Hatayı baştan yapmışsınız .
Eşinizle konuşmadan neden çağırıyorsunuz?
En basında konuşmuş olsaydınız iş buralara gelmezdi.
Esas mesele kardeşinden eşi kıskanmak nedir ?
Ne kadar iğrenç bir düşünce .
Hem eşiniz yokken size arkadaş da olur kardeşiniz , daha memnun olması gerekmez mi ?
Ya sen gerizekalimisin be kadin. Sana bunlari diyen kocanin elini ayagini opmeye devam et, ne sacmaliyorsun ya ne kiskanmasi. Ulan kardes o kardes kanın canın. Senin kocan tam bir ruh hastasi psikopat. Bu zihniyete sahip bir adamdan o kızını da koru. Ensesti normal ve olası gören bir hayvandan herşey beklenir.Kesinlikle hata yaptım ama kardeşime yardımcı olmak istedim esimde evde olmayacağı için rahatsız olacağı bişey yok diye düşündüm. Ama adam resmen kıskanıyor beni kardesimden.
Eşin hiç normal değil.Kesinlikle hata yaptım ama kardeşime yardımcı olmak istedim esimde evde olmayacağı için rahatsız olacağı bişey yok diye düşündüm. Ama adam resmen kıskanıyor beni kardesimden.
Yaziklar olsun sizin gibi ablaya da o gerizekali kocaniza da.
O çocuğu birde evde fazlalik gibi hissettirmistir kesin o hayvan kocan.
Yahu nasil insanlarsiniz siz anlamıyorum adam evde bile olmayacak gelse ne olur cocuk.
Istanbulda yurt olsun kiralar olsun ateş pahasi. Cocuk birde işe girmis. Yazik gunah ya
Ya herseyi gectim de benim eşim evde ben yokken gelmeyecek kardesin derse sifatina tukururdum.
Birde utanmadan ailem kardesim dusunmedi diyorsun. Ulan boyle malca zihniyete kim sahipte aklina gelsin
Eşinin erkek kardeşi var mı?Kesinlikle hata yaptım ama kardeşime yardımcı olmak istedim esimde evde olmayacağı için rahatsız olacağı bişey yok diye düşündüm. Ama adam resmen kıskanıyor beni kardesimden.
Evet var ve alt katımızda oturuyorlar. 5 yıldır sürekli bir aradayız ailesiyle. Hatta gecen bu sebepten tartışırken eşimin kardeşi de denk geldi oda anlam veremedi abisine. Ben evinize gelsem banada mi aynısını yapacaksın dediEşinin erkek kardeşi var mı?
Evet söylüyorum bunlar gerçekten hastalıklı düşünceler. Ama onun elin adamı gibi görüyor . Onun varken oturmama kalkmama giyinmeme herşeyime laf ediyorEşin hiç normal değil.
İnsan kardeşinden eşini kıskanmaz.
Bu sağlıklı bir düşünce değil.
Eşinin daha memnun olması gerekir.
“Eşime de arkadaş oluyor , yanlız da kalmıyor “ diye düşünmesi gerekiyor.
Evet birde kendisi de evde olmayacak evde olsa rahatsız olmasını anlayabilirim. Ama asıl sorun kıskanması kendisinin evde olup olmamasinin bir önemi yok yaniYıllarca olsa neyse de, 3-5 ay idare etsin eşiniz
Siz konunun başından beri birşeyler ima ediyorsunuz.Evet birde kendisi de evde olmayacak evde olsa rahatsız olmasını anlayabilirim. Ama asıl sorun kıskanması kendisinin evde olup olmamasinin bir önemi yok yani
Kendi ailesi ile iç içesiniz bişey olmuyor, ÖZ kardeşin mi batıyor ona? Kendi demek ki kızkardeşine his besliyor ki senden de aynı şeyi bekliyor. Hadi kuzen falan olsa anlayacağım ama ÖZ kardeş hakkında kimse kimseye kolay kolay konduramaz böyle bişey. Var senin kocada bi numara.Evet var ve alt katımızda oturuyorlar. 5 yıldır sürekli bir aradayız ailesiyle. Hatta gecen bu sebepten tartışırken eşimin kardeşi de denk geldi oda anlam veremedi abisine. Ben evinize gelsem banada mi aynısını yapacaksın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?