Merhaba kızlar, uzun zamandır konuları takip ediyorum ve bende dertlerimi yazmaya karar verdim. Ben 25 yaşında 3,5 yıllık evliyim. Yurtdışında da doğup büyüdüm ve evlenince Turkiyeye yerleştim. Eşimle severek evlendik, fakat çoğu zaman çok pişman oldum Hollanda'da kı hayatımı bırakıp onun icin geldiğim icin.. orda güzel bir mesleğim vardı, öğretmendim ve bütün ailem (annem babam kardeşlerim teyzelerim dayılarım kuzenlerim) yanı herkes orda.. Türkiye'de çalışmadım, diplomam zaten denk değilmiş başka işe de girmedim.
Neyse asıl konum eşim cocuk istemiyor. Evlenmeden önce 6 sene bir beraberliğimiz var. Çocuklarımızın hayallerini kurardık nisanliyken isimlerini bile bulurduk. Ozaman bir sıkıntı ya da istememe söz konusu değildi. Yazın evleneli 4 sene olacak ve ben birkaç aldır gerçekten doğamız gereği annelik duygusunu çok arzuluyorum. Sürekli yeni doğan videoları izliyorum, aklımdan çıkmıyor ama eşime bundan bahsettiğimde hayır ben istemiyorum diyor. Maddi durumumuzda bir sıkıntı yok. Bütün cevremiz de sorup duruyor artık nezaman cocuk diye.. gecen günlerde gene bu konuyu açtığımda şöyle dedi: bir insan hic mi istemez çocuğu, okadar istemiyorum yanı dedi ve çok uzuldum.. kendi yeğenlerini falan çok sever halbuki. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum artık