Eşim clupte bi kızla takıldı beni aldattı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
söylediğin herşeye katılıyorum tek bir şey dışında orası bekarların yeri diye birşey yok ayda yılda bir cumartesi geceleri eşimle bizde gideriz eğlenmeye dans etmeye yani sadece bekarlara ait değil

Haklısınız çiftler hariç, ama bi insan tek gidiyorsa amacı belli, bekarım ben de gidiyorum, evlenince eşimle de gitmek isterim ama tek değil tek giden eş aldatma niyetiyle gider

Evet mahkeme acsm onları halledrm dıye düşünyorum ama işte ne yapıcağmı blmıyorm ki ben kafayı yemiş durumdaym
Ay cıldırcam cmrtsi olmus olay ya hala ne yapacagını bilmemen icin 3 günlük gelin olman lazım ablacım.
6 senelik evlisin yani ölmüyosan askından pazar günü kalkıp,kahveni yapıp ne yapacagına karar vermis olman lazım.
Bugun salı yanii:)
dobarlan bıragma gendini

Var ama ayrılym desem süründür bariş sonra dycekler onları da cok iyi blıyorm
insanların ne dediğinini bir önemi yok

boşanmayacaksanız kurcalamayı bırakın, yüze vurup kavga edip boşanmamanız çok daha kötü, bunu kabul ettim ve yine yaparsan sadece kavga ederim ama evliliğe devam ederim diyerek adama izin çıkarmış olursunuz birdaha ona göre davranın

Asla cocuğumdan cıkartmam tam tersi hep oğluma sarılıyorm ağlıyorm bilmiyorum bizim için hayrlısı ne diye düşünüyorm öyle çareszce
Allah size kolaylıklar versin, ama inanın çovuk bu şekilde çok daha hırpalanıyor. Annesi mutlu olmayan sürekli ağlayan bir çocuk nasıl sağlıklı bir psikolojide kalabilsin ? Doğum sonrası bence kendiniz için iyi olanı yapın

Evet ama süresi var siliniyor sonra konu sahibi mekandan görüntü iste silinmeden B basak1221
Dur daaha aglıcaklar,yanak yanaga falan.
İliklerine kadar acı cekcekler,uzun uzun bakıscaklar falan.
Öyle cat cat nerde git delil topla hemen.Ilgaz savcım mı sandınız siz bu kadını ajsajjds

Haklısınız çiftler hariç, ama bi insan tek gidiyorsa amacı belli, bekarım ben de gidiyorum, evlenince eşimle de gitmek isterim ama tek değil tek giden eş aldatma niyetiyle gider
tek gitmez zaten benim eşim aynı zamanda en iyi arkadaşım herşeyi beraber yaparız arkadaşlarımızda evli arkadaşlarımızla bişey yapacaksak çift şeklinde buluşuyoruz birbirimizden ayrı bir şey yapmıyoruz 3 yıldır evliyim daha olmadı

Neden? Belediye huzurunda imza atarken ayni zamanda siyam ikizi dikisleriniz mi atildi? Herkesin ayri ayri hayati var, gitsin herkes arada arkadaslariyla takilsin.

Konu sahibi, hatirliyor ve aldatiliyorsunuz. Ne kadar icerse icsin sadakat yukumlulugu unutulmaz

Valla hatrlamıyorum ne ya?? Hatrlasa nolur hatrlamasa nolur? Konu hartlaması değil, nasıl bu adiliği basitliği yapabildiği. Ayrıca silmesi de çok kurnazca. Sen üzülme diyeymiş çakala bak. Delilleri de bi güzel yok etmiş, sen üzülme ayağı çekip. Bu ilk değildir emin olun ki. Barışırısınız büyük ihtimlalle siz, ama gözünüz üzerinde olsun, eminim daha büyük falsoları çıkar bunun. Ama sizde bu dedektif ruhu ile bugüne kadar nasıl bişey anlamadınız.

Görüntüleri sildi telefonumdan hep bende vardı .ama kızla sarılması falan gitmiyor gözümden
Telefonda icloud yada Google fotoğraf yedeklemesi varsa ordan geri getirmeyi dene fotoğrafları. Teknoloji çağında hiçbir şeyi silemezsiniz.
Ekleme yapayım. Artık telefonlarda da çöp kutusu var. Sildikleriniz 30 gün boyunca orda tutuluyor. Oraya da bakmayı ihmal etmeyin.

Son düzenleme:
Anlattıklarınız doğruysa eğer eşiniz arkadaşı yerine bu kızla club'a gitmiş. Kız eşinize sarıldığına göre eşiniz öncesinde tanıyor kızı... Eşiniz eve geldiği zaman çok mu sarhoştu da hatırlamıyor numarası yapıyor. Bariz sizi aldatmış

Dur daaha aglıcaklar,yanak yanaga falan.
İliklerine kadar acı cekcekler,uzun uzun bakıscaklar falan.
Öyle cat cat nerde git delil topla hemen.Ilgaz savcım mı sandınız siz bu kadını ajsajjds
madem öyle bizden neden akıl isteniyor, bizim günahımız ne

Hayır bide mekana gidip,zil zurna sarhos olmak mı kaldı bu zmanda?Orhun kitabeleri gibi hesap gelir.Adam okadar zenginse zaten,hic düsünmesin bosasın.

Her konuda agresif yorumlar yapıyorsunuz, Allah sizin çevrenize sabırlar versin bana yazmayın görmemezlikten gelin
Görmemezlikten gelirsem görürüm ama görmezden gelmem gerekir görmemek için. Agresif yorum yapmadım, dalga geçtim Siz de her konuda en saçma yorumu yapıyorsunuz ben bişey diyor muyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…