Eşim erkek kardeşimi evde istemiyor

Gerçekten kardeşimle iki kelime etmeye korkar oldum. Tamam hata yaptım gel demekle ama sonuçta elin adamınıda çağırmadım kendi öz kardeşim. Bu kadar tavrı soğukluğu haketmiyorum . Artık bu duruma bi dur demeliyim sanırım sürekli suçlu psikolojisindeyim onun yuzunden
 
Evet söylüyorum bunlar gerçekten hastalıklı düşünceler. Ama onun elin adamı gibi görüyor . Onun varken oturmama kalkmama giyinmeme herşeyime laf ediyor
Eşinizin akıl sağlığı yerinde mi?onunla evlenene kadar kardeşinizle siz aynı evde yaşamadınız mi?
 
Kesinlikle hata yaptım ama kardeşime yardımcı olmak istedim esimde evde olmayacağı için rahatsız olacağı bişey yok diye düşündüm. Ama adam resmen kıskanıyor beni kardesimden.
Yeter yaaaa,böyle iğrenç bir zihniyet olamaz!Yemin ederim insanlığımdan utanıyorum bunları okudukça.
 
Eşinizle konuşmadığınız için hatanız var evet ama eşinizin de asla savunulacak yanı yok asla...
Benim de bir erkek kardeşim var, eşim de işi gereği dönem dönem seyahat etmek durumunda kalıyor hatta evliliğimizin ilk zamanları farklı bir proje için görevliydi ve altı aylık uzun eğitimlere katılması gerekiyordu yurt dışında, daha ben bir şey demeden kendisi söylüyordu annenin babanın düzeni bozulur belki rahat edemezler ama kardeşin genç adam kafanız da uyuyor o gelsin kalsın yanında tek başına kalma benim de içim rahat eder diyordu. Oralardan bile yetişip kardeşime sorardı hala da sorar var mı ihtiyacın diye, enişteden çok ağabey olmuştur kardeşime olması gereken de bu eşinizin zihniyetini aklım almadı midem bulandı gerçekten. Kardeş o kan can yani ki benim kardeşim bir de biraz sorun çıkaran bir çocuktur keşke sizin kardeşiniz gibi uslu başlı bir şey olsaydı, ona rağmen her hatasında benden önce eşim koşar yardımına. Eşiniz aile olma bilincini benimseyememiş bir kere dahası çok çarpık hastalıklı bir düşünce yapısı var, kardeşten kıskanmak ne demek, bence bu düşünce yapısını değiştirmek için tedavi olması gerekiyor bu ciddi bir sorun.
 
Size abla demez kardeşlikten men ederdim net. Söylenecek çok şey var ama kelimelerime yazık.
 
Ya çok güzel yazmışsın ellerine sağlık
 
Kıskanma derken kardeşimle olan ilişkimi kıskanıyor sanırım biz cok muhabbet eder gezer tozardık ama esimle öyle değil onunla oturup iki kelime muhabbet edemeyiz kendisiyle alakalı bi konu olmazsa cevap bile vermez. Gezme tozmalardan hiç hoşlanmaz. Ben kardeşimle bunları yaptığım için ondan nefret ediyor zaten eskidende sevmezdi. Ama şimdi böyle durumlar olunca kardeşimden de uzaklaştım nr yapacağımı bilemez haldeyim.
Eşim benim ailemi zaten sevmez. Üstelik bayramdan bayrama görüyor ve ailemin ona karşı ne lafı ne sözü hiç biseyi olmadı şimdiye kadar. O kendinden ve ailesinden başka kimseyide düşünmez çok bencildir. Aslında benimde kardeşimle olan ilişkimi kıskanıyor. Mesela ben kardeşimle oturup sohbet muhabbet edebiliyorum ama esimle edemiyorum çünkü o kendiyle alakalı bisey olmadiktan sonra cevap bile vermez çoğu zaman. Kardeşimle gezip tozabiliyorum ama eşim gezip tozmayada karşı. Kardeşim bana araba kullanmayı öğretti ama eşim araba kullanmamı da istemiyor. Yani aslında benim kardeşimle olan iliskimi kıskanıyor. Bunuda açık açık soyledi zaten benden daha samimisin onunla diye. Simdi daha soğuk davranıyorum kardeşime eşim bisey demesin sorun çıkarmasın diye ama gene değişen bisey yok. Onunla konuşmuyo o evdeyken yatak odasından bile çıkmıyor. 1 haftaya gidecek ama gittikten sonrada bitmez bu takıntısı eminim. Gerçekten şu 1 ayda çökmüş durumdayım bu adamla bir ömür geçer mi bilmiyorum
 
Evet birde kendisi de evde olmayacak evde olsa rahatsız olmasını anlayabilirim. Ama asıl sorun kıskanması kendisinin evde olup olmamasinin bir önemi yok yani
Esiniz ruh hastası onunla bir ömür yaşayacak gibisiniz zira kendini bilen bir kadin çoktan alnını karislamisti. Siz yokken eve size sahip çıkar diye düşünmüyor da sapıkça düşüncelere dalıyor. Umarım kardeşiniz bu pis ortamdan kendini kurtarir.
 
Sen bu adamla neden evli kaliyorsun peki çok mu mutlusun seninle ilgilenmeyen muhabbet etmeyen hiç bir düşüncene saygı duymayan adamla
 
Eşinizin akıl sağlığı yerinde değil ama sizin de akıl sağlığınız yerinde değil.esim sorun çıkarmasın diye ne münasebet kardeşime soğuk davranacam. Siz çok pasifsiniz yada sizde kardeşinizi istemediğiniz için birşey demiyorsunuz.hicbirsey paylasmadiginiz insan sorun çıkarsa ne olur çıkarmasa ne olur.
 
Eşiniz haklı, size bir sorum olacak esijiz kaynınızı size sormadan evinize yerlestirse kabul eder miydiniz ?
 

Bu adamla evlenme sebebiniz nedir tam olarak?
 
benim erkek kardeşim de dönem dönem iş için sınav için vs bizde kaldı. hatta bu haftasonu da bizde. ama ben eşime haber veriyorum. çünkü o kız kardeşini getirecek olsa o da bana danışmadan yapmaz. yine de artık gelmiş idare etmesi lazım.
 
Eşiniz sadece berbat bir koca değil, aynı zamanda bir sapık. İki kardeşin tutkunluğunu sırf çekemediği sırf araları bozulsun diye yanlış yorumlaması, buna inanmıyorsa bile sapık olduğunu gösteriyor. İnsan bilir ama en yakınına konduramaz, eşiniz rahat rahat kondurmuş valla, durduk yere. İğrenç bir adam. Siz de çekmeye gönüllüsünüz burdan bakınca, bari kardeşinizi salın daha fazla toksik hayatınıza maruz kalmasın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…