- 2 Temmuz 2019
- 38
- 76
- 3
- 25
Nasıl yoğursun 9 sene geçmiş kadıncağızın ömründen. İnş sen yaşamazsın zor bir durum benim babamda da biraz vardı bu durum ama küçüktük anlamıyorduk adamın elinde yokmuş büyüdük o da düzeltti durumunu okuttu bizi de ama hep cimri diye üzülürdüm :/ yazık canım babamaAy bende bundan korkmuyor değilim. Benimde sözlüm para harcamayı sevmiyor bence ama tabii belli etmemeye çalışıyor. Seviyorum ,umarım düzeltebilirim. İnşallah sende bir an evvel adamı güzelce yoğurmayı başarabilirsin. Tam evlilik arefesinde en son görmek istediğim konuydubende aranıza katılmazsam iyidir
9 yıl olduğu kısmını fark etmemişim ben yaNasıl yoğursun 9 sene geçmiş kadıncağızın ömründen. İnş sen yaşamazsın zor bir durum benim babamda da biraz vardı bu durum ama küçüktük anlamıyorduk adamın elinde yokmuş büyüdük o da düzeltti durumunu okuttu bizi de ama hep cimri diye üzülürdüm :/ yazık canım babama
Ay Allah ömür versin yaşıyor şükür ama böyle iş sahibi olup evlenince insan eskiye dair duygusal oluyor9 yıl olduğu kısmını fark etmemişim ben yaBaban vefat mı etti hayatım, ay içim kıyıldı he sen böyle diyince
İşte canım sevince farketmiyorsun o zamanlar gözüme pek gelmiyordu ama şimdi çok ama çok batıyor özgrlğümü kısıtlıyor istediğim şeyleri yapamıyorum hep ona sormam lazım her şey onun kontrolünde ...Kendi fikirleri doğru diye düşünüyor sağlamcı benden 6 yaş büyük olunca.. Birde istanbulda okumuş daha lisedeyken üniversiteyi de orada bayağı hayatın çemberinden geçmiş..Kimseye güvenmez mali çok kıymetlidir araba ya vururlar diye gideceğimiz yerden uzağa daha sakin yere parkeder.Ay bende bundan korkmuyor değilim. Benimde sözlüm para harcamayı sevmiyor bence ama tabii belli etmemeye çalışıyor. Seviyorum ,umarım düzeltebilirim. İnşallah sende bir an evvel adamı güzelce yoğurmayı başarabilirsin. Tam evlilik arefesinde en son görmek istediğim konuydubende aranıza katılmazsam iyidir
Aynen makarna yaptı yedi..Gerçekten evlilik çok iyi düşünülmesi gereken hayatın dönüm noktası vezir de eder rezilde.Hele bir ömür nasıl geçer bilemiyorum. Kendimi çok kısıtlı hissediyorum.Annem bike daha özgür babam hiç ama hiç karışmaz anneme bizede . 24 yaşında hiç erkek arkadaşı olmamış biriydim eşimde bana çok hoş gelmişti yakışıklı bilgili kültürlü sevdiğini sahiplenen..Aşkın gözü kör malesef kendim ettim kendim buldum ..Sizin savruk olmadığınız zaten belli istediğiniz şeylerde gayet doğal arkadaşlarımın çoğu çalışmıyor ama her hafta sonu eşleriyle biryere yemeğe giderler, nedir ki 40 lira ya kendi 20 liralık hamburgeri bile almayıp allah bilir eve gelip ekmek arası yiyecek şaka gibi ya çok zindan hayat çocuk olmasa farklı şeyler söylerdim ama ne diyeyim dua edelim sizi.
Zaten oda öyle diyor çocuğumuzun geleceği için belki üniv.kazanamaz paralı falan okuturuz çocuğumyzu falan filan ama şimdedien düşünmek taa 10 sene sonrasını bana göre pek değil ama O her şeyi düşünüyor düşünmek için yaratılmış...Ne güzel hamilesin çocuğa yarayacak o para bence iyi yönden bak evde ve ucuza yapılacak bi ton etkinlik var hem
Zaten oda öyle diyor çocuğumuzun geleceği için belki üniv.kazanamaz paralı falan okuturuz çocuğumyzu falan filan ama şimdedien düşünmek taa 10 sene sonrasını bana göre pek değil ama O her şeyi düşünüyor düşünmek için yaratılmış...
Olabilir ailede oyle alismistir ama benm sadece kb oyle Allaha sukur esim babasina cekmis yoksa gercekten sinir bozucu bir durum,Benimkinin huyu aileden geliyor sanırım eşimin aileside çok tasarrufludur anlatamam hiç bir şeyi heba etmezler atmazlar Benim ailem çok savurgan olduğu için ben öyle alışmışım o yüzden de zor geliyor olabilir
Ayy evet nerden bildiniz oğlak burcu nokta atışı ben balık burcuyum. Aslında benim dikkatimi hep yengeç burcu erkekler çekmişti tanıdığım bütün yengeçler tam kriterlerime uyuyordu ama kısmetOğlak burcu mu ?
Bence mantıklı canım hiç kolay değil hatta mümkünse döviz yapsın keşke herkes düşünseZaten oda öyle diyor çocuğumuzun geleceği için belki üniv.kazanamaz paralı falan okuturuz çocuğumyzu falan filan ama şimdedien düşünmek taa 10 sene sonrasını bana göre pek değil ama O her şeyi düşünüyor düşünmek için yaratılmış...
Eşimi anlatmışsınız çünküAyy evet nerden bildiniz oğlak burcu nokta atışı ben balık burcuyum. Aslında benim dikkatimi hep yengeç burcu erkekler çekmişti tanıdığım bütün yengeçler tam kriterlerime uyuyordu ama kısmet
Hocam aslında eğitim olarak sorunumuz yok hatta eşim doktoralı bir öğretmen üniversiteye geçmeye çalışıyor .Çocuğundanda asla sakınmaz zaten dediğiniz eğitimler için büyük bir il merkezi düşünüyoruz.Oturduğumuz yer 50000 nüfuslu küçük bir ilçe . Oğlumuza karşı çok sorumludur eğitimi için çok çabalar hatta anasınıfı öğretmeni seneye bilsem e mutlaka girsin dedi.Eşimin sorunu ıncık cıncık hesap yapması parayı harcamayıp birikim yapması işte ..Ben de öğretmenin. Bizim öğretmenler odasında eşiniz modellerinden çok var maalesef. Çocuğumuzdan birşey sakınmayız derler. Sorarsın ‘çaldığı bir enstrüman var mı, profesyonelleşeceği herhangi bir spor dalı?’. Cevap veremez kalır öyle. Bu insanlar da karı koca öğretmen, küçük bir ilçede yaşayan insanlar. Yani pekala güçleri yeter çocuklarının eğitimine. Ama nerede? Biz öğretmenlerin bile mala mülke verdiği değeri nitelikli çocuk yetiştirmeye vermemesi içler acısı.
Kader arkadaşımEşimi anlatmışsınız çünkü
O da oğlak ben balık
Ne mutlu size ki boyle bir ese sahipsiniz. Sukretmeniz gerekirken, soyleniyorsunuz. Akilli adammis helal olsunArkadaşlar bende eşimde öğretmeniz .Ama eşim bir yerde yemek yiyelim derim zar zor götürürüm gidince de gittiğimize pişman eder bu mu yemek gider onun yerine şu kadar kıyma alırdık falan filan der hesap yapar...Evime evlendiğimizde eşya ne aldıysak o var ektra birşey alamıyorum kiracıyız 8 olunca alırız der ama ömür geçiyor gidiyor. Kendime birşey alayım he6men sorar ne aldın yokmuydu ayakkabın. Bende tam tersi kişiliğim hiç hesap yapmayı sevmem markette her ürünün fiyat karşılaştırmasını yapar iki lira ucuz diye hiç erinmez başka marketten almaya gider .Ben bunları gördükçe çok sinir oluyorum.Çarşıya gidicem araba sürmeyi bilmiyorum dolmuşla git ne gerek arabayı çalıştırdığımıza değmez der ...Bankada sağolsun bir sürü para biriktirmiş geleceğimiz için der ..off offf şimdi harcamadıktan sonra ben ne yapayım o parayı yaşlanınca ...Birde çıkışıp bir laf eleştiri yapınca kendisine yönelikhemen bağırır çağırır asla kabul etmez suçunu .Artık bıktım eşimle mücadele etmekten çok yoruluyorum ne yapacağım bilmiyorum
Oğlak burcu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?