• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim cocuk istemiyor

Evet bağlamak zorundayım kendi kararıma göre söylersem ve yanlış olursa bu haksızlık ve zulüm olur. Sen dinle ilgili her şeye beğenmedim işaretlemek zorunda nasıl hissediyorsan bende inancım ne diyorsa onu demek zorunda hissediyorum. Bırakın artık inancımızı toplumdan soyutlamaya çalışmayı. Milleti boşatmaya da pek meraklısınız bu arada.
sizinle aynı frekansta bir kadın olmadığım için çok mutluyum :) olayı nelere getiriyorsunuz öyle , bu nasıl bir algıdır bu nasıl bir cevaptır.Yazık ne diyim.ve birisi size siz diye hitap ediyorsa senli benli konuşamazsınız, bu da bir terbiye görgü kuralıdır.

sizinle aynı frekansta bir kadın olmadığım için çok mutluyum :) olayı nelere getiriyorsunuz öyle , bu nasıl bir algıdır bu nasıl bir cevaptır.Yazık ne diyim.ve birisi size siz diye hitap ediyorsa senli benli konuşamazsınız, bu da bir terbiye görgü kuralıdır.
Frekanslarınızla size mutluluklar

Merhaba kızlar, uzun zamandır konuları takip ediyorum ve bende dertlerimi yazmaya karar verdim. Ben 25 yaşında 3,5 yıllık evliyim. Yurtdışında da doğup büyüdüm ve evlenince Turkiyeye yerleştim. Eşimle severek evlendik, fakat çoğu zaman çok pişman oldum Hollanda'da kı hayatımı bırakıp onun icin geldiğim icin.. orda güzel bir mesleğim vardı, öğretmendim ve bütün ailem (annem babam kardeşlerim teyzelerim dayılarım kuzenlerim) yanı herkes orda.. Türkiye'de çalışmadım, diplomam zaten denk değilmiş başka işe de girmedim.

Neyse asıl konum eşim cocuk istemiyor. Evlenmeden önce 6 sene bir beraberliğimiz var. Çocuklarımızın hayallerini kurardık nisanliyken isimlerini bile bulurduk. Ozaman bir sıkıntı ya da istememe söz konusu değildi. Yazın evleneli 4 sene olacak ve ben birkaç aldır gerçekten doğamız gereği annelik duygusunu çok arzuluyorum. Sürekli yeni doğan videoları izliyorum, aklımdan çıkmıyor ama eşime bundan bahsettiğimde hayır ben istemiyorum diyor. Maddi durumumuzda bir sıkıntı yok. Bütün cevremiz de sorup duruyor artık nezaman cocuk diye.. gecen günlerde gene bu konuyu açtığımda şöyle dedi: bir insan hic mi istemez çocuğu, okadar istemiyorum yanı dedi ve çok uzuldum.. kendi yeğenlerini falan çok sever halbuki. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum artık 😞
Eşinizin de yaşı 25 falansa zaten istemesin valla insanlıktan çıktık biz 1 senedir. Ben 30, Eşim 35 yaşında bu arada. Çocuğum çok tatlı çok iyi çok da seviyorum ama anamızı ağlattı tabiri caizse. Bu arada çocuğumuz doğduğunda 7 senelik evliydik

Olaya her açıdan bakmak lazım.
1. Baba olmaya hazır değildir.
2. Ilerisini düsunmek durumundadir. Yani buraya alisamama durumunuz etkili olabilir.
3. Hic bilmediginiz bir sağlık
problemi vardir belki baba olamayacaktir.
Size soyleyememistir.
Bunlari soylerken sadece fikri yurutuyorum. Sakin yanlis anlamayin.
Hersey hemen iliskiyi bitirmeye sebep degildir.
Biraz zmana birakin kendi belki ileride ister.
En azindan birsure bekleyin. Cok sıkıştırmayın.

Eşinizin de yaşı 25 falansa zaten istemesin valla insanlıktan çıktık biz 1 senedir. Ben 30, Eşim 35 yaşında bu arada. Çocuğum çok tatlı çok iyi çok da seviyorum ama anamızı ağlattı tabiri caizse. Bu arada çocuğumuz doğduğunda 7 senelik evliydik
Bizim de aramızda 5 yas var canim 30 eşim

Olaya her açıdan bakmak lazım.
1. Baba olmaya hazır değildir.
2. Ilerisini düsunmek durumundadir. Yani buraya alisamama durumunuz etkili olabilir.
3. Hic bilmediginiz bir sağlık
problemi vardir belki baba olamayacaktir.
Size soyleyememistir.
Bunlari soylerken sadece fikri yurutuyorum. Sakin yanlis anlamayin.
Hersey hemen iliskiyi bitirmeye sebep degildir.
Biraz zmana birakin kendi belki ileride ister.
En azindan birsure bekleyin. Cok sıkıştırmayın.
Teşekkür ederim bende ona bırakmaya karar verdim.. zaman herşeyi gösterir nede olsa💁🏻

Ben anlamıyorum ya nasıl evleniyorsunuz?
Hiç konuşmadan etmeden mi?
Benim bildiğim evlenmeden önce konuşulur hayat şartlarımız nedir, nerede nasıl bir hayat istiyoruz, çocuk istiyor muyuz istemiyor muyuz gibi gibi.
Pat diye mi evlendiniz?
Okumamışsın belli kız çocuk isimleri bile bakardık yazmış. İki yüzlü çıkmış buda baksanıza..

Aklıma başka şeyler geldi seni kandırmış olabileceği... yani bir rahatsızlığı mı var acaba? Nişanlıyken istiyorsa şimdi neden istemesin?

Merhaba kızlar, uzun zamandır konuları takip ediyorum ve bende dertlerimi yazmaya karar verdim. Ben 25 yaşında 3,5 yıllık evliyim. Yurtdışında da doğup büyüdüm ve evlenince Turkiyeye yerleştim. Eşimle severek evlendik, fakat çoğu zaman çok pişman oldum Hollanda'da kı hayatımı bırakıp onun icin geldiğim icin.. orda güzel bir mesleğim vardı, öğretmendim ve bütün ailem (annem babam kardeşlerim teyzelerim dayılarım kuzenlerim) yanı herkes orda.. Türkiye'de çalışmadım, diplomam zaten denk değilmiş başka işe de girmedim.

Neyse asıl konum eşim cocuk istemiyor. Evlenmeden önce 6 sene bir beraberliğimiz var. Çocuklarımızın hayallerini kurardık nisanliyken isimlerini bile bulurduk. Ozaman bir sıkıntı ya da istememe söz konusu değildi. Yazın evleneli 4 sene olacak ve ben birkaç aldır gerçekten doğamız gereği annelik duygusunu çok arzuluyorum. Sürekli yeni doğan videoları izliyorum, aklımdan çıkmıyor ama eşime bundan bahsettiğimde hayır ben istemiyorum diyor. Maddi durumumuzda bir sıkıntı yok. Bütün cevremiz de sorup duruyor artık nezaman cocuk diye.. gecen günlerde gene bu konuyu açtığımda şöyle dedi: bir insan hic mi istemez çocuğu, okadar istemiyorum yanı dedi ve çok uzuldum.. kendi yeğenlerini falan çok sever halbuki. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum artık 😞
Böyle erkeklerden nefret ediyorum. Bende eşimle evlilik öncesi bebek hayalleri kurardım. 5 tane falan derdi eşim hatta. Evlendik 1 tane kızımız oldu mübarek hamileliğimi de doğumumuda burnumdan getirdi. Ama aileisnin payı büyüktü. Şimdi de elhamdülillah çok iyi anlaşıyoruz. Bebeği de sırf daha fazla benimle gezmek için istemediğini açık açık söyledi. Hamilelikte gidişlerim sıkıntı oluyordu. Sürekli sancılar vs derken adam belli bunalmıştı. Şimdi kızım 3 yaşında ve ben 1 tane daha istiyorum. 2 tane olsun yeter kafasındayım. Bebek kokusuna hasret kaldım. Benden sonra evlenenler 3 cüyü yapacak ben hala 1.. Kızımın kardeşi olsun istiyorum. İnşaAllah da olur.

Hollandaya gelmez mi sizinle. Bence içinizdeki mutsuzluğu çözüp öyle halledin cocuk meselesini. Siz kesinlikle çocuk istiyorum diyor o da kesin bir şekilde karşı çıkıyorsa bırakın gidin bence hollandaya. Mülteciler bile ülkemizi beğenmiyor siz doğup büyüdüğünüz hollandayı bırakıp gelmişsiniz pişmanlık olması normal

Okumamışsın belli kız çocuk isimleri bile bakardık yazmış. İki yüzlü çıkmış buda baksanıza..
Yahu siz anlamak istemiyor musunuz?
Konuya o kısmı sonra ekledi, neden anlamak istemiyor musunuz?
Konuya ilk yorumu yapan benim, sürekli alıntılayıp alıntılayıp yok okumamışsın yok şu bu bilmem ne diyip duruyorlar.
Önce konuya bir bakın, düzenlenmiş mi düzenlenmemiş mi. Öf ya yeter.
Evet canım herkes ayni şeyi söyleyince eksik yazdığımı farkettim.. daha ilk yazım kusura bakmayın 😊

Konuda bahsi geçen kişilerin müslüman olduğunu kim söyledi? Öyle olsalar bile sormadan etmeden böyle yorumlar yapmak komik
Ne alaka? Gayrimüslüm bi topluluk adı altında mı yazı yazılmış ki siz böyle tepki veriyorsunuz? Gayette doğru birşey söylemiş ki bu hristiyan ve Yahudi topluluklar için de geçerlidir. Araştırın bakın.

Yahu siz anlamak istemiyor musunuz?
Konuya o kısmı sonra ekledi, neden anlamak istemiyor musunuz?
Konuya ilk yorumu yapan benim, sürekli alıntılayıp alıntılayıp yok okumamışsın yok şu bu bilmem ne diyip duruyorlar.
Önce konuya bir bakın, düzenlenmiş mi düzenlenmemiş mi. Öf ya yeter.
Tamam canım ne yapalım bizde eklentileri görmedik belli ki tek seferde yazmış gibi. Bu kadar neden gerildin boşuna 😂

Tamam canım ne yapalım bizde eklentileri görmedik belli ki tek seferde yazmış gibi. Bu kadar neden gerildin boşuna 😂
İnsanların dikkatsizlikleri yüzünden geriliyor olabilir miyim acaba? Hayır insanı yargılamadan önce bir bakın, konuya bir bakın düzenlenmiş mi düzenlenmemiş mi diye. Beni alıntılayıp "okumamışsın" yazmaktan daha kolay bakmanız. Vallahi bak. İyi akşamlar.

İnsanların dikkatsizlikleri yüzünden geriliyor olabilir miyim acaba? Hayır insanı yargılamadan önce bir bakın, konuya bir bakın düzenlenmiş mi düzenlenmemiş mi diye. Beni alıntılayıp "okumamışsın" yazmaktan daha kolay bakmanız. Vallahi bak. İyi akşamlar.
İyi de ben seni yargılamak için yazmadım ki bence okuma tarzına alakalı benim yorumumda sana bişi yok aksine eşine var iki yüzlü dedim. Dikkat et diğerleriyle benim yazmam arasında fark var

Ne alaka? Gayrimüslüm bi topluluk adı altında mı yazı yazılmış ki siz böyle tepki veriyorsunuz? Gayette doğru birşey söylemiş ki bu hristiyan ve Yahudi topluluklar için de geçerlidir. Araştırın bakın.
Ben topluluklardan bahsetmiyorum. Dinini bilmediğiniz kişilere din fetvası vermeyin şu sitede. Herkes çocuk istemek zorunda değil

Back
X