• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok değişti

Eşimi 5yıl bekledim 2 yıllık evliyim ilk zamanlar herşey fazla güzeldi, hamilelik sürecimde ve Doğum sonrasında çok değişti herşeye sinirleniyor onunla arabada bile bi yere gitmek istemiyorum çünkü azıcık trafik bile olsa beni suçluyor. Eşimin ailesi beni çok seviyorlar kızları Yok beni kızları gibi görüyorlar. Eşim onların yanında bana çok iyi davranıyor ama eve gelince en ufak nemden bağırıp çağırıyor. Onun hatalarına rağmen kendisini aileme sevdirmeyi başardı. Eşim futbolcu ben hemşireyim ama bebeğiM küçük diye çalışmıyorum. Kendini övmeyi çok seviyor insanların ona ilgisini çok seviyor. Ama beni beğenmiyor ne giyimimi ne tarzımı hep çok kötüsün diyor. Size yemin ederim kendimi övmek için söylemiyorum ama gerçekten çok güzel olduğumu söylerler ve bencede güzelim Yani. Üstelik kıyafetlerimi falan hep sorarlar nerden aldın diye (kapalıyım) ama kendimi beğendiremem.
Akşam antrenmandan gelir eve yemekler yaparım hem çocukla uğraşırım yemeği görür ne yaparsam yapayım “ben bunu yemem” der hangi yemek olursa olsun.
Asıl konumuz Lig tv bağlattı 9aylık kızım var şimdi. Dayanamadım gittim yanına sen niye böylesin neden bizimle ilgilenmiyorsun dedim demez olaydım. Masanın ayağını kırdı sandalyeyi yamulttu kolumu morarttı. Çocuk kucağımdayken iki eliyle kafamı sıktı ve kafamın ortasına 3 kez yumruk attı. Git diyeceksiniz ama çocuğu elimden alır bana da ne olursa olsun göstermez. Çok zoruma gidiyor 2 üniversite bitirdim kariyerimde devam etmem gerekirken oturmuş koca dayağı yiyorum. Ailem duysa direk alırlar beni yanlarına ama ben onunla evlenebilmek için çok uğraştım ve sonuç bu.. hiç bir arkadaşımla görüşmemi istemiyor huzursuzluk çıkarıyor psikolojik şiddet görüyorum. Kavganın arkasından da gelip özür diliyor bi daha olmayacak diyor. Ne yapacağım ben

Yahu sen okumuş insansın. Küçücük bebeği senden mahkeme nasıl alsın? Anneye veriyor bebeği o sana muhtaç babaya değil. Ailen arkandayken çek git ailenin yanına. Bunlara katlanma!!!!

Boşanmak istemeyen kadınların bahanesi hep çocuk oluyor.
Boşan velayet sana verilir zaten çocuk küçük

Eşimi 5yıl bekledim 2 yıllık evliyim ilk zamanlar herşey fazla güzeldi, hamilelik sürecimde ve Doğum sonrasında çok değişti herşeye sinirleniyor onunla arabada bile bi yere gitmek istemiyorum çünkü azıcık trafik bile olsa beni suçluyor. Eşimin ailesi beni çok seviyorlar kızları Yok beni kızları gibi görüyorlar. Eşim onların yanında bana çok iyi davranıyor ama eve gelince en ufak nemden bağırıp çağırıyor. Onun hatalarına rağmen kendisini aileme sevdirmeyi başardı. Eşim futbolcu ben hemşireyim ama bebeğiM küçük diye çalışmıyorum. Kendini övmeyi çok seviyor insanların ona ilgisini çok seviyor. Ama beni beğenmiyor ne giyimimi ne tarzımı hep çok kötüsün diyor. Size yemin ederim kendimi övmek için söylemiyorum ama gerçekten çok güzel olduğumu söylerler ve bencede güzelim Yani. Üstelik kıyafetlerimi falan hep sorarlar nerden aldın diye (kapalıyım) ama kendimi beğendiremem.
Akşam antrenmandan gelir eve yemekler yaparım hem çocukla uğraşırım yemeği görür ne yaparsam yapayım “ben bunu yemem” der hangi yemek olursa olsun.
Asıl konumuz Lig tv bağlattı 9aylık kızım var şimdi. Dayanamadım gittim yanına sen niye böylesin neden bizimle ilgilenmiyorsun dedim demez olaydım. Masanın ayağını kırdı sandalyeyi yamulttu kolumu morarttı. Çocuk kucağımdayken iki eliyle kafamı sıktı ve kafamın ortasına 3 kez yumruk attı. Git diyeceksiniz ama çocuğu elimden alır bana da ne olursa olsun göstermez. Çok zoruma gidiyor 2 üniversite bitirdim kariyerimde devam etmem gerekirken oturmuş koca dayağı yiyorum. Ailem duysa direk alırlar beni yanlarına ama ben onunla evlenebilmek için çok uğraştım ve sonuç bu.. hiç bir arkadaşımla görüşmemi istemiyor huzursuzluk çıkarıyor psikolojik şiddet görüyorum. Kavganın arkasından da gelip özür diliyor bi daha olmayacak diyor. Ne yapacağım ben
allah bi yerden alırken bi yere veriyor demekki.
millet kv kp lerle uğraşıyor sizin derdiniz eşiniz.
dayak yiyen birine otur dayağını ye diyecek halimiz yok.
öyle çocuğu alır göstermez ayaklarını bırakın bi kere hangi devirde yaşıyoruz. çocuk sizde kalacak.
darp raporu alarak başla..

Cahil biri değilsin
Çocuğu senden alacağını nasıl dusununebilirsin
Almak istese bille alamaz hakim sana verir bebeği
Çekingen sadece buysa

ne demek çocuğu alır göstermez!!
9 aylık çocuğu hangi hakim babaya verir

gidin darp raporu alın dursun bir köşede..
okumuş insanların bu kadar ezilmesini hazmedemiyorum!!

9 aylık bebegı nasıl size göstermicekmiş. Hemşireyim dediniz darp raporu alamadınızmı kolunuzu morartmıs. Nıye bu kadar tavız verıp sızi ezmesine izin veriyosnuz

Ben eşine bir kere vurup sonra özür dileyip bir daha yapmam diyen adam çok duydum da.. Bir kere eşine vurduktan sonra devamını getirmeyeni hiç duymadım.. Umarım o kamburu atarsınız sırtınızdan. Acilen uzaklaşın o adamdan bebeğinize yazık öyle biriyle yaşamasın. Kızınız sizden öğrenecek korkuyu, bastırılmışlığı, eziyeti.. Öyle birini bulacak baba figürü çok önemli çünkü.. Yazık etmeyin..

ne alaka çocuğum alır göstermez. al çocuğunu git ailenin yanına aç davanı. bebeği babaya vermezler zaten. kusura bakma eşin çok gıcık ve itici biri.
iki ünivi boşa bitirmişsin. hakkını savunamıyorsan sana yapacak bişey yok. ne ilkokul mezunları var çoğu insanı cebinden çıkarır

Hiç bağırığ çağırmayan şiddet göstermeyen adam doğumdan sonra mı şiddet göstermeye başladı yani?
Öncesi de vardır bence ama siz hafife almışsınız bazı şeyleri..

Allah aşkına ya iki üniversite okumuşsun nedir bu cahil korkaklığı.ne kadar şanslı oldugunun bi farkına var önce.mesleğin var ve ailen arkanda.ne diye çekiyorsun bu laneti.eziyet çekmeyemi geldin dünyaya.zor evlendin diye razısın yani öylemi.bu zihniyetle zaten boşanmazsın sen o adamda değişmez gitgide şiddetin boyutu artar sadece yazık çok yazık

Yapma be arkadaşım. Sen de böyle diyorsan cahil kimsesiz kadıncağızlar ne yapsın. Mesleğin var ailen var. Nasıl kendine o eziyeti reva görürsün. Her gün daha da büyüyecek çilen. Al evladını git. Ufacık yavruyu da feriştahı gelse alamaz senden. Bu kadar korkak olmayın lütfen. Benim de evladım var. Öyle bir şey yaşasam o herifi yerin dibine sokarım kim alabilirmiş yavrumu!!! Güçlü olun biraz kadınsın annesin sağlam dur.

Hamilelik döneminde uçağa binmek problem olduğu için onun işi yüzünden çok fazla geliş gidiş yapamıyordum. Ama lohusalık sendromu oluştu ama çocuğa karşı değil eşime karşı 1-2ay sürdü ama asla belli etmedim ona kendi içimde bunalım yaşadım ama yüzüm hep güldü. İnan’ın o öyle bir insan ki dar eder bAna dünyayı

Afedersin de b*k alır bebeğini senden, ayrılmamak için bahane arama lütfen. Kimse süt kuzusunu babaya vermez, ha anne istemez ya da çocuk yetiştirmeye uygun hayatı yoktur vs o zaman bilemem tabii. İşin içine fiziksel şiddet de girmiş, arkana bile bakmadan kaçman lazım.

nereye alıyor çocuğu? anneye ıhtıyacı olan bir çocuk o... mesleğiniz de var... okuduklarıma ınanamadım umarım abartmışsınızdır neler yapmış oyle sıkıntılı bir tip...

Bu adamlar ne yedirip içiriyorlar sizlere de, sizleri bu kadar aciz bırakıyor? Gerçekten inanmak çok güç. :kızgın:

Yani iki üniversite bitirmişsiniz, hemşiresiniz ama ufacık bebeği sizden alabileceklerini mi düşünüyorsunuz. Kendizi siz hapsediyorsunuz bu hayata, önünüz gayet açık.

Yapma. O kadar okul okumuş, eğitim almışsın. Hakkını ver. Çocuğumu benden alırlar gibi bir bahane kabul edilemez. Sende biliyorsun ona verilmeyeceğini. Neden buna sığınıyorsun?

Back
X