• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim eski eşiyle gőrűsuyor.Uyardim dinlemedi.Yardim edin.

eşiniz de kanmayıversin hemen kadına da yüklenmeyelim
dediğim gibi sadece çocuklarla ilgili konuşmasına izin verin
yok sizi dinlemiyorsa o zaman şüphelenin derim
Eger mesaj iceriklerini gorsem cocuklarla ilgili konismasina izin vericem. Ama esim hem bu konuda konustugum zaman beni gereksiz kiskanclikla sucluyor hem de mesaj siliyor

mesajlaşmalarına gerek yok
arasınlar birbirlerini
Aradiklarini da biliyorum. Yetmiyor galiba telefonda konusmasi. En son tartismislardi. Esim her hafta bir cocugu alayim demisti sirasiyla. Alman esi de kabul etmemisti cunku haftasonlari sevgilisiyle basbasa beraber olmak istiyor. Cocuklari esime postalamak istiyor diye. Sonunda ne yapti ne etti esimi ikna etti ,eşim iki cocugu da ayni anda almaya basladi. Sanirim iliskileri sirasinda da pek dislerini geciren bi kadinmis,eşim onun isteklerini yaparmis

ben eşimin 2. evliliğiyim yazmamış mıydınız konu da bu durumda 3. evliliği oluyorsunuz
ne olursa olsun görüşecek illa ki çocuklar olduğu için
ama böyle yok inşallah izmir iyi geçer tarzı değil
sadece çocuklarla ilgili
Benim de hosuma gitmeyen nokta eski eşine ne onun izmirde o ldugundan?cocuk icin mesajlassalar gikimi cikarmam ama bu farki bir konu. Ya esim ona karsi kendini hala sorumlu hissedip nerde oldugunu haber Verme geregi duyuyor.ya da eski eşine Ben yeni esimle tatildeyim diye nispet yapiyor. Bunun baska bir aciklamasi yok. Esime sordugumda inkar etti. Kizimin telefonu bozuk hatirlamiyorum bile mesajlastigimi.kizimla M esajlastim dedi. Yalan soyledigini hissettim. Gereksiz kiskanclik ile sucladi beni

aldığınız risk aşırı büyük, adam zengin falan mı acaba?
Ben de sizinle aynı şeyi düşündüm.
Sonra “ne fesatsın kızım dedim” kendi kendime
Neyse ki düşüncem fesatlık değilmiş :KK53:
Esime diyorum seni seviyorum diyor. Boyle dusunme asigim sana diyor. Bana da cok duskun gunde 20 kez arar.ne istersem alir en guzel otellere goturur. Eski esine bi gelinlik bile almamis almana. Bana 100 bin liralikaltin aldi. Ben istemememe ragmen. Dugunu 5yildizli otelde yapti. Bir dedigmi iki etmiyo. Bazen cok ustune varmiyim diyorum.

Adam zenginmiş evet :dondurma:

Nasil engelleyecen o zaman? Yapan wp degil her yerden yapar. Birde simdi gitcen yabanci ulkeye dilini biliyor musun? Calismayacaksin evde oyle sinir olcan zaten adam istedigi gibi arayip soracak
Yok esimle beraber ayni is yerinde calisicaz. Az cok biliyorum a1 ielts sertifika var. Almamca kursuna gittim anlayabiliyorum çat pat

Aradiklarini da biliyorum. Yetmiyor galiba telefonda konusmasi. En son tartismislardi. Esim her hafta bir cocugu alayim demisti sirasiyla. Alman esi de kabul etmemisti cunku haftasonlari sevgilisiyle basbasa beraber olmak istiyor. Cocuklari esime postalamak istiyor diye. Sonunda ne yapti ne etti esimi ikna etti ,eşim iki cocugu da ayni anda almaya basladi. Sanirim iliskileri sirasinda da pek dislerini geciren bi kadinmis,eşim onun isteklerini yaparmis

elbette oyle olmasi gerekir,
esinizin teklifi cok sacmaymis zaten,
sanki esiniz eski karisi rahat etsin istemiyor gibi gelmedi mi size,
kadini sucluyorsunuz ama,
elbette sevgilisi ile vakit gecirmek isteyecektir

elbette oyle olmasi gerekir,
esinizin teklifi cok sacmaymis zaten,
sanki esiniz eski karisi rahat etsin istemiyor gibi gelmedi mi size,
kadini sucluyorsunuz ama,
elbette sevgilisi ile vakit gecirmek isteyecektir
Bana da oyle geldi. Cok sacma cocuklari ayri ayri almak istemesi. Bir de bana diyoki sevgilisiyle rahat rahat evde bulusma için ikisinide gonderiyo bana diyo. Sanane onun sevgilisinden bulusmasindan. Kiskaniyomusun nedir yani

Bana da oyle geldi. Cok sacma cocuklari ayri ayri almak istemesi. Bir de bana diyoki sevgilisiyle rahat rahat evde bulusma için ikisinide gonderiyo bana diyo. Sanane onun sevgilisinden bulusmasindan. Kiskaniyomusun nedir yani

zaten hastalik gibi bir sebep olmadikca cocuklari ayirmak gibi bir sey dogru degil,
o zaman direk birinin velayetini biri, digerinin digeri alsin, ama ikisi de annede kaliyor degil mi,
baba da aldigi zaman ikisini birlikte almali.

Valla nedense ben bu isten killandim ister istemez..gittikce daha da ilerlemesin muhabbet simdi ikisi de uzak,birbirlerinin kıymetini anlamak ne bilim ozlemek gibi bisey hissetmeseler bari :dua:

zaten hastalik gibi bir sebep olmadikca cocuklari ayirmak gibi bir sey dogru degil,
o zaman direk birinin velayetini biri, digerinin digeri alsin, ama ikisi de annede kaliyor degil mi,
baba da aldigi zaman ikisini birlikte almali.
Cocuklarin ikisinin de velayeti annesinde. Esim dedi simdilik Boyle kabul ettim Sen geldikten sonra yine israr edicem ayri ayri almak icin simdilik susuyorum dedi.Esim oglunu daha cok seviyor. Kizini almak istemiyor kizi hakaret falan etmis bosanmalarini en cok kizi istemis .annesi karsi cikmis kizi almak istemiyorum deyince. Ikisini de al yoksa hicbirini gostermem demis. Esim kadina hala kin dolu. Cocuklarim olmasa Ben ondan oyle bir intikam alirdim ki. Dedi

Back
X