eşim eşim eşim

berlingoes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
525
145
103
33
Selam hanımlar

cooook kararsız bir eşe sahibim,aylık ort. 7-8 bin Gelirimiz var... ama kpderin evinde oturuyoruz sıkışık havasız bir mahallede.ne oğlumu aşağı dışarıya çıkarabiliyorum ne de yakınlarda park var. Eşime her konuyu açtığımda ben senden daha çok istiyorum zaman ver diye diye 5 senelik evliyiz. Hala daha 1 ay daha zaman ver diyor ama icraat sıfır....

iş kurmak istiyor kirayaa çıkarız diyor ertesi gün vazgeçiyor iş kurmakta zor hop en iyisi ev alalım ama eve o kadar para verilmez en iyisi kiraya çıkalım... böyle böyle günler geçiyor artık o kadar sıkıldım ki bu evde yaşamaktan..
Çok dar bi ev oğluma oda bile yapamıyorum hava almıyor çok havasız her tarafım ev :(
İmkanınız olsa sizde eşim gibi daha fazla para biriktirip kararsız mı kalırsınız yoksa ona göre mi hareket edersiniz yoksa ne yapardınız?

Birikmiş paranız varsa ev bakın beğenin tutun kolundan alıcaz bu evi deyin alın. Kiralık istiyorsanız yine beğenin tutun 1 aya taşınıyoruz deyin. 5 senedir karar veremeyen adamı daha beklemezdim yani ben olsam. Şu şartlarda iş kurup batacağınıza eviniz olur en azından

7 bın gelır 5 yıl suan bıraz bırıkm yapmıs olmalı bence ev alsaydnz suan bırcu coktan bıtmıstı rahatca cıkardınız eve o kadar para verılmez ne demek eve verılır asıl para ev alın cıkın sonra ıste kurarsınız

Ay hiç sevmem belirsizliği içim sıkıldı senin yerine.
Tut evi ben hallettim buraya geçiyoruz de kalkın gidin ömür geçmez böyle. İmkân varken neden istemedin bi yerde oturasın ki

5 yıl iyi sabretmissiniz geçen yıllarıniza yazık eşiniz cimri baya bir bence

İmkan olmaz oturursunuz, ama imkan varken yazık değil mi size de, çocuğa da?
Temel ihtiyacımızın üstünde kazandığımız para öncelikle hayat standartımızı yükseltmek, sonra birikim yapmak içindir.
Dışarı çıkıp gidecek yer bulamıyorsam, taşınabilecek durumdaysam neden erteleyip durayım.

Selam hanımlar

cooook kararsız bir eşe sahibim,aylık ort. 7-8 bin Gelirimiz var... ama kpderin evinde oturuyoruz sıkışık havasız bir mahallede.ne oğlumu aşağı dışarıya çıkarabiliyorum ne de yakınlarda park var. Eşime her konuyu açtığımda ben senden daha çok istiyorum zaman ver diye diye 5 senelik evliyiz. Hala daha 1 ay daha zaman ver diyor ama icraat sıfır....

iş kurmak istiyor kirayaa çıkarız diyor ertesi gün vazgeçiyor iş kurmakta zor hop en iyisi ev alalım ama eve o kadar para verilmez en iyisi kiraya çıkalım... böyle böyle günler geçiyor artık o kadar sıkıldım ki bu evde yaşamaktan..
Çok dar bi ev oğluma oda bile yapamıyorum hava almıyor çok havasız her tarafım ev :KK43:
İmkanınız olsa sizde eşim gibi daha fazla para biriktirip kararsız mı kalırsınız yoksa ona göre mi hareket edersiniz yoksa ne yapardınız?

5yıl kv ile oturmazdım taşımadan çocuk yapmazdım. Para varsa kararsız olacak durum yok demek ki eşinin taşınmaya gönlü yook. Herkes kendi kurulu düzeni evi olsun ister çocuğumu öyle sıkış tepiş yerde yaşatmazdım

Eşiniz kararsız değil cimri, vizyonsuz ve işlevsiz
bir adam.
5 yıldır bu durumu niye sineye çektiğinizi anlayamadım.
İmkan varken imkansızlık içinde yaşamak ancak cimri ve kuntis insanlara mahsustur.
Yerinizde olsam rest çekerdim.
'Sana 1 ay müsade, ya ev bulup taşınırız
ya da ben oğlumu alıp anneme gidiyorum,
sana da havasız evinde mutluluklar diliyorum' derdim.
Buna rağmen harekete geçmezse o kocadan umudumu keserdim.
Not: Eşiniz iş filan kuramaz, kursa da yürütemez buna hiç şüpheniz olmasın.

Ev alcak kadar parayı biriktirir sonra cıkardım ben olsam.
Almak istediginiz evle birikmisiniz arasinda fark coksa bunu azaltmaya bakardim.

Emlakçı emlakçı, ev ev dolaşıp ev bakın. Bankalara gidin kredi bilgisi alın, boş durmayın. Parayı sa faize veya değerli vs çevirin, bekletmeyin.

Sadece kayınvabanız mı var evde.. Belki eşiniz babasını bırakmak istemiyordur.. O yüzden kararsızdır belki.

Back
X