Eşim engelli kardeşimi istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de eve gelen misafirlerle ilgilenen kadın oluyor daha çok o nedenle gelin evine kayın gelmesi ile eş değer değil bu durum. Gönül kırmak kötü engelli birinin gönlünü kırmak daha da kötü.

Yani bu sey gibi acsin yemek alacak gucun yok. Biri seni evine yemege aliyo. Bu ne bicim kofte lan diye ariza cikariyosun. Adamin burnuna sokarlar o kofteyi normalde
Açsın biri evine aliyo sana köfte verio madem köfte yedin o zaman şurayi da temizle şu işlere de bi bak gibi daha çok.

Şu kadınlar ne ikiyüzlü yaratıklar ya!

Kayınpederinin verdiği evde, alt katta oturan, ev hanımı, bedava ekmek elden su gölden yaşayan gelinler, görümcem kaynanam evime geldi diye burada ağlayan siz değil miydiniz?
Hemen adami linçlemişsiniz.

Sana gelince kiz kardeşim, kardeşin kocanin da kardeşi değil maalesef.
Sıkılabilir, rahatsız olabilir, bunu dile getirmesi güzel bir şey. Pasif agresif tavırlar sergileyebilirdi.

Niye hemen bu intihar edicem tavrı, ne alaka yani bunda intihar edicek ne var.
Siz inin aşağı kata bir süre.

Ona baksan burdaki konularin bir cogunda kadinlar erkek ailenin verdigi evde oturuyor. O zaman kaynana devamli gelip otursa bi zahmet susup otursunlar a cikiyor hesap.
Buradaki çoğu insan iki yüzlü davranıp kadına gelmesin derdi. Çok gördük maalesef. Depremde zarar görmüş insanları bile evine kabul etme boşa diyen gördük.

Ev sizin değil mi zaten? Koyun kapının önüne ne yapıyorsa yapsın cana kıymak ne demek? Böyle vicdansız bir adamla evli kalmayın bana kalırsa. Her şey bir yana ama merhamet ve vicdan önemli duygular.

Yoo o konularda da konu sahiplerine her zaman ayrı eve çıkmayı bir tarafın yemiyorsa susacaksın o ev senin değil demişimdir.

Ayrıca temizliğe neden anne gidiyor konu sahibi gitmiyor.

Koca kişisi gündüz neden evde?

Simdi roller tam tersi olsa. Gelinin evine devamli bir kayin gelse ayni tepkiler verilirmiydi bilmiyorum. Birde ailem söyle böyle yardim etti diye herseyi de kabul etmek zorunda degil. Ama ailenizin kredi cekmesini engellemeniz gerekirdi

Bende aynı cevabı aradım.
Depremde engelli kardesi kalan annesini kaybeden eş için sayfalarca bosan msji yazılmıştı
Ama yol baştan yanlis. Ne kredi ne ev mantıklı degilmis

Yok valla ben degilim kusura bakmayin. Ben kimsenin evine gidip yasamam. Yasiyosam da adabiyla davranirim. Ikiyuzlu lafi da iade.

Buradaki çoğu insan iki yüzlü davranıp kadına gelmesin derdi. Çok gördük maalesef. Depremde zarar görmüş insanları bile evine kabul etme boşa diyen gördük.

Yani. Söz konusu engelli bir birey olsun duygusalligi daha büyük tabi. Ama aile yardim etti tipis tipis kabul etmek zorunda yorumlara baksak o zaman kadinlar da susup oturmak zorunda erkek ailesi gelip dursa. Yani kim olursa olsun devamli birisi evine gelip dursa rahatsizlik duyabilir insan.

Ya bir pislik için ne diye canından vazgeçeceksin?
Bence o kötü kara kalpliden vazgeç. Ev zaten senin. Ailende destek olur. O da cehennemin dibine kadar yolu var gitsin.
İşte her zaman ki gibi merhametten maraz doğmuş. Damada çok da destek olmamak gerekiyor kendini bir halt sanıyorlar

Depremde annesini kaybeden engelli kardeşi kalan es için sayfalarca en başından kabul etme yada bosan yorumu yapılmıştı
Eşi yüzde yüz suçlu göremedim belki de talebi çok basit o kdr karmaşık düşünmüyor bilmiyorum en başından kredi olayı da oraya gitmekte hata.

Ya pamukannesi yardim olsun diyw kredi cekip o krediyi odemek icin evlere temizl7ge giden yasli bi kadin var burda. Elmayla armutu kiyasliyosun bence

Bende aynı cevabı aradım.
Depremde engelli kardesi kalan annesini kaybeden eş için sayfalarca bosan msji yazılmıştı
Ama yol baştan yanlis. Ne kredi ne ev mantıklı degilmis

Yani. Ben anneme asla kredi cektirip temizlege gitmesine sebep olmak istemezdim. Durum ne olursa olsun. Iki yetiskin birey kendini gecindirmenin yolunu aramali.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…