Eşim çalışmıyor boşanmalı mıyım?

Espiri yaptim zaten ayrica kasettigim biride sizsiniz herkese bosaN diyen tayfa:) begenmedim butonunu kullanan tayfa bakim digerleri de gelip banlatacak mi bosan demedm diye bunlar:)
Eee tabi bosan diyecegiz. Adam karisina siddet gösteriyor, aldatıyor,hakaret ediyor,ev isi yapmıypr,cocukla ilgilenmiyor,ailesine ezdiriyor. Bdv ye acilan konularin %99 u böyle. Ne diyelim erkektir yapar mı diyelim

Espiri yaptim zaten ayrica kasettigim biride sizsiniz herkese bosaN diyen tayfa:) begenmedim butonunu kullanan tayfa bakim digerleri de gelip banlatacak mi bosan demedm diye bunlar:)

Bir miktar algı sıkıntısı olan bazı üyeler "boşanma sakın" mesajlarına gelen "beğenmedim" butonuna takmış durumda.

Bakın tane tane anlatıyorum:

-O beğenmedim butonu boşanma dediğiniz için değil.

-Beğenmedim'e basıyoruz çünkü evine bakmayan, eşini ailesine ezdiren, aldatan, fiziksel ve psikolojik şiddet uygulayan herifleri çekmeleri gerektiğini söylüyorsunuz (şaka gibi). "Beğenmedim" o kısım için.

Ayrıca
-Eften püften sebeplerle boşanmaya çalışan
-Keyfi olarak eş ailesiyle arasını bozan
-Eşine fiziksel veya psikolojik şiddet gösteren
-Çalışmamayı kendine hak gören

Konu sahiplerini de haksız buluyoruz.

Boşanma sebeplerinin bu olamayacağını söylüyoruz. Aileye karşı saygılı olması gerektiğini anlatıyoruz, şiddetin kadını erkeği olmaz bunu yaptığın için suçlusun diyoruz. Eğer gerekiyorsa eşine maddi olarak destek olmalısın diyoruz.

Umarım açıklayıcı olmuştur...

Karşınıza alın önemli bir konu konuşacağım diye anlatın derdinizi, sebeplerini beraberce konuşun. son bir şans verin.
Gayreti yok ise hala evden gitmesini söyleyin. Çocukların da sizin de kurulu düzeniniz var onun için bozmayın.

Çocuklarınıza olan ilgisi nasıl, birde merak ettim çalışmayan eşiniz neyle meşgul boş zamanlarında?

Iyi de 13 sene olmuş adamın derdi yok hastalığı yok keyfi çalışmıyor.
Yani azcik zeka sahibi insan adamın asalak olduğunu anlar değil mi ?
Bir de boşanmak çocukları kötü etkiliyor demissiniz de kötü evlilikler sorumsuz babalar mutsuz anneler bunlar daha kötü etkiliyor çocukları emin olun.

Benim annem babam 35 yıllık evli keşke zamanında annem boşansaymış dediğim çok oldu .
Biz 3 kardeş ölmezdik büyürdük bi şekilde ama annemin hayatı bi ömrü gitti .
Niye sırf 3 çocuğum var aman boşanmayayım diye yazık oldu kadına bi de yaşlılığıni da çekecek yaşlanınca da huzur bulamayacak yani.

Bide anlamadgm burdaki kime sorsam kadin erkek esit der :)ne var bir kerede kadin calissin erkek yesin,,:)))))))
Tamam yesin de o zaman da dört dörtlük ev erkeği olsun.
Çocukların bakımı, çamaşır, bulaşık,temizlik ,evin duzeni, günlük yemek pişirme vs.gibi ev hanımı olanların yaptığı isleri yapsın.
Eğer bir erkek bunları dört dörtlük yapıp karısının parasını yerse afiyet olsun derim valla :))))))))

Eee soyleyin bosansin anneniz

sen öyle edersin.
Sen çalışırsın kocan da yer.
Ikimizde hemsireyiz Suan Ben calismiyrm dogum vs coronanin erkeklerin daha cok etkilendgni ve sigaraninda etkili oldgnu bildigim icin esime kac kere soyledm istifa et gerekirse Ben Calisirim Kabul etmedi :) calisirim yesin ne olaacak ki yeterki canimz sagolsun

Bide adamin kocasina asalak demissn be diyim Aman. Banane ya tum kk Yi bosatin:)

O oyle soylenir bak esin kabul etmemis sen de gelmissin gulerek yaziyorsun buraya.
Korona bitsin, esin eve ne maddi ne manevi destek gostermesin, kıçını yaysin butun gun otursun da o zaman goreyim ben seni.

Bide adamin kocasina asalak demissn be diyim Aman. Banane ya tum kk Yi bosatin:)
Hakikaten aynayı bir kendinize tuttunuzmu ? Post sahibi ayrıntılı bir şekilde anlatmış , sadece çalışmak değil mesele gerçekten cok samimi soruyorum böyle bir hayatı olan bir adamla 13 sene geçirdinizve bir 20 sene daha geçirirmisiniz

Evlilik paylaşmaktır bölüşmektir. Çalışmayabilir ama neyi bölüştünüz neyi paylaştınız kendi evladına bile kötü örnek diyorsunuz asıl can alıcı kısım bu değişmeli sizinle ortak bir hayatı paylaştığını anlayabilmeli ,

İnşallah. Kocanın yıllarca çalışmaması hususunda insallah ama.
O zaman görürüm ben seni

Son düzenleme:
Asıl bosanmazsan mutsuz bir ortamda yetistirdigin için çocuklara haksızlık olur,onlarında doğru rol modele ihtiyaçları var,böyle şan babasından ne öğrenecekler?

O zaman görürüm ben seni
Ya icinizz okdr kotu okdr Kara ki saldiracak her ariyorsunuz. Ne dedim Ben bayana cek derdimi bosanma mi dedimmm bakiniz Allah bosanmayi Haram kilmamistir ama soyle see bir yuva bozuldugu zaman
O zaman görürüm ben seni
Iciniz okadar kotu okadar Kara ki. Ben ne dedim soylermisiniz soz benimle ugrasacagnza konu sahibi Ile konusun Ben bosanma cek derdimi mi dedim bakiniz bosanmak helal dir fakat peygamber efendimiz der ki en sevimsiz helal ..... Biri bosanirken ars I ala titrermis Yani rabbim yuva. Yikilinca uzulur ama tabiki de oluru yoksa helal insanlar orta yolu bulur. Araci olur ne bilim benim gibi yada derdi. Rabbim insaalah duzeltsin olmazsada hayirlisi...... Bu kdr lutfen kotu niyetinizle su Mubarek gunde ugrasamam

Bide anlamadgm burdaki kime sorsam kadin erkek esit der :)ne var bir kerede kadin calissin erkek yesin,,:)))))))
Kadın çalışsın erkek yesin problem değil.Ama çalışmayan kadın yani ev kadını sanıyormusunuzki hiç iş yapmıyor?Evinin temizliği,çocukların bakımı,yemeği vs bir dünya yük oluyor üstünde.O durumda zaten çalışmasına gerek yok,çalışmış kadar hak ediyor kocasının kazandığı parayı.Birde bu kadınlar kocasının akşam yemeğini önüne koyup,çayını eline verip,güler yüz sergilemek zorunda bırakılıyorlar, aaa adam akşama kadar çalıştı geldi bir güler yüzdemi yok deniyor.Burda sizin anlamadığınız bir konu var bu arkadaşın eşi çalışmıyor olmak dışında evde en ufak bir yararı yok,çocuklarıylada ilgilenmiyor !!! Karısıylada ilgilenmiyor !!! O çalışmayıp evde koca parası yiyen dediğiniz kadınlar 3 kez kocasını reddetsin, kocası sanamı bakıcam der kapıya koyar.Sizin anne babanız ayrılmış ve zor bir çocukluk geçirmiş olabilirsiniz, sizin babanız sizinle ilgileniyormuş güzel anları hatırlıyorsunuz, ama boşanınca çocuklarla ilgilenmeyi kesmekte bu süreci iyi yönetemediği anlamına geliyor.Siz çocuk olarak boşanmasalardı deyip hala çocuk bencilliği yapıyorsunuzda,annenizin mutlu bir hayat geçirmeye hakkı yokmu?Kimse mutlu olduğu yuvayı ufak birkaç problemden dolayı bozmaz.Burda eminimki ailesi boşanmamış ama keşke boşansalardı da şu travmayı yaşamasaydık diyen bir çok kişide çıkacaktır.Evet ufak sorunlarda boşanılmasına bende karşıyım ama bu arkadaşın problemi farklı

Aynen tamda bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…