- Konu Sahibi Norvecli_87
-
merhaba arkadaslar bu siteye dun uye oldum, ben Norvecten katiliyorum bir kizim var ve evliyim. cok buyuk bi derdim var, 3 yil ønce evlendim yani daha 17 yasindadim, ve ozaman esimle dunyanin en mutlu insaniydim, okadar iyi bir insandiki anlatamam, ama araya ayile sorunlari girdikten sonra cok degisti esimi taniyamaz oldum okadar degistiki, kufur siddet azarlama nisanliyken anlattiklarimi bile basima kalkiyor ne yapacagimi sasirdim... onu hala okadar cok seviyorum ki.... kac kere ayrilmaya ciktim ama her dønmemde søz verdi bidaha olmayacak diye ama hep ayni... bide kizimizi sana birakmam diye tehdit ediyo... nezamana kadar surer bu evlilik bilmiyorum ama kizimi benden alacak diyede cok korkuyorum. dusunun bi onu buraya getirmek icin aylarca agladim is aradim ev kiraladim ve sonunda getire bildim fakat benim icin naptin diyo... onu buraya getire bilmek icin ilk cocugumu aldirmak zorunda kaldim, cok pismanim ama cok gec.... cok cagresizim insallah duzelir...
Okudugun icin cok tesekkur ederim...
ikiside istemiyerek zorla nisanlandilar ve olmadi cunki ablam baskasina kacti. biz zaten esimin aylesiyle surekli konusuyoduk ve tabiki gidiyrduk iznlerde. ve esim bana cok ilgi gøsterince sevdik birbirimizi ve evlenme teklifi etti bana ve kabul ettim cunki cok seviyoduk birvirimizi cok flørt ettik evlenmeden bøle iste... :S
Pekii bu flört zamanında mı fark etmediniz eşiniz asabi tavırlarını?
hayir ozaman melekti baska larina benim yanimda køtu bi søz bile søyletmiyordu cok iyidi... ama zaman bu hale getirdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?