Eşim çok cimri bıktım artık :(

Ayni benm kv insani sinir basiyor anliyorum esinzden daha beter benm kv, gerci bana karisamiyor ama aklinca nasihat veriyor ben de tam tersi hic hesap yapamam sanirim beni gorunce gicik oluyor onun da esi yani kp tam tersi guzel yemeyi giyinmeyi sever hesap yapmaz benm kv yemegin malzemesinden bile kisacak nerdeyse hayir olmasa tamam ama o da var yemez, odun komir fazla fazla vardir kisin yakmaz sogukta oturur hasta olur kp sinir olur sobayi yak der kavga ederler hep Allaha sukur esim hic cekmemis ona....yani boyle bir insan esim olsa ben de sjnir olurdum

Hiç tanımadan mı evlendiniz? Sevgililik, nişanlılık döneminde eli açıktı da sonradan bu kadar cimri olmadı değil mi?
İnsan aşık olunca gözü görmüyor sanırım çok dikkat etmemiştim ama öyleydi sanırım bana çok çaktırmıyordu evlendikten sonra daha çok gözüme batmaya başladı

Çocuk yapacak kadar sevdiğinize göre katlanacaksınız. Maaşınızı ona vermeyip kendi istediğiniz gibi harcayacaksınız.
2010 da evlendik 9 sene olmuş bu arada 2.çocuk artık isyan edeceğim zaten ben biraz duygusalım çok çabuk yıkılıyor üzülüyorum kendimi biliyorum yoksa şimdiye istediğimi yapardım...

Keşke benim eşim de biraz cimri olsa. Ben tutumlu olmaya çalıştıkça o har vurup harman savuruyor. Birşey söyleyince de bir daha mı geleceğiz dünyaya diyor. Siz kendi paranızdan kendinize bir miktat ayırın gerisine de karışmayın ne cimrilik yaparsa yapsın , siz kendi paranızı harcıyorsunuz sonuçta o kadarına da karışmasın.

Tabiki biliyorum söylüyor ne kadar biriktirdiğini geçen gün 130 000 tl oldu diyordu 9 senelik evliyiz evimiz var arabamız var bir de bu para işte ve hepsi kendi birikimimiz ailelerden hiç destek yok.Ama en son çare sizin dedğiniz 1000 tl gibi ek ders alıyoruz herkes ek dersini kendi harcasın diyeceğim..Ham maaş ta ihtiyaçlara gitsin

En güzelini yapmışsınız valla gerçekten çok yoruyor beni biraz gezmeyi yemeyi seven biri olsun evleneceğiniz kişi

Evet o şekildede olsun istemezdim benim babam o şekildedir çok savurgandır o yüzden doğru düzgün hiç bir şeyi yok .Hiç hesap yapmaz göz göre göre kazıklanır.Kredi kartım var bankada maaş kartıma her ay para koyuyor gerisi eft yapıp eksik kapatıp kalanı biriktiriyor.Ama birşey alınca söylenip duruyor işte...

Benimkinin huyu aileden geliyor sanırım eşimin aileside çok tasarrufludur anlatamam hiç bir şeyi heba etmezler atmazlar Benim ailem çok savurgan olduğu için ben öyle alışmışım o yüzden de zor geliyor olabilir

Ben tutumlu olmasam bizim de hiçbir şeyimiz olmayacaktı zaten. Eşiniz gibi Bende indirimleri takip edenlerdenim, ama ihtiyacım olan herşeyi de alırım. Eşiniz çok fazla abartıyor olayı, ama maalesef değiştiremezsiniz kendisi istemediği sürece.

En güzelini yaparsınız , zaten birikiminiz çok şükür olmuş , bundan sonrada yine dediğiniz şekilde yaparsınız hem birikim olur gem de bazı ihtiyaçlardan yoksun kalıp mutsuz olmazsınız

En güzelini yapmışsınız valla gerçekten çok yoruyor beni biraz gezmeyi yemeyi seven biri olsun evleneceğiniz kişi
Evliyim zaten.bahsettigim eski sevgilim bu konuyu okuyunca aklıma geldi.. ben im eşim de bazen dışarda yemeyelim idareli kullanalım der ama o zamanlarda paramız az olur bi dahaki maaşa kadar mecburen idareli kullanmalıyız bende hak veririm eşime.. ama olupda yememek kafana kakilmasi hos değil.. yoklukta olsanız neyse..

ooo çocuk deyince akan sular durur kendine harcamaz çocuğuna alır 7 yaşında oğlum var .o konuda sıkıntı yok eşim acayip sorumluluk sahibidir ..
O zaman eşiniz cimri değil, sizden para sakınıyor. Çok mu gereksiz şey alıyorsunuz acaba?

Çünkü cimriler çocuğuna da zırnık koklatmaz, asla harcamaz.

Bu mesajdan anlaşılıyor ki eşiniz cimri değil tasarruflu. Siz savurmak istiyorsunuz, o engel oluyor diye kızıyorsunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…