Herkesin kendi hikayesi var, kendince doğruları olabilir, siz istismara varacak ileriye gitmemiş olabilirsiniz ama çoğunluk malesef gidiyor ki reşit olan ve olmayan iki kişinin birlikteliğine izin verilince zaten "ileriye gitmek" çizgisini çekmek de imkansızlaşıyor. Birine göre ileri olan diğerine göre normal kabul ediliyor çünkü. Daha önce bizler için çekilmiş olan 18 yaş, reşit olma çizgisini sırf bu yüzden toplum olarak göz ardı etmemeliyiz.
Biz de eşimle 10yılı geçkin süredir tanışıyoruz, 5yıllık evliyiz ama asla sevgili olmadık ben 18i doldurana kadar, arkadaştık yalnızca.
15 - 20 yaşlarında iki kişi için sevgililik asla söz konusu olamaz benim nazarımda canım... Kendi evladımı, yeğenimi düşünüyorum da, direkt istismar gözüyle bakarım ben. Bu sevgililiği masum görmek de suça teşviktir...
O yaşlarda karakter tam oturmamış, arayış içinde olunuyor, değişebiliyor insan. Bence konu sahibinin eşi de geçen sürede değişmiş, söylemleri onu gösteriyor. Bir ihtimal de konu sahibini etkilemek için çocuk konularını konuştu, kendi daha çocuk olan sevgilisiyle!
Yok ben gerçekten kabul edemiyorum bu durumu, Allah korusun.