Eşim çok yalan söylüyor ve Dövüyor

şikayet et desem beterini yapar bu adam..boşan desem borç içine sokmuş seni eminim kasıtlı yapmıştır seni bağlamak için bu adam..en iyisi kaç git izini bile bulamayacağı şekilde..önce bir plan yap nereye giderim nasıl bir iş bulurum falan..valla ben olsam bunu yapardım..keşke evlenmeseydin buy kişiyle dicem ama?..aşık oldum deme sakın..

Polise gitmelisin arkadasim, seni nasil dovermis. Ailenin yanina gitmelisin. Adana laf soylerler diyorsun boyun egmiyorsun ama esinin dayaklarina boyun egiyorsun. Boyun egme! Adana'ya git, cocugundan uzak kalmazsin hem, is de bulur calisir borcunu odersin. O adamdan sana asla hayir gelmez.

Severek evlendik hala seviyormuyum bilmiyorum belki yalnızlıktan bu kadar bağlandım.Boşanmada sorun çıkaracağını sanmıyorum zaten aileside istiyor sürekli baskı kuruyordu en başlarda boşanması için ailesi şuan öylemi bilmiyorum ama..Şikayet ederim dedim et dedi nafaka isterim dedim iştem çıkarım ödemem dedi öyle bir adam ama bir aradayken ufak ufak ödüyor borcu.yani ben onu olduğu gibi kabul edip borcu ödemesini bekliyeceğim veya karı koca gibi olup yalanlarına ilgisizliğine tahammül edemeyip kavga çıkartacam dayak yicem evde kalırsam 2 seçenek bu

Adanada çok zor inanın arkadaşım çalışmak yaşamak dediğim gibi kendi ailemde istemiyor adanaya dönmemi şaşırmış durumdayım ama herkes borcu sen öde ayrıl diyor yorumlara bakınca bilmiyorum korkuyorum inanın

boşan gitsin..hiç birşey eziyet çekmeye değmez..alasını yaparsın sonra herşeyin

Evliliğinizin temel sorunları eşinizin ailesine ve oğluna düşkünlüğü mü? Eğer en büyük sorun buysa siz daha anlayışlı davranamaz mısınız? Kayınvalideniz, geçmişte sorunlar olsa da, şimdi sizle görüşmek istiyormuş madem siz de temiz bir sayfa açsanız olmaz mı? Eşiniz sizin baskınız yüzünden yalan söylemek zorunda kalıyorsa artık adamı yalan söylemeye mecbur etmeyin. Eğer evliliğinizi o veya bu nedenle sürdürecekseniz bu olaylara yaklaşım tarzınızı değiştirin.

o zaman bence polise gidin, tutanak alin. Esin biraz korksun, pisirik olmadigini anlasin. Bir daha da el kaldirmaz sana eger korkarsa. Sonra da calisip borclarinizi temizlersiniz. Borclariniz bitince de kendinize ev tutup, cikarsiniz, sonra da bosanma davasi acarsiniz.

ablammm ben sana kıyamam polise git darp raporu al sana el kaldırmasına izin verme gerekirse eline bıçağı al üzerine yürü sen onu bi kere korkutsan o bir daha yapamaz. o elleri kırılsın allah belasını versin onun nefret edeiyorum erkeklerden hayvanlar

Bugün döverken seni bıçaklarım bile dedi o derece yani korkmuyor cnm maalesef

canım oncelikle su kartlara tedbir koydur madem senin üstüne harcamassanız daha çabuk biter borcun bu arada eşinle konuşmaya çalış derim sana anlıcağını pek sanmıyorum ama gene bi umut zaaflarını kullanarak onunla iyi olmaya çalış çünkü şuanlık durumun çıkarsız en azından belli süre idare eder diye düşünüyorum

Bu borç eşinin eline koz olmuş sanki... Bir de her şeyi söyleyip uyuyan yılanı uyandırmasan..Yani boşanıcam nafaka isterim..vs. Adam hazırlık yapacak!!

Öncelikle gidip darp raporu al.mutlaka!Elinde bulunsun...Eşine uzaklaştırma bile verirler.. Sonra avukata danış..Boşanma,nafaka,maddi manevi tazminat ve borcun kapanması için ne yapılması gerekiyorsa avukat bilir.. avukat borcu ona ödetebilir belki.. illa yolu vardır..

O yaratığın seni öldürmesini mi bekliyorsun! Elini kırabiliyor!!!!!!!! Elini kırdığına dair rapor almışsındır umarım!!!!

Evet temel sorun ailesi ve oğlu.Ben bu kadar borçta iken kusura bakmada cnm 2 ayda bir oğluna kredi kartımla 40 tllik ayakkabı alamam ki ben bile pazardan giyiyorum en fazla 20 tl lik ayakkabı.kuaföre gittiğim yok saçımı kendim boyuyorum kaşımı kendim alıyorum.Sabah gözünü açarkenden oğlu daha yüzünü yıkamadan arıyor çağırıyor ben bunlar için evlenmedim bizimde bir karı koca hayatımız var çocuk 7 yaşında şımarıklıktan yalnız uyumuyor ortamızda uyumak istiyor.İşten geliyor direk kaynanama sanki evi orası sonra eve geliyor.Kaynanmlada asla barışmam bana demediğini bırakmadı evime geldi bana hakaret edip git bu evden dedi bugünde battaniyelerini getirmiş bana sormadan yıkamam için bu kadar ana kuzusu olunmazki.kahvaltıdan kalktığını bilirim daha doymadan anası aradı diye

Hastanede raporda eşi tarafından dövülmüştür diye kayıt edildi ama ben ağrıdan eve gelmiştim almadım yani raporu.önerilerin için teşekkür ederim cnm çalıştığı bir gün avukata gidip danışmak en iyisi.çünkü 4 gün çalışıyor 2 gün izinli 2 gün gece giidyor yani çoğunlukta evde biricik taptığı oğluyla

Canım onun istediği yalanlarına harcamalarını göz yumucam o zaman sorun yok.Bende istiyorumki bir an önce borç bitsin rahat edelim ama o sürekli harcama yapıyor hayır diyincede karı gibi küsüp günlerce konuşmuyor öyle bir inat

Ya anlamadigim,hadi kv den sizi kovmus cikmissiniz ayri eve e peki paraniz pulunuz yok ne demeye olmayan bir parayla onca esya alirsiniz.masa sandalye cekyat ocak tv camasir makinasi yeterdi ilk basta.noldu simdi.esyan var huzurun yok.uc kurus maasla gecinip borc odemeye calisan ve muhtemelende psikolojik sorunlari olan kocan seni kum torbasina cevirmis.
Eskiden ana babalarimiz herseylerini evlendikten sonra yaparmis.iki kuru sandalye,tencerede pisir kapaginda ye.

İlk işiniz telefonla bankayı arayıp kredi kartınızı kaybettiğinizi söyleyip kapattırmak olsun.
Eşinize bundan bahsetmeyin,kullanmaya çalıştığınızda kart çekmez, sebebini bilmiyorum dersiniz.
Madem 2 ay sabretmeniz gerekiyor bu süreçte iyi geçinin.
Şuan bir darp iziniz varsa gidip rapor alın.
Bunları yaparken şüphelendirmeyin.
İş bulur bulmazda boşanma davası açarsınız.

Rica ederim.. Hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir tabi..Mutlaka bir avukata danış canım.. Umarım en kısa sürede bu pislikten kurtulursun..

Gitsin anasıyla yaşasın Sinir oldum...

Konuşmasın zaten seni döven öldürmekle tehtid eden biri konuşmasın yani bişey kaybetmessin ki canım en iyisi arkadaşların söylediği gibi sen o yaratığın işte oldugu bi gün git avukata danış belki bi çıkar yolunu bulursun ne bileyim bi öneride bulunur madem ailesini oğlunu bu kadar çok seviyodu senin başını neden yaktı kendinden acizi dövmek çok kolay valla allah felç getirsin o vuran eline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…