• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim eski eşiyle gőrűsuyor.Uyardim dinlemedi.Yardim edin.

Demek istedigim su.. sen adamin ortamina gideceksin ve bu durunlari engelleyemeyeceksin hic bir sekilde.. ki
Cozum oneriniz var mi?Ben de farkindayim engelleyemeyecem. Burda bile engelleyemezken soz dinletemezken orda nasil dinleticem. Ya benim kiskancliklarim yuzunden bozulcak bu is . Biktirana kadar soyleyecem o yapmayacak ya da kaderimmis diyip cekecem

Cozum oneriniz var mi?Ben de farkindayim engelleyemeyecem. Burda bile engelleyemezken soz dinletemezken orda nasil dinleticem. Ya benim kiskancliklarim yuzunden bozulcak bu is . Biktirana kadar soyleyecem o yapmayacak ya da kaderimmis diyip cekecem
Bosanmak:)) yasayip gorecen nasilsa bikacan dedigimi yapacan. Bazi seyler degismez degisemez.. ki anladigim kocan haka eski esini kiskaniyo bildigin..

Bosanmak:)) yasayip gorecen nasilsa bikacan dedigimi yapacan. Bazi seyler degismez degisemez.. ki anladigim kocan haka eski esini kiskaniyo bildigin..
Daha 2aylik evliyim. En basit cozum bosanmak. Onemli olan sorunlarla bas etmesini bilmek. Eski kadinlar hep dedi ki Ben evlendigimde yasli teyzeler. Bak esini yeri geldi mi alttan al diye. Bu konuda inada bindirrsem zaten bosanmaktan baska yol kalmaz. Ama Ben sansimi zorlamak istiyorum. Esimi seviyorum

Daha 2aylik evliyim. En basit cozum bosanmak. Onemli olan sorunlarla bas etmesini bilmek. Eski kadinlar hep dedi ki Ben evlendigimde yasli teyzeler. Bak esini yeri geldi mi alttan al diye. Bu konuda inada bindirrsem zaten bosanmaktan baska yol kalmaz. Ama Ben sansimi zorlamak istiyorum. Esimi seviyorum
Inaniyorumda kuzum yoruluyo insan yoruluyo.. bi yastan sonra insan kendinden baskasini dusunmemeyi ogreniyor. Hemen cocuk yapma bari.

Cocuklarin ikisinin de velayeti annesinde. Esim dedi simdilik Boyle kabul ettim Sen geldikten sonra yine israr edicem ayri ayri almak icin simdilik susuyorum dedi.Esim oglunu daha cok seviyor. Kizini almak istemiyor kizi hakaret falan etmis bosanmalarini en cok kizi istemis .annesi karsi cikmis kizi almak istemiyorum deyince. Ikisini de al yoksa hicbirini gostermem demis. Esim kadina hala kin dolu. Cocuklarim olmasa Ben ondan oyle bir intikam alirdim ki. Dedi

Sizin eşinizde iş yok. 14 yaşında çocuğa düşman da olsun bari... Lafa bak, oğlunu daha çok seviyormuş da sırf onu görmek istiyormuş...

Ayrıca kendini savunamayan bir insanın arkasından ettiğiniz hakaret ve kötü üslup için kötü içerik bildirimi yaptım. Sizin eşiniz dürüst mü ki onun lafıyla diğer kadına yüklenip bir de hakaret ediyorsunuz? Eşiniz size en başta yalan söylemiş zaten engelledim, görüşmüyorum diye. Bu adamın lafını mı referans alacağız? Evlilikleri de adamdan dolayı bitmediyse ben de bir şey bilmiyorum. Yok kadın aldatmış, yok kadın kötüymüş... geçiniz. 14 yaşında çocuk da keyfine istememiştir anasıyla babası boşansın. Bu çocuk kimbilir neler yaşadı...

Valla bu konudaki en makul kadın, çocukların annesi Alman kadın. Boşuna kötülemeyin.

Üzgünün ama sizin evlilik nanay. Aklı eski eşinde kalmış. Çocukları sırayla almak istemesi bile kadın evine sevgilisini almasın diye. Sizi dinlemiyor, rahatsız oluşunuz umrunda değil, mesajları sizi şüphelendireceğini bile bile siliyor vs. Yol yakınken dönseniz mi acaba?

Ömur boyu ortak baglari war 15 sene evli kalmişlar. Cok normal konusmalari.
Bu arada Ne kadar olmus onlar bosanali ?

Sizin eşinizde iş yok. 14 yaşında çocuğa düşman da olsun bari... Lafa bak, oğlunu daha çok seviyormuş da sırf onu görmek istiyormuş...

Ayrıca kendini savunamayan bir insanın arkasından ettiğiniz hakaret ve kötü üslup için kötü içerik bildirimi yaptım. Sizin eşiniz dürüst mü ki onun lafıyla diğer kadına yüklenip bir de hakaret ediyorsunuz? Eşiniz size en başta yalan söylemiş zaten engelledim, görüşmüyorum diye. Bu adamın lafını mı referans alacağız? Evlilikleri de adamdan dolayı bitmediyse ben de bir şey bilmiyorum. Yok kadın aldatmış, yok kadın kötüymüş... geçiniz. 14 yaşında çocuk da keyfine istememiştir anasıyla babası boşansın. Bu çocuk kimbilir neler yaşadı...

Valla bu konudaki en makul kadın, çocukların annesi Alman kadın. Boşuna kötülemeyin.

Valla konu benim için çok abuk bir noktaya gitmeye başladı.
Ayrıca Adam zenginmiş, konu sahibi tamamen bu referansla gidiyor.para için adama toz kondurmuyor

Ayrıca Adam zenginmiş, konu sahibi tamamen bu referansla gidiyor.para için adama toz kondurmuyor

Valla bence de abuk bir yere gitmeye başladı. Şu an edindiğim izlenim şu. Konu sahibinin kocası hiç sağlam ayakkabı değil. Diğer kadının başına bela olmaya çalışan bir tip. Takmiş öbürünün sevgilisine. Kendi çocuğunu bile kullanıp kadının hayatına salça olmaya çalışıyor. Çocuğun tekini alırmış, diğerini almazmış, kadından çocuklar olmasa intikam alırmış falan. Adam hiç tekin değil. Evlerden ırak. Diğer kadın aklı başında, bunlara pabuç bırakmamış, taviz vermemiş. İyi yapmış.

Valla bence de abuk bir yere gitmeye başladı. Şu an edindiğim izlenim şu. Konu sahibinin kocası hiç sağlam ayakkabı değil. Diğer kadının başına bela olmaya çalışan bir tip. Takmiş öbürünün sevgilisine. Kendi çocuğunu bile kullanıp kadının hayatına salça olmaya çalışıyor. Çocuğun tekini alırmış, diğerini almazmış, kadından çocuklar olmasa intikam alırmış falan. Adam hiç tekin değil. Evlerden ırak. Diğer kadın aklı başında, bunlara pabuç bırakmamış, taviz vermemiş. İyi yapmış.

Haklısınız.Belki aldatma olayı da yalan?
Belki bu adam aldattı alman karısını..
Şimdi de bunun azabıyla aklı hep kadında.Türk erkeğini bilmez misiniz?Kadın kendisni aldattıysa en iyi ihtimal temiz bir dayaktan geçirip sakatlar.. sonra da asla iletişime geçmez.Kaldı ki buradaki gibi modern modern yazışsın..kadının arkasından hep iyi konuşuyormuş.kadın aldatsaydı bırak şu o.... u derdi.
Adam zengin ve de kadınlara zaafı olan bir tip değilse ben de bişey bilmiyorum.

Şimdi de bunun azabıyla aklı hep kadında.Türk erkeğini bilmez misiniz?Kadın kendisni aldattıysa en iyi ihtimal temiz bir dayaktan geçirip sakatlar.. sonra da asla iletişime geçmez.Kaldı ki buradaki gibi modern modern yazışsın..kadının arkasından hep iyi konuşuyormuş.kadın aldatsaydı bırak şu o.... u derdi.

Ben aldatma hikayesine baştan beri inanmadım. Adam zaten yalancı. Niye inanasın...

Kimsenin geçmişini silemezsiniz ne yaparsan yap 2 tane çocuğu var ve sürekli iletişimi olacak ve buna yasak koyman hiçbirşeyi değiştirmez sadece böyle gizli olacaktır

kabullenmekren baska cereniz yok. Arada çocuklar varken o bağın kopması çok zor.

Böyle biriyle evli kalmayı sürdürmekte bile bile lades demek. Hoş evlenmeden önce biliniyordur bunlar zaten o lades nikah masasında denmiş.

Nasil Boyle bir kaniya vardiniz bilmiyorum. Babam doktor Annem dis hekimi. Esim evimizi gordugu zaman bile dedi ki sana ailenin sagladigi standartlari saglayabilir miyim diye. Maddi durumumuz gayet iyi. Ben kimseyle para icin bir Yuva kizmadim. Benim ihtiyacim yok ki onun parasina. Sadece sevgi izledim. Duzgun bir aile kurmak istedim amacim bu

B
Dusundurucu

Eski kadınlar yuvanızı bozmayın diye öyle der, sizin öyle bir durumunuz yok. Sadece resmî nikah yapmışsınız. Acaba o yaşlı teyzeler iki eski eşe ve iki çocuğa sahip, aynı zamanda gözü hala eski eşinde olan bir adamla aynı eve girer mi, bunu da bir sorgulayın bence. Bazen insan edebiyle, kişiliğini bozmadan yanlışa yanlış diyebilmeli ve gereğini yapabilmeli.

Merhabalar. Bundan 3 ay once evlendim. Eşim Almanya'da yasiyor, turk asilli.Benim I'll evliligi fakat o daha once evlenmis. Evlendigi esinden 2 tane cocugu var biri 6 biri 14 yasinda. Yakinda yanina gidecegim,vize işleri yuzunden biraz meşakatli oluyor. Başvuru aşamasindayiz. Beni her ay gormeye geliyor. Yakinda Almanyaya da goturecek vizemi bekliyoruz.
Benim sikintim şu; Esim Alman eşini cok severek evlenmis esim. 15 sene evli kalmis. Severek ayrilmis,kadin Onu aldatmis.
Cocuklar yuzunden mesajlasiyorlar. Ben esime dedim evlenirken,asla o kadinla g orusmeni istemiyorum. Kizin 14 yasinda. Kadinla mesajlasma ,kizinla mesajlas cocuklari alcaksan bile dedim.Tamam dedi. Kapandi konu.

1 ay sonra yanima geldi esim. Otelde kaliyorduk.Esime cok guvenirdim. Bir baktim ki eski esi mesaj atmis.
-evet
-umarim Izmir iyi geçer yazmis (izmirdeydik.
Mesaji gorunce esime bisey belli etmedim 1 hafta icimde tuttum. En sonunda patladim he dedim ki,
1.si neden ben mesajlasmani istemememe ragmen mesajlasiyorsun
2.si neden mesaj siliyorsun?onceden mesaj atmissin ki kadin mesaj olarak evet yazmis
3.su neden bizim izmirde oldugumuzu soyluyorsun?o kim ki?ona rapor mu veriyorsun dedim.

Eşim de Hemen bahaneleri siralamaya basladi. Yok cocuklari alacakmis pazar gunu,onun icin haber etmis. Yok cocuklari ilgisiz biraksa yarin birgun uyusturucuya baslasalar alkolik olsalar iyi mi olurmus.
ICINIZDEN simdi daha once evlenmis but adamla niye evlendin diye soracak olacak.Bikere ben onun cocuklarini kabul ettim. Eski esini kabul etmedim ki. O kadinla gorusmesini kabul etmedim. Uyariyorum gizli yapiyor. Ben ne yapmaliyim bu durumda. Kendi kendimi yiyorum. Nasil engelleyebilirim.daha yani evliyim bosan demeyin. TAVSIYELERINIZI BEKLIYORUM

Back
X