esim cok degisti....

eşin oraya geldiği için uyum sorunu yaşıyor olabilir. özellikle kendini de geliştirmiyorsa, uyum için çabalamıyorsa bilinçaltında hem orada kalmak hem memleketine dönmek arasında bocalıyor olabilir. genelde yurtdışına giden kadın yada erkek farketmez çok sık yaşanan bir durum. 1 sene sonra psikolojik tedaviyle dönenleri biliyorum.

bu arada çocuğunu vermemek gibi bir durum söz konusu olamaz. hele ki orada hiç sanmıyorum. burada bile küçük çocuk anne bakabilecekse direkt anneye veriliyor. babaya görmek için günler belirleniyor. yasaları gelişmiş bir ülke hiç sanmıyorum. o yüzden korkun olmasın ama inşallah bunlarada gerek kalmaz, herşey yoluna girer. eşinin psikolojisi için bir yardım istemeye çalışın derim ben.
arkadaşların dediği gibi sırf oraya kapak atabilmek için basamak olduğunu düşünmek dahi istemiyorum. çok yaralayıcı ama sen bunu bizden daha iyi bilirsin. çünkü senin eşin ve senin yaşanmışlığın. bunuda göz ardı etme....
umarım düzelir durumun...

Hata baştan yapılmış.Aileni çok suçluyorum,ne olursa olsun ilk başta yaş daha sonrada halanın oğlu ile yapılan bir evliliğe nasıl destek verdiler.Yurtdışında yaşıyorsunuz hiç mi etrafınıza bakmıyorsunuz Senin eğitimin sana verecekleri en büyük miras olmalıydı.Aşk bu diceksin ama canım benim böle bişey yk herşey elde edene kadar önemli olan sevgi vede saygı ve nitekimde eşin senin yaşam olanaklarından yararlanmak için kızma ama birz sizi kullanmış.Daha çok gençsin iyi düşün kararını ver belki bir şans daha tanı ama bunu eşinede söle çalışmıyorsan çalış kararlılığını görsün kızınada kendinede bakabilirsin.Sağlıklı huzurlu mutlu yaşam dileğiyle unutmaki herkes hakkettiğini yaşar

BİZDE 3YILLIK EVLİYİZ EVLENMEDEN ÖNCE VE SONRASINDA DA EŞİM ÇOK İYİDİ AMA BAZI SORUMLAR OLAYLAR EŞİMİ VE BENİ ÇOK DEĞİŞTİRDİ EŞİM Mİ DAYA ÇOK SİNİRLİ ASABİ BAĞIRAN HİÇ DİNLEMEYEN BİR İNSAN YAPTI AMA HER ŞEY DÜZELİYOR BAZI PSKOLOJİK SORUNLARDAN DOLAYI ORTAYA ÇIIYOR BUNLAR ŞİMDİ EŞİM ÇOK PİŞMAN BANA BAĞIRDIĞI VS... YAPTIKLARI İÇİN BENCE OTURUN SORUN VAR DEMEK Kİ PSKOLOJİK BİR SORUM VAR EŞİNİ ANMAYA ÇALIŞ EĞER YOKSA DA ZATEN SEVGİSİ BİTMİŞ DEMEKTİR...

erkeklerin kadınları anlamaları ne kadar zor ise biz kadınlarında
erkekleri anlamaları çok zor benim eşim 8-9 ay önce melekti ama
şimdi beni çok kırıyor demekki erkekler değişebiliyor bu belkide
yaş ları ilerlleyince çıkıyor

canım inan ki üzüldümm benimde eşimmm öyleee bi gün takdir yüzü görmedim inan her yaptığıma illa vereck bi cevabı var işi gücü beni aşağalısın bende küçük yaşta 19 yaşında evlendimmm hiç bişey eskisi gibi değill çok değiştiii seni çok iyi anlıyorum benimde 1 yaşında bir oğlum var tek mutluluğum ooo inşş herşey istediğimiz gibi olur cnmm

neyazikki erkekler yurtdisina gelince ne oldum delisi oluyolar
zor bir durum
allah yardimicn olsun
ama eger birbirinizi gercekten seviyorsaniz bu durumun ustesinden gelirsiniz
allah yar ve yardimcin olsun

ya güzelim ablan meselesi olmasa ileride düzelir evliliin helede çocuk olduğu dönemlerde bazı erkeklerde oluyor psikoloji değişimleri derdim bende de oldu. önce evliliğin ilk yıllarında birbirimizi iyi tanmamaktan ve çocuk küçükken eşle fazla ilgilenenmemekten kaynaklanıyor. ne kadar çıksakta aynı yastığa baş koymayınca huylar ortaya çıkmıyor. ama zamanla düzeliyor derdim. ama eşin nin ablanın intikamını senden alma olasılığı geliyor inasanın aklına .inşallah öyle bişey yapmıyordur. aileler nasıl izin verdi ablandan sonra sizin evlenmenize hayret doğrusu. bence dikatli ol eşin intikam alıyorsa bu işi bitir korkma derim. ama eşinin gerçekten seni sevdiğini düşünüyorsan biraz zaman ver düzelir. evet edilen küfürler kırılan kalpler onarılmıyor ama zamanla geçiyor. biz atlattık çok şükür.

kesinlikle çok haklısınız .İnsanlar sırf yurtdışında yaşamak için birilerini kandırıp evlenebiliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…