- 5 Ocak 2019
- 3.204
- 11.780
- 123
- Konu Sahibi happyeaster07
-
Şaka gibisiniz , biz zorla evlendirdik sizi sanki ahkam kesiyormuşuzEvet yasayan bilir. Burda gorussunler you cocuklar var diye ahkam kesmek kolay
Ohoo kaç kere evlenip ayrılmış bu adamBen her seyi kabullendim evlenirken.Fakat eşim bu Almanla arasi limoni oldugu bir donem,turk bir kadinla evlenmis.1yil evli kalmis. Sonra turk kadini birakip yine bu kadina donmus. Medeni biriyim ama esimin sanki ona karsi dolu oldugunu dusunuyorum
Sanki Bana hala duygulari varmis gibi geliyor. Eger oyle hissetmesem zaten dusunmem bile.
Ben her seyi kabullendim evlenirken.Fakat eşim bu Almanla arasi limoni oldugu bir donem,turk bir kadinla evlenmis.1yil evli kalmis. Sonra turk kadini birakip yine bu kadina donmus. Medeni biriyim ama esimin sanki ona karsi dolu oldugunu dusunuyorum
Sanki Bana hala duygulari varmis gibi geliyor. Eger oyle hissetmesem zaten dusunmem bile.
Dogru diyosun canim cocuk dusunmuyorumBelkilerle hayat kurulsa cnm... bak adam arada başka kadınla evlenmiş 1 yıl sonra geri dönmüş. En azından hemen çocuk yapıp kendini ziyan etme.
yok yanlis anlamayin size demedim. Cevremde cok arkadasim var oyle diyen. Kendileri Bekar oldugu için ayni durumu yasamadiklari Için yorum yapmak kolay oluyor. Bana da bekarken Boyle seyler sacma gelirdi. Elbet gorussun eski esiyle derdim.sonucta cocuk var derdim.Ama isin içine girince 've eşimin bu konuyu suistimal ettigini gorunce Boyle bir baslik actim. Yoksa sizin yorumunuzdan dolayi size kizmadim. Normal bir durumda cocugu olan eski eslerin gorusmesi gayet medeni bir durumdur. Ama Ben suistimal edildigimi dusunuyorum. Gizli mesajlasmalar. Oteldeyken mesaj atmalar olmasa belki de Boyle dusunmezdimŞaka gibisiniz , biz zorla evlendirdik sizi sanki ahkam kesiyormuşuz
Evet tedbirliyim bu yuzden cocuk dusunmuyorum.Belkilerle hayat kurulsa cnm... bak adam arada başka kadınla evlenmiş 1 yıl sonra geri dönmüş. En azından hemen çocuk yapıp kendini ziyan etme.
Başta Boyle degildi. Uzakta oldugu için Bana diyordu o kadini her yerden engelledim. Asla gorusmuyorum diyordu. Esim Ban a yalan soyledi. Evlendikten sonra da ortaya cikti. Bu durumda guvenip evlendigim icin sucu bende aramayin lutfenyazdığınız herşey evlenmeme sebebiyken niye inatla bu adamla evlendiniz. belki unutur diyeydi değil mi? kaç yaşındasınız, ne kadar tuhaf bir düşünme biçiminiz var. bu saatten sonra yapabileceğiniz birşey yok, adamın geçmişte yaptıkları belli. hemen çocuk yapmayın.
Ben esimi severek evlendim. Onun da sevdigini dusunuyordum. Bana mutlu bir Yuva kurmak istedigini,o kadini her yerden engelledigini gorusmedigini soyledi. Bir sekilde ikna oldum.sonra evlendikten sonra mesajlastigini gordumBenim de annem babam ayrı, babam evli. Çocukken belli durumlarda tabi ki annemle görüşmek durumundaydı ama ben büyüdükçe iletişimi benimle kurmaya başladı, çok acil extrem durumlarda, ebeveynlerin görüşmesi gereken durumlarda annemle görüştü.
Nişanım, istemem, nikahım bunlarda tabi ki biraraya geldiler. Ergenliğimde çok ciddi bir rahatsızlık atlattım tabi ki yine bir aradaydılar bunlara alışın ama onun dışında yok izmirdeyim, yok cehennemin dibindeyim diye rapor mesajları attıklarını sanmam birbirlerine.
Eşiniz eski eşinden ayrılınca 1 yıl başka kadınla evlenip yine eşine geri dönmüş, siz bunu yazdığınıza göre biliyorsunuz. Nasıl güvendiniz?
Gizli gizli mesajlasmalari dogru mu?sizin esiniz baska bir kadinla mesajlasip silse mesaji ne hissedersinizKusura bakmayın 2 çocuk varken ortada tabiki görüşücekler.Çok kompleks yapmışsınız ilk eşini ama malesef engelleyemezsiniz bence görüşmeselerdi sağlıksız olurdu ortada 2 çocuk varken.
Bilmiyorum unutamiyor belki deOhoo kaç kere evlenip ayrılmış bu adam
Belliki ilk eşini unutamıyor adam
Ayrıca sen bin defa isteme arada çocuk olunca mecbur görüşecekler
Sendeki iyi cesaret diyorum
sizinki suç değil, bile bile lades. çocuk varken engellemek, hiç görüşmemek mümkün değil ki. bunun hastalığı var okul gösterisi var, var da var. engel olamazsınız, başa çıkamazsınız. kabul etmekten başka çareniz yok. eşinizi mesafe ayarlama konusunda uyarabilirsiniz. görüşme demek çok ütopik. ileride sizde gittiğinizde çocuklarla birarada olacaksınız. böyle yaparsanız çocuklarıda karşınıza alırsınız. sakin olmaya çalışın.Başta Boyle degildi. Uzakta oldugu için Bana diyordu o kadini her yerden engelledim. Asla gorusmuyorum diyordu. Esim Ban a yalan soyledi. Evlendikten sonra da ortaya cikti. Bu durumda guvenip evlendigim icin sucu bende aramayin lutfen
İyi de geçmişi insanın referanstır. Yine de hakkınızda hayırlısı olsun ne diyelimBen esimi severek evlendim. Onun da sevdigini dusunuyordum. Bana mutlu bir Yuva kurmak istedigini,o kadini her yerden engelledigini gorusmedigini soyledi. Bir sekilde ikna oldum.sonra evlendikten sonra mesajlastigini gordum
Bi kere o kadin 15 yillik eşini baska bir adamla aldatmis. Onun ne cocuklarina ne de kendisine saygisi yok. Sonucta eşim benimle evli. Ben el degilim. En az cocuklari kadar hanim de hak sahibi oldugum bir konu. Cok yanlis dusunuyorsunuzahkam kesmek değil hanımefendi.el kadar çocukların anasıyla babasının iletişimini kesmek kimsenin hele hele iki günlük elin haddine değil.deliler gibi aşık bile olsanız başlarım öyle aşka yani.çocuklardan önemli değil hiçbir şey.dağdan gelip bağdakini kovmak denir.zamanla sever herhalde deyip evlenmeseydin o zaman.çocuksuz adam alsaydın.en başından senin hatan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?