Ama hem kredi kartlarını ödeyip hem geçinememPolise git, darp raporu al tabiki napıcaksın Sana nasıl vurur Bunu nasıl sineye çekrsin Saçmalama sırf borcun var diye susamazsın İlk başta eşinle konuş bidaha sana elini kaldırırsa neler olacağını anlat
Bu basit bişey değil Sonsuza kadar dayakmı yemeyi düşünüyosun Bi kadına nasıl el kaldırırlır
Yok cnm benim ikizlerim var 12 yaşına girecekler Allah razı olsun ilk kaynanam bakıyor ama devamlı telde internette adanaya gittiğimde görüşüyorum.onun oğlu 7 yaşında onunda annesi bakıyor.gündüzleri gelip akşamları gidiyor hep bizde değil...yani nafaka almıyorumSenin çocuğun,seninle mi yaşıyor ?
Babasından çocuk için nafaka alıyor musun ?
Ama hem kredi kartlarını ödeyip hem geçinememborç olmazsa bi dakka durmazdım inanın hem bu ilk dövüşü değil rahat 10 defa olmuştur.konuştum eşimlede bir daha döversen biter dedim elimi kırdıktan sonra bi daha asla dedi yine yaptı
Aldığı 900 tl maaşla hem geçinmeye çalışıyoruz hem borcu ödemeye ama bitmiyor kartlara yatırıp geri ihtiyaçlarımızı kartlardan aldığımız için borç çokta eksilmiyor.ilk evliliğinden olan oğluna çok para harcıyor 15 aydır evliyim 10 ayakkabı alındı çocuğa çok şımartıyorlar her istediğini yapıyorlar sabah gözünü açıyor yüzünü yıkamadan oğlunu arıyor hadi gel diye özel yaşantımızıda mahfediyor ilk günden beri böyle hiç yaşatmadı bana evliliği çünkü kaynanam öyle istiyor hep oğluyla ilgilensinValla canım bana kalsa hemen kurtul o adamdan derim Biliyrm yuva kolay kurulmuyo Benimde eşimle çok sıkıntımız oldu Ama ne kadar sinirlenirse sinirlensin (ki çok damarına basmama rağmen) aasla elini kaldırmaz Yani demek istediğim dayak olayı evlilikte kaldırılıcak bi olay değil Zorrr o yüzden bu adamla yaşanılmaz psikolojinide bozar Ya buna iyi bi ders vericeksin düzelmesini bekleyeceksin Yada şimdiden bu borçları ödemeye bakıp sonundada adamdan kurtulacaksın Bi an önce ödeyin borcu Yoksa 8 bin tl için canından olucaksın
cnm ben ortaokulu bile bitiremedim okutmadılar bizimkier maddi durumlardan dolayı zaten ilkokuluda amcamlarda dedemlerde okudumAffedersiniz siz ne mezunusunuz? Hani güzel bir işe falan girseniz
cnm ben ortaokulu bile bitiremedim okutmadılar bizimkier maddi durumlardan dolayı zaten ilkokuluda amcamlarda dedimlerde okudum
Tabikide sorun ben zaten çoğu şeyi yazmadım çok uzun olmasın diye.izin veriyor ama bulduğum işleri beğenmiyor kendine iş bulmasını söylüyorum ilgilenmiyor 15 ayda toplasan 5 ay çalıştım vede birikmiş paramıda yedim eşyaları alırken.Maalesef benim üzerimeEşin çalışmana izin vermiyor mu ?
Kredi kartları senin üzerine mi ?
Çok soruyorum kusura bakma ama ona göre öneride bulunacağım.
Teşekkür ederim.Eşim lise mezunu ve benim ondan daha akıllı bilgili olduğumu hep söyler ama ne fayda değer vermedikten sonraHımm yazınız baya güzel ünv mezunu falan zannettim !!!
İlkokul mezunu bile olsanız bir an önce çalışmaya başlayın bence benim halam 35 yaşında başladı bir doktorun yanında temizlikçi olarak şimdi emekliliğe gün sayıyor
Tabikide sorun ben zaten çoğu şeyi yazmadım çok uzun olmasın diye.izin veriyor ama bulduğum işleri beğenmiyor kendine iş bulmasını söylüyorum ilgilenmiyor 15 ayda toplasan 5 ay çalıştım vede birikmiş paramıda yedim eşyaları alırken.Maalesef benim üzerime
Şu an ilk dayakta darp raporu alıp boşanma davası açmak,en kestirme çözüm gibi görünüyor.
Fakat herkes türlü sebeplerden kestirme sonuca gidemeyebiliyor.
Manevi baskı,eşin özür dilemesi,boşanma sonrasından korkmak vs...
Daha uzun vadede yapabileceğin...
Öncelikle Gebze'de kalacaksan (Adana'ya dönmeyeceksen ) bir an evvel iş bulmanı öneririm.
Gerçi ben Adana'ya dönmen taraftarıyım,en azından aç açık kalmazsın ve çocuklarına yakın olursun.
Acil olarak kredi kartını bir daha açılmamak üzere kapattır.
Eşine,kartını kaybettiğini söyle.Yenisini al derse,banka vermiyor dersin.
Hatta maaşım yok diye vermiyorlar dersen,çalışmana bahane olur.
Ayrılmak istersen,evden ayrılma,eşini gönder.Zaten eşyaları sen almışsın,senin olması gerekir.
Sizin ona bağımlı olmanızı istiyor.
Madem çocuklarınız sizin yanınızda değil, hemen o evi terkedin.
Bir kadın sığınma evine gidin , orda yaşarken iş bulup borcu biraz kapatırsınız.
Çocuklarınız için çekseniz bu rezilliği anlarım,borç için çekmeyin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?