• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim..darp..aileler..

Ailem evimdeyken odada dövdü ben duymasınlar diye sustum ama sabah rapor alınca gelince söyledim zaten yuzum gozum şiş ama ş var babam saf yani gercekten aşırı sessiz sakin ve çok hasta olan biri çok zayif duşkün yani zaten ben baktırmaya getirmiştim götürmeyi cok iatiyorlar ama benim çene ameliyatı olmam lazım suan kötü durumda cenem ve inanın git gel yapıyorum ayy cok uzattım kusura bakmayın yani benim memlekeyimde bu saglık imkanı yok o yuzden gidemiyorum
O adam vurduğu için mi çenenizden ameliyat olmanız lazım?

Polis, asker gibi bazi kişiler evlilikleri üstünde, konumlarını ve silahlarını bı korku ve baskı aracı olarak kullanıyor. Buna çok üzülüyorum. Sinirleniyorum.

Devlet eğer sana o silahı vermişse senin sorumluluğun çok daha fazla.. Kalkip masum bı kadını tehdit etmek nedir? Hem de bu eşi, bu nasıl bir ilişkidir? Devletin polis ve askerlere sosyal ve psikolojik destek vermesi ve belli aralıklarla test etmesi gerek. Ama coook başka şeylerle uğraşıyor. Hatta suçu yada ihmali kesinlesince, onu meslekten ihraç etmeleri gerek.

Neyse diyeceğim o ki, böyle bir adamla devam etmek mantıklı değil. Böyle ciddi öfke sorunu ve şiddet eğilimi varsa tedavisi bile güç. Yani bi sinir anında seni öldürebilir bile. Sakın, sakın ola hamile kalma. Gençsin, mesleğin de var. Boşan, gerekirse başka şehre taşın. Kendini kurtar canım.

Son düzenleme:
Dün ki 21 yaşında ki kıza ortada boyle iğrenç şeyler olmamasına rağmen iki de çocuk vardi onda kız çalışmıyordu boşan dedik mahvettik kızı burada bu üye gelmiş hala öyle dedi böyle yaptı e tamam boşanma

Of

konu sahibi sen neyi bekliyorsun halen neyden korkuyorsun onu anlayamadım ben? böyle biri ile evli kalmayacaksın değil mi
eşin ruh hastası.. öfke kontrolü yok seni öldürmesini mi bekleyeceksin ? mesleginde var kaç kurar kendini niye bekliyorsn aklım almıor şu an

Dün ki 21 yaşında ki kıza ortada boyle iğrenç şeyler olmamasına rağmen iki de çocuk vardi onda kız çalışmıyordu boşan dedik mahvettik kızı burada bu üye gelmiş hala öyle dedi böyle yaptı e tamam boşanma

Of
Inanin ki bosanip bosanmama degil mesele bosanirim zaten ama cok kotu seyler yasadim inanin ne kadar anne babamizda olsa ayni psikolojiyi kimse anlamiyor cok asagilandim sonra dalga gecer gibi el ustunde tutuyorlar guye

Inanin ki bosanip bosanmama degil mesele bosanirim zaten ama cok kotu seyler yasadim inanin ne kadar anne babamizda olsa ayni psikolojiyi kimse anlamiyor cok asagilandim sonra dalga gecer gibi el ustunde tutuyorlar guye
Devam et kardeşim o zaman...
Allah korusun, bir gün haberlerde 30 saniyelik bir kadın cinayeti olarak yer alma. Dua gücüyle yada evrene olumlu mesaj göndererek korunma bekliyorsun belli ki.

Ben kimseye kolay kolay boşanın demem. Bir yuva kolay kurulmuyor.
Ama size tek söyleyeceğim BOŞANIN.
Eşiniz akıl hastası.
Kişilik bozukluğu olsa dayanın, çözüm yolları üretin derim.
Ama sizin eşiniz öyle değil maalesef.
KV ile KP yan odadayken karısını öldüresiye dövmek, sonra sarılmak istemek ancak akıl hastası bir adamın işi.
Ailesi de biliyor muhtemelen ne kadar dengesiz olduğunu.
Tedaviye yanaşacağını düşünmüyorum.
Çünlü hasta olduğunu kabul etmeyecektir asla.
Kendinizi kurtarın.
Daha çok gençsiniz. Önünüzde çok uzun yıllar var.
Tüm hayatınızı bir akıl hastası için "ya düzelirse" umuduyla heba etmeyin.
Düzelmeyecek!

Ayrica annesine göre bu çok ayıp birşey o boğazimı sıktı diyorum vücudum morluk icinde ben onun kolunu kanatmışim şoka ugramış gibi konuşuyor ya biride demedi ki oglum bu ne demek yani kendi ailesi bile biz mi uğrasacaz adam olsun bıktik biz diyip evlerine gittiler ya
artık bir kavga anında boğduğunda ya da silah kullanınca ölürsün.
böylece boşanmış olursun.

adam cani, psikopat, öldürmeye teşebbüs ediyor ve senin aklın mı karışık sadece?

işin gücün var, kocan döverken kendini savunuyorsun ama boşanmıyorsun. sebep?

bu kadar şeye rağmen o adamla evli kalıyorsun ya her şeyi hakediyorsun.

Ben bosanacagimi soyluyorum ama o gun ölümüm gelir diyor eger oyle birsey olursa benim hayatimida bitirirler
aşiret mi bunlar mafya mı?
öyle olsa bile er geç bu adam öldürecek seni.

Cekmemi soylediler utanmadan ama cekmedim cekmem de
O zaman onun ölüsünü dirisini düşünme, sen kendinden sorumlusun. Kendini öldürürse, sana verdiği zararların yanında bide kendi bedenine yaptığıyla yargılanır öbür tarafta o onun problemi.
Sen kendini kurtar şüpheye düşme bırak o uğraşmak istemeyen ailesi düşsün peşine.

Canım kendine bu kötülüğü yapma.adamdaki cesarete bak ailenin yanında öldürcek nerdeyse seni.bukadar dayak yiyip rapor alıp aynı evde yaşamaya neden devam ediyorsun.üstelik ne güzel işin gücün var ona muhtaç değilsin ki gençliğinin en güzel yıllarını bu ruh hastasına katlanarak geçirme kurtar kendini biran önce

dişarıdan o kadar mukemmel gozukuyor ki herkes hatayi bende biliyor ve şuda var gecen yilda kaynanamlar geldiginde yine ayni seyler olmustu ve ben bi yerden kaynanamlarin birsey yaptigini ogrenmistim anlamissinizdir umarim ama birseylerin etkisi gecincede o kadar mutlu ediyor ki ve kaynanam bu tartismalarimiz olunca aninda bosanin diyor ve gecen yil benim evimdeyken beni tehdit etmisti seni bosatacam demisti ben seviyorum birbirimizi seviyoruz demistim ama gorürsun demisti ve ondan sonra kendimize gelemedik

Buradan kaynanana. Ve esin olacak olan o adama....neyse ....hayatim bak sen utanma bu kocan olacak o adamin sucu belli ki psikolojik sorunlari var defolup gidip tedavi olsun once sonuc olarak bir ceza birsey aldimi?

Back
X