler yüzdemi yok deniyor.Burda sizin anlamadığınız bir konu var bu arkadaşın eşi çalışmıyor olmak dışında evde en ufak bir yararı yok,çocuklarıylada ilgilenmiyor !!! Karısıylada ilgilenmiyor !!! O çalışmayıp evde koca parası yiyen dediğiniz kadınlar 3 kez kocasını reddetsin, kocası sanamı bakıcam der kapıya koyar.Sizin anne babanız ayrılmış ve zor bir çocukluk geçirmiş olabilirsiniz, sizin babanız sizinle ilgileniyormuş güzel anları hatırlıyorsunuz, ama boşanınca çocuklarla ilgilenmeyi kesmekte bu süreci iyi yönetemediği anlamına geliyor.Siz çocuk olarak boşanmasalardı deyip hala çocuk bencilliği yapıyorsunuzda,annenizin mutlu bir hayat geçirmeye hakkı yokmu?Kimse mutlu olduğu yuvayı ufak birkaç problemden dolayı bozmaz.Burda eminimki ailesi boşanmamış ama keşke boşansalardı da şu travmayı yaşamasaydık diyen bir çok kişide çıkacaktır.Evet ufak sorunlarda boşanılmasına bende karşıyım ama bu arkadaşın problemi farklıBide anlamadgm burdaki kime sorsam kadin erkek esit der :)ne var bir kerede kadin calissin erkek yesin,,:)))))))
Aynen tamda buKadin ve erkek esit degildir. Kadin ve erkek HAKLARI esittir.Esit olmalidir.
Kadin erkek esitligi diye kadini hem tam gün ise gönderip sonra ayni kadina evin, cocuklarin ve erkegin bütün sorumlulugunu yüklemek vicdansizliktan baska bir sey degildir.
Evet kadin calisabilir ve erkekte evde oturabilir. Ancak bu durumda kadinin ev isleriyle ve cocuklarin bakimiyla ilgilenmesi beklenmemelidir.
Eeee öylede olmaz ama diyecekler icin neden erkek calisip eve gelince yatabiliyorsa kadinda aynisini yapabilmeli neticede evi gecindirecek parayi o kazaniyor….
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?