Eşim çıktı gitti napacağımı bilmiyorum

Yani bilemiyorum bu burada kalmaz bana göre. Erkekler o an önemsemiyormuş gibi gorunsede bir anda ortaya cikarabiliyorlar geçmişi , Her Hangi bir yerde..

Umarım dediğiniz gibi olur.
Evet o konu da haklısınız, erkekler unutmaz. Umarım sonu kötü olmaz.

Ya ben eşinize de çok kızamadım. Onun şu an bu kadar triplere girmesinin ardında karmaşık duygular vardır. Hem babanızın herkesin içinde kızması gururunu kırmıştır, hem de içten içe eminim neden öyle bağırdım diye pişmanlık duyuyordur. Babanız bağırmasa muhtemelen eşiniz sonradan geri adım atıp özür dileyecekti ama dışarıdan müdahale olunca o da bu kez gurur yapmış olabilir. Ben sizin yerinizde olsam ben adım atardım, onu anladığımı ifade ederdim ama bir daha asla ve kata bana öyle davranmamasını, bunun beni çok incittiğini altını çizerek söylerdim. “Çık babanın yanına git” diyenleri de lütfen dinlemeyin. Hepsinin boşanma avukatı olup kâr peşinde olduğunu düşünmeye başladım cidden, küçücük mevzu nasıl büyütülür’ün örneği. 😒

Güzelce konuşun eşinizle bence. ♥️

Ya ben eşinize de çok kızamadım. Onun şu an bu kadar triplere girmesinin ardında karmaşık duygular vardır. Hem babanızın herkesin içinde kızması gururunu kırmıştır, hem de içten içe eminim neden öyle bağırdım diye pişmanlık duyuyordur. Babanız bağırmasa muhtemelen eşiniz sonradan geri adım atıp özür dileyecekti ama dışarıdan müdahale olunca o da bu kez gurur yapmış olabilir. Ben sizin yerinizde olsam ben adım atardım, onu anladığımı ifade ederdim ama bir daha asla ve kata bana öyle davranmamasını, bunun beni çok incittiğini altını çizerek söylerdim. “Çık babanın yanına git” diyenleri de lütfen dinlemeyin. Hepsinin boşanma avukatı olup kâr peşinde olduğunu düşünmeye başladım cidden, küçücük mevzu nasıl büyütülür’ün örneği. 😒

Güzelce konuşun eşinizle bence. ♥
Kesinlikle! Ben başka şeyler de düşünüyorum da neyse 🤔

Baba acayibime gitti sen babasin hemde kocaman baba sakinlestir ortamı ya da biraz sonra damatla içeride konuş ya da başka zaman başbaşa bu neyin sınırı.... Bence bu olayların çok öncesi de var baba ayar gibi damada!

Haksızsınız yok et almıyormuşta kuş başı almıyormuşta bilmem ne siz çıkın alın o zaman adam herseyi alıyormuş kendiniz söylüyorsunuz böyle konudan kavga mı olur ne adamlar var al etini pişir ye çok mu zor
Durumunuzun iyi olduğunu söylemişsiniz
Vejeteryan değilim ama etten nefret ediyorum evde piştiğinde bile moralim alt üst oluyor eşinizde sevmiyordur belki niye üstüne gidiyorsunuz adamın Abartmıssınız biraz kusura bakmayın

Kim? Hangi et? Hangi kuş başı? Ne kavgası? Ne oluyor burada? Konu sahibinin kocası eve döndü mü? Sesler alçaldı mı? Yoksam et almaya yolladınız adamı da bizim haberimiz mi yok:kk77:

Babam eşimi aramış ve yaptığının çok yanlış olduğunu söylemiş. Ailesinin yanında kızımı rencide ettin bunu sakın tekrar etme sende benim damadım değil oğlumsun baba oğul arasında olur böyle şryler demiş. Eşimde yapmamam gerekirdi diye özür dilemiş babamdan. Ama biz hala küsüz :(

Babam eşimi aramış ve yaptığının çok yanlış olduğunu söylemiş. Ailesinin yanında kızımı rencide ettin bunu sakın tekrar etme sende benim damadım değil oğlumsun baba oğul arasında olur böyle şryler demiş. Eşimde yapmamam gerekirdi diye özür dilemiş babamdan. Ama biz hala küsüz :KK43:
Ben eşinin yerinde olsam babana bisoy derdim.... Haklı biraz sabret

Güzelce konuşun eşinizle bence. ♥

Avukat falan değiliz ama siz görümcesiniz muhtemelen. Avukat olsak dahi kimse internetten tanıştığı birine güvenip de avukatı olsun istemez, KK da ayrıca böyle hesaplara müsaade edecek bir oluşum değil.

Konu sahibinin babası bağırmasa, eşi bu terbiyesizliği tekrarlayacaktı. Çok da güzel olmuş bağırması ağzına sağlık. Adam hem suçlu hem güçlü şimdi de evde karısına işkence ediyor.

Savunduğunuz adam küçük bebekle bütün gün evde onu bekleyen karısının yüzüne bakmıyor kendisi kabahatli olduğu halde üç akşamdır. Az kadınla empati.

Avukat falan değiliz ama siz görümcesiniz muhtemelen. Avukat olsak dahi kimse internetten tanıştığı birine güvenip de avukatı olsun istemez, KK da ayrıca böyle hesaplara müsaade edecek bir oluşum değil.

Konu sahibinin babası bağırmasa, eşi bu terbiyesizliği tekrarlayacaktı. Çok da güzel olmuş bağırması ağzına sağlık. Adam hem suçlu hem güçlü şimdi de evde karısına işkence ediyor.

Savunduğunuz adam küçük bebekle bütün gün evde onu bekleyen karısının yüzüne bakmıyor kendisi kabahatli olduğu halde üç akşamdır. Az kadınla empati.
👏👏👏🙏 teşekkürler

2 gündür baş ağrım geçmedi çıkıp gidicem çok zor sabrediyorum fevri hareket etmek istemiyorum ama şansını zorluyo

baban da açmış aramış eşini, oysa eşinin araması lazımdı affedersin baba diye. sen ve baban alttan alıyosunuz küçük bey hala hınç çıkarma derdinde. çünkü küçük bebek var ve sen ona muhtaçsın diye düşünüyor. ben okuduğum kadarıyla senin yerine kendimi koyduğum için çok kızıyorum arkadaşım. evdeki çocupa mı analık edeceksin yoksa öç almaya çalışan ergen kocana mı, hangisiyle uğraşacaksın. dağ gibi baban varmış bence daha uzatırsa bas git. bu kadarı da ayıp artık.

Sadece şey demeye geldim.
Sakin ol şampiyon. 🤓

Birazdan gelir sakin olup konuşun Eşiniz size bagiramaz birde evde misafir varken.Ama babanız da Eşinize bagirmamaliydi

Back
X