Eşim engelli kardeşimi istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

2meleginannesi

Rabbim herkesin hakkında hayırlısını eylesin.
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
55
8
86
31
Arkadaşlar merhaba 8 yıllık evliyim down sendromlu 24 yaşında erkek kardeşim var kimseye zarar vermeyen eşimi çok seviyor. Biz kiralar arttı diye ailemin evinin üstüne taşındık babam ev yaptı içini biz yaptırdık sadece ailemin bende emeği çok annem kredi çekti bize yardım etti die temizliğe gidiyor gittiği saatlerde bize çıkıyor inmiyor aşağı eşim rahatsiz oluyo sürekli yine mi geldin aşağı in bak konuşmam senle falan diyor sorun çıkarıyor aşağı inmesini istiyor bu beni çok yaralıyo çocuk sadece oturuyor hicbisey yapmıyor kendisine ve eşimi çok seviyor zaten eşim inat sürekli benle kavga eden birisi buraya taşınınca artk kardesim meselesi çıktı benim ailem bu kadar destek oldu kiradan kurtardı ev verdi şimdi keşke gelmeseydim bilmem ne diyor minnet duygusu hiç yok ben napacagimi bilmiyorum kalbim ağrıyor çok üzülüyorum çaresizim 2 kızım var canıma kıymak istiyorum denemeye çalışıyorum evlatlarım için vazgeçiyorum.. çocukken de bazen beni oyuna almazlardi kardeşimle çıkıyorum oyuna geliyorum diye bunlarda aklıma gelince kalbim ağrıyor napmam lazim

Sakın kendinize bir zarar vermeyin.
Eşinize herkesin bir engelli adayı olduğunu hatırlatın. Okurken ben sinirlendim ne biçim adam! bu . Hem ailenizin verdiği evde paşalar gibi oturuyor hem de kardeşinizi istemiyor. Kendi evi de olsa böyle birşeye asla hakkı yok

Anneniz size yapilan evi odemek icin temizlige giderken esiniz neden evde? Calismiyor mu?

Valla okurken sinirlendim. evde beleşe oturmasını biliyor, o evde oturacak diye kaç yaşında kadın temizliğe gidiyor ama kardeşinizi istemiyor. Çocuk babasının evine geliyor kimi nerden kovuyomuş?

Ayrıca bu herif yüzünden niye canınıza kıymak istiyosunuz? Eviniz barkınız var içgüveysi olan o. Tuzu kuru olan sizsiniz

Kaprisli erkek,nefret ederim.
Böyle miy miy,sürekli memnuniyetsiz..
Sizin durumunuz iyiymiş,bana bu şekilde davransa bir dakika çekmem bu adamı.
Zaten evim var,ailem maddi anlamda full destek,koca desen duygusal anlamda sürekli dert sürekli köstek.
Yani ben olsam "işte kapı,işte sapı der" s..tir ederim evimden.

Eşiniz çok vicdansız birisi. Anneniz neden temizliğe gidiyor neden kadina kredi cektirdiniz? Ben annenize de çok üzüldüm. Neden anne,baba,kardeş ve kendinize merhamet etmiyorsunuz da eşinize merhamet ediyorsunuz? Onun için değer mi ölmeye kendisi ölsün. Dünya bir pislikten kurtulur, ayıp değil mi kaynanayi temizliğe yolla engelli çocuğun kalbini kır paşalar gibi yaşa. Oh ne ala ya insan mi diyor eşiniz kendisine? Suratına bakıyor musunuz onun, tükürmeden iyi dayanıyorsunuz. gerçekten benim kalbim kırıldı Anneniz ve kardeşiniz için. Yazık onlara

Eşinizin yaptığı çok büyük vicdansızlık sessiz sakin engelli birinden neden rahatsız olur ki anlamadım
Çocuklarınız için asla böyle birseye kalkışmayın ve bence bir psikiyatriye gidin lütfen sağlıklı düşünmeye başlayınca başka kararlar alırsınız

Adama bak kadinin kendi evinde cocugun babasinin parasiyla oturuyor cocugu istemiyor.babaniza annenize yazik.el adamlari icin atmayin bu kadar yere

Canım çok üzüldüm maalesef vefasız ve inat bir işin var engeli olan bir insana nasıl böyle bir şey denir daha mutlu bile olması lazım arkadaşım gelmiş hoş geldin falan diye Gönüllemesi lazım engeli olmasa da olsa da yapılacak şey denecek şey değil bunu eşinle düzgün bir şekilde defalarca da olsa konuş eğer anlamıyorsa da gereken tepkiyi koy derim

Kocanızın hem adam olup da kira ödeyecek g.tü yok hem de sizin için yapılan o kadar fedarlığa böyle nankör.

Beğenmiyorsa çıkıp gidebileceğini hatırlatın bence. Size aileniz zaten ev vermiş. Hatta tamamen ailenizin evine inersiniz belki, şuan oturduğunuz evi de kiraya verirsiniz. Anneniz sizin cocuklara bakar siz de çalışıp mis gibi gecinip gidersiniz ya.
Koca da gider kendi ailesinin evine malum kira ödeyecek vasfı yok.
Cidden down sendromlu kardeşinin masum yüz ifadesi gözümde canlandı da o adamın ağzına iki tane güzel yapıştırasım geldi.

Kıyamam kardeşinize çok üzüldüm. Ama eşiniz o kadar vicdansız ki yerinizde olsam çoktan boşanmistim. Kimse benim canım ciğerim özel birey kardeşime öyle davranamaz. Canına kıymak ne demek eşinizden ayrılmak varken?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…