- 17 Aralık 2020
- 826
- 1.359
- 23
- 34
Abla sen boşanmak istemiyorsun işteGörüntüleri sildi telefonumdan hep bende vardı .ama kızla sarılması falan gitmiyor gözümden
Ya bir derdimi anlatıyorum hamileyim size şaka dalga gibi gelıyor payşan kız storı atmıştı ama eğer boşanma davam olursa lazm olursa gerekırse kızşa görüşürm eski storılerınden alırım tekrar yani Allah aikına böyle şeyin şakası olur ya gece 4 te zor uyumuşum sabah 7 de kalkmışm içim içimi yediği için dedm buraya yazıyım belki iyi olurum birz sürekli ağlıyormÇok fazla tesadüf olmuş uğraşsan olmayacak düzeyde bir tesadüf. Hatırlamıyorum dese kaç yazar ekran fotosu varsa gözüne sokmuşsn ıtiraf etse ne etmese ne? Birde silmiş guya gir sayfaya tekrar al diycem de oda silinmiş dersin şimdi.
Evet ben o kadar ağladm ki dedm ki kendi kendime Allah’ım nrolur rüya olsun bu ya yalvardım Allah’ıma ama bi baktım ki gerçekmiş ve ben öyle çaresizim ki ne yapıcağımı bilmiyorum
Hayır sizde dalga gecıyorsunuz ama Allah yukarda bişey demıycemAbla sen boşanmak istemiyorsun işte
tamam istediğin yorumu ben yapacam;
Canımmm eşin çok iyi, biri sarhoş olmuş yapmış ne olacak. Erkektir yapar(!), çocuğun için karnındaki bebeğin için dur. Hatta evliliğin düzelmesi için tekrar bi tane daha yap. Adam çok iyi baba bak kızına sarılıyor.
Lütfen ayrılmak istemiyorsan bizi oyalama:) burada sadece gerçek yorumlar yapılır, gerçekler acıdır ama adı üstünde gerçektir
Evet Allah yukarda, sizi aldatan bir erkeğin dini düşüyor bunun farkındasınız di mi? Alkol de yasak. Dalga geçmiyorum. Aldatıldınız farkedin, eşiniz ne yaparsa yapsın bu değişmeyecek. Ben size yardımcı olmaya çalışıyorum. İlerde daha da yıpranmamanız için. Gizli hesap açın o fotoları yine saklayın. Doğumdan sonra boşanın yoksa aldatılmaların sonu gelmeyecek.Hayır sizde dalga gecıyorsunuz ama Allah yukarda bişey demıycemben yazmışm oraya bi yanm cekip gitmek istıyor bi yanm gidemıyorm içim içimi yiyor gözümn önünden gitmiyor diyorum sizn yorumunuza bakarmısınız ya
Eve sokmadm ki kapıyı actm küfür ettm ayakkabı falan fırlattm kapıyı kapttm onda da anhtar varmış onu unuttm ben o öfkeyle ağlamayla ben ağlarken açmış kapıyı baktm içerde :;O görüntülerden sonra adamı eve niye aldı acaba.
Yani en azından o gece bırak kalsın sokakta.
Kitle kapını otur.
Zaten eve sokmak bastan kabullenmek bence.
Peki.Ya bir derdimi anlatıyorum hamileyim size şaka dalga gibi gelıyor payşan kız storı atmıştı ama eğer boşanma davam olursa lazm olursa gerekırse kızşa görüşürm eski storılerınden alırım tekrar yani Allah aikına böyle şeyin şakası olur ya gece 4 te zor uyumuşum sabah 7 de kalkmışm içim içimi yediği için dedm buraya yazıyım belki iyi olurum birz sürekli ağlıyorm
Eve sokmadm ki kapıyı actm küfür ettm ayakkabı falan fırlattm kapıyı kapttm onda da anhtar varmış onu unuttm ben o öfkeyle ağlamayla ben ağlarken açmış kapıyı baktm içerde :;
Ne bilim cık dısarı derim.Eve sokmadm ki kapıyı actm küfür ettm ayakkabı falan fırlattm kapıyı kapttm onda da anhtar varmış onu unuttm ben o öfkeyle ağlamayla ben ağlarken açmış kapıyı baktm içerde :;
Teşekkürler ama gercekten tek düşüncem şu gitsem yapablirmiyim cocuklarımda bide gitsem eşim hayatına devam edip hemen beni cocuklarını unuturmuBasak,ben haksizsin veya yalancisin demiyorum.Benim oyle bir hakkim yok zaten.
Bana pek makul gelmedi,genelde boyle konularin bir sure sonra tabiri caizse fake oldugu ortaya cikiyor,gercekse de kusura bakma demisim hem.
Zaten birden fazla uyenin yanit vermesnin amaci da bu.Farkli fikirler,farkli gorusler.Bana gercek gelmez,onlar cok makul bulur.Sen yine hepimizi dinle,kendince en uygun olani sec.
Ben böyle bişeyde dedm ya ben yapsaydım dedim bana verdiği cevp ya sacmalama ne olur valla hatrlamıyorum bidaha ne gidicem ne içicem yemin ederm diyopeki siz birgün arkadaşlarınızla dışarı çıksanız
sizde HATIRLAMAYACAK kadar içip bir erkekle dans etseniz tepkisi ne olurmuş
sakın hakkımda yanlış düşünür diye düşünmeyin sorun bunu
terbiyesiz yalancı.. hatırlamıyormuş.. peh
hayır bi de uyanık ay canım ben senin üzülmeni istemiyorum diye silmiş de görüntüleri, kızımız da izlemiş oyle :)Şöyle söyleyeyim buna çookk benzer bir durum bende yaşadım eşimde değil üniversite zamanında bir erkek arkadaşım vardı onunla. büyük tesadüf vs. diyenler var evet gerçektende öyle ama Allah çıkartıyor işte insanın karşısına. Hatırlamaması gibi bir durum söz konusu dahi olamaz bende alkol alan biriyim çokta sarhos olmusluğum vardır ama hiç birine sarılıp hatırlamaycak kadar olmadım. Bu net bir sekilde yalan.. bence affetmeyin...
Telefonun çöp sepetini de sildi mi, onu akıl edemediyse görüntüler hala elinizde demektir. Saklayın onları belki sonra lazım olur.Görüntüleri sildi telefonumdan hep bende vardı .ama kızla sarılması falan gitmiyor gözümden
O story de silindiyse iş bambaşka boyutlarda demektir zaten. O zaman gerçekten boşamak gerekirÇok fazla tesadüf olmuş uğraşsan olmayacak düzeyde bir tesadüf. Hatırlamıyorum dese kaç yazar ekran fotosu varsa gözüne sokmuşsn ıtiraf etse ne etmese ne? Birde silmiş guya gir sayfaya tekrar al diycem de oda silinmiş dersin şimdi.
İyi evin yolunu hatırlamışMerhabalar kızlar ben 27 yaşındayım 6 senelik evliyim 5 yaşında oğlum var ve 3.5 aylık hamileyim şuan . Eşim cumartesi akşamı arkadaşlarıyla dışarı cıkmak için benden izin istedi ben ilk yok diycektim sonra cocukta evli diye eşim sürekli çağrıyor gitmiyorum ayıp oluyor dedi muhabbet faln edicez dedi . Bende tamm dedim çünkü eşim beni hiç aldatmadı yani güwendim. Sonra bunlar clube gitmişler 3 erkek .telefonda pek çekmıyen bir yer bana ilk clup diyince cıldrdm erken gelıcem dedi bana resim galan atıyordu sonra dayanamadm gel artk demeye başladım ama ulaşamıyorum da sonra bana attığı resimlerde clubu buldum sonra etiketleyen kişileri buldum ve öyle bişey ki hemn arka masalarındaki biri stori ayarken ful onları çekmiş ve eşimin yannda bir kız dans edıyorlar sonra kızın ona sarıldığını falan gördüm. Ama bunları eşime göstermeme rağmen ayrılmak istememe rağmen valla hatrlamıyorum dedi . Hc hatrlamıyorum diyo yani ve ben gözümü kapattığım gibi bu kızla sarılması falan benim gözümün önünden gitmiyor asla uyuyamıyorum ben 81 kilo iken 2 günde 78 kiloya düştüm ve asla yemek yıyemıyorum asla onunla konuşmak istemıyorum ama hatırlamıyorum çok pişmanım Allah belamı verseydi de gitmeseydim diyo ben ne yapıcam kızlar kimseye de anlatamıyorum derdimi ama kafayı yıcem valla asla gözümün önünden gitmyor yabu arada bizim evliliğimz de cok güzl bi evlilikti hc bi sorunumda yoktu nasl böyle bişey yapar bilmıyorum bi yanım ayrılmak istıyor cekip gitmek istıyor ama bi yanm bunu yapamıyor ya neden
Unutmuş zaten ‘ben evli barklı adamım karım hamile çocuğum var kadınlara sarmaş dolaş olamam’ dememiş, unutur tabi ne olacak hala onu düşünmeniz ilginç.Teşekkürler ama gercekten tek düşüncem şu gitsem yapablirmiyim cocuklarımda bide gitsem eşim hayatına devam edip hemen beni cocuklarını unuturmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?