- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.806
- 598
- Konu Sahibi elif ceren
-
Kesinlikle gidin eşin de sıcak bakıyosa hemen değerlendir biz hala gidiyoruz doğumdan sonra da gideceğiz bir kere gittik oldu bitti olmuyo kadın her aşamada sağlıklı ilerlememizi sağlıyo biz bursa da oturuyoruz belki aynı şehirde değilizdir tabii ki adını veririm eğer faydam olacaksa seve seve inşallah aynı şehirdeyizdirBöyle bir cevap okuduğuma ne kadar sevindim anlatamam :) Çok teşekkürler ve tebrikler öncelikle. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız. Her normal insan gibi benim de çocuk sahibi olma konusunda endişelerim var, ama bunların o çocuğa önem vermekten kaynaklandığını düşünüyorum. Terapistinizden memnun kalmışsınız, bana ismini iletme şansınız olabilir mi? Eşim de terapiye gitmeye olumlu bakıyor, sanırım artık daha fazla uzatmadan bu yolu denememiz gerekiyor.
Saçma sapan bir yorum yani o kadar sinirlendim ki bir insan istemiyorsa nasil kandırarak çirkince zoraki baba yaptırılır hem çocuğa hem karşıdaki insana yapılacak en çirkin en kötü davranış bunu burda rahatca yazmak dahi abes yani me denir ki bu kadar aymazligaPosete bir toplu iğneyle küçük bir delik bütün sorunu çözer. Dogunca babacım diye kucağından indirmez bebeği gör bak:)
Yanılıyorsunuz, üremek söylediğininizin aksine bilimsel olarak Maslow Ihtiyaclar Hiyerarşisinin temel basamağında yer en temel güdüsel ihtiyaçlardan biridir. Psikolojinin ve pek çok sosyal bilimin en temel derslerinin ilk öğretisidir. Bence emin olmadan böyle iddialı yorumlar yapmayın.Ben çocuk severim ama anne olmak gibi bir hayalim yok. Kendim için kendi bildiğim gibi köksüz bağsız yaşamayı seviyorum. İnsanları terapi ile manipüle etmenin de doğru olduğunu düşünmüyorum. Siz terapi ile çocuk fikrinden vazgeçmek ister misiniz mesela? Anne olmak zaruri bir ihtiyaç değil. Ayrıca beraberinde fazladan sorumluluk yükümlülük getirmiyor. Hayatınıza kaldığınız yerden devam ediyorsunuz. Halbuki baba olmak hayatını kökten değiştirecek bir gelişme. Bir gün size dönüp ben çocuk istemiyordum, hayatımı istediğim gibi yaşama lüksünü benim elinden aldı diyebilir. Ben kimsenin hayatında böyle köklü bir değişikliğe sebep olmak istemem açıkçası.
TDK dan zarurinin anlamına bir bakın isterseniz. Ayrıca sosyal bilimlerde kesinlik yoktur. Bakınız benim böyle bir ihtiyacım yok. Yerçekimi kanunu değil ki bu.Yanılıyorsunuz, üremek söylediğininizin aksine bilimsel olarak Maslow Ihtiyaclar Hiyerarşisinin temel basamağında yer en temel güdüsel ihtiyaçlardan biridir. Psikolojinin ve pek çok sosyal bilimin en temel derslerinin ilk öğretisidir. Bence emin olmadan böyle iddialı yorumlar yapmayın.
TDK dan zarurinin anlamına bir bakın isterseniz. Ayrıca sosyal bilimlerde kesinlik yoktur. Bakınız benim böyle bir ihtiyacım yok. Yerçekimi kanunu değil ki bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?