Kendi kriterleri var kıyafet i çok yoktur en fazla 5 tane ayakkabısı vardır ben zorla alıyorum aldığımı da beğenmez kırk bahane bulur moda anlayışı yok.Tabi ben kendime alınca ne çok ayakkabın var oluyor.internetten kıyafet alırım ona pek karışamaz ama ev eşyası konusunda çok katı, dışarıda yemek konusunda çok katı markette fiyat hesabı beni çok yorar ,bir ihtiyaç alınacak örnek mutfak robotu oturur internetten 40 yeri araştırır ,arabası çok kıymetlidir yeni sildi süpürdü bize yemek yedirtmiyor dökeceniz diye ...O zaman eşiniz cimri değil, sizden para sakınıyor. Çok mu gereksiz şey alıyorsunuz acaba?
Çünkü cimriler çocuğuna da zırnık koklatmaz, asla harcamaz.
Hmm. Bu cimrilik değil de tasarrufu abartmış eş durumu. Madem öyle aylık bütçe ayırın kendinize ve onu karıştırmayın.Kendi kriterleri var kıyafet i çok yoktur en fazla 5 tane ayakkabısı vardır ben zorla alıyorum aldığımı da beğenmez kırk bahane bulur moda anlayışı yok.Tabi ben kendime alınca ne çok ayakkabın var oluyor.internetten kıyafet alırım ona pek karışamaz ama ev eşyası konusunda çok katı, dışarıda yemek konusunda çok katı markette fiyat hesabı beni çok yorar ,bir ihtiyaç alınacak örnek mutfak robotu oturur internetten 40 yeri araştırır ,arabası çok kıymetlidir yeni sildi süpürdü bize yemek yedirtmiyor dökeceniz diye ...
Yok ya bildiğin cimri bende herkes ne alıyorsa onu alıyorumBu mesajdan anlaşılıyor ki eşiniz cimri değil tasarruflu. Siz savurmak istiyorsunuz, o engel oluyor diye kızıyorsunuz :)
artık aşık değil misiniz? neden gözünüze batmaya başladıİnsan aşık olunca gözü görmüyor sanırım çok dikkat etmemiştim ama öyleydi sanırım bana çok çaktırmıyordu evlendikten sonra daha çok gözüme batmaya başladı
Aynen canım ya elalemin eşlerine bakıyorum çoğu yiyor içiyor geziyor bende arasira arkadaşlarımla takılıyor harcıyorum ama eşim ve çocuğumla birşeyler yapmak istiyorum .Eşimle konuşmak çok zordur çok inatçıdır uzlaşmak çok zordur kafasına koyduğunu yapar.Çok zor cimri adamla ya insanlar geziyor, eğleniyor, yiyor, içiyor eminim için gidiyor milleti gördükçe ama cimri adam biriktirme derdinde heryerde hesap kitap yaparlar rahatça yemek siparişi bile veremiyorsunuzdur. Aaaa çok can sıkıcı bir durum düzelmez bence terapiste gitmeyi de kabul etmez bu hayat böyle nasıl geçecek hamilesin bir de nasıl olacakBence çok ciddi bir konuşma yapmalısın heray şu kadar bütçe gezmeye tozmaya yemeye içmeye gidecek değilse ben senden bunaldım maaşımı yiyeceğim ne halin varsa gör desen?
Canım tamam zorla ikna ettm diyelim tamam yapıyor ama seni pişman ediyor söyleniyor da söyleniyor suratını asıyor o zaman istediğin olsa ne olmasa ne ...Her şey kararında iyi tabi. Para biriktirmek israfı olmamak tutumlu olmak bunlar güzel şeyler ama bir kıyafet almak sinema yemek vs. bunlar da çok önemli şeyler kısmamak lazım konuşmaktan anlamıyor mu orta yolu bulsanız mesela ayda bir dışarıda yemek gibi
İşin çok zor o zaman canım ne diyelim Allah yardımcın olsun alışılmaz da bu duruma insan arada eşiyle özel şeyler yapmak istiyor yaniCanım tamam zorla ikna ettm diyelim tamam yapıyor ama seni pişman ediyor söyleniyor da söyleniyor suratını asıyor o zaman istediğin olsa ne olmasa ne ...
Ya bak cimri diyorsun ama adam evini arabasını almış 130 bin de birikim var. Sen bence gizli gizli istediğini al bırak o tutumlu olsun bu devirde şart.Tabiki biliyorum söylüyor ne kadar biriktirdiğini geçen gün 130 000 tl oldu diyordu 9 senelik evliyiz evimiz var arabamız var bir de bu para işte ve hepsi kendi birikimimiz ailelerden hiç destek yok.Ama en son çare sizin dedğiniz 1000 tl gibi ek ders alıyoruz herkes ek dersini kendi harcasın diyeceğim..Ham maaş ta ihtiyaçlara gitsin
Evet bir yandan iyi güvencen var en azından ama İstediğim şeyler gizli alınacak şeyler değil sorun orda işte ev eşyası asla alamam götürür geri iade eder valla yemek konusu tek başıma napayım ben o yemeği birde sağolsun sürekli evde pek arkadaş tutmuyor birde akşam altı yedi gibi gelse eve nerde ing.öğretmeni çok bir dersi yok bir günü boş iki de üçte evde . gizli birşeyler yapılmıyor sürekli başımda arkadaş tutsam arkadaşlarımı kıskanır sen bizi sevmiyon çocuğuna bana vakit ayırmuyon derYa bak cimri diyorsun ama adam evini arabasını almış 130 bin de birikim var. Sen bence gizli gizli istediğini al bırak o tutumlu olsun bu devirde şart.
2.çocuk bu oğlum çok kardeş istiyor tek kalmasın istedik..Bazen eşimin bu durumunu çok önemsemiyorum okul varken hele yoğunluktan ona kafa yoramıyordum şimdi tatil olunca tekear gündemime aldım bir kaç olayda yaşayınca .Ama ben savruk değilimdir asla..Beğenmediğiniz adamdan hamile kalıp off çok bunaldım mı diyorsunuz.
Siz fazla savruk olduğunuz için o da böyle yapıyor olabilir ama huy ise yapacak birşey yok.
Dün benim sınav da gözetmenlik görevim vardı.sabah ve öğleden sonra çok yoruldum dört buçukta çıktım yemekte yiyemedim çıkışta dedimki bizi yemeğe götür .gittik zar zor bir yere bakıyoruz menüye çok pahalı ymiş demeye başladı bende en ucuz olandan sipariş verdim artık 20 liralık hamburger menü oğlumda aynısından aldı. Kendisi birşey almadı ben yemeyeceğim dedi .Neyse dedim hiç konuşmadım yedim .Oradan çıktık.Sonra marketten ekmek alalım dedi ben arabada oturacağım kapıyı aç dedim açmadı markete girdi ben ayakta onu bekliyeceğim .Yürüdüm dolmuş durağına baktım peşimden geliyor nereye gelsene falan dedi hiç oralı olmadım iki dolmuşla yorgun argın eve geldim valla ve konuşmuyoruz dünden beri .
Sizin savruk olmadığınız zaten belli istediğiniz şeylerde gayet doğal arkadaşlarımın çoğu çalışmıyor ama her hafta sonu eşleriyle biryere yemeğe giderler, nedir ki 40 lira ya kendi 20 liralık hamburgeri bile almayıp allah bilir eve gelip ekmek arası yiyecek şaka gibi ya çok zindan hayat çocuk olmasa farklı şeyler söylerdim ama ne diyeyim dua edelim sizi.Arkadaşlar teşekkür ederim hepinize yorumlariniz için ben gerçekten bu durumumu hiç kimseye anlatamam içime atarım genelde hep kendimi çevremde mutlu göstermeye çalıştım eşimi savundum ama görünenler öyle değil malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?