• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok değişti

Eşimi 5yıl bekledim 2 yıllık evliyim ilk zamanlar herşey fazla güzeldi, hamilelik sürecimde ve Doğum sonrasında çok değişti herşeye sinirleniyor onunla arabada bile bi yere gitmek istemiyorum çünkü azıcık trafik bile olsa beni suçluyor. Eşimin ailesi beni çok seviyorlar kızları Yok beni kızları gibi görüyorlar. Eşim onların yanında bana çok iyi davranıyor ama eve gelince en ufak nemden bağırıp çağırıyor. Onun hatalarına rağmen kendisini aileme sevdirmeyi başardı. Eşim futbolcu ben hemşireyim ama bebeğiM küçük diye çalışmıyorum. Kendini övmeyi çok seviyor insanların ona ilgisini çok seviyor. Ama beni beğenmiyor ne giyimimi ne tarzımı hep çok kötüsün diyor. Size yemin ederim kendimi övmek için söylemiyorum ama gerçekten çok güzel olduğumu söylerler ve bencede güzelim Yani. Üstelik kıyafetlerimi falan hep sorarlar nerden aldın diye (kapalıyım) ama kendimi beğendiremem.
Akşam antrenmandan gelir eve yemekler yaparım hem çocukla uğraşırım yemeği görür ne yaparsam yapayım “ben bunu yemem” der hangi yemek olursa olsun.
Asıl konumuz Lig tv bağlattı 9aylık kızım var şimdi. Dayanamadım gittim yanına sen niye böylesin neden bizimle ilgilenmiyorsun dedim demez olaydım. Masanın ayağını kırdı sandalyeyi yamulttu kolumu morarttı. Çocuk kucağımdayken iki eliyle kafamı sıktı ve kafamın ortasına 3 kez yumruk attı. Git diyeceksiniz ama çocuğu elimden alır bana da ne olursa olsun göstermez. Çok zoruma gidiyor 2 üniversite bitirdim kariyerimde devam etmem gerekirken oturmuş koca dayağı yiyorum. Ailem duysa direk alırlar beni yanlarına ama ben onunla evlenebilmek için çok uğraştım ve sonuç bu.. hiç bir arkadaşımla görüşmemi istemiyor huzursuzluk çıkarıyor psikolojik şiddet görüyorum. Kavganın arkasından da gelip özür diliyor bi daha olmayacak diyor. Ne yapacağım ben
boşanacaksın.

Eşimi 5yıl bekledim 2 yıllık evliyim ilk zamanlar herşey fazla güzeldi, hamilelik sürecimde ve Doğum sonrasında çok değişti herşeye sinirleniyor onunla arabada bile bi yere gitmek istemiyorum çünkü azıcık trafik bile olsa beni suçluyor. Eşimin ailesi beni çok seviyorlar kızları Yok beni kızları gibi görüyorlar. Eşim onların yanında bana çok iyi davranıyor ama eve gelince en ufak nemden bağırıp çağırıyor. Onun hatalarına rağmen kendisini aileme sevdirmeyi başardı. Eşim futbolcu ben hemşireyim ama bebeğiM küçük diye çalışmıyorum. Kendini övmeyi çok seviyor insanların ona ilgisini çok seviyor. Ama beni beğenmiyor ne giyimimi ne tarzımı hep çok kötüsün diyor. Size yemin ederim kendimi övmek için söylemiyorum ama gerçekten çok güzel olduğumu söylerler ve bencede güzelim Yani. Üstelik kıyafetlerimi falan hep sorarlar nerden aldın diye (kapalıyım) ama kendimi beğendiremem.
Akşam antrenmandan gelir eve yemekler yaparım hem çocukla uğraşırım yemeği görür ne yaparsam yapayım “ben bunu yemem” der hangi yemek olursa olsun.
Asıl konumuz Lig tv bağlattı 9aylık kızım var şimdi. Dayanamadım gittim yanına sen niye böylesin neden bizimle ilgilenmiyorsun dedim demez olaydım. Masanın ayağını kırdı sandalyeyi yamulttu kolumu morarttı. Çocuk kucağımdayken iki eliyle kafamı sıktı ve kafamın ortasına 3 kez yumruk attı. Git diyeceksiniz ama çocuğu elimden alır bana da ne olursa olsun göstermez. Çok zoruma gidiyor 2 üniversite bitirdim kariyerimde devam etmem gerekirken oturmuş koca dayağı yiyorum. Ailem duysa direk alırlar beni yanlarına ama ben onunla evlenebilmek için çok uğraştım ve sonuç bu.. hiç bir arkadaşımla görüşmemi istemiyor huzursuzluk çıkarıyor psikolojik şiddet görüyorum. Kavganın arkasından da gelip özür diliyor bi daha olmayacak diyor. Ne yapacağım ben
Tam bi basak erkegi gibi esiniz

Eşim beni hırpalamıştı zamanında.. yani itiş kakış oldu aramızda.. öyle yumruklar fln değil.. ona rağmen evi terkettim 3 ay 8 aylık bebeğimi de yanıma alarak..geldi yalvardı yakardı ailesi ile de öyle barıştık.. hala mükemmel bir evliliğimiz yok ama vurması çok başka..

sen benden daha avantajlısın mesleğin var elinde.. lütfen kendine bunu yapma.. hemen darp raporu al terket evi.. belli ki boşanmak istemiyorsun bari burnunu sürttür..

Sen buna eş demissin ama bu bildiğin öküz.
Daha ufacık bebeğin mahkeme her şekilde sana verir,boşanmak hakkında en hayırlısı gibi duruyor

Eninde sonunda ayrılacaksın bu adamdan. Daha ne kadar dayanabilirsin ki. Ne kadar erken savaşmaya başlarsan o kadar iyi.

su an varya tiksindim resmen sinirden catlaya bilirim. nedemek cocuk kucagindayken dayak Allah korusun o yumruk cocuga gelseydi? Okadar okumussun kendini kandirma kimse bebegini senden alamaz! Kendini düsünmüyorsan cocugunu düsün

Sevilmiyorsunuz önce bunu idrak edin. Dağbaşında yaşamıyorsunuz nedemek göstermez. Bukadar pasif olduğunuz için bütün bunları yapabiliyor zaten.

Bu hayatı yaşamaya kimse haketmez. Kendine bunu reva görme . Ayrılmayacaksan bile kendini şartla bir daha yaparsa darp raporu al ve ailenin yanına git burnunu sürtmeden de gelme.

Gençliğine bebeğine yazık.

Niye bu erkekler şu koşacak dünyayı dar ederler anlamıyorum. Bari biz kendi kıymetimizi bilelim arkadaşım:110:

Çocuğu göstermeme diye bir şey yok. 9 aylikmis daha..
Bende böyle bir konu acmistim arkadaşlar yardımcı oldu senden alamaz kimse çocuğunu ... Sen ondan al gösterme .

Çekmek zorundada değilsin beyenmiyosa beyenmesin. Çekme okumuştum etmişsin ne güzel ailende arkanda çık git.

Mecbur çekeceksin yapacak bir şey yok. Her üniversite mevzusu, ailesinin prensesi mutlu evlilikler yapacak, sevilecek diye bir kural yok. Bazıları dayak yiyecek, kısıtlanacak, aman ömrün çöp olsun da 5 senen çöp olmasın.

Oha diyorum kocanıza,
Yumruk atmak nedir?
O adama dünyayı dar edeceğinize sinmiş ikinci dayaginizi mi bekliyorsunuz?
Darp raporu da yoktur Allah bilir

Senin "esin" (aslinda kelimesine bile layik degil) narsistin teki kusura bakma da. Cok tipik hareketleri. Ac bir oku internetten. Sen aklini basina topla ve cocugunun ve senin güvenligi icin o evden cik! Onunla evlenmek icin ne kadar ugrastigin veya beklediginin hic bir önemi yok. Bazi hatalari yillarca sürdürüyoruz. Sonuclar ortada. Hem öyle bir "babanin" yaninda büyüyen cocuk ne hale gelir bir düsün. Ailene durumu anlat. Susma! Cocugu da alamaz elinden. Narsistler cok sinsi bir insan türüdür. Disari hep mükemmel profil cizerler. Ona kanmissindir zaten. Ama en yakinlarini ezip bitirene kadar durmazlar. Kac kurtar kendini ve bebegini

Ailesi ardında durmayan gidecek yeri olmayan işi gücü olmayıp kendine ve çocuğuna bakıcak gücü olmayan kadınları evet anlıyorum ama sizin gibi şartlara sahip olup rest çekmeyen kadınları anlamıyorum..

Çocuğunuzu da görürsünüz fıstık gibi de yaşarsınız. Ailenize anlatmakla başlayın işe.. Eşinizin, annesi yanındayken ilgilenmediği evladıyla bi başınayken bakıcağını mı sanıyosunuz? Siz ayrılmaktan çekiniyosunuz gibime geldi..

su an varya tiksindim resmen sinirden catlaya bilirim. nedemek cocuk kucagindayken dayak Allah korusun o yumruk cocuga gelseydi? Okadar okumussun kendini kandirma kimse bebegini senden alamaz! Kendini düsünmüyorsan cocugunu düsün

Almanyada su anda bir mahkeme görünüyor. Adamin biri karisina yumruk savururken kucagindaki bebegin kafasini kirmis. Adam sporcu üstelik. Yani bebegi de yaraliyabilirdi haklisiniz

Ayrılmamak için bahaneler üretme
Çocuğu vermez durumu yok
Bu adamla niye duruyorsun
Çocuğuna yazık ya annesinin kucağındayken annesi şiddet görüyor
O çocuk bunları yarın öbür gün anlamaya başlayacak,bu huzursuzluğu hissedip onarılmaz yaralar alacak
Kaç ve kurtul bu dengesiz iğrenç adamdan

Git diyeceksiniz ama çocuğu elimden alır bana da ne olursa olsun göstermez.
Evet mesleği olan anne yerine dayakçı babaya verirler çocuğun velayetini. Mafyaysa ayrı ama siz gidip darp raporu almakla başlayın işe. Çocuğunuzun da kafasının yumruklanmasını izlersiniz bu gidişle. Eşiniz özür diledikten sonra morluklarınızı karşılaştırırsınız.

Adam kafana 3 defa yumruk attı
Ya sana bişey olsaydı
Beyin kanaması geçirseydin felç kalsaydın ne olacaktı
Hemşiresin üstelik
Ben endişelendim senin için
Ailenden saklamaya hakkın olmayan bir konu bu

Back
X