Eşim clupte bi kızla takıldı beni aldattı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Görüntüleri sildi telefonumdan hep bende vardı .ama kızla sarılması falan gitmiyor gözümden
Abla sen boşanmak istemiyorsun işte
tamam istediğin yorumu ben yapacam;

Canımmm eşin çok iyi, biri sarhoş olmuş yapmış ne olacak. Erkektir yapar(!), çocuğun için karnındaki bebeğin için dur. Hatta evliliğin düzelmesi için tekrar bi tane daha yap. Adam çok iyi baba bak kızına sarılıyor.

Lütfen ayrılmak istemiyorsan bizi oyalama:) burada sadece gerçek yorumlar yapılır, gerçekler acıdır ama adı üstünde gerçektir

Ya bir derdimi anlatıyorum hamileyim size şaka dalga gibi gelıyor payşan kız storı atmıştı ama eğer boşanma davam olursa lazm olursa gerekırse kızşa görüşürm eski storılerınden alırım tekrar yani Allah aikına böyle şeyin şakası olur ya gece 4 te zor uyumuşum sabah 7 de kalkmışm içim içimi yediği için dedm buraya yazıyım belki iyi olurum birz sürekli ağlıyorm

Evet ben o kadar ağladm ki dedm ki kendi kendime Allah’ım nrolur rüya olsun bu ya yalvardım Allah’ıma ama bi baktım ki gerçekmiş ve ben öyle çaresizim ki ne yapıcağımı bilmiyorum

Nasıl bir çaresizlik anlatsana biraz

Lütfen kurban psikolojisine girmeyin ya:) kurban değilsiniz. Eliniz ayağınız tutuyor kimseye muhtaç değilsiniz.

Hayır sizde dalga gecıyorsunuz ama Allah yukarda bişey demıycem ben yazmışm oraya bi yanm cekip gitmek istıyor bi yanm gidemıyorm içim içimi yiyor gözümn önünden gitmiyor diyorum sizn yorumunuza bakarmısınız ya

Evet Allah yukarda, sizi aldatan bir erkeğin dini düşüyor bunun farkındasınız di mi? Alkol de yasak. Dalga geçmiyorum. Aldatıldınız farkedin, eşiniz ne yaparsa yapsın bu değişmeyecek. Ben size yardımcı olmaya çalışıyorum. İlerde daha da yıpranmamanız için. Gizli hesap açın o fotoları yine saklayın. Doğumdan sonra boşanın yoksa aldatılmaların sonu gelmeyecek.

O görüntülerden sonra adamı eve niye aldı acaba.
Yani en azından o gece bırak kalsın sokakta.
Kitle kapını otur.
Zaten eve sokmak bastan kabullenmek bence.
Eve sokmadm ki kapıyı actm küfür ettm ayakkabı falan fırlattm kapıyı kapttm onda da anhtar varmış onu unuttm ben o öfkeyle ağlamayla ben ağlarken açmış kapıyı baktm içerde :;

Peki.

Eve sokmadm ki kapıyı actm küfür ettm ayakkabı falan fırlattm kapıyı kapttm onda da anhtar varmış onu unuttm ben o öfkeyle ağlamayla ben ağlarken açmış kapıyı baktm içerde :;

İyi olmanı istiyorum beni dinle

1-) eşin seni aldattı bunu bi kabul edelim
2-) evli barklı çocuklu adam clube gidemez, orası bekarların yeni kişilerle tanışmak için gittiği yer.
3-) evli barklı çocuklu erkeğin sarhoş olması çok yanlış
4-)eşin yalan söylüyor hatırlıyor
5-) tekrar bir yanlış yapacak
6-) gençsin süre var önünde eğer hemen boşanmak sana zor gelirse biraz bekle
7-) eşin bi süre sana çok iyi davranacak, sonra yine aldatacak
8 - ) hemen git bankaya bi hesap aç eşin hazır iyiyken altın yaptır kendine, boşanınca 5 parasız kalma
9-) ne iş yapabilirim diye şimdiden araştır. Çocuğun doğup 2 yaşına gelince çalışmaya başla.

Ne bilim cık dısarı derim.
Polis cagırcam derim.
Derim yani bisey.
İzin vermem o gece evde kalmasına.
Ama iste bu benim düsüncem.
Ben 9 senelik evliyim ,acıyıp kıyamama dönemlerini gectim sanırım

Şöyle söyleyeyim buna çookk benzer bir durum bende yaşadım eşimde değil üniversite zamanında bir erkek arkadaşım vardı onunla. büyük tesadüf vs. diyenler var evet gerçektende öyle ama Allah çıkartıyor işte insanın karşısına. Hatırlamaması gibi bir durum söz konusu dahi olamaz bende alkol alan biriyim çokta sarhos olmusluğum vardır ama hiç birine sarılıp hatırlamaycak kadar olmadım. Bu net bir sekilde yalan.. bence affetmeyin...

Teşekkürler ama gercekten tek düşüncem şu gitsem yapablirmiyim cocuklarımda bide gitsem eşim hayatına devam edip hemen beni cocuklarını unuturmu

bunlar cumartesi aksamı olmuş. şuan nasıl? aynı evin içinde nasıl yaşıyorsunuz? nasıl davranıyorsunuz? o nasıl davranıyor? ayrı mı yatıyorsunuz? işe gitmiyor mu? işe gittikten sonra aile evine gidemez misiniz?

Ben böyle bişeyde dedm ya ben yapsaydım dedim bana verdiği cevp ya sacmalama ne olur valla hatrlamıyorum bidaha ne gidicem ne içicem yemin ederm diyo

hayır bi de uyanık ay canım ben senin üzülmeni istemiyorum diye silmiş de görüntüleri, kızımız da izlemiş oyle :)

Ben yine forumun sivrisi ve genişi olarak çok büyük mevzu görmedim. Aldatmaya çıkacak bir sonuca varamadım.

Alkol alınan, dans edilen yerlerde birbirini tanımayan insanlar birlikte dans edebilir. Dans ederken çekilen bir fotoğraf karesinde insanlar birbirine sarılıyor gibi görünebilir ama o fotoğraf değil video olsa sadece dans ettiklerini görürsünüz. Evli erkekler de club’a gidebilir, alkol alabilir, dans edebilir. Gece evine döndüyse burdan aldatma sonucu çıkarıp mevzuyu bu kadar büyütecek bir şey yok.

Görüntüleri sildi telefonumdan hep bende vardı .ama kızla sarılması falan gitmiyor gözümden
Telefonun çöp sepetini de sildi mi, onu akıl edemediyse görüntüler hala elinizde demektir. Saklayın onları belki sonra lazım olur.
O story de silindiyse iş bambaşka boyutlarda demektir zaten. O zaman gerçekten boşamak gerekir

İyi evin yolunu hatırlamış
delilleri de yok etmiş

Teşekkürler ama gercekten tek düşüncem şu gitsem yapablirmiyim cocuklarımda bide gitsem eşim hayatına devam edip hemen beni cocuklarını unuturmu
Unutmuş zaten ‘ben evli barklı adamım karım hamile çocuğum var kadınlara sarmaş dolaş olamam’ dememiş, unutur tabi ne olacak hala onu düşünmeniz ilginç.

Bi futbolcu vardı 9 aylık hamile karısı varken eğlence merkezine gidip bir şarkıcının karısına asılmıştı. Siz o hikayedeki hamile kadınsınız işte olaya uzaktan bakmak isterseniz diye söylüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…