• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok değişti

elinizde mesleginiz olmazsa
aileniz arkanızda olmasa
gidecek bir yeriniz olmasa ve çaresiz kalsanız tamam anlayabilrdim..
ama şimdi neden niye ? bu saydıklarınızın hepsi bahane
o insan sizi ve cocugunuzu zerre sevmiyor. !
neden korkuyorsunuz siz ?
çocugu alıp göstermemek ne demek ya yapmayın .. dağ başımı orası ?

Ay bu kadar korkak olmayın ya. Ne demek göstermez. Dağda mı yaşıyoruz?

Yahu dağda bile yaşasa yasalar var ya!
Hayır bunun tarifi başka sanırım bukadar zulme ayrılmak istemiyor.
Niye ,neden ,niçin üstelik hiçbirşeyini beğenmiyor devamlı yeriyor.
Böyle hayatmı sürer ya....

O eşin olacak adam sana karşı son derece saygısız.Saygısı olmayanın sevgisinden de şüphe ederim.
Böylesi ne eş olsun ne baba.Kendine acımıyor musun?
Nasıl seni tutupta kafana yumuruk atar.Sende güç denemesimi yapıyor embesil

Buraya böyle konular açıp sinirimizi bozuyorsunuz.Lütfen yazdınız bari buraya yazılanları dinleyin ve uygulayın!
Kendinize böyle bir yaşantıyı,davranışları reva mı görüyorsunuz?

Hukuk var neden korkuyorsun mahkemenin çocuğu sana vermemesi için ne gibi bir neden var??
Ailen arkanda, okumuşsun, mesleğin var hemşiresin boşan tabi ki şiddetin hiçbir açıklaması yok.

Eşimi 5yıl bekledim 2 yıllık evliyim ilk zamanlar herşey fazla güzeldi, hamilelik sürecimde ve Doğum sonrasında çok değişti herşeye sinirleniyor onunla arabada bile bi yere gitmek istemiyorum çünkü azıcık trafik bile olsa beni suçluyor. Eşimin ailesi beni çok seviyorlar kızları Yok beni kızları gibi görüyorlar. Eşim onların yanında bana çok iyi davranıyor ama eve gelince en ufak nemden bağırıp çağırıyor. Onun hatalarına rağmen kendisini aileme sevdirmeyi başardı. Eşim futbolcu ben hemşireyim ama bebeğiM küçük diye çalışmıyorum. Kendini övmeyi çok seviyor insanların ona ilgisini çok seviyor. Ama beni beğenmiyor ne giyimimi ne tarzımı hep çok kötüsün diyor. Size yemin ederim kendimi övmek için söylemiyorum ama gerçekten çok güzel olduğumu söylerler ve bencede güzelim Yani. Üstelik kıyafetlerimi falan hep sorarlar nerden aldın diye (kapalıyım) ama kendimi beğendiremem.
Akşam antrenmandan gelir eve yemekler yaparım hem çocukla uğraşırım yemeği görür ne yaparsam yapayım “ben bunu yemem” der hangi yemek olursa olsun.
Asıl konumuz Lig tv bağlattı 9aylık kızım var şimdi. Dayanamadım gittim yanına sen niye böylesin neden bizimle ilgilenmiyorsun dedim demez olaydım. Masanın ayağını kırdı sandalyeyi yamulttu kolumu morarttı. Çocuk kucağımdayken iki eliyle kafamı sıktı ve kafamın ortasına 3 kez yumruk attı. Git diyeceksiniz ama çocuğu elimden alır bana da ne olursa olsun göstermez. Çok zoruma gidiyor 2 üniversite bitirdim kariyerimde devam etmem gerekirken oturmuş koca dayağı yiyorum. Ailem duysa direk alırlar beni yanlarına ama ben onunla evlenebilmek için çok uğraştım ve sonuç bu.. hiç bir arkadaşımla görüşmemi istemiyor huzursuzluk çıkarıyor psikolojik şiddet görüyorum. Kavganın arkasından da gelip özür diliyor bi daha olmayacak diyor. Ne yapacağım ben
Mesleğin var ailen arkanda sende ayrılmam diyorsan ne diyebiliriz ki çocuğu da anneden almak öyle kolay değil ki eşinin çocuğu alacağını sanmam anlattıklarına göre eşin rahat biri çocukla ilgilenmek ona ağır gelir

Yapma. O kadar okul okumuş, eğitim almışsın. Hakkını ver. Çocuğumu benden alırlar gibi bir bahane kabul edilemez. Sende biliyorsun ona verilmeyeceğini.

Yapma. O kadar okul okumuş, eğitim almışsın. Hakkını ver. Çocuğumu benden alırlar gibi bir bahane kabul edilemez. Sende biliyorsun ona verilmeyeceğini. Neden buna sığınıyorsun?
Öyle bir psikolojik şiddet var ki ben konuşmaya kendimi ifade etmeye çalıştıkça farklı anlıyor her şeyi ben onun hasta olduğunun farkındayım elimden geleni yapmaya çalışıyorum onun için diyorum çocuğu babadan ayırmaya hakkım yok belki yapmaz ama benimde canıma yetti. Bi ara söz vermişti doktora beraber gidecektik sonra ne olduysa baz geçti. Bu sondu annem ameliyat oldu o biraz düzelsin üzülmesini istemem çünkü evleneceğimiz zaman babam kalp spazmı geçirmişti. Durduysam bi nedenle de onun için durdum. Eşimin ailesi o kadar iyi insanlar ki size anlatamam yaşlı insanlar ama bana çok düşkünler tabi o da bi yere kadar kimse için çekemem daha fazla bu hayatı. Resmen altın kafes dediklerinde yaşıyorum. Rapor al diyorlar bana haklı olarak fakat o kadar çirkinleşsin istemem. Ben istiyorum ki hatalarını görsün insan gibi ayrılalım çünkü onun yaptıklarından ben utanıyorum.

E ne yani ne demek ben onunla evlenmek için çok uğraştım ?!?!? Bir atasözü var zorla güzellik olmaz diye..Acaba eşiniz sizin sevginizin büyüklüğüne kapılıp ben bunu ezerim kafasıyla mı evlendi diye sorası geliyor insanın ..

Biriyle evlenebilmek için "çok uğraşmak" gerekiyorsa o evliligin insanı sonradan "çok uğraştırabileceğini" bir kez daha gördük.

Ayrıca futbolculuğu bir meselek olarak görmüyorum. Evet, bir yetenek ama meslek değil. Futbolcu camiası da pek hırlı değil. Ailenizin evlenmeniza müsaade etmemesi çok normal.

Ne diyelim. Elinizden bebeginizi falan alamaz. Boşanmanız ya da ille de yuvamı koruyacağim diyorsaniz esinizin terapi alması sart. Ama bencr ailenize haber verin. Sizin soylemeyeceginiza guvenip iyice cozutur bu adam. Allah kurtarsin

Ne demek çocuğu göstermez. Seni dövdüğü an git hastaneye al darp rporunu aç boşanma davanı bak bakalım devlet velayeti sana mı veriyor o psikopata mi! İşin içinde şiddet olmasa seni beğenmemesini yok onu yemem bunu yemem laflarını belki düzelir diycem ama şiddet varsa lütfen hayatını daha fazla mahvetmesine izin verme. İşin de var ailende yanında olur yavrunla huzurlu bir ortamda hayatına devam et derim. Hem senin hem çocuğun için böylesi çok daha iyi. Bu psikopat herifin yarın öbürgün şiddetten de öteye gitmeyeceğinin garantisi yok Allah korusun neler görüyoruz haberlerde bir an önce kurtulmanı diliyorum

Eşimi 5yıl bekledim 2 yıllık evliyim ilk zamanlar herşey fazla güzeldi, hamilelik sürecimde ve Doğum sonrasında çok değişti herşeye sinirleniyor onunla arabada bile bi yere gitmek istemiyorum çünkü azıcık trafik bile olsa beni suçluyor. Eşimin ailesi beni çok seviyorlar kızları Yok beni kızları gibi görüyorlar. Eşim onların yanında bana çok iyi davranıyor ama eve gelince en ufak nemden bağırıp çağırıyor. Onun hatalarına rağmen kendisini aileme sevdirmeyi başardı. Eşim futbolcu ben hemşireyim ama bebeğiM küçük diye çalışmıyorum. Kendini övmeyi çok seviyor insanların ona ilgisini çok seviyor. Ama beni beğenmiyor ne giyimimi ne tarzımı hep çok kötüsün diyor. Size yemin ederim kendimi övmek için söylemiyorum ama gerçekten çok güzel olduğumu söylerler ve bencede güzelim Yani. Üstelik kıyafetlerimi falan hep sorarlar nerden aldın diye (kapalıyım) ama kendimi beğendiremem.
Akşam antrenmandan gelir eve yemekler yaparım hem çocukla uğraşırım yemeği görür ne yaparsam yapayım “ben bunu yemem” der hangi yemek olursa olsun.
Asıl konumuz Lig tv bağlattı 9aylık kızım var şimdi. Dayanamadım gittim yanına sen niye böylesin neden bizimle ilgilenmiyorsun dedim demez olaydım. Masanın ayağını kırdı sandalyeyi yamulttu kolumu morarttı. Çocuk kucağımdayken iki eliyle kafamı sıktı ve kafamın ortasına 3 kez yumruk attı. Git diyeceksiniz ama çocuğu elimden alır bana da ne olursa olsun göstermez. Çok zoruma gidiyor 2 üniversite bitirdim kariyerimde devam etmem gerekirken oturmuş koca dayağı yiyorum. Ailem duysa direk alırlar beni yanlarına ama ben onunla evlenebilmek için çok uğraştım ve sonuç bu.. hiç bir arkadaşımla görüşmemi istemiyor huzursuzluk çıkarıyor psikolojik şiddet görüyorum. Kavganın arkasından da gelip özür diliyor bi daha olmayacak diyor. Ne yapacağım ben
Bukadar dert yanip sonra ne yapacağım ben demek birtek bana mi komik geliyor.Burda kimse size bir çözüm bulamaz.Ne demelerini bekliyorsunuz.Cocugunuz için katlanin.Cok kıymetli kocaniz size bir madalya takar belki.Ne tuhaf ilişkiler akıl alacak gibi degil.Allah kimseyi böyle gurursuz bırakmasın.

Darp eden koca, küçük bebek, yani inanın ki hiç bir hakim velayeti sizin durumunuzda babaya vermez, çocuğu size verir, bundan emin olabilirsiniz. Bir kere çocuğun küçük olması bile yeterli.

Bence kocanızın kompleksleri var, siz okumuşsunuz kültürlüsünüz diye, ona da şimdi tabir bulurdum ama kendimi tutayım. Bu işin bu şekilde yürümeyeceğini bilmeli. Ailesiyle konuşun bence, belki onlar etkileyebilir.

Çocuğu mahkeme anneye verir. çocuk göstermemezlik edemez. Çocuk kaçırmak suçtur, velayeti siz aldığınız da vermemezlik edemez. Fiziksel şiddet de var, psikolojik şiddet de. Boşanmanız gerekiyor yoksa şiddetin dozu giderek artar. saygısı kalmamış adamın, sevgisi de. Kendinizi ve bebeğinizi kurtarın bu adamdan. bu arada bir daha yaparsa darp raporu alın ve uzaklaştırma kararı çıkarın savcılıktan. Belki aklı başına gelir. sustukça daha beter olur bu tipler.

Bu kadar tahsil yapmış birinde neden bu korku??? Hiçte merak etme 9 aylık bebeği alsa bile 2 ay sonra getirir. Kim bakacak ona kv mi kp mi kocan olacak karaktersiz mi???? Kendinize resmen eziyet çektiriyorsunuz. Mesleğiniz var ve kendinizi ayak altında ezdiriyorsunuz. Kendiniz için yapmasanız bile bebeğiniz için yapın.

Hakim çocuğu anneye verir de acaba adam ne yapar , çocuğu kaçırır mı , kadını öldürmeye mi kalkar sanırım konu sahibinin korkusu bu... Aynı korkuları yaşayan biri olarak sanırım o kendi eli ayağı ile gitmese ben de hala çekiyor olacaktım.

2 üniversite bitirmişsiniz ama devletin anne yüz kızartıcı(aldatma) suçu yoksa anneden yana olduğunu bilmiyorsunuz
hele emzirilen bir çocuk kesin sizde kalır

Vé sizin mesleğiniz var...bence bi dur demeli ayaklanmalisiniz. İş bakın ve dava açın. Mesleğiniz varken kimse çocuğu alamaz sizden .. zaten çocukla tehdit edebilicek kapasitede biriyle vurmasa dahi evli kalmayın. . Hayat kısa ve akıp gidiyor..

Mnyk herif! Ablacım durma bunun yanında. Merak etme hakim aklı başındaysa sana verir evladını. Okumuş kadınsın cahil cahil davranma. Azıcık güçlü ve özgüvenli olun. Kadın isterse herşeyi başarabilir!

Bebek kucağınızdayken kafanızı sıktı ve başınızın ortasına 3 kere vurdu mu? Allahım bu Nasıl bir şey , artık benim aklım almıyor bu şiddeti.Bir an önce çıkın gidin o evden.Bebeği göstermemek öyle kolay bir şey değil.Gözümde kaşına kaşına futbol izleyip karısını döven çocuğuyla ilgilenmeyen bir kazma canlandı.Böyle bir adamla evli kalmak mı istiyorsunuz?

Back
X