Eşim clupte bi kızla takıldı beni aldattı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır ben şunu demek istiyorum ben çekip gitmek istıyorum cocuğumla ve doğacak çocuğumla ama tek başına bunu atlatablirmiyim yapablirmiyim yani gitsemde nereye gidicem bunları düşünüyorum hep
Bu saatten sonra o is zorda,o gidecek evden.Bikere cocugun düzeni var.
Ben niye gideyim,hatalı olan o ,o gitsin.
Ama dediğim gibi siz o noktayı gecmissiniz.
Ben olsam madem affettim,konuyu kapatırım.
Zaten cok pardonda bikac seneye siz istiyeceksiniz bosanmak.
Bu saatten sonra araya sogukluık girecek falan.

Nasıl yani eşin bı dışarıya çıkıyor arkasından sende gidip bakıyorsun sonrada evliligimiz çok iyidi diyorsun nasıl bir güvensizlik varki arkasından gittin sen takip ettin clubu buldun

öncelikle verilmiş sadakan varmış. Allah karşına çıkarmış. Emin ol ilk hatası değil. Sen hamilesin kalp gözün açık olduğu için daha önemlisi emanet bir can taşıdığın için önüne getirmiş yaradan.
Yapman gereken o görselleri temin et. ki en başta resimleri bir mail adresine falan atman daha doğru hamle olurdu. neyse bunu es geçmişsin o anki üzüntüyle. resimleri bul bir şekilde. ama karnındaki çocuğu da düşün ve yemek ye iyi beslen lazım olcak sana. sonra çekişmeli tazminatlı nafakalı boşanma davası aç.
sakın korkma Allah çok güzel yardım ediyor.
Alkollüyken ne yaptığını hatırlamayan adamlar çok tehlikeli yarın bir gün çoluk çoluğunun Allah göstermesin canına kıymayacağının garantisi asla ama asla yok.
Aklını başına al dualara sığın daha fazla bekleme zaman kaybı.
mal varlığınız varsa devlet zaten el koyuyor mal paylaşımı öncesi başkasının üstüne yapmasın diye.
SAKIN AFFETME BU SENİN VE ÇOCUKLARININ SONU OLABİLİR. üzülerek söylüyorum kızma darılma ama şuan çaresiz hisssettiğin için doğruyu düşünemiyorsun.
Allah yar ve yardımcın olsun.

Sürekli ağlıyorum sürekli mutsuzum düşünüyorum sadece gidiyim diyorum ama nereye gidim nasl yapıyım hc böylr bısey aklıma gelmedi evden atsam ayrılsam ailem bu sefer evine gelir evi bildikleri için onlarda ayrılmamı istemez onun için bende dıyorum ki ben cekip gidiyım ama nereye nasl blmıyorm

Nasıl yani eşin bı dışarıya çıkıyor arkasından sende gidip bakıyorsun sonrada evliligimiz çok iyidi diyorsun nasıl bir güvensizlik varki arkasından gittin sen takip ettin clubu buldun
Arkadsndan gitmedm siz bdaha okuyn isterseniz cewp vermeynce clubu etıketleyenlere baktm Rabbm karsıma cıkardı

Basakcim vala Pentagonun başına getirilecek kadınsın :) hatırlamadigina inaniyor musun gerçekten? Hatirlamasa bile neyi değişirtirir ki bu. Olayı yaşarken seni de mi hatirlamiomus? Evli olduğunu küçük çocuğu olduğunu yeni bebek beklediğini falan unutmuş mu acaba kıza sarilirken.

Clup filan var di mi hala karantina çocuklar derken gitti gençlik
Özledim clupları eller havaya

Anneniz babanız yok mu

İşte bende hep bunları sordum ona ya ben hc aklında yokmuycem hc aklına gelmedim mi ya bu yanmda kız kim galan demedn mi diyorum sen hep aklımdasn kalbmdesn ama nasl böyle bısey oldu bilmiyorm hatrlamıyorm diyo

Evet ben o kadar ağladm ki dedm ki kendi kendime Allah’ım nrolur rüya olsun bu ya yalvardım Allah’ıma ama bi baktım ki gerçekmiş ve ben öyle çaresizim ki ne yapıcağımı bilmiyorum
Canım zor bir şey tabi ki; bu kararı sen vereceksin, doğru karar ver. ama sanki orda tanışmış gibi geldi bana.

Bu tavsiyelere uy.
Toparlanın kentine degil karnindakine aci yazik..

Arkasından gitse yine iyi, resmen dedektiflik yapmış. Bir kişiyi ne kadar çok sıkar, ne kadar çok avcunuzun içinde tutmaya çalışırsanız, kafesinin kapısı açılan bir kuş ilk fırsatta kaçar. İçinden gelmedikten sonra, zorla güzellik olmaz!

Bu dünyada hiç kimse insanın kendisinden daha değerli değil, hiç kendini üzme. Otur artıları/eksileri düşün ve ona göre makul bir karar ver, ama verdiğin karar ne olursa olsun geri dönüşü olmayan bir şey için (aldatma olayı gerçekleşmişse) kendini yıpratma!

Son düzenleme:
Eşiniz sizi çatır çatır aldatacak. Kabul edip görmezden gelirseniz gelin, sizin bileceğiniz iş. Aldatılmak istemiyorsanız boşanın.

Böyle detaylı araştırmaları bazen bende yaparım anlıyorum sizi. Bana orda tanışmış gibi geldi yine de nekadar hata yüzdesini düşürür onu tartışmak lazım. Eve geldiğinde durumu nasıldı? Kör kütük sarhoş gibi mi daha normal gibi mi eşinizi en iyi siz tanırsınız ama yine de hiç hiç hatırlamıcağını sanmıyorum alkolün etkisiyle fazla cesarete gelmiş belli. Ayrılın veya devam edin diyemem size tek söyleyebileceğim affedecekseniz de öyle kolay olmamalı yüz bulup nasılsa bi sıkıntı olmuyo diyip yine aynı şeyleri yapmaya cesaret etmemeli

esi clupteyiz diye kendisi soylemis.
clupteyiz diyince bayan huylanip takibe baslamis

ekran görüntülerini aldınız değil mi
hatırlıyor maalesef hala yalan söylüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…