Eşim clupte bi kızla takıldı beni aldattı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ayrılmak istıryorm ama ayrılamıyorum ben evden cekip gidicektim ama kapıyı falan kilitledi kapının önüne oturdu bırakmadı gidiyim çok pişmanm diyo cok fazla içmiştim özürdilerm diyo ama bende sarhoşluğu bılmem ki hc

Basak,ben haksizsin veya yalancisin demiyorum.Benim oyle bir hakkim yok zaten.
Bana pek makul gelmedi,genelde boyle konularin bir sure sonra tabiri caizse fake oldugu ortaya cikiyor,gercekse de kusura bakma demisim hem.
Zaten birden fazla uyenin yanit vermesnin amaci da bu.Farkli fikirler,farkli gorusler.Bana gercek gelmez,onlar cok makul bulur.Sen yine hepimizi dinle,kendince en uygun olani sec.

Çocuk yaşta evlenmişsiniz .
Eşin yaşayamamış içinden geldiği gibi
O yüzden bu kadar erken yaşta evliliğe karşıyım
Erkek 30 larından sonra evlenmeli .
Affedersin gideceğini düşünmüyorum ben umarım tekrar olmaz ne diyelim geçmiş olsun

Ben yaşadım içinde yoksa hiç bir şey olmuyor. Kendini lütfen kandırma. Tamam boşanma zaten hamilesin. Ama gizli bir banka hesabı aç para biriktir. Kendini hazır hissettiğin de boşan. Zaten bu para biriktirme evresinde kesin bir daha aldattığını göreceksin. Görünce bana yaz. Demiştin diyeceksin

Bende bunu çok araştırdım ve evet alkollüyken yapmak istenilen yapılır yazılmış hep ama peki ben ne yapıcam onu hiç bilmiyorum cıkmazdaym hamileym hep ağlıyorm kendımı öldürmek istıyorm ya

Kendi inanmıs bizi de inandırmak icin paralıyor kendini kadın:)
Tmm ablacım cmrtsiden beri kapıda adam,isede gitmedi.Tmm inandık sen ayrılcan kapı acılınca ddkjdjkskjdsj

Sarıldığını hatırlamayan devamında neler yaptığını da hatırlamaz mantıken.
Belki daha fazlası oldu
Biz videodaki kadar biliyoruz
Kendini kaybedecek kadar içen bir eş öyle hemen affedilmemeli.
Boşan vs tarzında birşey diyemem çocuk var hamilesin bu senin tercihin.
Evden git desen bu adam yine içip hatırlamayacağı şeylerin üstüne ihanet ekleyebilir.
Uzman yardımı alabilirsin
Ayrıca yemek ye kendini ve bebeğini cezalandırma. Kocanı cezalandır.

Böyle bi şey yaşamanıza çok üzüldüm hamileymişsiniz de.
Alkol alan bi insan olarak söyleyebilirim ki hatırlamıyorum, bilinçsizdim gibi klişeler asla doğru değil.
Ayrıca evli barklı adamın ‘hatırlamayacak’ kadar içmesi de kabul edilebilir bi davranış değil.
Affetmeyi düşünüyorsanız kendinizi de bebeğinizi de daha fazla hırpalamadan unutmaya bakın.

o geceyi fazla düşünme
ne yapacağına karar ver bence
görüntüler de sendeyse
bırak gitsin.
Görüntüleri sildi telefonumdan hep bende vardı .ama kızla sarılması falan gitmiyor gözümden

Bütün parası arabası benm arabam hepsi benm hesabımda hepsi benim üstüme yani ayrılmak istesem çekıp gitsem param var zaten ben ona takılmıyorum ki sadece unutamıyorm o görüntüleri ama gidemiyorum da nedn

Kendi inanmıs bizi de inandırmak icin paralıyor kendini kadın:)
Tmm ablacım cmrtsiden beri kapıda adam,isede gitmedi.Tmm inandık sen ayrılcan kapı acılınca ddkjdjkskjdsj
aklıma film gibi diye kapı açılıp eski tanıdığın gelen program geldi nedense,

evet haklısınız gitmek isteyen kapıyı kapatsan da gider. konu sahibesi bir daha kocasının aldatmayacağına inanmak istiyor. Ama dediğim gibi aldatma Kırmızı çizgimiz, bir yapan hep yapar.bu anayasa gibi bir kanun, değiştirilemez bir gerçek

Ya evet biraz tesadüf olmuş gibi, inanıyoruz tabi ki ,hayatta neler oluyor
Evet ben o kadar ağladm ki dedm ki kendi kendime Allah’ım nrolur rüya olsun bu ya yalvardım Allah’ıma ama bi baktım ki gerçekmiş ve ben öyle çaresizim ki ne yapıcağımı bilmiyorum

Çok fazla tesadüf olmuş uğraşsan olmayacak düzeyde bir tesadüf. Hatırlamıyorum dese kaç yazar ekran fotosu varsa gözüne sokmuşsn ıtiraf etse ne etmese ne? Birde silmiş guya gir sayfaya tekrar al diycem de oda silinmiş dersin şimdi.

O görüntülerden sonra adamı eve niye aldı acaba.
Yani en azından o gece bırak kalsın sokakta.
Kitle kapını otur.
Zaten eve sokmak bastan kabullenmek bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…