• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim eski eşiyle gőrűsuyor.Uyardim dinlemedi.Yardim edin.

Ben de aynı durumdayım hatta eski eşi iki defa aldatmış.Ben de evlenmeden önce uzaktaydım ve bu kadar samimi olduklarını bilmiyordum çok kavgalar ettik eşime devamlı evliyken taktığı lakap ile hitap ediyordu kadın da evli olmasına rağmen hergün konuşuyorlardı en sonunda çok sinirlendim ve tercih yapıcasın ya boşanıcaz yada konuşmıyacaksın dedim bir senedir çocuklarla görüşme programları falan hepsi benim üzerimden yürüyordu yalnız benden de eşim devlet memuru ona rağmen maaşına göre yüklü miktar nafaka ödüyor devamlı para istiyor çocuklar kişi başı 70 bin liralık kolejde okuyor hafta sonları en iyi spor okullarında antremandalar yazları 2 ay antalya da tatildeler ve dün eşime tekrar para diye mesaj atmış artık çok yoruldum eşim de devamlı iyi geçin çocukları göremeyiz diyip duruyor o kadar ortada kaldım ki

Bence adamın eski eşiyle tanısın ve bundan sonra siz mesajlaşın kadınla. Hem çocuklarla daha ilgili olursunuz hem de eski eşle eşinizin görüşmesini engellemiş olursunuz.

Tamamda eşin niye görüşmesin? Adamin kadinla iki tane çocuğu var.
Sen şimdiden trip atıyorsan bundan sonrasında kafayi yersin.
Daha o cocuklarin doğum günü, mezuniyet balosu, düğünü vs. Olacak...adam tabiki dahil olacak ve tabiki anneleride ayni ortamda olacak.
Siz yavaş yavaş alışın ex eşe...yoksa cok cekersiniz

Nasil Boyle bir kaniya vardiniz bilmiyorum. Babam doktor Annem dis hekimi. Esim evimizi gordugu zaman bile dedi ki sana ailenin sagladigi standartlari saglayabilir miyim diye. Maddi durumumuz gayet iyi. Ben kimseyle para icin bir Yuva kizmadim. Benim ihtiyacim yok ki onun parasina. Sadece sevgi izledim. Duzgun bir aile kurmak istedim amacim bu

düzgün aile istiyorsanız çok yanlış bi tercih yapmışsınız. adam eski eşini unutmamış her türlü görüşecek düzgün bi aile olaya daha baştan uzaksınız üzgünüm

Arada çocuk varsa görüşmesi doğal çocukların ihtiyaçları sorunları psikolojileri vs için görüşüyordur başka amaçla olsa ayrılıkları olmazdı için rahat olsun bu durumu kabullen yarın bir gün çocuklarının evliliklerinde mezuniyetlerin de de bir araya gelebilirler bunu doğal karşıla birbirlerine birşey hissetseler ayrılmazlardı

Ortak çocukları olduğu için görüşüyorlardır..eşinizin kendisini aldattığını bildiği bir kadınla başka acıdan görüştüğünü düşünmüyorum açıkçası..öyle olsa boşamazdı..siz tepki verdiğiniz için siliyordur konuşmaları..

Bu Alman eşinden sonra,
Türk biri ile 1 yıl evli kalmış.
Boşanmış almana dönmüş.
3 aylık evlisiniz..
Alman eşi ile gizli konuşuyor..
Diğer Türk kadına yaptığı gibi,
Bana da yapar mı diye düşündünüz mü?

Benim eşimde İngiliz ile evlenmiş boşanmış.
4 yıl felan.
Tabi çocuk felan yok.
Benim de ilk evliliğim.
Yani böyle olması bile beni aşırı düşündürdü.
Çok ölçtüm tarttım.

2 çocuklu biri ile,
Hiç evlenmemiş birinin hayatı gerçekten çok zor olur.
Bir tarafta derin tecrübeler,yaşanmışlıklar,hala orda var olan sorumluluklar v.s bir sürü şey var.
Çok çok dikkatli olmalısınız.
Eşinize bir kere hiç güvenilmemesi gerektiği halde güvenmişsiniz. Bundan sonra çok sağlam adımlar atmaya bakın.
Yurtdışına geleceksiniz.
Eşiniz olsa bile “yalnız” olacaksınız.
Kendinizi çok iyi korumaya alın.
Bunu her anlamda söylüyorum.

Gidince çalışmayı düşünüyor musunuz?

Ya kusura bakmayın ama sizinkisi çok komik bir talep. Eski eşinden 2 çocuğu var ve eski eşiyle görüşmesini istemiyorsunuz. Ne olacak peki çocuklarıyla ilgili kararları ateş yakıp duman yoluyla anlaşarak mı alacaklar?
Güvenmediğiniz bir insanla evlenmişsiniz, sıkıntı kendi içinizde. Umarım aşarsınız.

Eski esi benden haberdar. Cunku cocuklari Beni biliyor. Kizi kesin soylemistir. Ben de eşimin ona karsi hala duygulari bitmedigini dusunuyorum. O kadindan hep iyi bahsediyor. X Boyle iyiydi. Sabah erken kalkardi,tasarrufluydu,kitap okurdu falan falan. Hatta bazen diyorum ki kendi kendime, esim benimle evli,fiziken benim yanimda ama sanki ruhen o kadinin yaninda hep. Sanki onunla yasiyor. Bu arada esim ondan ayrilali 2 sene olmus ama son 5 senesini ayri evlerde gecirmisler. Alman Kadin esim turkle evlenip buna donunce kabullenememis. Esimin basinin etini yemis,sen bana dugun yapmadin bir bilezik bile almadin ona taktin falan diye bir suru altini(eski turk esinden bahsediyorm benden onceki)alman onu kiskanmis. Birlestiklerinden sonra da devamli esimin basina kakmis. En sonunda yapamamis ayrilmislar. Eşim onunlayken huzur bulamiyormus . Eve bile gitmek istemiyormus. Eski esi adam yerine koymuyormus. Telwvizyon da bile istedigi kanali acamiyormus. Sahura kalktigi zaman bile alman esi bagirip kapa o isigi diyormus. Rahatsiz oluyormus. Esimi Alman esinin ailesi de dislamis turk oldugu için. En son 1.5 sene once konu olmus benle tanismadan once barismalari.Alman Esi demis eger cocuklar icin bariscaksan kabul. Esimde demis cocuklar icin degil, sen istedigin icin barisirim diye. Sonra barismamislar. Simdi Alman esinin bir sevgilisi var,haftasonlari cocuklari esime birakip onunla evde beraber oluyor. Ama adam parasiz pulsuz fakir biriymis.

Diğer türk eşiyle neden boşanmış?
Bir sene icinde?
Aslinda adamin hayat hikayesi biraz sacma...
Birinden ayrilip diğerine uçuyor...nasil yildirim aşkıysa.
İlk "gelinlik bile almadığı" alman kadinla 15 yil evli kaliyor
Kadin bunu aldatıyor
Adam boşanıyor
Peşine, 1 senelik bekleme sürece dolduktan sonra bir türk kadinla evleniyor
12 ay icinde boşanıyor
Almana geri dönüyor
Kadin bunu sepetliyor
sizi buluyor
bir sene icinde evleniyor
eski eşinle hala hışır neşir...

sizce bu adam sağlam papucmu??
aynisini bir kadin yapsa adı cikar

ayrica bu adam ne işi yapiyor? Neyle geçiniyor??
size 100 bin liralık altinlar, hotelde düğünler vs. Daha bir yil önce diğer türk kadinina aynisi...
bu adam parali ama paranin kaynaği ne?
almanyaya gidince sizi kredi borcu beklemesin

vallah ben almanyada avukatim gelirim güzel...bu adamin yaptığı harcamalari yapamiyorum.
esnafmi?

Ben de aynı durumdayım hatta eski eşi iki defa aldatmış.Ben de evlenmeden önce uzaktaydım ve bu kadar samimi olduklarını bilmiyordum çok kavgalar ettik eşime devamlı evliyken taktığı lakap ile hitap ediyordu kadın da evli olmasına rağmen hergün konuşuyorlardı en sonunda çok sinirlendim ve tercih yapıcasın ya boşanıcaz yada konuşmıyacaksın dedim bir senedir çocuklarla görüşme programları falan hepsi benim üzerimden yürüyordu yalnız benden de eşim devlet memuru ona rağmen maaşına göre yüklü miktar nafaka ödüyor devamlı para istiyor çocuklar kişi başı 70 bin liralık kolejde okuyor hafta sonları en iyi spor okullarında antremandalar yazları 2 ay antalya da tatildeler ve dün eşime tekrar para diye mesaj atmış artık çok yoruldum eşim de devamlı iyi geçin çocukları göremeyiz diyip duruyor o kadar ortada kaldım ki
Başına bela almışsın evlenerek.

Bence adamın eski eşiyle tanısın ve bundan sonra siz mesajlaşın kadınla. Hem çocuklarla daha ilgili olursunuz hem de eski eşle eşinizin görüşmesini engellemiş olursunuz.

Ben de aynı sorundan muzdariptim tam da dediğinizi yaptım ama eski eş rahat durmuyor ki devamlı eşime çocuklarla alakasız konularda mesaj atmaya devam etti ayrıca bana da devamlı huzurumuzu bozucak geç saatlerde bile mesajlar atıyordu eşimin telefonundan engelledik eski eşi de beni engelledi şimdi kurtulmak için görümcemle iletişim kurmasını söyledik eşimin kızı 11 yaşında kendi telefonu var hafta sonları saatlerini de onunla konuşup anlaşmayı düşünüyoruz bakalım inşallah bu sefer huzurumuzu bozucak bir yol bulmaz

Back
X