Eşim erkek kardeşimi evde istemiyor

Buradaki konuları okudukca kadınlar evlilik adı altında neler yaşıyorlar birde bunları normalleştiriyorlar hayretler içerisinde kalıyorum.Adam sapkın bir ruh hastası resmen kadında beni kardeşimden kıskandığı için kardeşime soğuk davranıyorum diyor.Gayet normal bir şekilde bu evliliği sürdürüyor.Üstelik birde çocuk yapmış.Ülkemizin kadınları koca olsun taştan olsun diyorlar vallaha.

Yuh cevap vermek dahi istemiyorum benimde erkek kardesim var üstüne kolumu bacağımı atarım eşimin yanında otururum kardeş diyorsunuz farkındasınız değilmi üstüne de kıskanıyor diyorsunuz bence sizde eşiniz kadar anormalsiniz ki buna müsade etmişsiniz etmeyede devam ediyorsunuz bana bunu söyleyen adamı ertesi gün boşarım altında hiç hoş olmayan pis duygular yatıyor sapkınmıdır nedir

Esiniz evdeyken istememesini anlarım ama evde yokken de ıstememesı ustune bırde kıskanması cok abez, bu zor durumda destek cıkacagınıza köstek oluyorsunuz, sorun olacagını bılmıyormuydunuz da kardesınızı cagırdınız, madem cagırdınız yapacak bısey yok bu saatten sonra git diyemezsiniz, esinizde biraz tavrına cekıduzen versın empatı kursun az, yalnızda olmamıs olacaksınız hem, ne zihniyetler var

Kesinlikle hata yaptım ama kardeşime yardımcı olmak istedim esimde evde olmayacağı için rahatsız olacağı bişey yok diye düşündüm. Ama adam resmen kıskanıyor beni kardesimden.
Kıskanmak degıl bu kim bilir ne düşünüyorda boyle tepki veriyor, uzuldum

Bu yorumlardan sonra uyelık ıptalı yapmıs agır mı oldu konusma

siz bile kendinizi hatalı görürken biz nasıl akıl verelim hanımefendi?
ben kardeşim için bana surat yapacak kocanın alnını karışlarım, kusura bakmasın kimse de, sadece 3 ay düzeni değişecek diye hayatı burnumdan da getiremez, sizin ezik davranmanız da cabası, ben sadece kardeşinize üzüldüm...yazık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…