- 17 Aralık 2020
- 826
- 1.359
- 23
- 34
söylediğin herşeye katılıyorum tek bir şey dışında orası bekarların yeri diye birşey yok ayda yılda bir cumartesi geceleri eşimle bizde gideriz eğlenmeye dans etmeye yani sadece bekarlara ait değil
Evtesi clupteyiz diye kendisi soylemis.
clupteyiz diyince bayan huylanip takibe baslamis
Ay cıldırcam cmrtsi olmus olay ya hala ne yapacagını bilmemen icin 3 günlük gelin olman lazım ablacım.Evet mahkeme acsm onları halledrm dıye düşünyorum ama işte ne yapıcağmı blmıyorm ki ben kafayı yemiş durumdaym
insanların ne dediğinini bir önemi yokVar ama ayrılym desem süründür bariş sonra dycekler onları da cok iyi blıyorm
Allah size kolaylıklar versin, ama inanın çovuk bu şekilde çok daha hırpalanıyor. Annesi mutlu olmayan sürekli ağlayan bir çocuk nasıl sağlıklı bir psikolojide kalabilsin ? Doğum sonrası bence kendiniz için iyi olanı yapınAsla cocuğumdan cıkartmam tam tersi hep oğluma sarılıyorm ağlıyorm bilmiyorum bizim için hayrlısı ne diye düşünüyorm öyle çareszce
Dur daaha aglıcaklar,yanak yanaga falan.
Allah allah kim demiş onu? Siz bilirkişi misiniz club konusunda?Haklısınız çiftler hariç, ama bi insan tek gidiyorsa amacı belli, bekarım ben de gidiyorum, evlenince eşimle de gitmek isterim ama tek değiltek giden eş aldatma niyetiyle gider
tek gitmez zaten benim eşim aynı zamanda en iyi arkadaşım herşeyi beraber yaparız arkadaşlarımızda evli arkadaşlarımızla bişey yapacaksak çift şeklinde buluşuyoruz birbirimizden ayrı bir şey yapmıyoruz 3 yıldır evliyim daha olmadıHaklısınız çiftler hariç, ama bi insan tek gidiyorsa amacı belli, bekarım ben de gidiyorum, evlenince eşimle de gitmek isterim ama tek değiltek giden eş aldatma niyetiyle gider
Neden? Belediye huzurunda imza atarken ayni zamanda siyam ikizi dikisleriniz mi atildi? Herkesin ayri ayri hayati var, gitsin herkes arada arkadaslariyla takilsin.Haklısınız çiftler hariç, ama bi insan tek gidiyorsa amacı belli, bekarım ben de gidiyorum, evlenince eşimle de gitmek isterim ama tek değiltek giden eş aldatma niyetiyle gider
Valla hatrlamıyorum ne ya?? Hatrlasa nolur hatrlamasa nolur? Konu hartlaması değil, nasıl bu adiliği basitliği yapabildiği. Ayrıca silmesi de çok kurnazca. Sen üzülme diyeymiş çakala bak. Delilleri de bi güzel yok etmiş, sen üzülme ayağı çekip. Bu ilk değildir emin olun ki. Barışırısınız büyük ihtimlalle siz, ama gözünüz üzerinde olsun, eminim daha büyük falsoları çıkar bunun. Ama sizde bu dedektif ruhu ile bugüne kadar nasıl bişey anlamadınız.Ekran almıştım hepsni ama sonra eşim sildi hepsini gördükçe cıldırıyorsun üzülüyorsun valla hatrlamıyorm diyp sildi hepama o paylasan bayanı bulup eski paylaşmlarından durumlarından alabilirm belki konuşsam
Her konuda agresif yorumlar yapıyorsunuz, Allah sizin çevrenize sabırlar versin bana yazmayın görmemezlikten gelinAllah allah kim demiş onu? Siz bilirkişi misiniz club konusunda?
Telefonda icloud yada Google fotoğraf yedeklemesi varsa ordan geri getirmeyi dene fotoğrafları. Teknoloji çağında hiçbir şeyi silemezsiniz.Görüntüleri sildi telefonumdan hep bende vardı .ama kızla sarılması falan gitmiyor gözümden
Anlattıklarınız doğruysa eğer eşiniz arkadaşı yerine bu kızla club'a gitmiş. Kız eşinize sarıldığına göre eşiniz öncesinde tanıyor kızı... Eşiniz eve geldiği zaman çok mu sarhoştu da hatırlamıyor numarası yapıyor. Bariz sizi aldatmışŞöyle açıklığım size bana attığı resmlerden clubunun adını buldum ya ınstagrama clubun atını yazdım sonra etiketlere yeni etiketlere bastım o gece kimlerin sayfası acıksa herkese etiketlemişse cıkıyor . Sonra bi kaç kişinn storılerına baktm bişey yoktu . Ama bi bayana denk geldm ve bunların masasının arkadında hemen eşimn olduğu masada eşim sahneye sırtını dönmüş bayanda sahneyi çekerken kompile eşimle kız cıkmışbayanın son durumlarında kızla eşimn sarıldığını gördüm ama bana yemnşer ediyor hatrlamıyorum nasl böyle bısey yaparm ben diyo
Dur daaha aglıcaklar,yanak yanaga falan.
İliklerine kadar acı cekcekler,uzun uzun bakıscaklar falan.
Öyle cat cat nerde git delil topla hemen.Ilgaz savcım mı sandınız siz bu kadını ajsajjds
Allah önünüze düşürmüş işte. Daha ne olsun. Evrenden size gelen "aç gözünü" mesajı bu.Şaka gibi geliyor dimeZaten kime anltsam inanmazki çünkü gerçekten şaka gibi herşeyn karşıma falan cıkması şaka gibi kusura bakmayn
Hayır bide mekana gidip,zil zurna sarhos olmak mı kaldı bu zmanda?Orhun kitabeleri gibi hesap gelir.Adam okadar zenginse zaten,hic düsünmesin bosasın.Hangi alkolden ne kadar içersen ic yarim yamalak, hayal meyal de olsa insan ne yaptığını hatirliyor. Cok ictiyse gevşemiş, sonunu dusunmeden hareket etmis, sonra pisman olmus olabilir. Yani esiniz hatirlama konusunda yalan söylüyor. Gerisi sizin bileceginiz is.
Görmemezlikten gelirsem görürüm ama görmezden gelmem gerekir görmemek için. Agresif yorum yapmadım, dalga geçtimHer konuda agresif yorumlar yapıyorsunuz, Allah sizin çevrenize sabırlar versin bana yazmayın görmemezlikten gelin
Onu bende anlamıyorm,bosanamam ,cocuklarım var diyenler niye konu acıyolar hic anlamıyorum?E napacaz?Oturup adama intikam planı mı hazırlayalım surda el birliğiyle?Nedir yani?madem öyle bizden neden akıl isteniyor, bizim günahımız ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?