Eşim eski eşiyle gőrűsuyor.Uyardim dinlemedi.Yardim edin.

Ohoo kaç kere evlenip ayrılmış bu adam
Belliki ilk eşini unutamıyor adam
Ayrıca sen bin defa isteme arada çocuk olunca mecbur görüşecekler
Sendeki iyi cesaret diyorum

eski eşi unutamamış net belli ... işiniz zor Allah sabır versin

Benim de annem babam ayrı, babam evli. Çocukken belli durumlarda tabi ki annemle görüşmek durumundaydı ama ben büyüdükçe iletişimi benimle kurmaya başladı, çok acil extrem durumlarda, ebeveynlerin görüşmesi gereken durumlarda annemle görüştü.

Nişanım, istemem, nikahım bunlarda tabi ki biraraya geldiler. Ergenliğimde çok ciddi bir rahatsızlık atlattım tabi ki yine bir aradaydılar bunlara alışın ama onun dışında yok izmirdeyim, yok cehennemin dibindeyim diye rapor mesajları attıklarını sanmam birbirlerine.

Eşiniz eski eşinden ayrılınca 1 yıl başka kadınla evlenip yine eşine geri dönmüş, siz bunu yazdığınıza göre biliyorsunuz. Nasıl güvendiniz?

Adam evlenmis, ayrilmis, baska biriyle evlenmis, sonra yine ayrilmis, tekrar evlenmis. Ama her seferinde eski karisina donmus...
Cocuklar oldugu surece ipleri tam olarak koparmak imkansiz. Cocuklar evlendiginde dugunlerinde, mezun olduklarinda mezuniyet torenlerinde, hasta olduklarinda hep gorusecekler. Sıfır iletisim imkansiz. Zaten adam hic iletisimi kesmemis bence. Baska birileriyle evlense de eski esi hep aklinda gibi. Her sefetinde eski esine donmus cunku. Simdi bana kizacaksiniz ama siz de engelleyememissiniz.

Kadınla ömür boyu görüşeceğini bilin. Adam görüşmem diyip üstüne üstlük yalanda söylüyor. Birde aldatan kadınlada hiç bir şey yokmuş gibi mesajlaşıyor. Birde üstüne hisleri olduğundan şüpheleniyorsunuz. Allah kolaylık girmişsiniz bir girdaba bile isteye.

Baş ağrısı başka bişey değil. Duymak istemesenizde söyleyeyim, bu kargaşayı siz çağırmışsınız hayatınıza geçmiş olsun. Sürekli içinizde şüphe olacak ve çözümü yok. Akıbetinde yalanlar, birlikte oluyorlar mı, hala seviyor mu içten içe kemirecek sizi bu sorular. Yol yakınken çocuk yapma gafletinde bulunmayın derim.

yazdığınız herşey evlenmeme sebebiyken niye inatla bu adamla evlendiniz. belki unutur diyeydi değil mi? kaç yaşındasınız, ne kadar tuhaf bir düşünme biçiminiz var. bu saatten sonra yapabileceğiniz birşey yok, adamın geçmişte yaptıkları belli. hemen çocuk yapmayın.

Şaka gibisiniz , biz zorla evlendirdik sizi sanki ahkam kesiyormuşuz
yok yanlis anlamayin size demedim. Cevremde cok arkadasim var oyle diyen. Kendileri Bekar oldugu için ayni durumu yasamadiklari Için yorum yapmak kolay oluyor. Bana da bekarken Boyle seyler sacma gelirdi. Elbet gorussun eski esiyle derdim.sonucta cocuk var derdim.Ama isin içine girince 've eşimin bu konuyu suistimal ettigini gorunce Boyle bir baslik actim. Yoksa sizin yorumunuzdan dolayi size kizmadim. Normal bir durumda cocugu olan eski eslerin gorusmesi gayet medeni bir durumdur. Ama Ben suistimal edildigimi dusunuyorum. Gizli mesajlasmalar. Oteldeyken mesaj atmalar olmasa belki de Boyle dusunmezdim

Kusura bakmayın 2 çocuk varken ortada tabiki görüşücekler.Çok kompleks yapmışsınız ilk eşini ama malesef engelleyemezsiniz bence görüşmeselerdi sağlıksız olurdu ortada 2 çocuk varken.

Başta Boyle degildi. Uzakta oldugu için Bana diyordu o kadini her yerden engelledim. Asla gorusmuyorum diyordu. Esim Ban a yalan soyledi. Evlendikten sonra da ortaya cikti. Bu durumda guvenip evlendigim icin sucu bende aramayin lutfen

Ben esimi severek evlendim. Onun da sevdigini dusunuyordum. Bana mutlu bir Yuva kurmak istedigini,o kadini her yerden engelledigini gorusmedigini soyledi. Bir sekilde ikna oldum.sonra evlendikten sonra mesajlastigini gordum

Kusura bakmayın 2 çocuk varken ortada tabiki görüşücekler.Çok kompleks yapmışsınız ilk eşini ama malesef engelleyemezsiniz bence görüşmeselerdi sağlıksız olurdu ortada 2 çocuk varken.
Gizli gizli mesajlasmalari dogru mu?sizin esiniz baska bir kadinla mesajlasip silse mesaji ne hissedersiniz

Başta Boyle degildi. Uzakta oldugu için Bana diyordu o kadini her yerden engelledim. Asla gorusmuyorum diyordu. Esim Ban a yalan soyledi. Evlendikten sonra da ortaya cikti. Bu durumda guvenip evlendigim icin sucu bende aramayin lutfen
sizinki suç değil, bile bile lades. çocuk varken engellemek, hiç görüşmemek mümkün değil ki. bunun hastalığı var okul gösterisi var, var da var. engel olamazsınız, başa çıkamazsınız. kabul etmekten başka çareniz yok. eşinizi mesafe ayarlama konusunda uyarabilirsiniz. görüşme demek çok ütopik. ileride sizde gittiğinizde çocuklarla birarada olacaksınız. böyle yaparsanız çocuklarıda karşınıza alırsınız. sakin olmaya çalışın.

Bana çocuk işi hikaye geldi
Sizin konunuzdan aklı hala sanki beriki kadında gibi hissettim
Ben alengirli işlerden telefon kurcalamadan vb hoşlanmıyorum. Sizin yerinizde olsam da açıkça sorarım. Bak, ben vize için uğraşıcam, vatanımı bırakıcam sen aklın hala bu kadındaysa rica ediyorum hayatımı ziyan etme derdim. Aklın bunda mı değil mi derdim.

Ben esimi severek evlendim. Onun da sevdigini dusunuyordum. Bana mutlu bir Yuva kurmak istedigini,o kadini her yerden engelledigini gorusmedigini soyledi. Bir sekilde ikna oldum.sonra evlendikten sonra mesajlastigini gordum
İyi de geçmişi insanın referanstır. Yine de hakkınızda hayırlısı olsun ne diyelim

Bi kere o kadin 15 yillik eşini baska bir adamla aldatmis. Onun ne cocuklarina ne de kendisine saygisi yok. Sonucta eşim benimle evli. Ben el degilim. En az cocuklari kadar hanim de hak sahibi oldugum bir konu. Cok yanlis dusunuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…