Eşim erkek kardeşimi evde istemiyor

merve1457

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2022
29
-50
6
27
Kızlar merhaba. Sizlere bir derdimi anlatmak istiyorum. Ben 5 yıllık evliyim 4 yaşında bir kızım var. Şimdi biz istanbulda otuyoruz. Asıl meseleyi anlatmam gerekirse bir erkek kardeşim var 25 yaşında. Normalde ailemle birlikte memlekette kalıyordu istanbulda üniversite kazandı. Bende ona Dedimki enişten egitim için gidecek 5 6 ay evde olmayacak o arada sende gelirsin okuluna gidersin ilk dönemi atlatırsın sonra zaten biz tayin olup gidecez ondan sonrada sınavlara gidip gelir okulunu bitirirsin. Esimde 3 aydir egitim için şehir dışındaydı. Yaklaşık bir ay önce izin için istanbula geldi. Kardeşimde o izne geldikten 10 gün sonra bize geldi. Ben eşim evdeyken gelmez diye düşünmüştüm hanı sonuçta adam aylardır evinden uzak rahatsız olur diye düşünür diye bekledim. Ama ne kardeşim ne ailem bu durumu düşünmedi şuan kardeşim bizde ve eşim asla onu evde istemiyor. Kendisi 1 hafta sonra tekrar gidecek ama kendi gittikten sonrada kalmasını istemiyor. Bu arada kardeşim geçici bi işe girdi bizim üzerinden geçiniyo gibi olmamak için. Zaten evde olmuyo geceden geceye yatmaya geliyor. Ama eşim bu yüzden sürekli bana soğuk davranıyor. Ona tamam sen haklısın sana sormadan gel dedim ama senin burda olmayacağını düşünerek gel dedim sen evde olsan ben gel diyemezdim ama şuan geldi ve elimden gelen bişey yok dedim . Eşim 3 ay daha egitim görecek ondan sonra tayin olup gidicez zaten. Kardeşimde bu sürede bizde kalmayı düşünüyor. Asıl sorun şu ki eşim beni kardesimden kıskanıyor ve banada sanki eve yabancı bi erkek almışım gibi davranıyor. Ne eşime laf anlatabiliyorum ne kardeşime bişey diyebiliyorum. Gerçekten sıkışıp kaldım bi akıl verin lutfen

Hatayı baştan yapmışsınız .
Eşinizle konuşmadan neden çağırıyorsunuz?
En basında konuşmuş olsaydınız iş buralara gelmezdi.

Esas mesele kardeşinden eşi kıskanmak nedir ?
Ne kadar iğrenç bir düşünce .
Hem eşiniz yokken size arkadaş da olur kardeşiniz , daha memnun olması gerekmez mi ?

Yaziklar olsun sizin gibi ablaya da o gerizekali kocaniza da.

O çocuğu birde evde fazlalik gibi hissettirmistir kesin o hayvan kocan.

Yahu nasil insanlarsiniz siz anlamıyorum adam evde bile olmayacak gelse ne olur cocuk.

Istanbulda yurt olsun kiralar olsun ateş pahasi. Cocuk birde işe girmis. Yazik gunah ya

Ya herseyi gectim de benim eşim evde ben yokken gelmeyecek kardesin derse sifatina tukururdum.

Birde utanmadan ailem kardesim dusunmedi diyorsun. Ulan boyle malca zihniyete kim sahipte aklina gelsin dusunmek.

Kesinlikle hata yaptım ama kardeşime yardımcı olmak istedim esimde evde olmayacağı için rahatsız olacağı bişey yok diye düşündüm. Ama adam resmen kıskanıyor beni kardesimden.
Ya sen gerizekalimisin be kadin. Sana bunlari diyen kocanin elini ayagini opmeye devam et, ne sacmaliyorsun ya ne kiskanmasi. Ulan kardes o kardes kanın canın. Senin kocan tam bir ruh hastasi psikopat. Bu zihniyete sahip bir adamdan o kızını da koru. Ensesti normal ve olası gören bir hayvandan herşey beklenir.

Kesinlikle hata yaptım ama kardeşime yardımcı olmak istedim esimde evde olmayacağı için rahatsız olacağı bişey yok diye düşündüm. Ama adam resmen kıskanıyor beni kardesimden.
Eşin hiç normal değil.
İnsan kardeşinden eşini kıskanmaz.
Bu sağlıklı bir düşünce değil.

Eşinin daha memnun olması gerekir.
“Eşime de arkadaş oluyor , yanlız da kalmıyor “ diye düşünmesi gerekiyor.

Eşinin erkek kardeşi var mı?
Evet var ve alt katımızda oturuyorlar. 5 yıldır sürekli bir aradayız ailesiyle. Hatta gecen bu sebepten tartışırken eşimin kardeşi de denk geldi oda anlam veremedi abisine. Ben evinize gelsem banada mi aynısını yapacaksın dedi

Evet söylüyorum bunlar gerçekten hastalıklı düşünceler. Ama onun elin adamı gibi görüyor . Onun varken oturmama kalkmama giyinmeme herşeyime laf ediyor

Kendi ailesi ile iç içesiniz bişey olmuyor, ÖZ kardeşin mi batıyor ona? Kendi demek ki kızkardeşine his besliyor ki senden de aynı şeyi bekliyor. Hadi kuzen falan olsa anlayacağım ama ÖZ kardeş hakkında kimse kimseye kolay kolay konduramaz böyle bişey. Var senin kocada bi numara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…