• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim cocuk istemiyor

4 senedir evliymissiniz bencede artık olabilir. O istemiyorsa sende kaza süsü ver :süslü: burda eşinin spermlerini siringayla kendine enjekte eden kadınların konusunuda okudu bu gözler :) sonuçta ne kadar korunursan korun tüpler bağlanmadığı sürece diğer tüm korunma yöntemlerinin hiç biri %100 korunma vaad etmiyor
Hakikaten ne ilginç konular gördü bu gözler
Bence bdv nin enler top 10 listesi olsun

Benimde ikinci evliliğim eşimin iki çocuğu var benim 1 tane çocuğum var. 1 yılı geçti evliyiz ben çocuğuma kardeş olsun istedim eşim kesinlikle istemiyor du kavga ettik ağladım çok yalvardım ama kesinlikle olmaz dedi sen nekadar istiyor san bende okadar istemiyorum dedi. Dün akşam kendi kendine çocuk istediğini söyledi hala şok içindeyim heyecandan sevinçten yerimde duramıyorum. Neden istedin istemiyor dun dedim seni mutsuz görmek istemiyorum dedi. Ama çok iyi bak bebegimize hiç ihmal etme tamam mı dedi. Çalışmalara başlayacağız şimdi adet oldum doktora gidip bi kontrol yaptırmak lazım onun iki oğlu var benim 1 oğlum inşallah kızımız olur herşeyden öncesi sağlıklı hayırlı olması tabiki rabbim herkesin gönlüne göre versin 🥰

Back
X