- 11 Şubat 2016
- 55
- 8
- 86
- 31
- Konu Sahibi 2meleginannesi
-
Sakın kendinize bir zarar vermeyin.Arkadaşlar merhaba 8 yıllık evliyim down sendromlu 24 yaşında erkek kardeşim var kimseye zarar vermeyen eşimi çok seviyor. Biz kiralar arttı diye ailemin evinin üstüne taşındık babam ev yaptı içini biz yaptırdık sadece ailemin bende emeği çok annem kredi çekti bize yardım etti die temizliğe gidiyor gittiği saatlerde bize çıkıyor inmiyor aşağı eşim rahatsiz oluyo sürekli yine mi geldin aşağı in bak konuşmam senle falan diyor sorun çıkarıyor aşağı inmesini istiyor bu beni çok yaralıyo çocuk sadece oturuyor hicbisey yapmıyor kendisine ve eşimi çok seviyor zaten eşim inat sürekli benle kavga eden birisi buraya taşınınca artk kardesim meselesi çıktı benim ailem bu kadar destek oldu kiradan kurtardı ev verdi şimdi keşke gelmeseydim bilmem ne diyor minnet duygusu hiç yok ben napacagimi bilmiyorum kalbim ağrıyor çok üzülüyorum çaresizim 2 kızım var canıma kıymak istiyorum denemeye çalışıyorum evlatlarım için vazgeçiyorum.. çocukken de bazen beni oyuna almazlardi kardeşimle çıkıyorum oyuna geliyorum diye bunlarda aklıma gelince kalbim ağrıyor napmam lazim
Anneniz size yapilan evi odemek icin temizlige giderken esiniz neden evde? Calismiyor mu?Arkadaşlar merhaba 8 yıllık evliyim down sendromlu 24 yaşında erkek kardeşim var kimseye zarar vermeyen eşimi çok seviyor. Biz kiralar arttı diye ailemin evinin üstüne taşındık babam ev yaptı içini biz yaptırdık sadece ailemin bende emeği çok annem kredi çekti bize yardım etti die temizliğe gidiyor gittiği saatlerde bize çıkıyor inmiyor aşağı eşim rahatsiz oluyo sürekli yine mi geldin aşağı in bak konuşmam senle falan diyor sorun çıkarıyor aşağı inmesini istiyor bu beni çok yaralıyo çocuk sadece oturuyor hicbisey yapmıyor kendisine ve eşimi çok seviyor zaten eşim inat sürekli benle kavga eden birisi buraya taşınınca artk kardesim meselesi çıktı benim ailem bu kadar destek oldu kiradan kurtardı ev verdi şimdi keşke gelmeseydim bilmem ne diyor minnet duygusu hiç yok ben napacagimi bilmiyorum kalbim ağrıyor çok üzülüyorum çaresizim 2 kızım var canıma kıymak istiyorum denemeye çalışıyorum evlatlarım için vazgeçiyorum.. çocukken de bazen beni oyuna almazlardi kardeşimle çıkıyorum oyuna geliyorum diye bunlarda aklıma gelince kalbim ağrıyor napmam lazim
Valla okurken sinirlendim. evde beleşe oturmasını biliyor, o evde oturacak diye kaç yaşında kadın temizliğe gidiyor ama kardeşinizi istemiyor. Çocuk babasının evine geliyor kimi nerden kovuyomuş?Arkadaşlar merhaba 8 yıllık evliyim down sendromlu 24 yaşında erkek kardeşim var kimseye zarar vermeyen eşimi çok seviyor. Biz kiralar arttı diye ailemin evinin üstüne taşındık babam ev yaptı içini biz yaptırdık sadece ailemin bende emeği çok annem kredi çekti bize yardım etti die temizliğe gidiyor gittiği saatlerde bize çıkıyor inmiyor aşağı eşim rahatsiz oluyo sürekli yine mi geldin aşağı in bak konuşmam senle falan diyor sorun çıkarıyor aşağı inmesini istiyor bu beni çok yaralıyo çocuk sadece oturuyor hicbisey yapmıyor kendisine ve eşimi çok seviyor zaten eşim inat sürekli benle kavga eden birisi buraya taşınınca artk kardesim meselesi çıktı benim ailem bu kadar destek oldu kiradan kurtardı ev verdi şimdi keşke gelmeseydim bilmem ne diyor minnet duygusu hiç yok ben napacagimi bilmiyorum kalbim ağrıyor çok üzülüyorum çaresizim 2 kızım var canıma kıymak istiyorum denemeye çalışıyorum evlatlarım için vazgeçiyorum.. çocukken de bazen beni oyuna almazlardi kardeşimle çıkıyorum oyuna geliyorum diye bunlarda aklıma gelince kalbim ağrıyor napmam lazim
Eşinizin yaptığı çok büyük vicdansızlık sessiz sakin engelli birinden neden rahatsız olur ki anlamadımArkadaşlar merhaba 8 yıllık evliyim down sendromlu 24 yaşında erkek kardeşim var kimseye zarar vermeyen eşimi çok seviyor. Biz kiralar arttı diye ailemin evinin üstüne taşındık babam ev yaptı içini biz yaptırdık sadece ailemin bende emeği çok annem kredi çekti bize yardım etti die temizliğe gidiyor gittiği saatlerde bize çıkıyor inmiyor aşağı eşim rahatsiz oluyo sürekli yine mi geldin aşağı in bak konuşmam senle falan diyor sorun çıkarıyor aşağı inmesini istiyor bu beni çok yaralıyo çocuk sadece oturuyor hicbisey yapmıyor kendisine ve eşimi çok seviyor zaten eşim inat sürekli benle kavga eden birisi buraya taşınınca artk kardesim meselesi çıktı benim ailem bu kadar destek oldu kiradan kurtardı ev verdi şimdi keşke gelmeseydim bilmem ne diyor minnet duygusu hiç yok ben napacagimi bilmiyorum kalbim ağrıyor çok üzülüyorum çaresizim 2 kızım var canıma kıymak istiyorum denemeye çalışıyorum evlatlarım için vazgeçiyorum.. çocukken de bazen beni oyuna almazlardi kardeşimle çıkıyorum oyuna geliyorum diye bunlarda aklıma gelince kalbim ağrıyor napmam lazim
Adama bak kadinin kendi evinde cocugun babasinin parasiyla oturuyor cocugu istemiyor.babaniza annenize yazik.el adamlari icin atmayin bu kadar yereArkadaşlar merhaba 8 yıllık evliyim down sendromlu 24 yaşında erkek kardeşim var kimseye zarar vermeyen eşimi çok seviyor. Biz kiralar arttı diye ailemin evinin üstüne taşındık babam ev yaptı içini biz yaptırdık sadece ailemin bende emeği çok annem kredi çekti bize yardım etti die temizliğe gidiyor gittiği saatlerde bize çıkıyor inmiyor aşağı eşim rahatsiz oluyo sürekli yine mi geldin aşağı in bak konuşmam senle falan diyor sorun çıkarıyor aşağı inmesini istiyor bu beni çok yaralıyo çocuk sadece oturuyor hicbisey yapmıyor kendisine ve eşimi çok seviyor zaten eşim inat sürekli benle kavga eden birisi buraya taşınınca artk kardesim meselesi çıktı benim ailem bu kadar destek oldu kiradan kurtardı ev verdi şimdi keşke gelmeseydim bilmem ne diyor minnet duygusu hiç yok ben napacagimi bilmiyorum kalbim ağrıyor çok üzülüyorum çaresizim 2 kızım var canıma kıymak istiyorum denemeye çalışıyorum evlatlarım için vazgeçiyorum.. çocukken de bazen beni oyuna almazlardi kardeşimle çıkıyorum oyuna geliyorum diye bunlarda aklıma gelince kalbim ağrıyor napmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?